Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 18. 12. 2007 14:11

Ra
♥♥♥♥♥--

Re: Nevyléčitelná nemoc, co dělat?

tummenupp
krásně nás tady stmeluješ, Estelko! par Podařilo se ti tady vytvořit příjemný prostor bez útoků a narážek tummenupp
Klobouk dolů před tvým smysluplným životem! Možná, kdybychom si připustili a uvědomili jeho pomíjivost, jako máš tu možnost ty, třeba bychom dělali, stejně jako ty, něco smysluplnějšího tummenupp

Jak je po dnešku?

hjarta

Není tady

#102 18. 12. 2007 14:25

Bellagambi
♥♥♥♥♥--
Místo: Morava

L_aura napsal(a):

Mám HIV+ kamaráda. Je to člověk, který třeba 4 roky neměl vůbec žádného partnera. Není promiskuitní,  jak si to spousta lidí stále o HIV+ lidech bohužel myslí, prostě stačí jen jednou jedenkrát... To by si měl každý uvědomit.

To se nakazil s jednou holkou? kolik mu je?

Super mašina: http://www.achtungpanzer.com/pz6.htm
Silná, výkonná, dobře chráněná! Bohužel i ten nejlepší pancíř může vyřadit obyčejný pěšák!  Která hrdinka si troufne a přežije to? Zatím se to žádné nepovedlo....

Není tady

#103 18. 12. 2007 14:35

L_aura
♥♥♥♥♥--

Bellagambi napsal(a):

L_aura napsal(a):

Mám HIV+ kamaráda. Je to člověk, který třeba 4 roky neměl vůbec žádného partnera. Není promiskuitní,  jak si to spousta lidí stále o HIV+ lidech bohužel myslí, prostě stačí jen jednou jedenkrát... To by si měl každý uvědomit.

To se nakazil s jednou holkou? kolik mu je?

Ne, špatně jsi to pochopil. Neměl jednu holku, měl jich tak nějak "normální počet". Prostě se mu ale stalo, že, když žil v zahraničí, prostě měl nějakou "smutnou a osamělou" a párkrát se prostě pomiloval s nějakejma, co měli hezký oči.. bohužel bez ochrany sad Prostě neví, kde se nakazil, ani, jak to měl dlouho, jen měl prostě nějaké zdravotní problémy a doktorka ho poslala na testy a ty byly pozitivní :-(

A je mu 28.

Upravil(a) L_aura (18. 12. 2007 14:35)

Není tady

#104 18. 12. 2007 14:35

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

Feuria napsal(a):

Já si to tedy uvědomuji .... dnes stačí si sednout v parku do trávy či na lavičku a je to sad

Naštěstí jen pokud je to čerstvé, ten svinskej virus rychle na vzduchu hyne. Taky je dobré, že se nepřenáší slinami, takže líbání je v pohodě, pokud ovšem nedojde ke krvácení do ústní dutiny.

Silná, výkonná, dobře chráněná! Bohužel i ten nejlepší pancíř může vyřadit obyčejný pěšák!  Která hrdinka si troufne a přežije to? Zatím se to žádné nepovedlo....

Není tady

#105 18. 12. 2007 16:22

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jednou tu a jindy onde
Web

Ahoj, to jsem ráda, pokud toto někdy někomu pomůže... Tím, jak teďka nemůžu moc ven a jsem dost doma, začala jsem psát o svém nakažení, životě, sklonku života. Možná se někdy najde nějaký Max Brod (nééé že bych se považovala za Kafku, chraň ruka páně) a po mé smrti to třeba vydá... jako brožurku do čekáren třeba smile.  Kdybych věděla, že tím, že o tom mluvím zachráním byť jednoho jediného človíčka, mělo by to smysl...  Taky mělo smysl to, že jsem si již jako poměrně mlaďounká uvědomovala to, jak je život cenný, křehký, vzácný. Já se svojí akční povahou a nespoutaností bych se třeba jinak v 18-ti zabila na motorce, co já vím smile. Ne, to je chabá útěcha, ale musím říct, že tenhle pitomý virus mi dala dar rozumnět lidem, víc empatie, víc pochopení... Nikdy jsem nepřekročila ležícího bezdomovce, vždy jsem se snažila nějak mu pomoci, i když byl jen opilý, ostatní na mne koukali jak na blázna, ale já vím svoje...
Ale dost pseudofilosofování... Jsem ve stadiu, kdy prakticky neexistuje naděje. Slyšela jsem pár lidí, kteří na tom byli stejně jako teď já, že by radši brali třeba rakovinu, že je tam šance ten boj nakonec vyhrát. Já si ale říkám, že tahle potvora nám poskytla pár let naprostého zdraví a dala nám milosrdný čas, za to jí musím poděkovat. A taky jí vzkázat, že mne sice poráží, ale já se nevzdám jen tak...
Nebudu lhát, bojím se strašně, nepředstavitelně, je mi smutno, to všechno jo, ale díky vám a tomu, jak mne podporujete cítím, že ještě trochu síly mám smile.

