27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Kaciii, musime ta do soboty dat do poriadku, Ema na dortiku trva a sami dvaja ho nezjeme ... musis pomoct, nic ine ti nezostava.
A v sobotu piknik, aj keby snezilo bude pr...
ale ked som slubil musim dodrzat
Upravil(a) Oxi (13. 2. 2008 14:53)
Není tady
Klubko napsal(a):
Mío, já u jsem blond melír a moje normální světle hnědé vlasy.
Ale v pubertě jsem byla velký průkopník barev. Asi jsem se někde zastavila v ere Hippie. Samá kopretina, samá barvička. Na hlavičce, červená, bílá, modrá, lutá, zelená...jeek, nic. pak copánky, dreads.No vidí, a nai jetě ijou.....
já to taky přeila, ale přiznávám, v první chvíli se mnou málem vihlo, kdy jsem na tý krásný přirozeně blonďatý hlavince, na kterou jsem byla 15 let zvyklá, uviděla ty ostře fialový pruhy
Není tady
Mio, tak abys vědela, co tě jetě můe potkat.
-tetování
-dready
-pearcing v jazyku
-peracing v nose.
-tuna náunic v uchu
-nagelovaný jeek, a na pičkách nabarvené EMAILEM!!!
-černě nalakované nehty a na nich obtisky, které ve tmě svítí
-sukně uitá z papíru (Tedy té látky) k tomu podpsenku od plavek a pánský klobouk. Tradiční oděv do koly
-absolvování maturitní zkouky v noční koilce, převázané irokým páskem....(tehdy mi to přilo jako originální koktejlky)
Táta tenkrát tvrdil, e mě buď zabije, nebo to nemůe přiít. Vidí, oba jsme tady.
To má hodnou holčičku, viď?
Není tady
-tetování, dready - zatím mít nemusí, ale oceňuje to u chlapců (zvlá ty dredy), to asi nějaký takový exemplář bych měla v nejblií době očekávat. U se těím, jak se ho budu vyptávat na autíčko, chatičku, jachtičku apod.
-pearcing v jazyku a v nose - to prý nemusí
-tuna náunic v uchu - údajně stačí 2-3
-nagelovaný jeek, a na pičkách nabarvené EMAILEM!!! - to asi nehrozí, protoe zaznamenala, e chlapci se k dlouhovláskám lépe chovají
-černě nalakované nehty a na nich obtisky, které ve tmě svítí - normálka
-sukně uitá z papíru (Tedy té látky) k tomu podpsenku od plavek a pánský klobouk. Tradiční oděv do koly. Absolvování maturitní zkouky v noční koilce, převázané irokým páskem....(tehdy mi to přilo jako originální koktejlky) - studuje navrhování a modelování oděvů, co mluví samo za sebe. Beru to tak, e udává trendy ...
Není tady
Uf, take dcera je normální. Fajn, e zdravím)))
Není tady
Estela napsal(a):
Taky jsem začínala s Hennou a výsledek byl stejný
No, palec velký nemám, mám vechny prsty stejně dlouhé-tedy spí krátké, mimo malíčku. Jinak ale ta ploska nohy stojí za to, k tomu vysoký nárt a iroká noha, take spí ne nohy vlastním ploutve
A já jsem byla a dosud jsem tak nějak zvětená celá, nohy, p*del, prsa, nos, hlava, mno minigigagntikV porodnici se prý chodili koukat na mou hlavu-říkali mi starosta
Pochvala-pro holčičku...
Ja som raz skúsila pravú ruskú prírodnú "chnu" a chodila som pol roka ako pomaranč. Prečo blondínkam nikto nepovie, e henna ide do pomarančového odtieňa????!!!
Není tady
Estelko, NutriDrink je asi tak jediné co se z tohoto sortimentu opravdu dá - navíc je to kompletní náhrada výivy.....doporučuju čokoládový
Kdy jsem si ho dala vychlazený, celkem úspěně jsem si mohla namlouvat e mi chutná. U těch ostatních příchutí u to tak dobře nelo
Dobře e výsledky nejsou patné. Snad ti bude brzo líp...a nezapomeň poslat fotku s novou hlavou!
Není tady
pro délku zavřeno, pokračujte zde http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 3#p1113423
Není tady