27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Často se dnes mluví o tzv. Indigových dětech. Můe mi někdo říct, jak poznám, e je mé dítě indigové? Já sama jeho auru nevidím, ani neznám nikoho, kdo toto vnímá. Charakteristické rysy, které jsem si přečetla na netu, odpovídají povaze mého syna. Dík za kadou odpověď.
Není tady
kdy se narodil?
Není tady
Zuzanko,
jestli je to či ono dítě indigové, se pozná a posléze.
Vechny tzv. "problémové" děti nejsou indigové. A na popis indig. dětí z internetu či "příručky" se hodí kadé druhé dítě.
Radila bych Ti na to nemyslet. Je to nálepka, tak jako třeba nějaká dg., a je lépe ke vem dětem přistupovat jako k individualitě se svými specifickými potřebami. Protoe vechny mají svou zvlátní osobnost. Ty indigové, i ty druhé.
Je to jen ná lidský pozemský název, to, jak je vnímáme (indigo, jako převaující barva aury). Nae vidění. Nám připadají zvlátní. Ale zeptej se lidí, co u jsou "indigoví" dospělí (boom porodnosti v 70. letech s sebou přinesl velký nárůst těchto dětí, a od 90. let se údajně rodí kadé 3. dítě indigové!).
Dovolila bych si o tom pochybovat. Je to móda, co zase přejde. Jen pár jedinců má tuto auru. Zdaleka ne takové mnoství, jak se uvádí.
Kdyby mezi nimi bylo i Tvé dítě, pak bych Tě litovala pro obtíný úkol, co Tě čeká, a obdivovala pro obrovskou anci, jakou jsi dostala.
Co bys radi?
Upravil(a) Damila (19. 12. 2007 12:31)
Není tady
Andromedo,
pravda je tam, e si dneska kdekdo troufá říkat kdo je a kdo není indigové dítě. Je to neověřitelné a beztrestné. Já sama nevím, kde je "pravda", a hlavně co je v tomto případě pravda.
Říct nebo napsat můe kdokoliv cokoliv. A my jsme od toho, abychom si kadý sám pro sebe oddělili zrno od plev.
Není tady
Andromeda napsal(a):
Kdesi jsem zaslechla, e se indigové děti nepoznají podle aury (která se mění), ale tím e se "prosvítí" jejich DNA a e prý tam mají něco navíc... Tak nevím kde je pravda
Taky mám tyhle informace. S tou DNA je to prý tak, e mají víc ne dvě roubovice, vědci si s tím neví rady, tyto děti se prý rodí hodně v severských zemích.
Ptala jsem se na datum narození, protoe se to dá zjistit numerologicky. Učila jsem se to nedávno. Ovem nakolik je to ověřeno, nevím.
Není tady
Pol, tak nějak s těma roubovicema to bylo, jen jsem si to u nepamatovala přesně Ten numerologický recept, dá se někde sehnat?
Jetě jsem se optala přítele Gůglu co on na to:
Ji v období po II. světové válce se na planetě Zemi postupně začalo inkarnovat 12 genotypů vyích bytostí z různých hvězdných systémů Sluneční galaxie. Specifikem, ze kterého je odvozen i samotný název, je, e DNA vlákna fyzického těla v barevném spektru vyzařují v odstínu indigo. Pro porovnání, lidská DNA září oranově. Ptáte se, proč se tyto bytosti inkarnují právě na Zemi? Samozřejmě i tento záměr má svůj nemalý význam a je důleitý z pohledu událostí souvisejících s rokem 2012. Indigové děti k nám přicházejí s úkolem konkrétní pomoci lidstvu i naí planetě v rámci ji probíhajícího transformačního procesu.
Celý text zde
Upravil(a) Andromeda (19. 12. 2007 13:05)
Není tady
No to mě taky zajímá, jestli budu mít indigáčka .
lvice napsal(a):
No to mě taky zajímá, jestli budu mít indigáčka
.
pokud se ti narodí v roce 2008, co je více ne pravděpodobné, tak asi ne, páč tam má 8
Andy, někdy ti to vysvětlím, nechce se mi to vypisovat, jsem unavená, pracuju, knihu na to neznám. Pa, pa
Není tady
Andromeda napsal(a):
Pol, píu si do deníčku, někde to pak na tebe vytáhnu
pi si
Není tady
poletucha napsal(a):
kdy se narodil?
