Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 21. 12. 2007 9:18

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Novoročenky

Protože se s některými z vás už v tomto roce neuvidím (neučtu), tak vám chci všem popřát pěkné vánoční svátky a hodně zdraví, osobních i profesních úspěchů do nového roku.
NABUKO tobě přeju, ať to není jen převozník a i kdyby, tak ať tě doveze co nejdál.
LEILO u vás ať je ta velká krize začátkem nové lepší kapitoly vašeho manželství a ať máte oba sílu to ustát.
EMANUELO ty ses stala mojí kamarádkou, podržela jsi mě mockrát a já ti moc přeju, ať ty další vánoce už trávíš v klidu, bez toho nekončícího kolotoče návratů a odchodů manžela.
KUKAČKO s tebou si popřeju navzájem konec zadaných převozníků v Čechách a jednoho pořádnýho chlapa pro každou :-)
MIKULENKO ať zvládneš v příštím roce vyřešení všech problémů s co nejmenší bolestí, už bude jenom líp.
TERCILO díky za tvoje realisticky mě blízké názory a že je neměníš, i kdybys stála sama proti všem!
PANDORRO díky za všechna nakopnutí a náměty k zamyšlení.
PISATELI díky za tvoje odborné rady a víc štěstí v příštím roce.
IDO06 díky za mailovou korespondenci a držení na dálku a taky přeju moc šikovnýho cestovatele a co nejdřív :-).
IVANO tobě přeju životní šok v podobě novýho chlapa, kterej bude úplně jinej než ten tvůj úžasnej bejvalej :-)
A všem ostatním, se kterými si tu měníme zkušenosti přeju opravdu od srdce hodně zdraví a štěstí, rozvody a rozchody určitě budou i nadále, ale nepos... se z toho a na just smůle zůstat vzpříma stát!

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#2 21. 12. 2007 9:38

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Novoročenky

Prajem vam kazdej vsetko, co len chcete a sebe este o trosku viac rodnalol Nieje to moc trufale? lol

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#3 21. 12. 2007 9:43

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja po tomto ťažkom a náročnom, hoci prínosnom roku želám všetkým to, za čo sa modlím aj pre seba: hlavne zdravie, aby vám(nám) blízki umierali až vo veku na primeranom a podľa možností v spánku a aby ste(sme) sa učili životné lekcie skôr v duchu Schola Ludus(škola hrou) ako bolestne a nadoraz. A aby vám(nám rodna ) nevyprchala radosť zo života. tummenupp Pekný párny(sudý?) rok 2008... storstark

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#4 21. 12. 2007 9:51

Mazlík
♥♥♥♥---

Díky za to, že jste hjarta . Přeji Vám všem krásné a pohodové svátky a ať se Vám splní všechno, co si přejete a ten další život (nejen příští rok) je takový, jaký budete chtít. Jste báječní!!!!!

Není tady

#5 21. 12. 2007 9:55

x62358
Host

Mazlikůůů ahooooooooj! Tobě taky krásný svátky, klid a pohodu...! hjarta

#6 21. 12. 2007 9:57

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Přidávám se holky i kluci smile a přeju všem hodně moc štěstí, zdraví, lásky a splnění i těch nejtajnějších přáních.

Mám slzy v očích a připadám si jako magor. Ale fakt vás mám ráda.

hjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjarta

Není tady

#7 21. 12. 2007 10:02

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Také ti přeji pěkné svátky také nebudu až snad na Silvestra a snad i po něm.
Salen děkuji a je mi opravdu ctí, že jsem mohl odbornou radou pomoci, Pokud budu tak kdykoli u mne jsou dveře otevřené kdykoli /jak se říká 24/7/
Užíj si svátku pohodou a láskou. smile

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#8 21. 12. 2007 10:11

vera
♥♥♥♥♥♥-

mám vás moc ráda

hezké Vánoce a pohodový rok 2008

Není tady

#9 21. 12. 2007 10:26

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Zapomněla jsem popřát autorům a moderátorům Babinetu, protože tenhle server fakt pomohl a pomáhá hodně lidem a napomáhá i vzniku nových přátelství. Tak ať vám to nese :-) a najde vás v novém roce hodně nových přispěvatelů.
A já jdu pro kapra!

Není tady

#10 21. 12. 2007 10:29

majkafa
Host

Přeji nám lásku, ta je v životě nejdůležitější. Myslím. smilepussa
Děkuji Vám za krásný rok, ke kterému jste přispěly/i i vy.

