Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 21. 12. 2007 12:29

maricka
♥♥♥♥♥--

Re: Partnerský stereotyp

Heleno, proč psychofarmaka? Kvůli stereotypu?

Není tady

#27 21. 12. 2007 12:35

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

maricko - lepší je si švihnout bokem a udělat si radost než z toho stereotypu a nudy zblbnout .....

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#28 21. 12. 2007 13:58

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Feuria napsal(a):

maricko - lepší je si švihnout bokem a udělat si radost než z toho stereotypu a nudy zblbnout .....

Fe, a jak často si "švihneš bokem" Ty? big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#29 21. 12. 2007 13:59

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Feuria napsal(a):

Fe, a jak často si "švihneš bokem" Ty? big_smile

Když to jde big_smile
Já mám sex, kdy chci .... třeba loni se mi nechtělo ani jednou vissla big_smile lol

Upravil(a) Feuria (21. 12. 2007 14:00)

Není tady

#30 21. 12. 2007 14:03

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Feuria napsal(a):

Já mám sex, kdy chci .... třeba loni se mi nechtělo ani jednou vissla big_smile lol

Ani jednou bokem, nebo ani jednou vůbec? big_smile

Není tady

#31 21. 12. 2007 14:11

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

obojí tongue

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#32 21. 12. 2007 14:46

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

vissla big_smile

Není tady

#33 21. 12. 2007 15:00

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

obojí tongue

V tom případě prosím Fe, aby mě v pořadníku svých milenců posunula před Nicolase a Bellagambiho, protože jsem z nich nejstarší a pokud to půjde tímhle tempem, tak bych se toho zásunu taky nemusel dožít lol

Není tady

#34 21. 12. 2007 15:02

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

KALIK napsal(a):

obojí tongue

V tom případě prosím Fe, aby mě v pořadníku svých milenců posunula před Nicolase a Bellagambiho, protože jsem z nich nejstarší a pokud to půjde tímhle tempem, tak bych se toho zásunu taky nemusel dožít lol

No vzledem k počtu ocásků nevím nevím zda budeš přesunut. Ono předbíhat v zatáčce se nemá pozor na smyk smile

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#35 21. 12. 2007 15:31

maricka
♥♥♥♥♥--

Jak to tak vidím, tak diskuze sklouzává jinam... Myslíte si někdo, že se v takovém stereotypu dá žít celý život, aniž by to někomu vadilo?nebo je třeba neustále vztah oživovat? A co když dojdou nápady?

Není tady

#36 21. 12. 2007 15:32

maricka
♥♥♥♥♥--

Jinak Oto, já si vůbec nemyslím, že by dva spolu měli neustále vrkat. A řešení nevěrou se mi také nezdá košér...

Není tady

#37 22. 12. 2007 10:24

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Já nějak nevím, proč u někoho nastává partnerský stereotyp big_smile, vždyť práce je tolik... big_smile
A pokud jsou partneři spolu aspoň mírně povahově vyrovnaní, vůbec nevadí ani to společné tloustnutí a lenivění. Nejvíc asi záleží na tom, jestli jedou na "stejné vlně", protože jinak je jakékoli uvažování nad "společným programem" vyumělkované a stejně nepomůže na dlouho.
Mně by teda zatěžovalo vymýšlet nápady, jak oživit........... big_smile Mnohá překvapení se v životě konají naprosto neplánovaně a obvykle bez našeho vlastního přičinění big_smile.

Není tady

#38 22. 12. 2007 10:26

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Tercila napsal(a):

Já nějak nevím, proč u někoho nastává partnerský stereotyp big_smile, vždyť práce je tolik... big_smile
A pokud jsou partneři spolu aspoň mírně povahově vyrovnaní, vůbec nevadí ani to společné tloustnutí a lenivění. Nejvíc asi záleží na tom, jestli jedou na "stejné vlně", protože jinak je jakékoli uvažování nad "společným programem" vyumělkované a stejně nepomůže na dlouho.
Mně by teda zatěžovalo vymýšlet nápady, jak oživit........... big_smile Mnohá překvapení se v životě konají naprosto neplánovaně a obvykle bez našeho vlastního přičinění big_smile.

tummenupp

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#39 22. 12. 2007 12:16

maricka
♥♥♥♥♥--

Tercilo, vystihla jsi to docela přesně... Akorát to společné tloustnutí a lenivění, no nevím, nevímwink
Možná se to nemusí tak plánovaně oživovat, ale zase nesmí nastat situace, kdy toho druhého bereme jako samozřejmost a chováme se k němu lhostejně, nehladíme jej, neposloucháme, co říká apod. To pak si myslím vede do...nikam...

Není tady

#40 22. 12. 2007 12:25

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Dobře, Mari, plánované tloustnutí odvolávám, protože - ono to jde většinou taky samo bez našeho extra přičinění, že jo big_smile.  Od jistého věku s každým nádechem přibereme kilo, takže... big_smile
Ale třeba to lenivění jsme si teď na Vánoce s manželem nekompromisně naplánovali smile.
Krátce - záleží na shodě.

Není tady

#41 25. 12. 2007 16:16

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

maricka napsal(a):

Jak to tak vidím, tak diskuze sklouzává jinam... Myslíte si někdo, že se v takovém stereotypu dá žít celý život, aniž by to někomu vadilo?nebo je třeba neustále vztah oživovat? A co když dojdou nápady?

Mně to třeba vůbec nevadí , naopak. Žiju tak už přes 20 let a jsem spokojená. překvápka nemusím, ty by pro mne byly spíše důvodem něco řešit .

Není tady

#42 25. 12. 2007 16:17

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tercila napsal(a):

Opět musím souhasit. Já nemám vůbec čas nad nějakým stereotypem uvažovat.

Není tady

#43 25. 12. 2007 16:59

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

no to tedy moc rad a porad se clovek nedozvi:)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí