18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den. Můj dotaz je spíe právního charakteru, přesto se zvířat přímo dotýká. Dnes jsem v jednom nejmenovaném zverimexu zaila velice nepříjemnou událost, kdy okující pro mě byla nejen neskonalá arogance prodavače, ale zejména přístup k evidentně nemocnému zvířeti, na které jsem v dobré víře upozornila. Momentálně nemám sílu to více rozepisovat a ráda bych se jen zeptala, zda majitelé či provozovatelé specializovaných obchodů se ivými zvířaty a chovatelskými potřebami (zverimexů) mají ze zákona povinnost mít pro svůj obchod zajitěnu stálou popř. smluvní veterinární péči nebo zda to záleí pouze na vůli a dobrých mravech daného majitele. Za odpovědi předem moc děkuji. J.
Není tady
Uff, to tedy bohuel nevím, ale - moná jsem naivní - domnívám se, e i zanedbaná péče se povauje za druh týrání zvířete - tedy pokud si to myslela takhle. Co se obrátit na nějakou veterinární kliniku a zeptat se přímo tam, telefonicky by to taky moná lo.
Není tady