Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 11. 12. 2007 20:06

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Re: Nevěra, rozchod - proč jsou někteří z toho tak špatní?

Nejsnadněji se člověk loučí s věcmi (a lidmi wink ), které jsou mu lhostejné...

Přesně tak, Poly, přesně tak stolt big_smile stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#52 11. 12. 2007 22:48

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

qwassa napsal(a):

Jo a jinak k tématu rozchodů by mě zajímalo, proč jsou z rozchodů někdy tak nakřivo milenky ženáčů... že rozchod sebere manželku si představit umím wink Ale jsem si myslela, že kdybych teoreticky měla ženáče za milence, tak jsem přece furt tak nějak jednou nohou
rozešlá, ne??

Ne... wink Ani teoreticky, ani prakticky... a hlavne nie citovo.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#53 11. 12. 2007 22:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

Já zase nechápu, že bereš rozchody tak klidně. Tobě na té dívce, co se s tebou rozešla vůbec nezáleží? Nevadí ti, že spolu nebudete? Potom tedy nechápu, proč jsi s ní vůbec chodil? Jen kvůli sexu? Nebo se ti docela líbila, tak jste spolu chodili, protože se to tak dělá, ale když se rozejdete, tak taky dobře? Je ti fuk, že ji třeba už nikdy neuvidíš, kdyby umřela, tak by sis řekl, no a co, holek je na světě spousta?
Já jsem svého BM milovala od svých 19-ti let a miluju ho i po rozvodu, i když už je s jinou a má dítě. Byli jsme spolu 27 let a mě nikdy ani na okamžik nenapadlo, že bychom se mohli rozejít. Nikdy mi ta myšlenka ani neprobleskla hlavou. Byl prostě druhá polovina mě samé a teď se cítím, jako by mi někdo ual ruku nebo nohu. Jo, můžu s tím žít, ale už nikdy to nebude jako dřív. Chápeš?

Ivanka, ja mám muža, ktorého som vežmi milovala, ale s ktorým som jednak nemohla by - bol a je ženatý - a jednak som si uvedomila, keď som ho posznala, že to nie je človek na "vážny vzah". Aj tak ho mám stále rada, je mi blízky, zaujímam sa o to, ako sa mu darí, a už nikdy v živote mi to nebude cudzí človek. Ale fakticky s ním nie som, asi nikdy nebudem a stretávam sa s iným mužom. Želám mu len to najlepšie a keď to potreboval, pomohla som mu. Neviem, či by on pre mňa urobil to isté(možno áno, raz už to urobil, ale to sme ešte boli spolu), ale to ma ani vežmi nezaujíma. Teší ma vedomie, že na svete existuje muž ako on a že som s ním zažila ten zázrak, ktorý som zažila. Keď sme sa rozchádzali, nebolo mi to jedno, ale VEDELA som, že je to to najlepšie pre nás oboch.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#54 11. 12. 2007 23:05

Salen
♥♥♥♥♥♥-

qwassa - asi proto, že málokterá žena dokáže mít muže jen na sex, jak by se slušelo správné milence :-). Zkraje to funguje, ale časem se začne tvořit citová vazba a najednou je v tom milenka ženáče až po uši. A je malér.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#55 12. 12. 2007 9:43

Bellagambi
♥♥♥♥♥--
Místo: Morava

Ivana napsal(a):

Já zase nechápu, že bereš rozchody tak klidně. Tobě na té dívce, co se s tebou rozešla vůbec nezáleží? Nevadí ti, že spolu nebudete? Potom tedy nechápu, proč jsi s ní vůbec chodil? Jen kvůli sexu? Nebo se ti docela líbila, tak jste spolu chodili, protože se to tak dělá, ale když se rozejdete, tak taky dobře? Je ti fuk, že ji třeba už nikdy neuvidíš, kdyby umřela, tak by sis řekl, no a co, holek je na světě spousta?
Já jsem svého BM milovala od svých 19-ti let a miluju ho i po rozvodu, i když už je s jinou a má dítě. Byli jsme spolu 27 let a mě nikdy ani na okamžik nenapadlo, že bychom se mohli rozejít. Nikdy mi ta myšlenka ani neprobleskla hlavou. Byl prostě druhá polovina mě samé a teď se cítím, jako by mi někdo ual ruku nebo nohu. Jo, můžu s tím žít, ale už nikdy to nebude jako dřív. Chápeš?

To nemá logiku, co tu píšeš. Smrt do toho zaprvé neple, o tom zde nebyla řeč! Za druhé když se budu já sám trápit, tak tím jako prokáži, že mi na ní záleží??? Jak jako? Myslím, že pokud mi na člověku záleží, tak mu nebudu logicky stát v cestě, když jde za vlastním štěstím. Zdá se mi, že v podobném duchu jsi si sama odpověděla druhou částí svého příspěvku! A proč jsem s ní chodil? Protože se mi líbila a bylo s ní fajn. Když ji někdy uvidím tak se na ni usměju a klidně se s ní zastavím na slovíčko. A že holek je na světě spousta, tak to je holý fakt! Na světě je opravdu spousta příjemných a hezkých žen. Ta "uatá" noha nebo ruka má vždycky šanci dorůst, což se o skutečně uatých nohách a rukách říci nedá!

Upravil(a) Bellagambi (12. 12. 2007 9:46)

Super mašina: http://www.achtungpanzer.com/pz6.htm
Silná, výkonná, dobře chráněná! Bohužel i ten nejlepší pancíř může vyřadit obyčejný pěšák!  Která hrdinka si troufne a přežije to? Zatím se to žádné nepovedlo....

Není tady

#56 12. 12. 2007 10:50

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Bella,
mᚠkrásně zdravý názor na věc smile
Doufám, že ti vydrží i tehdy, až se skutečně hluboce zamiluješ. Moc ti přeji, aby vydržel, protože nechat toho druhého jít bez výčitek a propustit ho s láskoou, která stejně v srdci zůstává, to je právě ten největší "důkaz" Lásky smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#57 12. 12. 2007 10:58

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Bella,
Doufám, že ti vydrží i tehdy, až se skutečně hluboce zamiluješ. Moc ti přeji, aby vydržel, protože nechat toho druhého jít bez výčitek a propustit ho s láskoou, která stejně v srdci zůstává, to je právě ten největší "důkaz" Lásky smile

tummenupp
Jo, ale myslím, že to stojí hodně sil se to naučit. Všichni jsme svým způsobe sobci a občas potřebujeme rameno k vybulení. ¨Bell nechci ti podsouvat nějaké své doměnky,ale nějak mám furt pocit, že jsi buď citově trochu chladnější,nebo jsi ještě fakt nedostal na pr...smile)))

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#58 12. 12. 2007 11:07

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Popripade v zivote nemiloval ....

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#59 12. 12. 2007 11:14

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

Anebo tak.... rozchod vždy bolí, teda alespoň mě. Ale pak když zase začne být lépe a ohlédnu se dozadu, tak si snažím vybavit, co vše krásného a poučného mi ten vztah dal. Vždy se snažím s tím minulým partnerem vycházet. Zatím se mi to až na jednu vyjímku (která je stále uražená) se mi to povedlo a z toho mám radost. Když se rána zacelí, tak je načase se na ní zase podívat zblízka, pohladit jí a říci děkuji. Bolela jsi, potřebovala jsi pofoukat,ale teď je čas už tě nechat být a brát tě jako součást mého já.

Není tady

#60 12. 12. 2007 11:17

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

Klubko napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Bella,

tummenupp
Jo, ale myslím, že to stojí hodně sil se to naučit. Všichni jsme svým způsobe sobci a občas potřebujeme rameno k vybulení. ¨Bell nechci ti podsouvat nějaké své doměnky,ale nějak mám furt pocit, že jsi buď citově trochu chladnější,nebo jsi ještě fakt nedostal na pr...smile)))

Však jsem k tomu nepřišel jak slepý k houslím! ženy mě vyškolili a pořád školí. Já moc sobec v tomto směru nejsu. Nevím k čemu by to bylo. Jsem také tolerantní, ostatně ani prostituce milované osoby mě nevadila a udělám to klidně zas. Pravdou ovšem je, že si také nemohu nějaké velké citové zvraty dovolit, nemám zájem pak ležet v nemocnici na kapačkách nebo se dusit. Co se týká zdraví, tak tady asi sobec sem, moc ho totiž nemám, což určitě ty chápeš. Ale to nic nemění na faktu, že pokud mám někoho rád, tak mu nestojím v cestě za jeho štěstím. Možná mají někteří problém rozlišovat milovat (mít rád) někoho a milovat (mít rád) sebe!rodna

Silná, výkonná, dobře chráněná! Bohužel i ten nejlepší pancíř může vyřadit obyčejný pěšák!  Která hrdinka si troufne a přežije to? Zatím se to žádné nepovedlo....

Není tady

#61 12. 12. 2007 11:20

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

Oxi napsal(a):

Mýlíš se!

Není tady

#62 12. 12. 2007 11:25

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Bellagambi napsal(a):

Oxi napsal(a):

Mýlíš se!

