Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 21. 12. 2007 15:08

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Re: Novoročenky

Přeji všem splnění jejich laskavých a moudrých přání, které udělají šťastné je i všechny ostatní. smile

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#27 21. 12. 2007 20:20

Poly
♥♥♥♥---

Do nového roku Vám všem přeji odvahu a statečnost pro ty těžší chvíle, otevřené oči a srdce pro užívání těch radostných a dobré lidi kolem sebe. Jsem ráda, že jste hjarta

Není tady

#28 22. 12. 2007 8:59

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Milé babinetky a babineťáci!
Všem Vám přeju, abyste si užili Vánoc, jak nejlépe a nejkrásněji tiö jde a v roce 2008 zažili jen to krásné, šťastné, spokojené, byli zdraví a nic ošklivého a smutného Vás nepotkalo, abyste mohli přispívat jen do rubriky: Co Vás dnes hezkého potkalo? a nikdy Je Vám taky dnes smutno?
Na závěr chci pozdravit veškeré osazenstvo babinetu, poděkovat, že tento server existuje s poděkovat vám všem úžasným lidičkám, kteří do něj přispíváte. Mo a moc mi pomáháte přežít každodenní boj se životem a ukazujete mi světýlko tam v dálce, ke kterému bych chtěla taky dojí!
Tak ještě jednou: Krásné Vánoce a šťastný rok 2008!

parparparparparparparparparparparpar

Není tady

#29 22. 12. 2007 18:35

Evka
♥♥♥----

Mládeži, taky Vám přeju krásné svátky, do nového roku jen to nej a hlavně ODVAHU na řešení čehokoli. Babinetu jako takovému moc děkuji, svého času mi zdejší osazenstvo pomohlo. Tak UŽÍVEJTE!!  hjarta

Není tady

#30 22. 12. 2007 20:05

RenaBlond
♥♥-----

Nejdřív poděkuji za starý rok a dík babinetkám a hlavně nakopnutí na ŠV s Pandorou.Moc dík.Otevřely se mi oči a snad i srdce.Přeji ve zdraví se sejít i na Nový rok 2008.  pussa

Není tady

#31 22. 12. 2007 20:21

hrosanek
Host

Milí broučci babineťáčci,

přeju vám všem hodně lásky, štěstí, pohody, vnitřního klidu a zdraví. hjarta hjarta hjarta

#32 22. 12. 2007 20:31

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Preji vsem babinetakum krasne vanoce , hodne zdravicka a lasky v roce 2008.Jsem moc rada,ze vas tu mohu kazdy den cist.Moc mi to pomaha.Vam vsem preji,at jste pristi rok stastnejsi.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#33 23. 12. 2007 15:29

Mikulenka
♥♥♥♥♥--

Konečně mě sem děti zas pustily!

Děkuji všem, kteří mi tu letos pomáhali radou nebo povzbuzením  a Vám  ze srdce přeji zdraví, štěstí, lásku, pohodu a spokojenost. A aby všichni ti životem zranění našli sílu řešit problém, odolávat nemoci nebo  osamění .Osamělým přeji, aby potkali člověka, s  kterým jim zas bude dobře...

Není tady

#34 23. 12. 2007 21:33

petra72
Host

Také se připojuji .... vše nej, hodně lásky, pohodový život, kopu zdraví,  .... všechno ostatní už přijde samo.

Každý hledáme pod stromečkem nějaké dárky - ale dárky, které opravdu potřebujeme nejdou zabalit do balíčku.... Ty se cítí, ty se vnímají, ty jiné materilání nenahradí....

Všem Vám přeji, abyste tohle všechno u stromečku našli....

Hezké Vánoce. Petra

#35 24. 12. 2007 0:04

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

taky vám všem tady přeji všechno dobré,hodně zdraví i toho duševního,nevěřila jsem,že psychická bolest tak múže bolet,děkuji a lituji,že jsem mezi vás nepřišla dříve,tento rok byl pro mne špatný a příští kdybych ho mohla vidět ve hvězdách,děkuji ještě jednou za váš čas a psané slovo.

