29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bellagambi napsal(a):
Klubko napsal(a):
Bellagambi napsal(a):
Myslím, že už ne. Musím respektovat svobodná rozhodutí druhých, protože oni musí respektovat moje! Nejde mít jeden metr pro sebe a druhý pro ostatní. Rád se s ženami pomazlím, pokecám někam vyrazím - prostě s nima chodím, ale nevidím jaksi důvod proč s nima žít těsněji a případně se s nima trápit. Proč ty chceš s někým žít?O.K. respektuji tvůj názor. Naprosto. Jen takový podobný typy, co hlásají, že jsou nadvěcí se hroutí nejdříve
Proč chci s někým žít? Abych se to naučila. Možná trapný důvod. Ale vážně, já se musím učit s někým žít. Někdy s tím mám problém...., přiznávám. Někdy se až divím jak moje touha po "svobodě" a volném čase jen pro mne je pro druhé tak těžce pochopitelná.Ne já jsem jen realista!
Ale to já taky:)
Není tady
Možná jsem se měl zeptat jinak. Zkusím to v psychologickém oddílu.
Není tady
Bellagambi napsal(a):
Tak trochu nechápu, proč jsou někteří lidé (i chlapi) z toho tak nakřivo, když je jim druhý nevěrný nebo je opustí. Může mi to někdo vysvětlit?
Mě to připadá docela bežný, ba úplně normální, asi proto že je to tak časté.
Už jsi byl někdy zamilovanej ? Myslím, jestli jsi někdy k někomu cítil ten cit, že (ona) je tvé druhé já .. ?
Jestli ne, chápu, že nechápeš
Není tady
Holky, hlavně žádný rozbory co je to být "zamilovanej"
Snažím se mu vysvětlit, něco, co stejně vysvětlit nejde Ten kdo je " v tom" - myslím tím " in love " chápe proč to všechno tak bolí, kdo není nepochopí.
Některé zkušenosti jsou nepřenosné - bohužel - ne, bohudík
Upravil(a) Santala (11. 12. 2007 16:22)
Není tady
Santala napsal(a):
Bellagambi napsal(a):
Tak trochu nechápu, proč jsou někteří lidé (i chlapi) z toho tak nakřivo, když je jim druhý nevěrný nebo je opustí. Může mi to někdo vysvětlit?
Už jsi byl někdy zamilovanej ? Myslím, jestli jsi někdy k někomu cítil ten cit, že (ona) je tvé druhé já .. ?
Jestli ne, chápu, že nechápeš![]()
Jo, ale vždy jsem se z toho za pár dnů dostal, pak se to občas vrátilo, ale čas to všechno výborně zařídil. A navíc díky těmto zkušenostem, člověk tak trochu zesílí. Poprvé to bylo nejhorší, to možná trvalo týden, z toho asi dva dny bez sebe, ale to bylo vlivem naprosté nezkušenosti. Dnes jsem dostal košem a je mi trochu smutno, ale jinak překvapivě nic moc. Jedu dále!
Není tady
Bellagambi napsal(a):
Santala napsal(a):
Bellagambi napsal(a):
Jestli ne, chápu, že nechápeš![]()
Jo, ale vždy jsem se z toho za pár dnů dostal, pak se to občas vrátilo, ale čas to všechno výborně zařídil. A navíc díky těmto zkušenostem, člověk tak trochu zesílí. Poprvé to bylo nejhorší, to možná trvalo týden, z toho asi dva dny bez sebe, ale to bylo vlivem naprosté nezkušenosti. Dnes jsem dostal košem a je mi trochu smutno, ale jinak překvapivě nic moc.
Jedu dále!
týden!!!!???? Tak to jsi borec. Kolik tije?
Není tady
Santala napsal(a):
![]()
Snažím se mu vysvětlit, něco, co stejně vysvětlit nejdeTen kdo je " v tom" - myslím tím " in love " chápe proč to všechno tak bolí, kdo není nepochopí.
