|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Protože se s některými z vás už v tomto roce neuvidím (neučtu), tak vám chci všem popřát pěkné vánoční svátky a hodně zdraví, osobních i profesních úspěchů do nového roku.
NABUKO tobě přeju, ať to není jen převozník a i kdyby, tak ať tě doveze co nejdál.
LEILO u vás ať je ta velká krize začátkem nové lepší kapitoly vašeho manželství a ať máte oba sílu to ustát.
EMANUELO ty ses stala mojí kamarádkou, podržela jsi mě mockrát a já ti moc přeju, ať ty další vánoce už trávíš v klidu, bez toho nekončícího kolotoče návratů a odchodů manžela.
KUKAČKO s tebou si popřeju navzájem konec zadaných převozníků v Čechách a jednoho pořádnýho chlapa pro každou :-)
MIKULENKO ať zvládneš v příštím roce vyřešení všech problémů s co nejmenší bolestí, už bude jenom líp.
TERCILO díky za tvoje realisticky mě blízké názory a že je neměníš, i kdybys stála sama proti všem!
PANDORRO díky za všechna nakopnutí a náměty k zamyšlení.
PISATELI díky za tvoje odborné rady a víc štěstí v příštím roce.
IDO06 díky za mailovou korespondenci a držení na dálku a taky přeju moc šikovnýho cestovatele a co nejdřív :-).
IVANO tobě přeju životní šok v podobě novýho chlapa, kterej bude úplně jinej než ten tvůj úžasnej bejvalej :-)
A všem ostatním, se kterými si tu měníme zkušenosti přeju opravdu od srdce hodně zdraví a štěstí, rozvody a rozchody určitě budou i nadále, ale nepos... se z toho a na just smůle zůstat vzpříma stát!
Není tady
Prajem vam kazdej vsetko, co len chcete a sebe este o trosku viac 
Nieje to moc trufale? 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Ja po tomto ťažkom a náročnom, hoci prínosnom roku želám všetkým to, za čo sa modlím aj pre seba: hlavne zdravie, aby vám(nám) blízki umierali až vo veku na primeranom a podľa možností v spánku a aby ste(sme) sa učili životné lekcie skôr v duchu Schola Ludus(škola hrou) ako bolestne a nadoraz. A aby vám(nám
) nevyprchala radosť zo života.
Pekný párny(sudý?) rok 2008... 
Není tady
Díky za to, že jste
. Přeji Vám všem krásné a pohodové svátky a ať se Vám splní všechno, co si přejete a ten další život (nejen příští rok) je takový, jaký budete chtít. Jste báječní!!!!!
Není tady
Mazlikůůů ahooooooooj! Tobě taky krásný svátky, klid a pohodu...! 
Přidávám se holky i kluci
a přeju všem hodně moc štěstí, zdraví, lásky a splnění i těch nejtajnějších přáních.
Mám slzy v očích a připadám si jako magor. Ale fakt vás mám ráda. 

Není tady
Také ti přeji pěkné svátky také nebudu až snad na Silvestra a snad i po něm.
Salen děkuji a je mi opravdu ctí, že jsem mohl odbornou radou pomoci, Pokud budu tak kdykoli u mne jsou dveře otevřené kdykoli /jak se říká 24/7/
Užíj si svátku pohodou a láskou. 
Není tady
mám vás moc ráda
hezké Vánoce a pohodový rok 2008
Není tady
Zapomněla jsem popřát autorům a moderátorům Babinetu, protože tenhle server fakt pomohl a pomáhá hodně lidem a napomáhá i vzniku nových přátelství. Tak ať vám to nese :-) a najde vás v novém roce hodně nových přispěvatelů.
A já jdu pro kapra!
Není tady
Přeji nám lásku, ta je v životě nejdůležitější. Myslím. 

Děkuji Vám za krásný rok, ke kterému jste přispěly/i i vy.

taky se připojuji k přání krásných vánoc a hodne stestí v novém roce. Je zajimavý tu číst ja se zoufalství mení v lásku a stestí....
Není tady
Salen, děkuji moc.
Tu sílu to ustát, tu budu opravdu potřebovat... A nevím, jestli to zvládnu.
Tobě bych přála, aby Tvůj bývalý se rozešel se tou svojí a začal se zajímat o Tebe. A Ty jej třeba ani nechtěla... Prostě by ti tohle /myslím/ udělalalo radost.
Přeji Ti co nejkrásnější všechny dny...
A to samé všem ostatním 
Upravil(a) Leila (21. 12. 2007 11:39)
Není tady
Ježiš Leilo, bacha na to co mi přeješ :-) To by byl další hororový rok. Radši mi přej, ať on rychle postaví, zmizí mi tak z očí a pak se na něj může oná klidně ..... :-) I když ..... když tak o tom přemýšlím ..... nebylo by špatný ho vidět někdy v budoucnu na kolenou :-D.
Není tady
Salen napsal(a):
Ježiš Leilo, bacha na to co mi přeješ :-) To by byl další hororový rok. Radši mi přej, ať on rychle postaví, zmizí mi tak z očí a pak se na něj může oná klidně ..... :-) I když ..... když tak o tom přemýšlím ..... nebylo by špatný ho vidět někdy v budoucnu na kolenou :-D.
Si myslím, že ne!!!
Ale tak ať rychle vypadne z Tvýho zornýho pole...
Není tady
Salen napsal(a):
Salen a co mu to nastavit od tebe aby tys mu zmizela a nechala na ... oněch kolenou 
Není tady
Pisatel napsal(a):
Salen napsal(a):
Salen a co mu to nastavit od tebe aby tys mu zmizela a nechala na ... oněch kolenou
zřejmě o Salen moc nevíš...
Není tady
Leila napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Salen napsal(a):
zřejmě o Salen moc nevíš...
Vím i nevím.
Není tady

Všem nám tady vinšuju krásný Vánoce a štěstí a zdraví do dalších dnů . 

Není tady
Holky, kluci - všem krásný svátky ! 
)Není tady
Přeju všem co nejpohodovější, příjemné a prozářené svátky a do příštího roku zdraví, radost, splnění vesmírných objednávek a sílu ustát se ctí všechno, co nám přinese.
Přeji vám všem do toho nastávajícího těžkého roku hodně lehkosti bytí 
Všechno zlé je pro něco dobré a nic není takové, jak to na první pohled vypadá - přeji vám, abyste na to v těžkých chvílích nazapomínáli a tak si mohli užívat i ty chvíle radostné, které tak jako tak vždycky zase příjdou.
Není tady

Ačkoliv toto téma sem moc nepasuje, tak si myslím, že to vůbec nevadí... 
Přidávám se ke všem přejícím a všem lidem, s nimiž se tu setkávám, a také i těm, s nimiž se tu nesetkávám, přeji moc a moc příjemný nastávající rok, ať už bude náročný či nikoliv a přeji všem krásné prožití Vánoc a všem posílám spoustu naděje a víry v lepší "příští".. Mějte se hodně hezky a užijte si svátky.. 

Není tady
No, tak se taky přidám k nakouslému tématu:
Přeji všem milým a známým i neznámým( mně) babinet-osobám - mějte se moc fajn a ještě lépe v novém roce 2008.....
Míša
Není tady
Krásný rok 2008 všem!!!!
Není tady