Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 20. 12. 2007 22:44

Martysek
♥------
Místo: Kladno

Nepříjemné reakce po HEXA a PREVENAR, nebo něco jiného????

Ahoj, našemu broučkovi je 6 měsíců. Už byl dvakrát očkovaný hexou a dvakrát prevenarem. Po hexe měl poprvé 37,5, podruhé už 38,4. Plakal a musela jsem ho nosit do úplného usnutí. Na snížení horečky jsem dávala nurofen čípky, ale při druhém očkování se nás teplota držela 2 dny a už ho bolela pr..., tak jsem koupila panadol baby sirup pro příště. Docela se třetího očkování hexou obávám, doktorka mi předepsala i diazepam, kdyby horečka neklesla, mám mu dát 1/4 prášku, aby nedostal křeče. No fakt báječné vyhlídky. Jsem celkem vystrašená.

Po prevenaru poprvé také plakal a nemohl spát jako kdyby ho něco bolelo. Spravil to jeden čípek nurofenu. Po druhém očkování večer nic. Spokojeně usnul, ale od druhého dne se po každém jídle kroutí a pláče bolestí jak ho bolí bříško. Má zácpu. Stolice tužší a pouze jednou denně. Je kojený, dostává jen ochutnat mrkvičku od hami a jinak nic. Nevím jestli je to reakce na to očkování, nebo co se děje. Už ho to drží tři dni. Jednou už tento problém měl a drželo ho to týden. Nepomáhal sab simplex, lefax, čaje, nahřívání bříška masáže, no prostě nic. Vůbec nevím z čeho to je, jestli to může být reakce na to očkování.

Pokud někdo nějaké vedlejší účinky tohoto typu zaznamenal, nebo máte podobné obtíže, ozvěte se a vím, že v tom nejsem sama. Nemůžeme spinkat, pláčem a kroutíme se.

Není tady

#2 15. 3. 2008 19:23

Tyty
♥------

Re: Nepříjemné reakce po HEXA a PREVENAR, nebo něco jiného????

Ahoj, moje děti ani jedno po Prevenaru ani po Hexa reakci neměli. Ale dávám jim po každém očkování jedno homeopatikum, po kterém by to tělo mělo lépe snášet.

Jinak co se týče bříška. Možná je to věkem, né Prevenarem (ani jsem neslyšela, že by po tom byly nějaké reakce kromě teploty). Můj syn měl od prvního zavedeného příkrmu velké problémy s kakáním, teda vlastně ještě má. Je to naprosto příšerný. Sám se vykaká jen výjimečně, prostě to z něj tlačím (kolínka k bříšku). Jde o to, že jakmile děti nejsou jen kojené, stolice je tužší, Tvůj syn může mít s tím problém (chraň bůh, aby to dopadlo jako u nás, to snad ne).
Zkus jiné zeleniny než mrkev a nedávat rýži. Spíš brokolici, petržel, pohanku, jáhly... Prostě nestavící věci...

Ale nevím, jestli Ti to ještě s takovým zpožděním pomůže....

Není tady

#3 22. 2. 2009 19:20

kuzsha
♥------

Ahojky
taky jsme měli s naší holčičkou takový problém. Po hexa byla lítostivá a poplakávala, po Prevenaru to bylo horší. Hodinu a půl řvala a to že umí řvát. Bylo to děsivé.
Rada od doktorky a mamky byla, hned přiložit na místo vpichu studený obklad a než se jde na očkování je dobré dát paralen čípek.Máme to vyskoušené a pomáhá to.
Jo má drahá dcera nemá ani pět měsíců.

Není tady

#4 4. 6. 2017 23:00

Káaa
♥------

Maminy, rekacím se dá předcházet vakcinalem. Je to doplněk stravy, který pomáhá proti reakcím na očkování. Seženete v lékárně nebo na www.vakcinal.cz.

Není tady

#5 5. 6. 2017 6:43

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Je to doplněk stravy, který pomáhá proti reakcím na očkování.
Já myslela, že každou reakci na očkování je vhodný konzultovat s pediatrem. Ale já jsem holt ta stará škola... http://fora.babinet.cz/img/smilies/albert.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#6 3. 7. 2017 22:55

Papája2
♥------

Souhlasím a podporuju příspěvek od Káti. Opravdu dbejte při očkování na prevenci a pojistěte si to vhodným doplňkem. Vakcinal je jeden z nejlepších, který je teď na trhu. Moc doporučuju.

Není tady

#7 6. 9. 2017 22:25

Veruna Potáková
♥------

Jen bych holky/mamky ještě doplnila k vakcinalu, že je pro děti od tří let (sirup), pro starší děti a dospělé jsou pak tablety vakcinalu. Bere se tři dny před a tři dny po očkování. Mrkněte na www.vakcinal.cz, tam najdete vše potřebné a můžete i zakoupit.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí