Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 17. 12. 2007 11:48

Bellagambi
♥♥♥♥♥--
Místo: Morava

Re: Nevyléčitelná nemoc, co dělat?

Estela napsal(a):

Je to už skoro 10 let. Zamilovala jsem se v opozici ke svým rodičům, ze vzdoru a asi touhy po dobrodružství do jednoho takového "drsňáka". Milovala jsem ho, snad víc než sebe, bylo mi jedno, že má bokovky, že je děvkař, jen já  byla jeho zlato... Pak jsem se k němu přistěhovala, na truc rodičům, těsně před 17-tinama jsem onemocněla a nemohla se z toho vyhrabat, zjistili mi tenhle dáreček... Byla jsem blbá, tak si to vyžírám...

Neřekl bych, že jsi byla blbá, člověk mnoho věcí vůbec neví - nikdo prostě z nebe učený nespadl. A nejhorší je, že i když ví, tak mu je to stejně houby platný, protož není z oceli...

Super mašina: http://www.achtungpanzer.com/pz6.htm
Silná, výkonná, dobře chráněná! Bohužel i ten nejlepší pancíř může vyřadit obyčejný pěšák!  Která hrdinka si troufne a přežije to? Zatím se to žádné nepovedlo....

Není tady

#52 17. 12. 2007 11:51

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Ono je pořád se co učit.
A z té "blbosti" ses už poučila?

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#53 17. 12. 2007 11:51

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

Estele, viděla jsem kdysi  podobný případ v TV, myslím  v "Ačku" a šlo mi z toho příběhu mráz po zádech. Pokud si dobře vzpomínám, ta holčina měla v  době vysílání fungující vztah, moc jsem jí to přála, bylo mi jí líto, že si ne svou vinou pokazila život. Každopádně Ti přeju moc sil a hodně odvahy do dalšího boje. Kdybych mohla, poslala bych co nejvíce optimismu.

Iveta X

Není tady

#54 17. 12. 2007 11:53

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jednou tu a jindy onde
Web

Nejhorší je vidět plno mladých, kteří dělají podobnou a mnohdy ještě větší blbost, protože si myslí, že se jich tato nemoc netýká. Když jsem byla v pohodě, snažila jsem se o tom otevřeně mluvit, byla jsem i na několika školách na besedách se studenty a žáky a pokud by tohle zachránilo zdraví alespoň jednomu člověkovi, byla bych moč ráda... 
Jsem bojovník, fakt jo, ale teď vidím, jako bych se sama pokoušela zlikvidovat mnohatisícové vojsko...

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#55 17. 12. 2007 11:56

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Z blbosti jsem se poučila:). V tom to mělo smysl, nezabývala jsem se nepodstatnými věcmi, jako mnoho mých vrstevníků a snažila se udělat si v sobě pořádek, ale kdybych mohla, vybrala bych si jiný nástroj pro ponaučení...

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#56 17. 12. 2007 12:06

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

Mᚠnějaké blízké?

Silná, výkonná, dobře chráněná! Bohužel i ten nejlepší pancíř může vyřadit obyčejný pěšák!  Která hrdinka si troufne a přežije to? Zatím se to žádné nepovedlo....

Není tady

#57 17. 12. 2007 12:10

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Estelo, to je moc fajn, že ses poučila a že sis sebe vyřešila. Někomu na to nestačí šedesát let a tys to zvládla už teď.

Já osobně věřím, že smrtí nic nekončí. Je to jen další začátek.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#58 17. 12. 2007 12:17

Ra
♥♥♥♥♥--

...taky mám zážitek, že smrtí nic nekončí, jen vyklouzneme z našeho nemocí či něčím jiným poškozeného těla a máme najednou mnohem více možností, vidíme s nadhledem tummenupp

Estel, jsi úžasná bojovnice!! tummenupp
Ještě pomáhᚠostatním! Nefňukᚠnad svým osudem … muselo to být pro tebe hodně těžký a složitý ... zamilovala ses pak ještě někdy?

Psala jsi, že jsi vyzkoušela různé možnosti s nadějí a beznadějně, chtěla bych nabídnout třeba jen možnost té biotroniky pro posílení tvého imunitního systému, tvůj organismus pak může lépe snášet a čelit postižení virem HIV. Jeden nᚠbiotronik má úspěchy i při léčbě lidí, kteří již byli lékaři odepsáni na domácí dožití. Proto ta nabídka, kdyby ses někdy rozhodla, ale nevnucuju godlike

hjarta

Není tady

#59 17. 12. 2007 12:45

Ráček
♥♥♥♥♥--

Estelko, moc ti držím palce, jsi opravdu úžasně vyrovnaná osoba...hjarta
A nebyla by nějaká pomoc eventualně v zahraničí ??

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20081120/k/ab7c/preg.png
Bude to kluk :-)
KO 16.7
4.7 velký UTZ ve 20.tt

Není tady

#60 17. 12. 2007 12:52

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

KALIK napsal(a):

Estelo, to je moc fajn, že ses poučila a že sis sebe vyřešila. Někomu na to nestačí šedesát let a tys to zvládla už teď.

Já osobně věřím, že smrtí nic nekončí. Je to jen další začátek.

Přesně tak...
Estelko, moc ráda bych tě objala, protože slova mi připadají strašně málo. Přeji ti hodně síly a skvělých lidí kolem, ale cítím, že obojí máš. smile par

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#61 17. 12. 2007 12:56

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

jj, mám blízké lidi, na kterých mi neuvěřitelně záleží a vím, cítím, že i jim na mně. Je to dar...
Taky věřím, že pak příjde něco nového, jiného, další šance možná?!? Není to podle mne jen falešná naděje, musím doufat, věřit...  Zkoušíme snad již dvacátou kombinaci léků, antivirotik, které by to mohly zpomalit, ale v pátek jsme zjistili, že se nic neděje, že to nezabírá...  Už je to tak...
Ra, prosím, o co konkrátně jde? Díky moc:).
jinak, neumíte si představit, jak jste mi tady pomohli, za to vám patří obrovský dík, slovy nevyjádřitelný,  tohle jsem nečekala, alespoň jsem si to trochu utřídila a sklidnila se trochu, včera jsem myslela, že to nepřežiju, blbý výraz, že to nezvládnu. Včera jsem si říkala, jestli by nebylo lepší skončit radši hned a bezbolestně, ale zase se mi začala vracet touha vydržet a doufat, že ten krátký vyměřený čas bude co nejdelší a nejpohodovějšísmile.

Není tady

#62 17. 12. 2007 12:57

merunka
♥♥♥----

Estelko,běhá mi mráz po zádech,ale držíš se skvěle a zasloužíš si aby ti tvý blízcí byly teď nablízku,nikomu vánoce nezkazíš,mᚠje ráda a oni tebe,neboj se zlatíčko:par:

Není tady

#63 17. 12. 2007 13:26

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jo, ještě, Ra, zamilovala, moc, jen jsem to odstřihla ještě než se něco stalo, měla jsem strašný strach, že by se mohlo něco pokazit a že bych ho třeba mohla nakazit, i když vím, že za určitých podmínek by k tomu nedošlo, ale ta úzkost byla strašlivá...

Není tady

#64 17. 12. 2007 13:51

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

Co ten,  co tě nakazil?

Není tady

#65 17. 12. 2007 14:04

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Bellagambi, před dvěma lety zemřel... Jinak jsme se vídali, odpustila jsem mu, i když žil promiskuitně, já jsem to věděla, taky k tomu přišel nešastnou shodou náhod... Od koho to chytl on však nevím...

Není tady

#66 17. 12. 2007 14:06

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

Estela napsal(a):

Bellagambi, před dvěma lety zemřel... Jinak jsme se vídali, odpustila jsem mu, i když žil promiskuitně, já jsem to věděla, taky k tomu přišel nešastnou shodou náhod... Od koho to chytl on však nevím...

To je od tebe hezké, kolik mu bylo?

Není tady

#67 17. 12. 2007 14:12

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Bylo mu necelých 30, třicátiny mu utekly asi o 3 týdny...  A hezké, není to hezké, nechtěla jsem si život ztrpčovat nějakou zlobou, zahořklostí a tak... Jiné by bylo, kdyby o tom věděl a udělal to schválně, to bych ho asi přizabila, ale takhle... Co se dá dělat, vzít to zpátky nejde...

