|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
To je přeci k.... , chudák 
http://www.novinky.cz/clanek/129289-dit … povat.html
Není tady
Souhlasím. Já bych dítě samotný v autě nikdy nenechala. I když, sestřenka ho nechala. Potkali jsme se v obchoďáku a ptala jsem se jí, kde má malýho.
V autě. Koukala jsem jako z jara, tak pro něj hned běžela. Radši.
Nevím, na jaké mentální úrovni byla tahle maminka. Ale asi nic moc. pa
Není tady
...otřesné...po reportáži na TV Nova je mi vážně na zvracení... při pohledu na to promrzlé uplakané miminko v krátkém tričenku a bez ponožek je mi vážně na nic...nechápu jak tohle mohla udělat... Poslední dobou je mi z přístupu některých lidí vážně mizerně, ...znásilňování miminek, hození narozeného miminka do popelnice a teď tohle...kam to ten svět spěje proboha...
Není tady
Já ty zprávy viděla a zůstával mi rozum stát. Je to pěkná kráva a nic víc.
Dnes jsem byla v autě oblečená a čekala jsem na manžu cca 20 min a myslela jsem , že umrznu. Nedovedu si to představit v tričku s krátkým rukávem a ještě k tomu ho tam nechala v době, kdy se mimčo chystá ke spánku a jídlu. 
Není tady
ta mamina musela být nějaká prostinká když to řeknu slušně. V tomhle počasí dítě v krátkým rukávu a bez ponožek? a ještě ho nechat v autě takovou dobu? se divim že jí dítě vrátili, buhví co se děje u ní doma...
Není tady
Já jsem vždycky nějak naměko,když se jedná o malé děti a miminka zvlášť a pak bulím
,holky ale ten můj někdy taky.
To já bych za ty svoje tři vejlupky snad i dýchala a proto nedokážu pochopit jednání některých žen-matek.
Jenže to není nijak ojedinělé,myslím dítko zavřené v autě a rodiče na nákupu.Bydlíme kousek od Globusu a sem tam se vidí zavřené dítko v autě.V létě nechala jedna matka dítě spinkat na zadní sedačce a ještě vedle něho nechala kabelku.Dítě,asi 10. měsíců, strašně plakalo,bylo celé rudé,žádné pití ( byl sprpen ),okýnko zavřené.Volali jsme na polici,nechali podle rz vyvolat majitele auta a po hodině přišla ženská,že prý si byla vyzvednout boty v opravě a byla tam fronta.Prý malý spal a nechtěla ho budit,že bude hned zpět.Když jsme jí řekli,že to ohlásíme na sociálce,tak se divila proč,že se nic nestalo.Ptala jsem se jí,co by na to řekl manžel,že nechala syna v autě,rozbrečela se,že se to nesmí dozvědět,že se rozvádí a že by jí syna sebral.
Není tady

Čekanko, ty fotky toho polosvlečenýho dítěte byly jen ilustrační 
Ale každopádně je to hrůza
Jak ji to vůbec mohlo napadnout, já malou v autě nenechám ani když jdu z auta na 5 minut a nikdo u ní nezůstane.
Není tady
no záběry byly možná ilustrační, ale v tv říkali, že byl fakt v krátkým rukávu a bez ponožek.... je to mazec
Není tady
Bych ji nechala v autě nahou do rána:(
Není tady
Pinky jedna TV myslim ze CT1 mela zabery ilustracni ale zrovna myslim ze Nova to mela opravdove meli tam i zabery ja dite vytahuji z auta a byla to ta stejna autosedacka.
Me je z toho zle jeste ted jak toto muze proboha udelat a jak to ze ji ho hned vratili. Me zustava rozum stat jak muze dite vubec oblict jen teplacku a kratkeho tricka ja vubec bez puncochace neexistujeme a taky jedine dlouhy rukav a pak vrstvim a aute meme deku takze nez se roztopi je mala prikryta. Vzadu sedim s ni . Kdyz spi v suprosu tak jeden jde nakupovat a druhy s ni sedi v aute ani na minutu bych ji tam nenechala samotnou vzdyt je jasne ze se probudi a bude plakat.
Není tady
Ony ty televize to vůbec plácaly pátý přes devátý. Někde říkali čtyřměsíční, někde půlroční.... no ať tak nebo tak, je to síla a ještě větší je to, že je prcek zpátky u své skvělé matky, kterou policie pěkně pokárá a nikdo se tím nebude dál zabývat. Buhví co se děje u ní doma, na to se už ale nepřijde....
Není tady