27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Tak já jsem chtěla včera předčasně ukončit 6nedělí, koupila jsem gumy v akci s vibračním kroukem Celej den jsem se na to těila a manel se tvářil vyděeně e jako FUJ SEX, div se neoklepal hrůzou
Take u nás je to obráceně
Jinak mám pocit, e mě kojení naopak stimuluje
Není tady
Čekanko,tak se přidávám do klubu ,neporadím a chu na sex nemám taky.Ráda se kouknu na pěknýho chlapa,ale sex
mi momentálně nic neříká.Mu také není nadený
Není tady
holky moje děkujůůůůůů já u myslela e jsem divná. Musím říct, e u je to trochu lepí, nějakej náznak chuti na sex u jsem onehdá zaila a nechala tedy manu přičuchnout k tulení po těch dlouhých měsících půstu no nebylo to nic moc
Tiggy ty gumy v tom sexy růovém balení dostal mana k vánocům, u je na nich vrstva prachu. Jaká je ta masání tekutina????
Není tady
Gumy a masání tekutina jsou skvělé. Říká syn.
Dostal to od dcerkového Jeíka.
Tak mu asi věřím.
Upravil(a) majkafa (1. 2. 2008 20:16)
majkafo taky bych chtěla aby moji hoi takhle mluvili a začnou sexuálně ít, to je fakt pěkný
Není tady
...
Upravil(a) Kamchinka (20. 2. 2010 12:23)
Není tady
Čekanka napsal(a):
majkafo taky bych chtěla aby moji hoi takhle mluvili a začnou sexuálně ít, to je fakt pěkný
to je sice pěkný, ale myslím, e ty jsi ten typ co se uárlí nebo se pletu?
Já teda asi ty pipiny poenu ze schodů
I kdy... furt lepí poslouchat jaký gel a vibrační krouek pouívá můj syn s nějakou mrkou, ne s nějakým hoíkem
Není tady
...
Upravil(a) Slvinka (7. 6. 2010 19:18)
Není tady
...
Upravil(a) Kamchinka (20. 2. 2010 12:22)
Není tady
...
Není tady
...
Není tady
Kamchi, ale to je vecko hormonama... zkuste začít třeba masáí, společnou vanou nebo tak - ono se to poddá, neříkám, e zítra nebo za měsíc, ale určitě to bude lepí a lepí - navíc, deci vína nebo sektu pokud vím a tak nevadí, ale to záleí na tobě, samozřejmě...
Není tady
ja prave nevim.... mela jsem jednou deci vina, vecer, kdy ji nakojim a ona pak spi 6 hodin minimalne,ale jinak zase sama si otevrit lahev vina, co s ni pak budu delat? pritel vino nepije:(
Není tady
...
Upravil(a) Kamchinka (20. 2. 2010 12:21)
Není tady
to je moná taky ono - já jsem si pořád myslela, jak jsem doma s tím svým bez zábran, kdy u jsme spolu skoro 9 let - ale ouha - opravdu jsem se rozjela a poté, co jsem zhubla, a ne e bych se sobě nějak víc líbila, tak jsem ani nepřemýlela, ale prostě s přebytečnými kily odpluly i některé neviděné mindráky...
ale ty se hoď do klidu, takovou chvilku po porodu má jetě na kila navíc nárok, a přítel ti je určitě vyčítat nebude, líbí se mu i s nimi, tím jsem si jistá...
Není tady
tina: tak ja mam jen asi 4 kila navic, ale i tak:(
Není tady
...
Upravil(a) Kamchinka (20. 2. 2010 12:20)
Není tady