12.1.2001
Není tady
Lvíčku,
já myslím, e je celkem jedno, zda bude mít indigové - krystalové dítě...hlavně, kdy bude zdravé a bude ti dělat samou radost
A jak to je, či není, to si myslím velmi brzy poznáme vichni.
Teď momentálně "lítají" zase dost těké energie... Bude jetě hodně "veselo", ale netřeba se bát.
A beruko, hlavně a je ti dobře a nedopadne jako já kdysi - v nemocnici a s lavorem u postele.
Posílám pusu.
Není tady
Pan, kuju
. Zatím to jde, jsem doma a jak to tak vypadá, tak to v práci zabalím a zůstanu v klidu a v pohodě doma nastálo...... Těím se na druhý trimestr, ten první není nic moc
. Ten největí kus mě jetě čeká a pevně doufám, e prcek bude v pořádku. Já ti nevím, jsem prostě nějak v klidu a v pohodě a vím, e je vechno tak, jak má být, co zní dost střeleně, protoe na mě číhá milion nástrah.....
.
A u se těím a porodím a budu mít prcka v náručí . Indigáč neindigáč
. Těké energie jsem na vlastní kůi zaila před 3 týdny, tedy ta vichřice mezi mnou a mým přítelem skutečně stála za to
. Přestáli jsme ji natěstí oba bez nehody.
.
Upravil(a) lvice (19. 12. 2007 13:41)
Andromeda napsal(a):
Kdesi jsem zaslechla, e se indigové děti nepoznají podle aury (která se mění), ale tím e se "prosvítí" jejich DNA a e prý tam mají něco navíc... Tak nevím kde je pravda
No, aura se mění někdy i pryč ze své základní barvy, ale pak se tam vrací - mně se to stalo taky. A prý je to obvyklý jev. V rámci své základní barvy se teda měnívá dost
Dam, já jsem indigová, ale hlásím, e jsem se určitě neinkarnovala odkudsi zdáli........... A co mám teda poznat? Jako - jestli je nějaký dítě modrý, nebo ne? Tak to nepoznám
Není tady
Lupi, montano indigová, napi mi do sz, prosím, svoje datum narození, a si ověřím numerologicky zda to funguje.
Není tady
Píu...ale bacha, numeroloka se ho tuhle trochu zděsila
Není tady
lupina montana napsal(a):
Andromeda napsal(a):
No, aura se mění někdy i pryč ze své základní barvy, ale pak se tam vrací - mně se to stalo taky. A prý je to obvyklý jev. V rámci své základní barvy se teda měnívá dost
Dam, já jsem indigová, ale hlásím, e jsem se určitě neinkarnovala odkudsi zdáli...........A co mám teda poznat? Jako - jestli je nějaký dítě modrý, nebo ne? Tak to nepoznám
Jupííí, Lupííí,
tak indigová? Jak to ví?
Upravil(a) Damila (21. 12. 2007 12:38)
Není tady
No....mám fotky.........
Není tady
poletucha napsal(a):
Lupi, montano indigová, napi mi do sz, prosím, svoje datum narození, a si ověřím numerologicky zda to funguje.
Já chci taky vědět, jak se to podle numerologie pozná!
Já to nepoznám ani podle astrologie, a neznám ádného astrologa, co by si troufl říct, e to jde v horoskopu rozpoznat.
Vlastně nevím, jak se to pozná celkově, bezpečně. Ikdy, u některých dětí je to zjevné podle chování.
Není tady
No....mám fotky.........
Začínám se bát. Jaké fotky? Fotky aury?
Není tady
Jasně....cos myslela???
Není tady
Jasně....cos myslela???
Nic, jen je to u pro mě taková duchařina... Ví, jak Tě něco sice zajímá, ale zároveň je to tak tajemné a skoro posvátné, e se toho a bojí, co se dozví...ikdy to moná nezná. Asi Ti to připadne normální. Ne e by nebylo, ale pro mě prostě zvlátní a tajemné.
Není tady
no čauky,
take pokud je Lupia fontána indigová, co věřím e je, tak se moje numerologie pěkně sekla.
Tudí mi nevěřte u ani slovo.
Není tady
Lupí,
a kdo fotí takové fotky? Zjistila jsi to náhodou, anebo jsi měla jisté indicie, e jsi indigová, a chtěla se jen přesvědčit?
Není tady