Některé zkušenosti jsou nepřenosné - bohužel - ne, bohudík![]()
Hm asi si úplně nerozumíme, s tou zamilovaností to chápu, vždyť je to jak drogy a absťák, ale mě to zajímalo po X letech vztahu, přece ta zamilovanost po 2-3 letech vyprchá! Je Mikeš třeba zamilovaný do své paní?
Není tady
Klubko tolik jako tobě, zhruba. To je dlouho, týden?
Upravil(a) Bellagambi (11. 12. 2007 16:28)
Není tady
Bellagambi napsal(a):
Santala napsal(a):
![]()
Snažím se mu vysvětlit, něco, co stejně vysvětlit nejdeTen kdo je " v tom" - myslím tím " in love " chápe proč to všechno tak bolí, kdo není nepochopí.
Některé zkušenosti jsou nepřenosné - bohužel - ne, bohudík![]()
Hm asi si úplně nerozumíme, s tou zamilovaností to chápu, vždyť je to jak drogy a absťák, ale mě to zajímalo po X letech vztahu, přece ta zamilovanost po 2-3 letech vyprchá! Je Mikeš třeba zamilovaný do své paní?
ale to není zamilovanost po tolika letech,ale prostě vážení si sebe navzájem. To že ti to může stále něco přinášet. To že se můžeš na druhého spolehnout.
Zamilovanost vyprchá třeba po půl roce,ale vztah není třeba jen o té zamilovanosti...
Není tady
Bellagambi napsal(a):
Klubko tolik jako tobě, zhruba. To je dlouho, týden?
Jasně, to je věčnost.....
Není tady
Bellagambi napsal(a):
Víš co, Bello, Ty seš sice svobodnej, ale silně pochybuju o tom, že když budeš s nějakou ženskou chodit, ona Ti zahne a Ty se o tom dozvíš, že ji uznale poplácáš po ramenou se slovy: "Máš recht holka, jen si to užij, jsme jen jednou na světě"
Není tady
Mikeš napsal(a):
Bellagambi napsal(a):
Víš co, Bello, Ty seš sice svobodnej, ale silně pochybuju o tom, že když budeš s nějakou ženskou chodit, ona Ti zahne a Ty se o tom dozvíš, že ji uznale poplácáš po ramenou se slovy: "Máš recht holka, jen si to užij, jsme jen jednou na světě"
Tak plácat ji po rameni nebudu, ale do jejich soukromých věcí mě nic není. Je to přece svobodná bytost! No je to tady anonymní, takže se nic nestane, když to zde napíši, představ si, že jsem měl vztah i s prostitutkou.
Upravil(a) Bellagambi (11. 12. 2007 16:35)
Není tady
Bellagambi napsal(a):
Je Mikeš třeba zamilovaný do své paní?
Zamilovaný ne, mám ji prostě rád a jsem na ni za ta léta už tak nějak zvyklej, stejně jako ona na mě. Ona mi ale tvrdí, že mě miluje pořád...
Není tady
Bellagambi vnimas rozdiel medzi byt zamilovany a milovat?
Ako tak citam Mikesi, otazka aj pre teba
Upravil(a) Oxi (11. 12. 2007 16:40)
Není tady
Oxi napsal(a):
Bellagambi vnimas rozdiel medzi byt zamilovany a milovat?
Ako tak citam Mikesi, otazka aj pre teba
To určitě, i když každý to může chápat a cítit trochu jinak. Něco sem napíšu, ale musím si to srovnat v hlavě...
Není tady
Mikesi, ty si napisal:
Zamilovaný ne, mám ji prostě rád a jsem na ni za ta léta už tak nějak zvyklej, stejně jako ona na mě.
Ona mi ale tvrdí, že mě miluje pořád...
... ja len, ze ani ona netvrdi ze je do teba zamilovana, ale ze ta miluje a to je (IMHO) setsakra rozdiel.
