18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Estela napsal(a):
Je to u skoro 10 let. Zamilovala jsem se v opozici ke svým rodičům, ze vzdoru a asi touhy po dobrodruství do jednoho takového "drsňáka". Milovala jsem ho, snad víc ne sebe, bylo mi jedno, e má bokovky, e je děvkař, jen já byla jeho zlato... Pak jsem se k němu přistěhovala, na truc rodičům, těsně před 17-tinama jsem onemocněla a nemohla se z toho vyhrabat, zjistili mi tenhle dáreček... Byla jsem blbá, tak si to vyírám...
Neřekl bych, e jsi byla blbá, člověk mnoho věcí vůbec neví - nikdo prostě z nebe učený nespadl. A nejhorí je, e i kdy ví, tak mu je to stejně houby platný, proto není z oceli...
Není tady
Ono je pořád se co učit.
A z té "blbosti" ses u poučila?
Není tady
Estele, viděla jsem kdysi podobný případ v TV, myslím v "Ačku" a lo mi z toho příběhu mráz po zádech. Pokud si dobře vzpomínám, ta holčina měla v době vysílání fungující vztah, moc jsem jí to přála, bylo mi jí líto, e si ne svou vinou pokazila ivot. Kadopádně Ti přeju moc sil a hodně odvahy do dalího boje. Kdybych mohla, poslala bych co nejvíce optimismu.
Není tady
Nejhorí je vidět plno mladých, kteří dělají podobnou a mnohdy jetě větí blbost, protoe si myslí, e se jich tato nemoc netýká. Kdy jsem byla v pohodě, snaila jsem se o tom otevřeně mluvit, byla jsem i na několika kolách na besedách se studenty a áky a pokud by tohle zachránilo zdraví alespoň jednomu člověkovi, byla bych moč ráda...
Jsem bojovník, fakt jo, ale teď vidím, jako bych se sama pokouela zlikvidovat mnohatisícové vojsko...
Není tady
Z blbosti jsem se poučila:). V tom to mělo smysl, nezabývala jsem se nepodstatnými věcmi, jako mnoho mých vrstevníků a snaila se udělat si v sobě pořádek, ale kdybych mohla, vybrala bych si jiný nástroj pro ponaučení...
Není tady
Má nějaké blízké?
Není tady
Estelo, to je moc fajn, e ses poučila a e sis sebe vyřeila. Někomu na to nestačí edesát let a tys to zvládla u teď.
Já osobně věřím, e smrtí nic nekončí. Je to jen dalí začátek.
Není tady
...taky mám záitek, e smrtí nic nekončí, jen vyklouzneme z naeho nemocí či něčím jiným pokozeného těla a máme najednou mnohem více moností, vidíme s nadhledem
Estel, jsi úasná bojovnice!!
Jetě pomáhá ostatním! Nefňuká nad svým osudem
muselo to být pro tebe hodně těký a sloitý ... zamilovala ses pak jetě někdy?
Psala jsi, e jsi vyzkouela různé monosti s nadějí a beznadějně, chtěla bych nabídnout třeba jen monost té biotroniky pro posílení tvého imunitního systému, tvůj organismus pak můe lépe snáet a čelit postiení virem HIV. Jeden ná biotronik má úspěchy i při léčbě lidí, kteří ji byli lékaři odepsáni na domácí doití. Proto ta nabídka, kdyby ses někdy rozhodla, ale nevnucuju
Není tady
Estelko, moc ti drím palce, jsi opravdu úasně vyrovnaná osoba...
A nebyla by nějaká pomoc eventualně v zahraničí ??
Není tady
KALIK napsal(a):
Estelo, to je moc fajn, e ses poučila a e sis sebe vyřeila. Někomu na to nestačí edesát let a tys to zvládla u teď.
Já osobně věřím, e smrtí nic nekončí. Je to jen dalí začátek.
Přesně tak...
Estelko, moc ráda bych tě objala, protoe slova mi připadají straně málo. Přeji ti hodně síly a skvělých lidí kolem, ale cítím, e obojí má.
Není tady
jj, mám blízké lidi, na kterých mi neuvěřitelně záleí a vím, cítím, e i jim na mně. Je to dar...
Taky věřím, e pak příjde něco nového, jiného, dalí ance moná?!? Není to podle mne jen falená naděje, musím doufat, věřit... Zkouíme snad ji dvacátou kombinaci léků, antivirotik, které by to mohly zpomalit, ale v pátek jsme zjistili, e se nic neděje, e to nezabírá... U je to tak...
Ra, prosím, o co konkrátně jde? Díky moc:).
jinak, neumíte si představit, jak jste mi tady pomohli, za to vám patří obrovský dík, slovy nevyjádřitelný, tohle jsem nečekala, alespoň jsem si to trochu utřídila a sklidnila se trochu, včera jsem myslela, e to nepřeiju, blbý výraz, e to nezvládnu. Včera jsem si říkala, jestli by nebylo lepí skončit radi hned a bezbolestně, ale zase se mi začala vracet touha vydret a doufat, e ten krátký vyměřený čas bude co nejdelí a nejpohodovějí.
Není tady
Estelko,běhá mi mráz po zádech,ale drí se skvěle a zaslouí si aby ti tvý blízcí byly teď nablízku,nikomu vánoce nezkazí,má je ráda a oni tebe,neboj se zlatíčko:par:
Není tady
Jo, jetě, Ra, zamilovala, moc, jen jsem to odstřihla jetě ne se něco stalo, měla jsem straný strach, e by se mohlo něco pokazit a e bych ho třeba mohla nakazit, i kdy vím, e za určitých podmínek by k tomu nedolo, ale ta úzkost byla stralivá...
Není tady
Co ten, co tě nakazil?
Není tady
Bellagambi, před dvěma lety zemřel... Jinak jsme se vídali, odpustila jsem mu, i kdy il promiskuitně, já jsem to věděla, taky k tomu přiel neastnou shodou náhod... Od koho to chytl on vak nevím...
Není tady
Estela napsal(a):
Bellagambi, před dvěma lety zemřel... Jinak jsme se vídali, odpustila jsem mu, i kdy il promiskuitně, já jsem to věděla, taky k tomu přiel neastnou shodou náhod... Od koho to chytl on vak nevím...
To je od tebe hezké, kolik mu bylo?
Není tady
Bylo mu necelých 30, třicátiny mu utekly asi o 3 týdny... A hezké, není to hezké, nechtěla jsem si ivot ztrpčovat nějakou zlobou, zahořklostí a tak... Jiné by bylo, kdyby o tom věděl a udělal to schválně, to bych ho asi přizabila, ale takhle... Co se dá dělat, vzít to zpátky nejde...
Není tady
Ty jo! To jsi opravdu silná bytost. Třeba jsi přila na svět
co myslí, proč?
Je to léčba bio energií ivotními silami. Je to tedy pomoc v oblasti biologické síly, která se objevuje u od buňky, přes orgánové svazy a po celotělová silová centra, která se podílejí na celkové silové povaze člověka. Léčitel je průchodem této energie, nemusí se tě dotýkat. Působí přímo na imunitní systém, posiluje jej. Úspěchy jsou právě u těchto nemocí, které zasahují imunitní systém. Tenhle biotronik má přednáky po celé republice, kdybys chtěla kontakt, bylo by spí lepí přes soukromé zprávy nebo e-mail. Léčebně působí v Praze. Biotronikou se léčí té v nemocnicích v Anglii a na některých v Německu, jezdí také do výcarska a co já vím, chce předevím pomáhat lidem. Metoda byla zkoumána té u nás na pacientech v jedné nemocnici, kteří to měli sečteno. Po jejich uzdravení lékaři nenali lepí vysvětlení neli placebo efekt. Zvlátní přístup českých odborníků Té mohli ordinovat placebo Je-li biotronika tady a pomáhá-li v této oblasti, proč to nezkusit.
Není tady
Estela napsal(a):
Včera jsem si říkala, jestli by nebylo lepí skončit radi hned a bezbolestně, ale zase se mi začala vracet touha vydret a doufat, e ten krátký vyměřený čas bude co nejdelí a nejpohodovějí.
Holčičko, objímám a hladím.
Určitě tu nejsi zbytečně ani jednu vteřinu. A taky jsi nejspí ani jednu nepromarnila.
Jsi silná bytost, ani ta nemoc tě nezlomila a to je přece velmi dobrý začatek
Neboj se, nic nekončí a ty má před sebou určitě jetě zázrak
Není tady
Má pravdu. A jak to berou rodiče?
Není tady
Rodiče? Ti to berou asi nejhůř, jak to jde, řekla jsem jim to a po roce od zjitění Hiv+, jasně, vyčítali, zlobili se, brečeli... To jsou lidé, kterým to řeknu, a mi úplně dojdou síly a budu muset někam do nemocnice či hospicu a budu vědět, e není cesty zpět. Přecejen jsem jejich dítě a vím, jak je to bude trápit, tak jim chci to trápení trochu posunout.
Jéi, chce se mi brečet, vyřvat se, chjo:-(
Není tady
Nemysli na to, mysli třeba na vánoce!
Není tady
Děkuji vem a moc, pojedu na silvestra na hory, snad, u se moc moc těím, dnes mi to navrhl bratr, doufám, e to zvládnu zalyovat si... U jsem na tom nestála ani nepamatuju:). Přilo to jak dar:-)
Bellagambi, moc, moc, moc se snaím nemyslet na to, ale ono mi to moc respektive vůbec nejde:(.
Zítra jdu na infuse, domluvím se s doktorem na tom, jak to bude dál s lékama, chce mi cpát nějaký oblbováky, tak uvidím...
Není tady
Estel, tak bych ti chtěla napsat něco povzbudivého, ale co vůbec můu ve srovnání s tím, co jsi napsala ty. Jsi úasná! A ta italtina je výborný nápad. Jeden pán se do svých posledních dnů učil starořečtinu, tu kterou dneska u dávno nikdo nemluví, jen jsou v ní napsány staré texty Některý věci jsou prostě důleitý. Vem to tak, e my vichni ijeme TEĎ, nikdo to nemá jinak, nikdo neije v budoucnu, vichni jen v přítomnosti. A e si někdo můe namlouvat, co vechno bude? No můe, ale stejně to nemá nikdo jistý. Vůbec na budoucnost nemysli, je to jen iluze. A taky - ví, e doktoři se nejvíc ze veho mýlí v odhadované délce ivota u svých pacientů? To je fakt. Vědí to, e pacienti větinou ijí déle, a stejně se pořád mýlí. Lidský ivot je záhada a nejde vypočítat. Přeju ti dobrý večer a určitě jetě pi! Myslím na tebe
Není tady
A ty lye a hory ti docela závidím. Já lyovat neumím, ale musí to být paráda!!!
Není tady