|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
glorie napsal(a):
Ach jo, škoda že nejsem z Prahy, já budu na Silvestra sama doma v Ově :-(
Glorie, tak skoč na pendolíno a doraž, jak tak čtu na tvém vlákně, našly bychom společné téma
Zdravím do Ostravy, já jsem z Poruby 
Není tady
Fatimah napsal(a):
glorie napsal(a):
Glorie, tak skoč na pendolíno a doraž, jak tak čtu na tvém vlákně, našly bychom společné téma
No a co budeš dělat v Pze? Jedeš za lidma z babinetu? Nebo tam pracuješ a bydlíš?
Upravil(a) glorie (29. 12. 2007 22:32)
...nebudůůůůů, mám tady svého čumlička...
a taky pár Indiánů... 
A jo, dnes se má cosi přát: Tak vám přeju, aby se vám všem splnilo to, co si přejete... 
Upravil(a) ViktorkaLove (31. 12. 2007 17:39)
Není tady
Viki, a víš ty, že to, co nám přeješ je stará Cikánská kletba? 
Nevim, co to znamená? Přála jsem vám to, co bych si přála, aby bylo přáno mně... 
...ať je to co chce, Cikánům často závidím...
Upravil(a) ViktorkaLove (31. 12. 2007 17:46)
Není tady
Nedejbože, aby se nám vždy plnilo to, co si přejeme, To by byla Sodoma Komora, jak říká má kolegyně, neboť často nemáme ani páru, co že jsme si to vlastně přáli 
Jé, to ti bude móoooc slušet... 
Není tady
Jojo, Majko, moc se mi líbí ty překvapení v pohádkách, taky ve vtipech, když se ty následující tři přání z nějakého důvodu plní... tato možnost by nás možná mohla "trošku hlídat", ne?
Jojoj, kdyby se mi teď splnilo, co si zrovna přeju, no... nevim, nevim...
Ale nic špatného to rozhodně nejni! 
Není tady
glorie napsal(a):
Fatimah napsal(a):
glorie napsal(a):
No a co budeš dělat v Pze? Jedeš za lidma z babinetu? Nebo tam pracuješ a bydlíš?
Pracuju a bydlím. Ale nakonec budu s přítelem, s lidma z babinetu to nějak nedopadlo 
Není tady
No tak som nakoniec sama.Prvykrat v zivote.Manzel taxikarci,takze jazdi a deti su dospele.Silvestra stravim pri telke a rozhodla som sa,ze sa prezeriem do Noveho roku.Tak prajem vsetkym,co su na babinete Stastny a vesely.
Není tady
Taky jsem sama u televize. Muž už šel spát, syn slaví s mým psem. Loni jsem byla aspoň se psem.
Není tady
Já sama nejsem,mám babinet a hromadu žrasa a ani mě nemrzí,že mě opustila depka. Ale za chvíli dojde pití a zas mi bude smutno
Bednu jsem ještě nezapnula.
Není tady
Silvestr jsem nikdy nějak neprožívala, tohle juchání na povel mi připomíná aerobik, nebo prvomájové průvody v 50. letech (ač ty nepamatuju
)
Holky, neberte si to tak. Není nic špatného být zrovna dneska sama doma, nebo nemít náladu. Ten nový rok bude mít 366 dní a mezi nimi čeká na každého určitě spousta hezkých, milých, příjemných dní. Akorát to nebude sladěné s celým časovým pásmem. A co má být?

Tož ač vdaná, byla jsem už druhý Silvestr sama.... manžel šel spát cca ve 22 hod.(jako loni). Počkala jsem na půlnoc, koukala pak asi půl hodinky z okna na rachejtle a objímající se dvojice....a šla taky spát. Jak na Nový rok, tak po celý rok-budu tak nějak vnitřně sama.
Není tady
A to já zase naopak, ač sama, uvnitř vůbec neosamělá.
Ale v manželství jsem se často cítívávala osamělá.
Už je to za mnou.
Třeba příště to bude lepší, stačí se dobře podívat kolem sebe, říkal kamarád. Tak se budu dívat.
Srdcem.
Upravil(a) majkafa (1. 1. 2008 14:13)
Fatimah napsal(a):
glorie napsal(a):
Fatimah napsal(a):
Glorie, tak skoč na pendolíno a doraž, jak tak čtu na tvém vlákně, našly bychom společné témaZdravím do Ostravy, já jsem z Poruby
Pracuju a bydlím. Ale nakonec budu s přítelem, s lidma z babinetu to nějak nedopadlo
Nenašel by se tam jeden chlap pro mně???