29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahojte maminy.
Prosim vas, chcem zacat chodit na plavanie so svojim 6-mesacnym synom. Bohuzial sa v mojom bezprostrednom okoli vyskytli negativne ohlasy na tento moj zamer. Preto sa vas chcem opytat, ak ste chodili na plavanie s miminkom v tomto veku, mali ste nejake problemy? Myslim predovsetkym infekcie, ci uz mocovych ciest alebo prechladnutie a podobne...
Ulahci to moje rozhodovanie, tak vam velmi pekne dakujem.
Upravil(a) Benji (10. 12. 2007 15:08)
Není tady
nenee!!Žádné potíže jsme nikdy poo plavání neměli-ba naopak-adam je ve vodě hrozně spokojenej a baví ho to!!!Semnou je to teda horší..mě nebaví ta příprava-musí být vyspanej,najedenej..prostě aby byl v pohodě!!!A plavat jsme začali taky v 6měsích a chodíme dotěď. A k tomu prochladnutí- nevím kam budeš chodit ty,ale u nás to chvíli trvá, než se dostaneš ven- než dítě oblékneš...to taky chvíli trvá, pak mu tam můžeš dát najíst.atd..u nás je jště herna kde si děti ještě můžou pohrát-aby nešli hned ven-ale můžu ti říct že já tam nikdy nezůstávám a jdeme rovnou ven a v pohodě!!!Takže na nikoho nedej a musíš to vyzkoušet!!!
Není tady
Natálka chodí plavat ode dvou měsíců a zatím byla nemocná jen jednou a to byla velmi lehká viróza, takže jednoznačně plavání posiluje imunitu, jen je dobré po plavání třeba půl hodinky počkat ve vnitř, než se s nima jde ven, aby se aklimatizovali, my máme u bazénu hernu, takže si tam vždycky sedneme, dáme kafčo a tak a dětičky si hrajou
Upravil(a) jitka2 (10. 12. 2007 15:29)
Není tady
chodili jsme taky od 6 měsíců a chodíme do dnes.Už sami bez instruktora.Sama jsem závodně plavala i dělala trenérku,tak to zvládáme.Matouš vodu miluje.A jak píšou holčiny,počkáme chvilku na kafi a oblékání jde teď ještě pomaleji než dřív.Má u toho plno řečí a pobíhá okolo.Takže se hezky zklidní.Po plavání nebyl nikdy nemocný.
Není tady
My taky od dvou měsíců. Vřele doporučuji. Terezka je vodní živel Však je rybička
Není tady
I já mám jen a jen dobré zkušenosti s plaváním ,žádné nemoci , po plavání jsem mu dala najíst ,sobě napít a pak se šlo .... Ondrášek chodil od malička od 3 měsíců, ted chodí sám ,závodně plave .
Kačenka také vodu miluje , s ní jsem chodila jen 4 měsíce ,nebo jsem to vše už znala od plavání s Ondráškem , a chodíme s ní všichni už do normoš bazénu .
Není tady
Stránky: 1