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#106 18. 12. 2007 16:47

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

To je Estelo výborný nápad, jsi naprosto skvělá žena pussa

Není tady

#107 18. 12. 2007 16:52

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Estela godlikegodlikegodlike

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#108 18. 12. 2007 17:28

Alosek
Host

No, já tenhle nápad považuji taky skvělý.
A co třeba vydat tenhle příběh s pomocí babinetu? Mám týden čerstvou zkušenost s podporou dobrého nápadu a fajn počinu takhle před vánoci, kdy se spojili lidé, kteří se vůbec neznají a nikdy se neviděli a přesto dokázali něco skvělého...
Akorát je to jen můj (a uvědomuju si, že neskromný) nápad, jsem tu nová a rozhodně nemůžu mluvit za administrátory... třeba mi ho většina z vás smete ze stolu rozumnými argumenty.
Jak na to, bych věděla, ale souhlasit a pomoct by s tím muselo víc lidí - hlavně Estela smile
No, a kdyby to takhle společně nevyšlo, každopádně na tebe budu Estelo myslet a ráda bych ti s tím vydáním nějak pomohla aspoň sama za sebe... třeba sehnat peníze, grafika, tisk... Pohybuju se v neziskovém sektoru a řídím projekty, tak nějaké zkušenosti mám.
Každopádně piš, budeš-li mít sílu a náladu. Už teď jsi nám všem dala hodně pussa

#109 18. 12. 2007 17:41

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Alosek, dobry napad. Pomozem rad. S peniazmi, grafikou aj tlacou. S cimkolvek. Babinet je rad, ze ma prachy na svoju prevadzku, toto pravdepodobne nebude podnik, robeny koli zisku smile Takze okrem prosby o reklamnu podporu by som Babinet nezatazoval nicim smile

Upravil(a) Oxi (18. 12. 2007 17:50)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#110 18. 12. 2007 18:06

Somaia
Host

Taky bych ráda přispěla finančně. Takže pokud má někdo nějaký nápad, přidám se.

#111 18. 12. 2007 18:11

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Estelo,
jen piš, určitě na něco přijdem.
Tenhle web má konec konců velmi slušnou návštěvnost, takže zveřejnění tvého příběhu přímo na něm by také mělo svou váhu.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#112 18. 12. 2007 18:13

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jéjej, tak tohle jsem nečekala...  Ale dobrý nápad, třeba vydat  víc příběhů více lidí... Ráda bych pomohla, měla bych alespoň pocit, že ještě něco dělám, když už nemůžu chodit do práce smile.
  No, snažím se psát rychle, aby to dávalo smysl, uvidíme, třeba se to pak podaří vydat... I kdyby to nikdo nečetl...
Teda, řeknu vám, polkla jsem ty oblbovadla od dr. a jsem úplně mimo, tak nějak podivně klidná, nic mne nebolí, je mi fajn...
Zakázal mi to Slovensko, tedy ty hory, dost se vyděsil, že chci lyžovat smile. No, doktorům se musí přikývnout, pak jednat podle svého a následně zalhat, že?
Bratr to ví, cítím to, ptal se mne, repektive konstatoval-"už je to v p**eli, co?"  Snažila jsem se to zakecat, ale přece jen, vždy jsme k sobě měli dost blízko a cítili i nadálku, že se s druhým něco děje, tak asi proto mi nabídl ty hory... A to se neodmítá. Čekat na konec v izolaci, abych náhodou nechytla nějaký vir, bacil apod. se mi vážně nechce... Jasně, že nepůjdu na diskotéku nebo do multikina, kde se to bacilama hemží, ale jinak, chci ještě tolik věcí!!!!!!!

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#113 18. 12. 2007 18:17

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jo a dotaz, kdo, či co je PISATEL? Dík smile

Není tady

#114 18. 12. 2007 18:20

Maya.82
Host

Estel určitě to napiš věřím tomu, že hodně lidi si pak aspon trochu uvědomí vážnost situace.
Přeji ti hodně štěstí.

