29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bellagambi napsal(a):
Klubko napsal(a):
Bellagambi napsal(a):
Tak to jsi mě trochu překvapila, takhle jsem nad tím snad nikdy neuvažoval.Já myslím, že je mezi ženami hodně fajn lidí, alespoň co mám zkušenosti. I tady je jich spousta.
Je od tebe vlastně moc hezké, že nejsi sobec, že nechceš jen jednu pro sebe. Takových jich ještě můžeš obšťastnit
Ti kteří chtějí být v životě toho druhého jediní (nabízí se otázka, proč o to usilují?), by to se mnou měli asi blbý, to je fakt. A navíc Klubko všichni nejsou sobci!
Já neřekla, že jsou všichni sobci
Není tady
Bellagambi, to jsi tak tolerantní k sobě nebo vše co píšeš dokážeš tolerovat i své partnerce. Příklad: že budeš doma hlídat vaše díťátko a ona půjde za jiným chlapem očividně milencem. Stále bys to bral jako jako tolerantní člověk, nic by to s tebou nedělalo?
Není tady
Bellagambi a deti?
Není tady
Koi napsal(a):
Bellagambi, to jsi tak tolerantní k sobě nebo vše co píšeš dokážeš tolerovat i své partnerce. Příklad: že budeš doma hlídat vaše díťátko a ona půjde za jiným chlapem očividně milencem. Stále bys to bral jako jako tolerantní člověk, nic by to s tebou nedělalo?
Bella určitě, není přece sobec a rád se o svou partnerku podělí i s jiným(i)
Není tady
Koi napsal(a):
Nesnáším měření dvojím metrem, takže ano. Ostatně jedna moje holka byla prostitutka, jak jsem zde již uvedl a dobře jsem to oní věděl.
Není tady
Oxi napsal(a):
Bellagambi a deti?
A proč ne, naopak když čtu, že i ty máš dítě, tak sem naplňován přesvědčením, že to i já dokážu! A rozhodně i zde míním uplatňovat moji zásadu rozdělení povinností o dítě. nemám rád heslo: co platí pro boha neplatí pro vola!
Není tady
Bellagambi napsal(a):
...jedna moje holka byla prostitutka....
Cožeeeee??????
Není tady
Mikeš napsal(a):
Bellagambi napsal(a):
...jedna moje holka byla prostitutka....
Cožeeeee??????
Je to tak a nelituji toho! Myslím že z nich byla nejlepší - fyzicky i duševně. Veřejně bych to samozřejmě nikomu neříkal.
Není tady
Bellagambi napsal(a):
Koi napsal(a):
Nesnáším měření dvojím metrem, takže ano. Ostatně jedna moje holka byla prostitutka, jak jsem zde již uvedl a dobře jsem to oní věděl.
Dobře, ale prostitutka to dělá pro peníze nikoliv ze zamilovanosti. Já myslím, když se ti partnerka zamiluje do jiného chlapa a zadarmo
Není tady
Koi napsal(a):
Bellagambi napsal(a):
Koi napsal(a):
Dobře, ale prostitutka to dělá pro peníze nikoliv ze zamilovanosti. Já myslím, když se ti partnerka zamiluje do jiného chlapa a zadarmo
No tak pak to záleží na tom, jak se to promítne do toho vztahu a jak se rozhodne ona sama, já jen můžu zkusit zabojovat - tak je to ale všude, protože ten druhý je svobodná bytost na kterou není právní nárok, ale fyzická nevěra mě nevadí.
Upravil(a) Bellagambi (12. 12. 2007 15:09)
Není tady
Mohu se optat kolik ti je let?
Není tady
Koi napsal(a):
28,5
Není tady
A mohu se já optat, co znamená "ženský antropolog"?
Není tady
Bellagambi napsal(a):
Koi napsal(a):
28,5
Mláďatko... koloušek.
Není tady
Bellagambi napsal(a):
Selima napsal(a):
No, mne sa zdá, Bellino je chrumkavé mladé mäsko, to ja som iná kategória - a nehodnotím, či lepšia alebo horšia, prosto INÁ....
A název té kategorie?
Húževnaté a húžvovité, preležané bizónie mäsisko.
Není tady
Mikeš napsal(a):
A mohu se já optat, co znamená "ženský antropolog"?
Antropolog se zabývá vývojem a stavbou člověka, no a ženský antropolog ženy.
Není tady
Selima napsal(a):
Bellagambi napsal(a):
Selima napsal(a):
No, mne sa zdá, Bellino je chrumkavé mladé mäsko, to ja som iná kategória - a nehodnotím, či lepšia alebo horšia, prosto INÁ....
A název té kategorie?
Húževnaté a húžvovité, preležané bizónie mäsisko.
Ženy okolo 40 jsou v nejlepším věku, pořád ještě pěkné, pružné, ale zkušené a moudré.
Není tady
A nebolo by správnejšie gynekológ(prípadne pičikuk)-amatér?
Není tady
Pičikuk.....uaaaaaaaaa, ježiš, tys mě dostala
Není tady
Ne nebylo, protože antropologie se nezabývá jen fyzickou stránkou, je vidět, že furt myslíte jen na ten sex, styďte se!
Upravil(a) Bellagambi (12. 12. 2007 16:12)
Není tady
No dobre, nachytal si ma... Zaujíma ťa aj softvér žien...
Není tady
Seli... Pičikuk.....
Není tady
Koi napsal(a):
Koi, dost dobre nevim, co se s tim da delat. Jak ja se z toho budu hroutit, stejne nema na akutne planouciho partnera prilistny vliv.
Není tady
Není tady
Z toho, co tu píšeš, jsem pochopila, že jsi nikdy doopravdy nemiloval. Někdo to nedokáže nikdy a taky prožije šťastný život. Možná šťastnější než ti, co milují, protože se nebude trápit a životem bude proplouvat jen tak lehce. Něco jako Casanova.
Není tady