6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Na tědrý večer od 19. 00 hodin se diváci ČT 1 mohou těit na novou pohádku Tři ivoty.
Nový výpravný pohádkový příběh České televize vypráví o lásce Aničky a Jakuba, která musí projít těmi nejtěími zkoukami. Scénář volně podle předlohy B. Němcové napsali V. a V. akovi. Hrají: L. a P. Molnárovy, V. Dyk, J. Dvořák, F. Cíl, M. Taclík, J. Hlaváčová, J. těpnička, A. vehlík a dalí. Kamera M. ec. Reie Jiří Strach
Více zde: http://babinet.cz/zobraz.php?4587
Není tady
U jsem viděla i upoutávku, nevím proč, mě tyhle novodobý pohádky nic neříkají ... moc se těím na "okoukané" ale za to klasické pohádky :c)
Není tady
Má pravdu, ta jediná se mi moc líbila, mám ji na DVD a můu si to poutět pořád dokola :-)
Není tady
Anděl Páně jsem poprvé viděla a a DVD, jeliko v době, kdy dávají pohádku na ČT, rozbalujem dárky, i kdy pak televizi pustíme, u z toho koukání nic není. Ale mně osobně se líbí kadá pohádka, a úplně nejvíc Tři oříky...
a tak u se těím a tu letoní budou reprízovat, abych ji v klidu shlédla.
Není tady
Hana F - redaktorka napsal(a):
Na tědrý večer od 19. 00 hodin se diváci ČT 1 mohou těit na novou pohádku Tři ivoty.
Nový výpravný pohádkový příběh České televize vypráví o lásce Aničky a Jakuba, která musí projít těmi nejtěími zkoukami. Scénář volně podle předlohy B. Němcové napsali V. a V. akovi. Hrají: L. a P. Molnárovy, V. Dyk, J. Dvořák, F. Cíl, M. Taclík, J. Hlaváčová, J. těpnička, A. vehlík a dalí. Kamera M. ec. Reie Jiří Strach
Více zde: http://babinet.cz/zobraz.php?4587
Jo-tak na tuhle českou pohádku jsem viděla ukázky v Sama doma a tak jsem se (s prominutím) nas...a!!! Oni k těm ukázkám dali písničku v angličtině-na českou pohádku!!!!!!!
Není tady
Tak jsme si ji dnes pustili a okamitě zase smazali. Fakt si nedovedu představit, jak si tuto pohádku přebraly malé děti
Není tady
Také jsme si ji doma nejdříve natočili a potom později v klidu prohlédli a nestačili se divit. Vdy tato pohádka by se měla vysílat a po 22 hod a jetě s hvězdičkou.Hned v úvodu naznačený skupinový sex, potom přemíra násilí, zbytečně obnaená dívka,polibky téměř francouzské a opět naznačený vynucovaný sex a zbavování se nepohodlných lidí. Kdyby tam nebylo to kouzelné pírko, tak bych řekla tvrdá realita, z které je člověk znechucený. O nějakém příjemném proitku na závěr tědrého dne si můe tak akorát nechat zdát.
Není tady