Není tady
Oxi napsal(a):
Mikesi, ty si napisal:
Zamilovaný ne, mám ji prostě rád a jsem na ni za ta léta už tak nějak zvyklej, stejně jako ona na mě.
Ona mi ale tvrdí, že mě miluje pořád...
... ja len, ze ani ona netvrdi ze je do teba zamilovana, ale ze ta miluje a to je (IMHO) setsakra rozdiel.
To souhlasím. Já to taky tak beru, že mě miluje, přestože ona mi tvrdí, že je do mě zamilovaná.
Moje definice je ta, že "jsem zamilovaný" je o touze a přítažlivosti, zatímco "miluji" je o lásce, úctě a toleranci.
Upravil(a) Mikeš (11. 12. 2007 17:44)
Není tady
Ahojte.
Být zamilovaná je krásný hormonální stav. Milovat je o velikosti ... ducha... nebo duše... Když se zamiluju do fotografování, tak že už to není zamilování ale milování poznám ve chvílí, kdy mám 5 foťáků (1 v šuplíku, 1 v kabelce, 1 v autě atd.), v PC většinu paměti zabírají fotky a venku je hnusně a mě je blbě ale jdu ven s foťákem a pocitem, že "určitě něco"...
Není tady
Jo a jinak k tématu rozchodů by mě zajímalo, proč jsou z rozchodů někdy tak nakřivo milenky ženáčů... že rozchod sebere manželku si představit umím Ale jsem si myslela, že kdybych teoreticky měla ženáče za milence, tak jsem přece furt tak nějak jednou nohou
rozešlá, ne??
Není tady
qwassa pekne, mile a prave o mojom milovanom foteni ... ... ale ked si tam dosadim zenu
Když se zamiluju do ženy, tak že už to není zamilování ale milování poznám ve chvíli, kdy mám 5 žen (1 v bytě, 1 v kanceláři, 1 u sousedů atd.)...
prepac, mam nejaky prdly staw
Není tady
Ježkovy zraky... na ženský zjevně fotografování nenapasujem ;-)
Není tady
Zamilovaný - stav ohraničený začátkem a koncem (koncem leckdy mlhavým, ale "je tam". Vždy. A milovat se dá i nekonečně.
Není tady
Já zase nechápu, že bereš rozchody tak klidně. Tobě na té dívce, co se s tebou rozešla vůbec nezáleží? Nevadí ti, že spolu nebudete? Potom tedy nechápu, proč jsi s ní vůbec chodil? Jen kvůli sexu? Nebo se ti docela líbila, tak jste spolu chodili, protože se to tak dělá, ale když se rozejdete, tak taky dobře? Je ti fuk, že ji třeba už nikdy neuvidíš, kdyby umřela, tak by sis řekl, no a co, holek je na světě spousta?
Já jsem svého BM milovala od svých 19-ti let a miluju ho i po rozvodu, i když už je s jinou a má dítě. Byli jsme spolu 27 let a mě nikdy ani na okamžik nenapadlo, že bychom se mohli rozejít. Nikdy mi ta myšlenka ani neprobleskla hlavou. Byl prostě druhá polovina mě samé a teď se cítím, jako by mi někdo uťal ruku nebo nohu. Jo, můžu s tím žít, ale už nikdy to nebude jako dřív. Chápeš?
Není tady
Ivano, tohleto se nedá pochopit, to si musí člověk odžít sám na vlastní kůži, aby pochopil, o co gou
Není tady
Nejsnadněji se člověk loučí s věcmi (a lidmi ), které jsou mu lhostejné...
A proč žít raději v páru? Já myslím, že každý člověk dává světu smysl, nějak svět vidí, chápe... A když s někým žiješ, tak máš ten svět dvakrát, protože sdílíš ten partnerův
A když někdo odejde (nebo umře), tak ti zmizí celý jeden svět... Ale to k životu patří...
Není tady