Není tady

#68 17. 12. 2007 14:14

Ra
♥♥♥♥♥--

Ty jo! To jsi opravdu silná bytost. Třeba jsi přišla na svět … co myslíš, proč? tummenupp

Je to léčba bio energií – životními silami. Je to tedy pomoc v oblasti biologické síly, která se objevuje už od buňky, přes orgánové svazy až po celotělová silová centra, která se podílejí na celkové silové povaze člověka. Léčitel je průchodem této energie, nemusí se tě dotýkat. Působí přímo na imunitní systém, posiluje jej. Úspěchy jsou právě u těchto nemocí, které zasahují imunitní systém. Tenhle biotronik má přednášky po celé republice, kdybys chtěla kontakt, bylo by spíš lepší přes soukromé zprávy nebo e-mail. Léčebně působí v Praze. Biotronikou se léčí též v nemocnicích v Anglii a na některých v Německu, jezdí také do Švýcarska a co já vím, chce především pomáhat lidem. Metoda byla zkoumána též u nás na pacientech v jedné nemocnici, kteří to měli sečteno. Po jejich uzdravení lékaři nenašli lepší vysvětlení nežli placebo efekt. va Zvláštní přístup českých odborníků cool Též mohli ordinovat placebo tummenupp Je-li biotronika tady a pomáhá-li v této oblasti, proč to nezkusit.

pussa

Není tady

#69 17. 12. 2007 14:15

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Estela napsal(a):

Včera jsem si říkala, jestli by nebylo lepší skončit radši hned a bezbolestně, ale zase se mi začala vracet touha vydržet a doufat, že ten krátký vyměřený čas bude co nejdelší a nejpohodovějšísmile.

Holčičko, objímám a hladím.
Určitě tu nejsi zbytečně ani jednu vteřinu. A taky jsi nejspíš ani jednu nepromarnila.
Jsi silná bytost, ani ta nemoc tě nezlomila a to je přece velmi dobrý začatek pussa
Neboj se, nic nekončí a ty mᚠpřed sebou určitě ještě zázrak par

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#70 17. 12. 2007 14:19

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

Mᚠpravdu. A jak to berou rodiče?

Není tady

#71 17. 12. 2007 14:51

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Rodiče? Ti to berou asi nejhůř, jak to jde, řekla jsem jim to až po roce od zjištění Hiv+, jasně, vyčítali, zlobili se, brečeli... To jsou lidé, kterým to řeknu, až mi úplně dojdou síly a budu muset někam do nemocnice či hospicu a budu vědět, že není cesty zpět. Přecejen jsem jejich dítě a vím, jak je to bude trápit, tak jim chci to trápení trochu posunout.
Jéžiš, chce se mi brečet, vyřvat se, chjo:-(

Není tady

#72 17. 12. 2007 15:06

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

Nemysli na to, mysli třeba na vánoce!smile

Není tady

#73 17. 12. 2007 17:25

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Děkuji všem a moc, pojedu na silvestra na hory, snad, už se moc moc těším, dnes mi to navrhl bratr, doufám, že to zvládnu zalyžovat si... Už jsem na tom nestála ani nepamatuju:). Přišlo to jak dar:-)
Bellagambi, moc, moc, moc se snažím nemyslet na to, ale ono mi to moc respektive vůbec nejde:(.
Zítra jdu na infuse, domluvím se s doktorem na tom, jak to bude dál s lékama, chce mi cpát nějaký oblbováky, tak uvidím...

Není tady

#74 17. 12. 2007 17:26

Poly
♥♥♥♥---

Estel, tak bych ti chtěla napsat něco povzbudivého, ale co vůbec můžu ve srovnání s tím, co jsi napsala ty. Jsi úžasná! A ta italština je výborný nápad. Jeden pán se do svých posledních dnů učil starořečtinu, tu kterou dneska už dávno nikdo nemluví, jen jsou v ní napsány staré texty smile Některý věci jsou prostě důležitý. Vem to tak, že my všichni žijeme TEĎ, nikdo to nemá jinak, nikdo nežije v budoucnu, všichni jen v přítomnosti. A že si někdo může namlouvat, co všechno bude? No může, ale stejně to nemá nikdo jistý. Vůbec na budoucnost nemysli, je to jen iluze. A taky - víš, že doktoři se nejvíc ze všeho mýlí v odhadované délce života u svých pacientů? To je fakt. Vědí to, že pacienti většinou žijí déle, a stejně se pořád mýlí. Lidský život je záhada a nejde vypočítat. Přeju ti dobrý večer a určitě ještě piš! Myslím na tebe hjarta

Není tady

#75 17. 12. 2007 17:28

Poly
♥♥♥♥---

A ty lyže a hory ti docela závidím. Já lyžovat neumím, ale musí to být paráda!!!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí