Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 21. 12. 2007 8:51

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Vztahový nápadovník

Hrozný název, co :-) . Ale v mnoha vláknech voláme po nápadech, jak oživit vztah, čím překvapit partnera, vzbudit motýlky v břiše, vyvolat úsměv na tváři. Ne všechno je přenositelné na všechny, ale něco určitě ano. Tak přispějte.
Já si vzpomínám jak jsme jednou chodili lesem po houbách, nic nerostlo a to mě nebaví, takže moje myšlenky se brzy zvrhly jiným směrem. A jak jsme šli nějakou cestičkou za sebou, manža přede mnou, tak já jsem si postupně nenápadně odkládala oblečení do košíku, až jsem pak na manžu promluvila a když se otočil, zjistil že za ním jdu nahá :-). No málem jsme vyvrátili první strom o který jsme se opřeli :-D. Jen ten adrenalin, že by někdo mohl jít ..... Dloooouho jsme na to vzpomínali.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#2 21. 12. 2007 9:03

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Vztahový nápadovník

jééé, Salen! hezký nápad, hezké téma

já zas jednou, když děti nebyly doma, zavolala manžela do práce, že se rozbil kotel ať přijede co nejdřív domů. Mezitím jsem si oblékla průsvitné večerní šaty, zapálila všude svíčky a čekala v předsíni se skleničkou v ruce. Taky jsme to do ložnice moc nestíhali...

Není tady

#3 21. 12. 2007 9:06

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Salen, Kuki tummenupptummenupptummenupp

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#4 21. 12. 2007 9:42

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Kdysi dávno jsem se v rozvernosti posladila na intim. místě v domnění, že mu budu lépe chutnat a že bude přinejmenším legrace. Jenže jsem se neuvěřitelně spletla. Dostala jsem ledovou sprchu, kartáč... Dlouho mi bylo hanba, ale bylo to fakt tak blbé?

Není tady

#5 21. 12. 2007 9:49

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Heluška napsal(a):

Kdysi dávno jsem se v rozvernosti posladila na intim. místě v domnění, že mu budu lépe chutnat a že bude přinejmenším legrace. Jenže jsem se neuvěřitelně spletla. Dostala jsem ledovou sprchu, kartáč... Dlouho mi bylo hanba, ale bylo to fakt tak blbé?

Proč blbé. Nápaditosti se meze nekladou. Jsou horší chutě smile

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#6 21. 12. 2007 9:54

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

....no my si chystáme překvapení často vanu plnou bublinek a svíčky, nebo svíčky na schodišti, když přítel přijde domu a poslední stojí u postele. Taky  medové hrátky/doufám si neuženeme cukrovku/. Nebo dárečky jen tak, maličkosti třeba jen čepice nebo čokoláda, nejvíc asi gumový medvídci. Na ty me přitel vlastne sbalil. Domluvili jsem se že si budem vztah hýčkat tak to docela dodržujem. Dostávám snídani do postele a na sýru jsou srdíčka nakreslená nožem. A motýlky máme na lustru v ložnici. Koupila jsem je a namotali jsme je tam spolu. Přítel litá do práce daleko a nebývá doma třeba týden tak když si píšem a voláme se na ty motýlky ptá. Prožili jsme oba vztahy na pytel a tak si ted strašne vážíme a užíváme toho že si "pasujem". Kdykoli vidím ty motýlky jsem vdečná že mi nekdo seslal exe, díky tomu co jsem s ním prožila vím co v živote nechci a potkala jsem nekoho kdo mi vyhovuje a uvedomila si že moje manželství bylo jen prlný kompromisu a ustupku a že jsem ho nemela ani začít, protože už na začátku bylo všechno spatne....

dum spiro spero

Není tady

#7 21. 12. 2007 9:58

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ve stínu Plzeňské věže
Web

Heluška napsal(a):

To nechápu, proč blbé? dumbom A asi si po ránu sedím na vedení, ayle má to znamenat, že tě muž vrazil do sprchy a drhnul tě kartáčem? lol No, předpokládám, že ti spíš asi nějak vynadal a zpražil... Ale stejnak - proč blbé? Blbé je, žeon to nepochopil neutral

Není tady

#8 21. 12. 2007 9:59

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Heluška napsal(a):

Joooo, kdyby ses posolila, tak to by tedy ehm... opravdu bylo blbé lol

Není tady

#9 21. 12. 2007 10:00

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Když jedeme autem, tak se střídáme v řízení, ale občas se prostě ráda vozím a manžel má rád, když mi může dát ruku do klína (samozřejmě s ohledem na veškerou bezpečnost). Tak jsem jednou v létě jela naostro... málem jsme bourali....big_smile

Není tady

#10 21. 12. 2007 10:04

Ota
Moderátor(ka)

Veranna napsal(a):