#11 21. 12. 2007 10:30

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

taky se připojuji k přání krásných vánoc a hodne stestí v novém roce. Je zajimavý tu číst ja se zoufalství mení v lásku a stestí....wink

dum spiro spero

Není tady

#12 21. 12. 2007 11:26

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Salen - ty dnes perlíš!! zase takový krásný nápad.

všem přeji klid a mír, a málo trápení.
A doufám, že některým z vás to budu moct říct osobně

Není tady

#13 21. 12. 2007 11:39

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Salen, děkuji moc.
Tu sílu to ustát, tu budu opravdu potřebovat... A nevím, jestli to zvládnu.

Tobě bych přála, aby Tvůj bývalý se rozešel se tou svojí a začal se zajímat o Tebe. A Ty jej třeba ani nechtěla... Prostě by ti tohle /myslím/ udělalalo radost.

Přeji Ti co nejkrásnější všechny dny...

A to samé všem ostatním   

pussa

Upravil(a) Leila (21. 12. 2007 11:39)

Není tady

#14 21. 12. 2007 11:45

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Ježiš Leilo, bacha na to co mi přeješ :-) To by byl další hororový rok. Radši mi přej, ať on rychle postaví, zmizí mi tak z očí a pak se na něj může oná klidně ..... :-) I když ..... když tak o tom přemýšlím ..... nebylo by špatný ho vidět někdy v budoucnu na kolenou :-D.

Není tady

#15 21. 12. 2007 11:49

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Salen napsal(a):

Ježiš Leilo, bacha na to co mi přeješ :-) To by byl další hororový rok. Radši mi přej, ať on rychle postaví, zmizí mi tak z očí a pak se na něj může oná klidně ..... :-) I když ..... když tak o tom přemýšlím ..... nebylo by špatný ho vidět někdy v budoucnu na kolenou :-D.

Si myslím, že ne!!!

Ale tak ať rychle vypadne z Tvýho zornýho pole...

Není tady

#16 21. 12. 2007 11:49

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Salen napsal(a):

Salen a co mu to nastavit od tebe aby tys mu zmizela a nechala na ... oněch kolenou smile

Není tady

#17 21. 12. 2007 11:50

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

Salen napsal(a):

Salen a co mu to nastavit od tebe aby tys mu zmizela a nechala na ... oněch kolenou smile

zřejmě o Salen moc nevíš...

Není tady

#18 21. 12. 2007 11:53

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Leila napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Salen napsal(a):

zřejmě o Salen moc nevíš...

Vím i nevím.

Není tady

#19 21. 12. 2007 12:09

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

hjartahjartahjarta Všem nám tady vinšuju krásný Vánoce a štěstí a zdraví do dalších dnů . hjartahjartahjarta

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#20 21. 12. 2007 12:58

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Holky, kluci - všem krásný svátky  ! hjarta

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#21 21. 12. 2007 12:58

Vanda
Host

Přeju všem co nejpohodovější, příjemné a prozářené svátky a do příštího roku zdraví, radost, splnění vesmírných objednávek a sílu ustát se ctí všechno, co nám přinese.

#22 21. 12. 2007 13:02

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Přeji vám všem do toho nastávajícího těžkého roku hodně lehkosti bytí smile

Všechno zlé je pro něco dobré a nic není takové, jak to na první pohled vypadá - přeji vám, abyste na to v těžkých chvílích nazapomínáli a tak si mohli užívat i ty chvíle radostné, které tak jako tak vždycky zase příjdou.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#23 21. 12. 2007 13:21

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Ačkoliv toto téma sem moc nepasuje, tak si myslím, že to vůbec nevadí... hjarta

Přidávám se ke všem přejícím a všem lidem, s nimiž se tu setkávám, a také i těm, s nimiž se tu nesetkávám, přeji moc a moc příjemný nastávající rok, ať už bude náročný či nikoliv a přeji všem krásné prožití Vánoc a všem posílám spoustu naděje a víry v lepší "příští".. Mějte se hodně hezky a užijte si svátky.. hjartahjartahjarta

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#24 21. 12. 2007 14:05

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

No, tak se taky přidám k nakouslému tématu:
Přeji všem milým a známým i neznámým( mně)  babinet-osobám - mějte se moc fajn a ještě lépe v novém roce 2008.....
Míša

Není tady

#25 21. 12. 2007 14:18

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Krásný rok 2008 všem!!!!

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí