|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
pořád přemýšlím co koupit přítelovým rodičům na Vánoce. Poradíte?
Není tady
přijde na to,jak moc se s nimi znáš a jak dlouho jsi s přítelem?
co třeba nějaký dárkový koš..tím nic nezkazíš. Nebo chceš něco osobnějšího?
taky mě napadá třeba kniha,hedvábný šátek,peněženka,deštník,kosmetika,rukavice,sada pero-tužka,
Není tady
no s přítelem jsme spolu půl roku a rodiče, znám od začátku a dost jsem si je oblíbila. Chci něco aby to bylo, jak pro ,,tchýni" tak i pro ,,tchána".
Není tady
takže společný dárek..co třeba poukázka do nějaké restaurace,vstupenky do divadla na představení dle vlastního výběru,nebo dárková dřevěná kazeta s čajem,dárkově balená vína, v prodejnách Káva- čaj mají dárkové balení se sušeným ovocem,ořechy.
Není tady
to víno je dobrej nápad, docela jim chutná, ale mě ho asi neprodaj, protože mi ještě nebylo 18, ale mohla bych ho děkde sehnat a poslat tam mamku. Díky za motivaci 
Není tady
Já jsem tohle tema řešila jnad už od září....přítel mi moc neporadila a to co mě napadalo tak oni už dávno měly. Chtěla jsem jim koupit remosku,ale nak se mi to nezdalo nakonec to vyřešily ovalné talíře a je hotovo 
Není tady
Pirátka
napsal(a):
to víno je dobrej nápad, docela jim chutná, ale mě ho asi neprodaj, protože mi ještě nebylo 18, ale mohla bych ho děkde sehnat a poslat tam mamku. Díky za motivaci
nebo jim kup něco takového,víno už si koupí sami
http://www.dono.cz/dvoudilna-sada-na-vi … d-815.html
Není tady
tak jsem včera procházela obchody a narazila jsem na takový pěkný fotoalbum přírodního motivu, tak jsem ho koupila a ještě jim k tomu dám vínko a bude 
Není tady