18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nejsnadněji se člověk loučí s věcmi (a lidmi ), které jsou mu lhostejné...
Přesně tak, Poly, přesně tak
Není tady
qwassa napsal(a):
Jo a jinak k tématu rozchodů by mě zajímalo, proč jsou z rozchodů někdy tak nakřivo milenky enáčů... e rozchod sebere manelku si představit umím Ale jsem si myslela, e kdybych teoreticky měla enáče za milence, tak jsem přece furt tak nějak jednou nohou
rozelá, ne??
Ne... Ani teoreticky, ani prakticky... a hlavne nie citovo.
Není tady
Ivana napsal(a):
Já zase nechápu, e bere rozchody tak klidně. Tobě na té dívce, co se s tebou rozela vůbec nezáleí? Nevadí ti, e spolu nebudete? Potom tedy nechápu, proč jsi s ní vůbec chodil? Jen kvůli sexu? Nebo se ti docela líbila, tak jste spolu chodili, protoe se to tak dělá, ale kdy se rozejdete, tak taky dobře? Je ti fuk, e ji třeba u nikdy neuvidí, kdyby umřela, tak by sis řekl, no a co, holek je na světě spousta?
Já jsem svého BM milovala od svých 19-ti let a miluju ho i po rozvodu, i kdy u je s jinou a má dítě. Byli jsme spolu 27 let a mě nikdy ani na okamik nenapadlo, e bychom se mohli rozejít. Nikdy mi ta mylenka ani neprobleskla hlavou. Byl prostě druhá polovina mě samé a teď se cítím, jako by mi někdo ual ruku nebo nohu. Jo, můu s tím ít, ale u nikdy to nebude jako dřív. Chápe?
Ivanka, ja mám mua, ktorého som vežmi milovala, ale s ktorým som jednak nemohla by - bol a je enatý - a jednak som si uvedomila, keď som ho posznala, e to nie je človek na "vány vzah". Aj tak ho mám stále rada, je mi blízky, zaujímam sa o to, ako sa mu darí, a u nikdy v ivote mi to nebude cudzí človek. Ale fakticky s ním nie som, asi nikdy nebudem a stretávam sa s iným muom. elám mu len to najlepie a keď to potreboval, pomohla som mu. Neviem, či by on pre mňa urobil to isté(mono áno, raz u to urobil, ale to sme ete boli spolu), ale to ma ani vežmi nezaujíma. Teí ma vedomie, e na svete existuje mu ako on a e som s ním zaila ten zázrak, ktorý som zaila. Keď sme sa rozchádzali, nebolo mi to jedno, ale VEDELA som, e je to to najlepie pre nás oboch.
Není tady
qwassa - asi proto, e málokterá ena dokáe mít mue jen na sex, jak by se sluelo správné milence :-). Zkraje to funguje, ale časem se začne tvořit citová vazba a najednou je v tom milenka enáče a po ui. A je malér.
Není tady
Ivana napsal(a):
Já zase nechápu, e bere rozchody tak klidně. Tobě na té dívce, co se s tebou rozela vůbec nezáleí? Nevadí ti, e spolu nebudete? Potom tedy nechápu, proč jsi s ní vůbec chodil? Jen kvůli sexu? Nebo se ti docela líbila, tak jste spolu chodili, protoe se to tak dělá, ale kdy se rozejdete, tak taky dobře? Je ti fuk, e ji třeba u nikdy neuvidí, kdyby umřela, tak by sis řekl, no a co, holek je na světě spousta?
Já jsem svého BM milovala od svých 19-ti let a miluju ho i po rozvodu, i kdy u je s jinou a má dítě. Byli jsme spolu 27 let a mě nikdy ani na okamik nenapadlo, e bychom se mohli rozejít. Nikdy mi ta mylenka ani neprobleskla hlavou. Byl prostě druhá polovina mě samé a teď se cítím, jako by mi někdo ual ruku nebo nohu. Jo, můu s tím ít, ale u nikdy to nebude jako dřív. Chápe?
To nemá logiku, co tu píe. Smrt do toho zaprvé neple, o tom zde nebyla řeč! Za druhé kdy se budu já sám trápit, tak tím jako prokái, e mi na ní záleí??? Jak jako? Myslím, e pokud mi na člověku záleí, tak mu nebudu logicky stát v cestě, kdy jde za vlastním těstím. Zdá se mi, e v podobném duchu jsi si sama odpověděla druhou částí svého příspěvku! A proč jsem s ní chodil? Protoe se mi líbila a bylo s ní fajn. Kdy ji někdy uvidím tak se na ni usměju a klidně se s ní zastavím na slovíčko. A e holek je na světě spousta, tak to je holý fakt! Na světě je opravdu spousta příjemných a hezkých en. Ta "uatá" noha nebo ruka má vdycky anci dorůst, co se o skutečně uatých nohách a rukách říci nedá!
Upravil(a) Bellagambi (12. 12. 2007 9:46)
Není tady
Bella,
má krásně zdravý názor na věc
Doufám, e ti vydrí i tehdy, a se skutečně hluboce zamiluje. Moc ti přeji, aby vydrel, protoe nechat toho druhého jít bez výčitek a propustit ho s láskoou, která stejně v srdci zůstává, to je právě ten největí "důkaz" Lásky
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Bella,
Doufám, e ti vydrí i tehdy, a se skutečně hluboce zamiluje. Moc ti přeji, aby vydrel, protoe nechat toho druhého jít bez výčitek a propustit ho s láskoou, která stejně v srdci zůstává, to je právě ten největí "důkaz" Lásky
Jo, ale myslím, e to stojí hodně sil se to naučit. Vichni jsme svým způsobe sobci a občas potřebujeme rameno k vybulení. ¨Bell nechci ti podsouvat nějaké své doměnky,ale nějak mám furt pocit, e jsi buď citově trochu chladnějí,nebo jsi jetě fakt nedostal na pr...)))
Není tady
Popripade v zivote nemiloval ....
Není tady
Oxi napsal(a):
Anebo tak.... rozchod vdy bolí, teda alespoň mě. Ale pak kdy zase začne být lépe a ohlédnu se dozadu, tak si snaím vybavit, co ve krásného a poučného mi ten vztah dal. Vdy se snaím s tím minulým partnerem vycházet. Zatím se mi to a na jednu vyjímku (která je stále uraená) se mi to povedlo a z toho mám radost. Kdy se rána zacelí, tak je načase se na ní zase podívat zblízka, pohladit jí a říci děkuji. Bolela jsi, potřebovala jsi pofoukat,ale teď je čas u tě nechat být a brát tě jako součást mého já.
Není tady
Klubko napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Bella,
Jo, ale myslím, e to stojí hodně sil se to naučit. Vichni jsme svým způsobe sobci a občas potřebujeme rameno k vybulení. ¨Bell nechci ti podsouvat nějaké své doměnky,ale nějak mám furt pocit, e jsi buď citově trochu chladnějí,nebo jsi jetě fakt nedostal na pr...)))
Vak jsem k tomu nepřiel jak slepý k houslím! eny mě vykolili a pořád kolí. Já moc sobec v tomto směru nejsu. Nevím k čemu by to bylo. Jsem také tolerantní, ostatně ani prostituce milované osoby mě nevadila a udělám to klidně zas. Pravdou ovem je, e si také nemohu nějaké velké citové zvraty dovolit, nemám zájem pak leet v nemocnici na kapačkách nebo se dusit. Co se týká zdraví, tak tady asi sobec sem, moc ho toti nemám, co určitě ty chápe. Ale to nic nemění na faktu, e pokud mám někoho rád, tak mu nestojím v cestě za jeho těstím. Moná mají někteří problém rozliovat milovat (mít rád) někoho a milovat (mít rád) sebe!
Není tady
Oxi napsal(a):
Mýlí se!
Není tady
Bellagambi napsal(a):
Oxi napsal(a):
Mýlí se!
