29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já bych z toho nedělala takovou vědu. Prostě bych mu napsala, jestli se nechce sejít ....a hned vim, na čem jsem.....lepší než měsíc špekulovat, jestli se to hodí, či ne
Není tady
Nechci si dopisovat sama se sebou ( hrosanku) Ale ještě jsem chtěla říct, že je zajímavý, kolik lidí má tady schopnost telepatie a vědí co si dotyčný hoch myslí...dle mého, do hlavy nikomu nevidíš a na různých domněnkách už pár vztahů at reálných či potenciálních ztroskotalo. Takže třeba vyčkává jako Ty, jestli se ozveš...
Prostě jsem pro přímost...howk
Není tady
Corinka, tady jsou lidi, kteří nemají schopnost telepatie, ale zdravého úsudku jestli Ti tedy tento terminus-technicus vůbec něco říká
Není tady
Martina93 napsal(a):
jen mě tak napadlo, když už se něco takovýho semele(erotika na jednu noc, nebo nějakké takové to poblouznění např. po tom srazu), jak se teda pozná, že ten boy už se nechce víckrát vidět s tou holkou(ženskou)?, opravdu by měla spíš holka čekat, jestli se on ozve?Je fakt tak blbý, když ona napíše první?Určitě je fakt blbý, když ona napíše a pak čeká a čeká a v hlavě se jí mele, proč nepíše, proč s ní teda spal atd.Jen mě to tak zajímá, vím, že "zamlada" jsem v taových věcech taky dost lítala, byla jsem netrpělivá atd.Asi by měla být holka dobývaná, ale co když ten kluk potřebuje trochu trknout.(vím, že Veri to měla trochu jinak..), proč má tedy čekat ženská, jestli se ten superman ozve?
jj, ja si myslim, ze by se zenska ozyvat nemela...stejne tak jsem byla proskolena svym kamaradem, ze jednonocnim navstevam nechystame snidani, ale slusne je vyprovodime, podekujeme za milou spolecnost a pak to nechame plavat (nebo se alespon navene tak tvarime)...v tomhle pripade patri aktivita jednoznacne muzi (navic se muze stat, ze tim, ze se mu zenska neozve a neotravuje, ho zaujme...a nebo taky ne)
je lepsi se tesit prijemnou vzpominkou, kterou nekazi zadny bolavy konec, nez se trapit uvahami "co by bylo, kdyby.."
mam to osobne odzkousene (byt jen jednou)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Klubko napsal(a):
Holky, sorry, ale jestli po prvním večeru vlezete do postele s chlapem, tak si ten sex užijte,ale to je fakt všechno. To není láska ani z vaší strany, jen klasická ješitnost. cssss, vždy´t já se tam svlíknu, tohle mu předvedu a on se ani neozve. Jasně, můžete se i zamilovat,ale to je spíše výjmečnost, že to vyjde.
V tomhle musím ty chlapy trochu bránit. Do postele jdou snad dobrovolně oba, tak oba nesou následky té noci.
Jo, pokud byla super a sex úžasný, vadilo by mě spíše to, že už to nezopáknu....
nepovídej ... to já takhle jednou dala nezávaznej sex na jeden večer a pak jsem najednou zjistila, že jsem si ho i vzala
No, môj zatiaľ najdlhší vzťah sa začal tak, že som presexovala noc s dovtedy "len kamarátom". A ešte jeden vzťah začínal ako jednonočný. Podľa mňa sa to nedá dopredu predvídať. Ale spoliehať sa na to rozhodne nedá.
Upravil(a) Selima (12. 12. 2007 0:10)
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Kaliku, někdo tu snahu má. Jinak by nepřesvědčoval. A nepsal by, jak se kdosi plete, jak nepochopil, jak pochopí později a pod. Každý, kdo tohle dělá, má snahu přesvědčovat...
Je zvláštne, že si zareagovala, hoci to vôbec nebolo NA TEBA... alebo žeby áno?
A mmch - ja nepresviedčam, nai teba, ani nikoho iného...
Není tady
mashanka napsal(a):
Nemusí. Nemusí čekat, nemusí být dobývaná, může trkat, může vyvíjet všechny aktivity, na které má chuť, máme přece tu rovnoprávnost.
Pak se ale nemůže divit, že se pro dotyčného stane tou, co ho pronásleduje a stále otravje a zprotiví se mu úplně.
Mimochodem, pokud chlap stojí o vztah s nějakou ženou, nikdy by si netroufl, kukat s ní hned první den. Bál by se, aby si nemyslela, že mu jde jen o to. To jen, když mu na ní nezáleží, ničeho se nebojí
Neviem, prečo hovoríš ZA VŠETKÝCH CHLAPOV, keď zjavne môžeš byť maximálne JEDEN JEDINÝ chlap - a možno ani to nie. Hovor radšej za seba a svoj život, bude to presvedčivejšie a rozhodne pravdivejšie.
Není tady
Přesně tak, ne každý chlap to utne po první noci.
Není tady