#115 18. 12. 2007 18:20

plachetnice
♥♥-----

Estel, klobouk dolů! Mám se ještě hodně co učit hjarta

Není tady

#116 18. 12. 2007 18:24

Maya.82
Host

Jinak pokud budu moct ráda bych taky nějak pomohla s vydáním, pokud bys tu knihu napsala.

#117 18. 12. 2007 18:35

Somaia
Host

Estelo, souhlas, udělej co chceš a na co ty sama odhadneš své sily. Sedět doma a koukat z okna  bych rozhodně taky  nechtěla, i kdyby mi to mělo život "o něco" prodloužit.

#118 18. 12. 2007 18:38

Maya.82
Host

Estel a co založit internetové stránky a napsat tam svůj příběh a třeba informovat takto lidi. Pokud bys měla zájem rádi ti se stránkami pomůžeme.

#119 18. 12. 2007 19:01

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

založit internetové stránky? No, nevím, já jsem technická analfabet... S počítačem se detailněji seznamuju až ted', co jsem doma... Doposavaď jsem jej používala jen na psaní seminárních precí smile
No, a také nevím, jestli se to vlastně dá číst...
no, jsem KO, jdu si lehnout a popřemýšlím... Vy myslíte, že by to fakt někoho zajímalo?

Není tady

#120 18. 12. 2007 19:03

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

AK chces zaregistrujem ti domenu, aj tam rozbeham nejaky blog system ... staci napisat nejaky nazov ... (akoze estela.cz alebo cokolvek ine)

Upravil(a) Oxi (18. 12. 2007 19:05)

Není tady

#121 18. 12. 2007 21:12

L_aura
♥♥♥♥♥--

Estelko, znám nakladatelství, které Tvůj příbeh s největší pravděpodobností vydá. Chceš-li vědět víc, pošli SZ. Mám tam kontakty, zeptám se.

Není tady

#122 18. 12. 2007 21:44

nastenka
♥♥-----

Jestli nikomu, tak mě jsi moc pomohla. Neprožívám teď zrovínka štastné období, rozvod, řešení péče o dcerku, hádky, nedostatek financí, málo času hodně práce.... A díky tobě jsem si uvědomila, že spousta věcí které řeším jsou nepodstatné, malicherné a ať dopadnou jakkoli, svět se pro mě nezboří a pojedem dál. Jsi silná. Mě je o rok víc, ale tolik síly, rozumu, rozvahy jako ty nemám. godlikegodlike

Není tady

#123 19. 12. 2007 7:09

Petuna
♥♥♥♥♥--

nastenka napsal(a):

Jestli nikomu, tak mě jsi moc pomohla. Neprožívám teď zrovínka štastné období, rozvod, řešení péče o dcerku, hádky, nedostatek financí, málo času hodně práce.... A díky tobě jsem si uvědomila, že spousta věcí které řeším jsou nepodstatné, malicherné a ať dopadnou jakkoli, svět se pro mě nezboří a pojedem dál. Jsi silná. Mě je o rok víc, ale tolik síly, rozumu, rozvahy jako ty nemám. godlikegodlike

Naprosto souhlasím, pomáháš ani nevíš jak a neuvědomuješ si to!!Jak jsou najednou vidět naše malicherné "problémy" a stresy!!godlikegodlikegodlikegodlike

Kdybys cokoli potřebovala piš, dej vědět, okres Moravskoslezský

Upravil(a) Petuna (19. 12. 2007 7:10)

Není tady

#124 19. 12. 2007 7:21

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem nečetla všechny příspěvky, jenom ten první, nějak bych Tě chtěla utěšit, snad Ti pomůže, že se tam bez milosti dostaneme všichni, udělej si Vánoce krásné a klidné, bez hádek a malicherností, mně zemřel tatínek mladý a náhle a do dnešního dne mne napadá mnoho věcí, které jsem mu jkeště tenkrát chtěla říct, možná až po Štědrém dnu, ale nejbližším to řekni, budou s Tebou a Ty budeš klidnější a šťastnější, že pocítíš naplno jejich lásku, prý je důležité, aby člověk umíral klidný a smířený. Krásné Vánoce přeje Irča.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#125 19. 12. 2007 7:54

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Estela napsal(a):

Jo a dotaz, kdo, či co je PISATEL? Dík smile

godlike Pisatel je jeden pán, který nedovede pochopit, že život žije on a na něm záleží jak offtopic
Ty se s tím obdivuhodně pereš a ještě jde z tebe pozitivní energie godlike godlike .... jsi úžasná hjarta

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí