29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Babajaga je vo fous větš, se mi jí teď nechce zmenšovat!
Není tady
Jó to je taky muj favorit, když tu neni ten mu milášek z ICQ.
Není tady
Kde máš LP?
Totok - nebo totok:
???
Není tady
LP kouká na TV
Dnešek ho nějak zmohl, představ si, že v ČS mi 1.1.2007 vystavili kartu na jméno Mužíková, naúčtovali mi poplatek za vystavení a ještě jsem platila poplatky... Přitom jsem tu kartu v životě neviděla:dumbom:
Není tady
Když ty taky lezeš do ČS....
Není tady
Ja ja
Myslíš na ní intenzivně každý večer, když lezeš ze sprchy, a když Adámeškovi obouváš luxusní botky z dovozu z Plzně!
Není tady
Budu muset ty smaily vychytat, nedělám mezery jsem zvědavá, jestli se tady ty dvě zbylý trosky ukáží
LP chce na PC, zatím ho ignoruju
Není tady
Sakra, kolik příspěvků je tu na stránce???
Není tady
Trošku mě "iritujou" (tak jsem hlasovala na BC ) ty metry. Na muj vkus je jeden Erin na str. až až...
Ale ty se tu alespoň naučíš řádně psát smajly, ty neřáde!
Není tady
Teď jsem málem vzteky rozkopala PC, že Lafamebonita počítá špatně metry a pak jsem zjistila, že se A. vlastně narodil v Augustu a ne v Septembru
Není tady
Taky jsem hlasovala pro iritaci ale tyhle malý jsou OK
Tady asi není konec stránky NIKDY
Upravil(a) Heleneška (17. 12. 2007 20:37)
Není tady
Tak proč je nahoře Stránky: 1
Matko ty to vedeš, už ani nevíš, kdy jsi nebožátko vytlačila!
Není tady