To je mozne, je to ludske ... a ... nepoznam ta, ani do hlavy a do srdca ti nevidim ...
Upravil(a) Oxi (12. 12. 2007 11:25)
Není tady
Bell, pokud to tak má, tak gratuluji. Nemusí tedy pátrat po tom, proč ostatní to tak mají, proč jsou z rozchodu patní?
Není tady
Oxi napsal(a):
Lebo ma ete nepozná... Vy mě jetě neznáte, ale a mě poznáte...
Není tady
Klubko napsal(a):
Bell, pokud to tak má, tak gratuluji. Nemusí tedy pátrat po tom, proč ostatní to tak mají, proč jsou z rozchodu patní?
Proč ne? Zajímá mě jak svět funguje, jak fungují lidé! Proto se budu ptát dále. Navíc mě to můe obohatit, varovat, připravit se a pokud budu i logicky přesvědčen tak i změnit názor! A v neposlední řadě se dobře pokecat. Sice mě větina v těchto mých postojích nechápe, ale budi...i oni se snaí určitě dělat jak nejlépe umí!
Není tady
Selima napsal(a):
Oxi napsal(a):
Lebo ma ete nepozná... Vy mě jetě neznáte, ale a mě poznáte...
Tak sem nahoď fotku, já si to pak rozmyslím...
Není tady
Hádam si nemyslí, e by FOTKA mohla vystihnú môj osobný charme???
A vôbec, v záujme tvojho zdravia a citového bezpečia asi bude lepie, ak sa budeme pozna len cez písmenká...
Upravil(a) Selima (12. 12. 2007 11:50)
Není tady
Bellagambi napsal(a):
Tak sem nahoď fotku, já si to pak rozmyslím...
Neboj Bella, je to hodně fená enská
Není tady
No, mne sa zdá, Bellino je chrumkavé mladé mäsko, to ja som iná kategória - a nehodnotím, či lepia alebo horia, prosto INÁ....
Není tady
Selima napsal(a):
No, mne sa zdá, Bellino je chrumkavé mladé mäsko, to ja som iná kategória - a nehodnotím, či lepia alebo horia, prosto INÁ....
A název té kategorie?
Není tady
Pravda je, e z duevního hlediska jsem měl zatím jen 3 vztahy, tak se moje názory mohou časem změnit. myslím, ale e jsem si z toho hodně odnesl. Globálně mám eny rád a neexistuje jediná v mém okolí, na kterou bych se hněval. A kdy u tak to brzy přejde. Celkově je celé enstvo prostě fajn. Chlapů existuje hned několik, ale ti mě nezajímají.
Není tady
Bell, a ty jsi nikdy nepocítil, e chce být jen s tou jednou jedinou a o jiné e nestojí?
Není tady
Ivana napsal(a):
Bell, a ty jsi nikdy nepocítil, e chce být jen s tou jednou jedinou a o jiné e nestojí?
Tak to jsi mě trochu překvapila, takhle jsem nad tím snad nikdy neuvaoval. Já myslím, e je mezi enami hodně fajn lidí, alespoň co mám zkuenosti. I tady je jich spousta.
Není tady
Bellagambi napsal(a):
Ivana napsal(a):
Tak to jsi mě trochu překvapila, takhle jsem nad tím snad nikdy neuvaoval. Já myslím, e je mezi enami hodně fajn lidí, alespoň co mám zkuenosti. I tady je jich spousta.
Je od tebe vlastně moc hezké, e nejsi sobec, e nechce jen jednu pro sebe. Takových jich jetě můe obastnit
Není tady
Klubko napsal(a):
Bellagambi napsal(a):
Ivana napsal(a):
Je od tebe vlastně moc hezké, e nejsi sobec, e nechce jen jednu pro sebe. Takových jich jetě můe obastnit
Ti kteří chtějí být v ivotě toho druhého jediní (nabízí se otázka, proč o to usilují?), by to se mnou měli asi blbý, to je fakt. A navíc Klubko vichni nejsou sobci!
Není tady