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#36 24. 12. 2007 0:21

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Dúfma, že máš aspoň aké-také Viancoe, Laki... želám ti, aby nejako prešli a aby sa ti už začal lepší rok 2008.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#37 24. 12. 2007 0:59

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

Jsou slova která nevyslovíme, lásky, na které vzpomínáme, radost, kterou prožíváme a přátelé, na které nezapomínáme.
Veselé vánoce a šťastný nový rok Vám všem přeje cilka.

Děkuji, že jste, čtu a učím se smile

Není tady

#38 24. 12. 2007 11:45

jája-pája
♥♥♥♥♥--
Místo: pražák jako poleno :)

chtěla bych všem babinetkám poděkovat, našla jsem tu hodně síly a podpory. Díky Vám se pomalu zvedám ze země hjarta chtěla bych Vám popřát hlavně zdraví a klid - a ještě jednou  děkuji, že jste hjartahjartahjarta

Není tady

#39 25. 12. 2007 9:32

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#40 1. 1. 2008 8:38

Mikulenka
♥♥♥♥♥--

Ahoj ! v novém roce!!!
To ještě všichni spíte ?
Ať se Vám daří !!!

Není tady

#41 1. 1. 2008 10:51

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Ahojky holky, v novém roce.

Já rozhodně nespím, už dva dny. sad V pondělí ráno jsem odvezla synka do nemocnice s astmatickým záchvatem. sad Naštěstí si nás tam nenechali. Jen dostal injekce, dýchátko a léky. Ale obrátilo mu to úplně režim - přes den spinká a celou noc je vzhůru.

No, osud mě chce asi naučit ještě i další věci.

V každém případě už vím, že zdraví a láska jsou ty dvě nejdůležitější věci na světě, protože když jich je málo, nejvíc chybí.

Pa holky.

Není tady

#42 1. 1. 2008 12:46

Vanda
Host

Nabuko, beruško, můj syn měl taky touhle dobou první astmatický záchvat. V nemocnici mi tenkrát řekli, že astma je do velké míry psychická záležitost a že na takhle malé děti působí pohoda matky. Nezbývá ti, než být neustále v pohodě, hlavně před synkem...jsou ty mrňata vnímavější, než si vůbec uvědomujeme. Držím vám palce, teď už jsou asi i léky a léčba o několik levelů jinde.

#43 1. 1. 2008 21:30

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Přeji všem co nejméně připoutanosti a co nejvíce vnitřní svobody, odvahy a radosti smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#44 2. 1. 2008 10:03

uzlík
♥♥♥♥♥--

Do nového roku oceán zdraví, moře lásky, řeku štěstí, potok radosti, a jen pramínek všedních starostí. Slůvka co srdce pohladí, , rodinu, přátele, co nikdy nezradí. K bohatství krůček, ke štěstí krok - prostě uzlík Vám všem přeje šťastný Nový rok. parparpar

Není tady

#45 2. 1. 2008 13:29

Mikulenka
♥♥♥♥♥--

Nabuko napsal(a):

Ahojky holky, v novém roce.

Já rozhodně nespím, už dva dny. sad V pondělí ráno jsem odvezla synka do nemocnice s astmatickým záchvatem. sad Naštěstí si nás tam nenechali. Jen dostal injekce, dýchátko a léky. Ale obrátilo mu to úplně režim - přes den spinká a celou noc je vzhůru.

No, osud mě chce asi naučit ještě i další věci.

V každém případě už vím, že zdraví a láska jsou ty dvě nejdůležitější věci na světě, protože když jich je málo, nejvíc chybí.

Pa holky.

Nabuko, Vanda má naprostou pravdu.Tak ať se Ti daří to dodržovat...

Není tady

#46 3. 1. 2008 8:24

vera
♥♥♥♥♥♥-

ahoj holky a kluci v novém roce,
teď jsem totiž přišla do práce a pustila počítač, co přát ????????????
....................to nejlepší..................................nej, nej.....................................

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí