18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj, naemu broučkovi je 6 měsíců. U byl dvakrát očkovaný hexou a dvakrát prevenarem. Po hexe měl poprvé 37,5, podruhé u 38,4. Plakal a musela jsem ho nosit do úplného usnutí. Na sníení horečky jsem dávala nurofen čípky, ale při druhém očkování se nás teplota drela 2 dny a u ho bolela pr..., tak jsem koupila panadol baby sirup pro přítě. Docela se třetího očkování hexou obávám, doktorka mi předepsala i diazepam, kdyby horečka neklesla, mám mu dát 1/4 práku, aby nedostal křeče. No fakt báječné vyhlídky. Jsem celkem vystraená.
Po prevenaru poprvé také plakal a nemohl spát jako kdyby ho něco bolelo. Spravil to jeden čípek nurofenu. Po druhém očkování večer nic. Spokojeně usnul, ale od druhého dne se po kadém jídle kroutí a pláče bolestí jak ho bolí bříko. Má zácpu. Stolice tuí a pouze jednou denně. Je kojený, dostává jen ochutnat mrkvičku od hami a jinak nic. Nevím jestli je to reakce na to očkování, nebo co se děje. U ho to drí tři dni. Jednou u tento problém měl a drelo ho to týden. Nepomáhal sab simplex, lefax, čaje, nahřívání bříka masáe, no prostě nic. Vůbec nevím z čeho to je, jestli to můe být reakce na to očkování.
Pokud někdo nějaké vedlejí účinky tohoto typu zaznamenal, nebo máte podobné obtíe, ozvěte se a vím, e v tom nejsem sama. Nemůeme spinkat, pláčem a kroutíme se.
Není tady
Ahoj, moje děti ani jedno po Prevenaru ani po Hexa reakci neměli. Ale dávám jim po kadém očkování jedno homeopatikum, po kterém by to tělo mělo lépe snáet.
Jinak co se týče bříka. Moná je to věkem, né Prevenarem (ani jsem neslyela, e by po tom byly nějaké reakce kromě teploty). Můj syn měl od prvního zavedeného příkrmu velké problémy s kakáním, teda vlastně jetě má. Je to naprosto příerný. Sám se vykaká jen výjimečně, prostě to z něj tlačím (kolínka k bříku). Jde o to, e jakmile děti nejsou jen kojené, stolice je tuí, Tvůj syn můe mít s tím problém (chraň bůh, aby to dopadlo jako u nás, to snad ne).
Zkus jiné zeleniny ne mrkev a nedávat rýi. Spí brokolici, petrel, pohanku, jáhly... Prostě nestavící věci...
Ale nevím, jestli Ti to jetě s takovým zpoděním pomůe....
Není tady
Ahojky
taky jsme měli s naí holčičkou takový problém. Po hexa byla lítostivá a poplakávala, po Prevenaru to bylo horí. Hodinu a půl řvala a to e umí řvát. Bylo to děsivé.
Rada od doktorky a mamky byla, hned přiloit na místo vpichu studený obklad a ne se jde na očkování je dobré dát paralen čípek.Máme to vyskouené a pomáhá to.
Jo má drahá dcera nemá ani pět měsíců.
Není tady
Maminy, rekacím se dá předcházet vakcinalem. Je to doplněk stravy, který pomáhá proti reakcím na očkování. Seenete v lékárně nebo na www.vakcinal.cz.
Není tady
Je to doplněk stravy, který pomáhá proti reakcím na očkování.
Já myslela, e kadou reakci na očkování je vhodný konzultovat s pediatrem. Ale já jsem holt ta stará kola...
Není tady
Souhlasím a podporuju příspěvek od Káti. Opravdu dbejte při očkování na prevenci a pojistěte si to vhodným doplňkem. Vakcinal je jeden z nejlepích, který je teď na trhu. Moc doporučuju.
Není tady
Jen bych holky/mamky jetě doplnila k vakcinalu, e je pro děti od tří let (sirup), pro starí děti a dospělé jsou pak tablety vakcinalu. Bere se tři dny před a tři dny po očkování. Mrkněte na www.vakcinal.cz, tam najdete ve potřebné a můete i zakoupit.
Není tady
Stránky: 1