To je mozne, je to ludske ... a ... nepoznam ta, ani do hlavy a do srdca ti nevidim ...

Upravil(a) Oxi (12. 12. 2007 11:25)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#63 12. 12. 2007 11:26

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Bell, pokud to tak máš, tak gratuluji. Nemusíš tedy pátrat po tom, proč ostatní to tak mají, proč jsou z rozchodu špatní? godlike

Není tady

#64 12. 12. 2007 11:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

Lebo ma ešte nepozná... cool Vy mě ještě neznáte, ale až mě poznáte...

Brita

Není tady

#65 12. 12. 2007 11:44

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

Klubko napsal(a):

Bell, pokud to tak máš, tak gratuluji. Nemusíš tedy pátrat po tom, proč ostatní to tak mají, proč jsou z rozchodu špatní? godlike

Proč ne? Zajímá mě jak svět funguje, jak fungují lidé! Proto se budu ptát dále. Navíc mě to může obohatit, varovat, připravit se a pokud budu i logicky přesvědčen tak i změnit názor! A v neposlední řadě se dobře pokecat. Sice mě většina v těchto mých postojích nechápe, ale budiž...i oni se snaží určitě dělat jak nejlépe umí!wink

Není tady

#66 12. 12. 2007 11:46

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

Oxi napsal(a):

Lebo ma ešte nepozná... cool Vy mě ještě neznáte, ale až mě poznáte...

Tak sem nahoď fotku, já si to pak rozmyslím...lol

Není tady

#67 12. 12. 2007 11:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Hádam si nemyslíš, že by FOTKA mohla vystihnú môj osobný charme??? yikes
A vôbec, v záujme tvojho zdravia a citového bezpečia asi bude lepšie, ak sa budeme pozna len cez písmenká... vissla

Upravil(a) Selima (12. 12. 2007 11:50)

Brita

Není tady

#68 12. 12. 2007 11:53

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Bellagambi napsal(a):

Tak sem nahoď fotku, já si to pak rozmyslím...lol

Neboj Bella, je to hodně fešná ženská wink

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#69 12. 12. 2007 11:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No, mne sa zdá, Bellino je chrumkavé mladé mäsko, to ja som iná kategória - a nehodnotím, či lepšia alebo horšia, prosto INÁ....

Brita

Není tady

#70 12. 12. 2007 11:59

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

No, mne sa zdá, Bellino je chrumkavé mladé mäsko, to ja som iná kategória - a nehodnotím, či lepšia alebo horšia, prosto INÁ....

A název té kategorie?

Není tady

#71 12. 12. 2007 12:39

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

Pravda je, že z duševního hlediska jsem měl zatím jen 3 vztahy, tak se moje názory mohou časem změnit. myslím, ale že jsem si z toho hodně odnesl. Globálně mám ženy rád a neexistuje jediná v mém okolí, na kterou bych se hněval. A když už tak to brzy přejde. Celkově je celé ženstvo prostě fajn. Chlapů existuje hned několik, ale ti mě nezajímají.

Není tady

#72 12. 12. 2007 13:18

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Bell, a ty jsi nikdy nepocítil, že chceš být jen s tou jednou jedinou a o jiné že nestojíš?

Není tady

#73 12. 12. 2007 13:48

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

Ivana napsal(a):

Bell, a ty jsi nikdy nepocítil, že chceš být jen s tou jednou jedinou a o jiné že nestojíš?

Tak to jsi mě trochu překvapila, takhle jsem nad tím snad nikdy neuvažoval.va Já myslím, že je mezi ženami hodně fajn lidí, alespoň co mám zkušenosti. I tady je jich spousta. stolt

Není tady

#74 12. 12. 2007 13:48

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Bellagambi napsal(a):

Ivana napsal(a):

Tak to jsi mě trochu překvapila, takhle jsem nad tím snad nikdy neuvažoval.va Já myslím, že je mezi ženami hodně fajn lidí, alespoň co mám zkušenosti. I tady je jich spousta. stolt

Je od tebe vlastně moc hezké, že nejsi sobec, že nechceš jen jednu pro sebe. Takových jich ještě můžeš obšastnit lol

Není tady

#75 12. 12. 2007 13:59

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

Klubko napsal(a):

Bellagambi napsal(a):

Ivana napsal(a):

Je od tebe vlastně moc hezké, že nejsi sobec, že nechceš jen jednu pro sebe. Takových jich ještě můžeš obšastnit lol

Ti kteří chtějí být v životě toho druhého jediní (nabízí se otázka, proč o to usilují?), by to se mnou měli asi blbý, to je fakt. A navíc Klubko všichni nejsou sobci!lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí