Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1051 13. 2. 2008 14:51

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Nevyléčitelná nemoc, co dělat?

Kaciii, musime ta do soboty dat do poriadku, Ema na dortiku trva a sami dvaja ho nezjeme ... musis pomoct, nic ine ti nezostava.
A v sobotu piknik, aj keby snezilo lol bude pr... lol ale ked som slubil musim dodrzat lol

Upravil(a) Oxi (13. 2. 2008 14:53)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#1052 13. 2. 2008 14:54

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Klubko napsal(a):

Míšo, já už jsem blond melír a moje normální světle hnědé vlasy.
Ale v pubertě jsem byla velký průkopník barev. Asi jsem se někde zastavila v ere Hippie. Samá kopretina, samá barvička. Na hlavičce, červená, bílá, modrá, žlutá, zelená...ježek, nic. pak copánky, dreads.No vidíš, a naši ještě žijou.....lollollol

já to taky přežila, ale přiznávám, v první chvíli se mnou málem švihlo, když jsem na tý krásný přirozeně blonďatý hlavince, na kterou jsem byla 15 let zvyklá, uviděla ty ostře fialový pruhy lollollol

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#1053 13. 2. 2008 14:59

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Mišo, tak abys vědela, co tě ještě může potkat.
-tetování
-dready
-pearcing v jazyku
-peracing v nose.
-tuna náušnic v uchu
-nagelovaný ježek, a na špičkách nabarvené EMAILEM!!!
-černě nalakované nehty a na nich obtisky, které ve tmě svítí
-sukně ušitá z papíru (Tedy té látky) k tomu podpsenku od plavek a pánský klobouk. Tradiční oděv do školy
-absolvování maturitní zkoušky v noční košilce, převázané širokým páskem....(tehdy mi to přišlo jako originální koktejlky)

Táta tenkrát tvrdil, že mě buď zabije, nebo to nemůže přižít. Vidíš, oba jsme tady.
To mᚠhodnou holčičku, viď?
visslavisslavisslavissla

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#1054 13. 2. 2008 15:20

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

-tetování, dready - zatím mít nemusí, ale oceňuje to u chlapců (zvl᚝ ty dredy), tož asi nějaký takový exemplář bych měla v nejbližší době očekávat. Už se těším, jak se ho budu vyptávat na autíčko, chatičku, jachtičku apod. reta
-pearcing v jazyku a v nose - to prý nemusí
-tuna náušnic v uchu - údajně stačí 2-3
-nagelovaný ježek, a na špičkách nabarvené EMAILEM!!! - to asi nehrozí, protože zaznamenala, že chlapci se k dlouhovláskám lépe chovají
-černě nalakované nehty a na nich obtisky, které ve tmě svítí - normálka
-sukně ušitá z papíru (Tedy té látky) k tomu podpsenku od plavek a pánský klobouk. Tradiční oděv do školy. Absolvování maturitní zkoušky v noční košilce, převázané širokým páskem....(tehdy mi to přišlo jako originální koktejlky) - studuje navrhování a modelování oděvů, což mluví samo za sebe. Beru to tak, že udává trendy ... lol

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#1055 13. 2. 2008 15:22

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Uf, takže dcera je normální. Fajn, že zdravímsmile)))

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#1056 13. 2. 2008 16:20

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Estela napsal(a):

Taky jsem začínala s Hennou a výsledek byl stejný smile
No, palec velký nemám, mám všechny prsty stejně dlouhé-tedy spíš krátké, mimo malíčku. Jinak ale ta ploska nohy stojí za to, k tomu vysoký nárt a široká noha, takže spíš než nohy vlastním ploutve smile
A já jsem byla a dosud jsem tak nějak zvětšená celá, nohy, p*del, prsa, nos, hlava, mno minigigagntik smile V porodnici se prý chodili koukat na mou hlavu-říkali mi starosta smile Pochvala-pro holčičku...

Ja som raz skúsila pravú ruskú prírodnú "chnu" a chodila som pol roka ako pomaranč. dumbom Prečo blondínkam nikto nepovie, že henna ide do pomarančového odtieňa????!!!

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1057 13. 2. 2008 16:41

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Estelko, NutriDrink je asi tak jediné co se z tohoto sortimentu opravdu dá - navíc je to kompletní náhrada výživy.....doporučuju čokoládový smile
Když jsem si ho dala vychlazený, celkem úspěšně jsem si mohla namlouvat že mi chutná. U těch ostatních příchutí už to tak dobře nešlo dumbom

Dobře že výsledky nejsou špatné. Snad ti bude brzo líp...a nezapomeň poslat fotku s novou hlavou!

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#1058 13. 2. 2008 19:16

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

pro délku zavřeno, pokračujte zde http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 3#p1113423

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí