29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Heleno, proč psychofarmaka? Kvůli stereotypu?
Není tady
maricko - lepší je si švihnout bokem a udělat si radost než z toho stereotypu a nudy zblbnout .....
Není tady
Feuria napsal(a):
maricko - lepší je si švihnout bokem a udělat si radost než z toho stereotypu a nudy zblbnout .....
Fe, a jak často si "švihneš bokem" Ty?
Není tady
Mikeš napsal(a):
Feuria napsal(a):
Fe, a jak často si "švihneš bokem" Ty?
Když to jde
Já mám sex, kdy chci .... třeba loni se mi nechtělo ani jednou
Upravil(a) Feuria (21. 12. 2007 14:00)
Není tady
Feuria napsal(a):
Já mám sex, kdy chci .... třeba loni se mi nechtělo ani jednou
![]()
![]()
Ani jednou bokem, nebo ani jednou vůbec?
Není tady
obojí
Není tady
Není tady
KALIK napsal(a):
obojí
V tom případě prosím Fe, aby mě v pořadníku svých milenců posunula před Nicolase a Bellagambiho, protože jsem z nich nejstarší a pokud to půjde tímhle tempem, tak bych se toho zásunu taky nemusel dožít
Není tady
Mikeš napsal(a):
KALIK napsal(a):
obojí
V tom případě prosím Fe, aby mě v pořadníku svých milenců posunula před Nicolase a Bellagambiho, protože jsem z nich nejstarší a pokud to půjde tímhle tempem, tak bych se toho zásunu taky nemusel dožít
No vzledem k počtu ocásků nevím nevím zda budeš přesunut. Ono předbíhat v zatáčce se nemá pozor na smyk
Není tady
Jak to tak vidím, tak diskuze sklouzává jinam... Myslíte si někdo, že se v takovém stereotypu dá žít celý život, aniž by to někomu vadilo?nebo je třeba neustále vztah oživovat? A co když dojdou nápady?
Není tady
Jinak Oto, já si vůbec nemyslím, že by dva spolu měli neustále vrkat. A řešení nevěrou se mi také nezdá košér...
Není tady
Já nějak nevím, proč u někoho nastává partnerský stereotyp , vždyť práce je tolik...
A pokud jsou partneři spolu aspoň mírně povahově vyrovnaní, vůbec nevadí ani to společné tloustnutí a lenivění. Nejvíc asi záleží na tom, jestli jedou na "stejné vlně", protože jinak je jakékoli uvažování nad "společným programem" vyumělkované a stejně nepomůže na dlouho.
Mně by teda zatěžovalo vymýšlet nápady, jak oživit........... Mnohá překvapení se v životě konají naprosto neplánovaně a obvykle bez našeho vlastního přičinění
.
Není tady
Tercila napsal(a):
Já nějak nevím, proč u někoho nastává partnerský stereotyp
, vždyť práce je tolik...
![]()
A pokud jsou partneři spolu aspoň mírně povahově vyrovnaní, vůbec nevadí ani to společné tloustnutí a lenivění. Nejvíc asi záleží na tom, jestli jedou na "stejné vlně", protože jinak je jakékoli uvažování nad "společným programem" vyumělkované a stejně nepomůže na dlouho.
Mně by teda zatěžovalo vymýšlet nápady, jak oživit...........Mnohá překvapení se v životě konají naprosto neplánovaně a obvykle bez našeho vlastního přičinění
.
Není tady
Tercilo, vystihla jsi to docela přesně... Akorát to společné tloustnutí a lenivění, no nevím, nevím
Možná se to nemusí tak plánovaně oživovat, ale zase nesmí nastat situace, kdy toho druhého bereme jako samozřejmost a chováme se k němu lhostejně, nehladíme jej, neposloucháme, co říká apod. To pak si myslím vede do...nikam...
Není tady
Dobře, Mari, plánované tloustnutí odvolávám, protože - ono to jde většinou taky samo bez našeho extra přičinění, že jo . Od jistého věku s každým nádechem přibereme kilo, takže...
Ale třeba to lenivění jsme si teď na Vánoce s manželem nekompromisně naplánovali .
Krátce - záleží na shodě.
Není tady
maricka napsal(a):
Jak to tak vidím, tak diskuze sklouzává jinam... Myslíte si někdo, že se v takovém stereotypu dá žít celý život, aniž by to někomu vadilo?nebo je třeba neustále vztah oživovat? A co když dojdou nápady?
Mně to třeba vůbec nevadí , naopak. Žiju tak už přes 20 let a jsem spokojená. překvápka nemusím, ty by pro mne byly spíše důvodem něco řešit .
Není tady
Tercila napsal(a):
Já nějak nevím, proč u někoho nastává partnerský stereotyp
, vždyť práce je tolik...
![]()
Mně by teda zatěžovalo vymýšlet nápady, jak oživit...........Mnohá překvapení se v životě konají naprosto neplánovaně a obvykle bez našeho vlastního přičinění
.
Opět musím souhasit. Já nemám vůbec čas nad nějakým stereotypem uvažovat.
Není tady
no to tedy moc rad a porad se clovek nedozvi:)
Není tady