Když jedeme autem, tak se střídáme v řízení, ale občas se prostě ráda vozím a manžel má rád, když mi může dát ruku do klína (samozřejmě s ohledem na veškerou bezpečnost). Tak jsem jednou v létě jela naostro... málem jsme bourali....big_smile

Ještě, že to neděláš Ty jemu, to je potom malér zaručený big_smile

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

#11 21. 12. 2007 10:07

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ota napsal(a):

Veranna napsal(a):

Prooooč? Stačí na chvilku zastavit u krajnice tummenupp

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#12 21. 12. 2007 10:12

Ota
Moderátor(ka)

Mikeš napsal(a):

Ota napsal(a):

Veranna napsal(a):

Prooooč? Stačí na chvilku zastavit u krajnice tummenupp

Mikeši v tu chvíli mozek nepracuje, jak má..i to, zastavit, může být problém lol

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

#13 21. 12. 2007 10:26

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx tummenuppgodliketummenupp tak to ma byt, tak je to spravne tummenupp

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#14 21. 12. 2007 10:29

kristin
♥♥-----

???

Upravil(a) kristin (21. 12. 2007 10:38)

Není tady

#15 21. 12. 2007 10:29

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Ota napsal(a):

Veranna napsal(a):

Zažil jsem to obráceně ve 130 a nic jsem tu jde o to jak to prožít a bylo to úžasnééééé. Jen netrojčit .)

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#16 21. 12. 2007 10:40

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ota napsal(a):

Mikeši v tu chvíli mozek nepracuje, jak má..i to, zastavit, může být problém lol

Musíš zastavit chvilku předtím, než se ti odkrví mozek big_smile

Není tady

#17 21. 12. 2007 10:40

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Tak já ještě přidám. Mě vždycky fascinovalo používání šlehačky, medu a podobných pochutin, vždycky jsem si tedy říkala, že v tý posteli to musí pak vypadat, těžko to někdo dělá na igelitu. Ale nedalo mi to a chtěla jsem erotično takového počínání vyzkoušet. Vybrala jsem si šlehačku, ale nevěděla jsem v jaké podobě to vyzkoušet. Tak jsem si pod polštář připravila normálně šlehačku ve sprayi. Večer jsme se začali mazlit, já celou dobu myslela na tu šlehačku, jak to udělat, chudák manža nic netušil. Když jsem pak v jednu chvíli vítězoslavně nedočkavě spray vytáhla, dopadlo to tak, že manža málem dostal infarkt, já záchvat smíchu, který nešel zastavit a bylo po sexu. Tak takhle prosím ne :-D.

Není tady

#18 21. 12. 2007 10:42

Ota
Moderátor(ka)

kristin napsal(a):

???

Víš, ono to chlapovi moc v hospodě nejde s vlastní ženou, ta zábava bývá trochu křečovitá

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

#19 21. 12. 2007 10:43

Ota
Moderátor(ka)

Salen napsal(a):

Tak já ještě přidám. Mě vždycky fascinovalo používání šlehačky, medu a podobných pochutin, vždycky jsem si tedy říkala, že v tý posteli to musí pak vypadat, těžko to někdo dělá na igelitu. Ale nedalo mi to a chtěla jsem erotično takového počínání vyzkoušet. Vybrala jsem si šlehačku, ale nevěděla jsem v jaké podobě to vyzkoušet. Tak jsem si pod polštář připravila normálně šlehačku ve sprayi. Večer jsme se začali mazlit, já celou dobu myslela na tu šlehačku, jak to udělat, chudák manža nic netušil. Když jsem pak v jednu chvíli vítězoslavně nedočkavě spray vytáhla, dopadlo to tak, že manža málem dostal infarkt, já záchvat smíchu, který nešel zastavit a bylo po sexu. Tak takhle prosím ne :-D.

Salen, ale zase smích prodlužuje život lol

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

#20 21. 12. 2007 10:46

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Salen napsal(a):

Sice Salen záchvat smíchu mám, nevím proč asociolvala jsi mě vyprávění Kodeta když kdysi dávno byl v Británii a zašel do Hiltonu kde si dal za 50 liber svatební dort. Neměli tam nic levnějšího a on v kapse neměl víc. Zaplatil, dal si jahůdku a odešel.
No mnozí to asi neskousnou, ale já bych si to dal zas a znovu smile je to výborný nápad jak obohatit ex tedy sex

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#21 21. 12. 2007 10:48

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Salen napsal(a):

Vybrala jsem si šlehačku, ale nevěděla jsem v jaké podobě to vyzkoušet. Tak jsem si pod polštář připravila normálně šlehačku ve sprayi.

Tak to my jsme se na tom prostě domluvili.
Vím, chybí tam ten moment přeqapení, ale už to domlouvání bylo celkem vzrušující. Zajímavé je to i s jogurtem nebo nanukáčem. A ženská musí být dole vyholená, samozřejmě lol

Není tady

#22 21. 12. 2007 10:56

Salen
♥♥♥♥♥♥-

A spíš pro pobavení vám okopíruji zkušenosti mého kamaráda s jinými trapasy :

Jednou jsem však měl skutečně ”strach”, jak to zvládnu – měl jsem intimní přítelkyni z Brna (vlastně příbuznou, se kterou jsem se seznámil na švárově svatbě) s kterou jsme využívali její služební cesty (cca jednou měsíčně) do Prahy a obvykle jsme po nějaké večeři končili na hotelu (taky humorné historky – jednalo se o dobu před r. 89, kdy nemanželské dvojice nemohli na jeden pokoj a Pražáka v pražském hotelu nechtěli ubytovat atd.). Nějaké to vínko uvolnilo vášně a už to bylo na světě ….nehtíky dámy zanechaly na zádech stopy, které se skutečně špatně vysvětlují. Z hotelu jsem šel ráno rovnou do práce a v té době jsem měl fajn kolegu, kterému jsem se svěřil a on mne zase potěšil tím, že má za kamaráda výborného lékaře, který mu za podobné situace výrazně pomohl nějakou mastičkou….pravda, má záda neviděl. Nicméně, ihned jsme se vypravili za lékařem, vysvětlili mu problém….jak božsky zněla jeho slova – klídek pánové, to nějak zmáknem….bohužel, jen do doby, než jsem sundal košili….”člověče, vy jste nebyl za milenkou, ale za Šípkovou Růženkou a kobyla vás při tom protáhla trním….hmm, napadá mi jediné řešení – slušivý krunýřek na pohmnožděná žebra..” To se mi zase nechtělo…pátek, venku vedro, předpověď na víkend fantastická a já v krunýři…Nicméně, lékař mi stejně pomohl, totiž inspirací. Odpoledne rychle domů, převléknout se než přijde žena a hurá na chalupu, protože to trní, kterému jsem se hezky dlouho vyhýbal, se přece zlikvidovat musí!! Pravda, trošku se všichni divili, že se do toho chci pustit ještě ten samý večer, ale na druhé straně – kdo by to dělal za horka…trocha nešikovnosti, maličko sebezapření…..inu, propadl jsem trním – pravda, jednou to nestačilo, leč legendu jsem uhájil bez ztráty květinky a ještě jsem byl šikulka, který si vysloužil uznání všech…..

A ještě jeden jeho zážitek :

Intimní trapasy….zažil jsem jich opravdu hodně a přiznám se, že je leckdy v pánské společnosti dávám k dobrému. Však to znáš…cizí neštěstí potěší…a pak, jsou to obvykle humorné historky. Tak třeba jeden z domácích luhů a hájů – první intimní kontakt s moji příbuznou (přesněji, tehdy rozvedená sestra mé nové švagrové).
….první setkání na svatbě šváry…jasné sympatie….nezbytný doprovod do místa noclehu, nějaké polibky a hlazení na schodišti domu –  (více nechtěla ani náhodou)….dohoda, že si udělám cestu do Brna, kde bydlí….výborná situace, její dcery někde na prázdninách…..tudíž u ní doma…žádný spěch…svíčky, večeře, vínečko, intimní atmosféra…..a zase polibky, podstatně již odvážnější bloudění rukou po jejím těle…..jenže s tou večeří bylo cosi v nepořádku, v krajině břišní nějaké divné tlaky a škrundání… a nejen u mne (pak se soustřeď na erotiku)….nejprve její decentní odchod na toaletu, pak i můj (a docela rychlý) ….no, i to se může stát, ale chvíli to zase trvalo, než jsem přešel k tomu intimnu, leč tragédiím neměl být konec….následoval její spěšný odchod a vzápětí mne přepadly ukrutné křeče a já neskutečně moc potřeboval místečko, které okupovala ona. Chvíli jsem se kroutil, pak i lehce přes dveře naznačil, že také musím…ale asi to dostatečně nechápala….prý, abych počkal…než jsem uslyšel spláchnutí, tak jsem se hrůzou potil jak dveře od chléva, ale vysvobození to ještě neznamenalo…prej, počkej ještě (možná hloupý pocit, že na toaletě zrovna fialky nerostou), tak jsem měl jen dvě možnosti – buď bláto na hřišti a nebo záchrana v koupelně. Zvítězila koupelna….sprcha, randál vody…bože, to byla úleva, bohužel jen momentální, protože pak se naopak ona začala dobývat na mé dveře (jasně, kdo z nás by si nešel umýt ruce)……ale, proč mu ten druhý neotvírá???? Ani v té koupelně fialky nebyly….i já jsem byl neoblomný, kromě toho pomohl i nějaký spray…..nakonec jsem otevřel, červený jsem musel být až za ušima a styděl jsem se ještě hodně dlouho….No, večer z milování nic nebylo, ráno to také nebylo nic moc a už jsem se těšil, jak Brno opustím……Později jsem se však tomu zasmáli oba.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí