27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
ahoj, ohraná písnička. Nějak na to nemám vůbec chu. A to jsem zahojená, nic mě nebolí, váhu mám lepí ne před těhu, prcek v noci spí a prostě stejně se mi nedaří nějak naladit.... e by to bylo kojením? Poraďte čím se trochu odvázat a jak ze sebe vykřesat nějakou jiskru chuti na sex, manel u je celkem nervozní a já vlastně taky....
Upravil(a) Čekanka (18. 12. 2007 20:36)
Není tady
No jo, příroda to tak zařídila. Já jsem se taky musela zprvu hooodně přemáhat. Nejen e nebyla chu, čas, energie, ale to i dost bolelo.
Neboj, časem se to vrátí zpátky. Přimlouvala bych se, abys to párkrát zkusila kvůli partnerovi, chu přijde později.
Jo, a po druhým dítěti jsem měla chu jetě v estinedělí. Málem jsme to nedodreli.
Není tady
já mám druhý dítě. Při prvním jsme na to hupli taky těsně před koncem estinedělí a ádnej problém s chutí nebyl. Chjo, poraďte nějaký fígle, přemáhat se nechci, to je nefér vůči manovi a hlavně vůči mně samotné...
Není tady
Damilo, my jsme podruhé estinedělí hrubě nedodreli, ale ta nechu si mě pak stejně dohnala, kdy byly malému asi 4 měsíce - ale to si moná pamatuje, jak jsem to tu psala - odeznělo to, ani sama nevím jak, moná, e jsem se naučila vypnout, nebo nad tím přestala moc přemýlet, nevím...
Není tady
tak aspoň e nejsem jediná celkem mladá mamka která na to nemá ani pomylení
Není tady
moje ségra někdy ke konci estinedělí prohodila, proč nemůe trvat 6 měsíců... vagr hodil vyděený kukuč - ale za pár týdnů, moná měsíc, u ségra metelila pro antikoncepci, take se to ve v dobré obrátilo...
jo, a já po prvním porodu taky začala a po osmi týdnech, vecko mě bolelo a navíc jsem měla i strach, ale mazlili jsme se snad u po týdnu, take se to dalo přeít
Není tady
My u prvního nedodreli ani třínedělí, u druhého stejně.
Upravil(a) majkafa (19. 12. 2007 13:37)
Já jsem teda ty estinedělí ztěí vydrela.Ale myslím,e to chce jen čas a asi nad tím přestat přemýlet a ona se ta chu dostaví Přece nic netrvá věčně.
Není tady
..ja taky nemam chut (a uz je to prece jen nejaky ten patek),ale horsi je,ze na to (nebo me!) nema chut muj pritel.....jinak vse v naprostem poradku,ale rozumove mam malinke obavy... :-(
Není tady
Tak se asi přidávám do party Trápí mě to a přítel mi upřímně řekl, e cítí, e si to neuívám jako před těhu, e to beru konzumně
A navíc mě to pořád bolí a to u jsem skoro rok po porodu.
Tak jsem na to zvědavá.... patrně to má souvislost s itím- neitím - kalsickým porodem - císařem atd a bude ve velmi individuální.. tedy enský, já jen doufám, e bude chu i síla, u teď mi to dělá starosti, kdy vás čtu Tak jsem zvědavá, s čím přijdu já.
Není tady
potvurkapodivna napsal(a):
Tak se asi přidávám do party
Trápí mě to a přítel mi upřímně řekl, e cítí, e si to neuívám jako před těhu, e to beru konzumně
A navíc mě to pořád bolí a to u jsem skoro rok po porodu.
Potvůrko, tak zkus něco z Damiliny rady, e po druhém by to mělo být lepí a pořiďte malého sourozenečka, za zkouku nic nedá
Není tady
Nety já jsem po druhém, ití skoro ádné, váha lepí ne před otěhu, prostě teoreticky ve ideální a furt nic mana u si z toho střídavě dělá legraci a střídavě remcá
nemůe to být kojením?
Není tady
Kojením to být můe. Aspoň u někoho. Kamarádka kojila dva a půl roku, chu na sex za tu dobu téměř nulová, sex téměř ádnej, chlap časem na nervy, ona u taky. Jak přestala kojit, srovnalo se to a sex byl zase v poho.
Není tady
...
Upravil(a) Kamchinka (20. 2. 2010 12:23)
Není tady
my jsme 6nedelí taky tedy nedodreli a bylo to dobrý......u nás je úplne jiný problém,chu by byla,ale není kdy Adelinka je nae třetí dítko,doma jete dva puboi a já jsem večer naprostá mrtvola a kdy ne tak jsou vzhůru klouci nebo Adu.....proste fakt nemáme kdy
Není tady
hele, kamarádka co má tři děti říkala, e taky neměli kdy, tak spolu chodili věet prádlo, mana ji podával kolíčky
Není tady
Já u se taky těím a na TO vletíme Snad mne enchu mine. Halvně, abych při TOM neusnula
Není tady
Tak taky koukám e nejsem sama. S manou se snaíme ale já si to vůbec neuívám . Dost to bolí a prostě nefunguje. Si u děláme legraci e to ití reklamujeme .. Já pořád doufám e se to srovná moná a půjde prcek do svého pokoje. Tak sexu zdar
Není tady
Tak u nás změnil porod partnera. Od narození malé jsme se tulili jen jednou a jinak nic a to dřív měl sex rád (a to dost). Nevím co se stalo, tabletky mám v uplíku... nač je jíst, kdy není potřeba Já chu mám, ale nechci ho nutit...
Není tady
čekanko - já taky na to nemám chut. A myslím, e je to tím kojením.
Není tady
Čekanko, my jsme ani nedodreli estinedělí, taková byla chu z mé strany... Ale potom "bod mrazu" a dost dlouho, nebyla chu ani nálada a nebylo moné mě jaksi nějak..naladit. Přičítám to dlouhému kojení a malému řvounovi, taky mě to dost bolelo......a pak měj chu na cokoli, e?!!!!!
Není tady