6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, sorry, ale jestli po prvním večeru vlezete do postele s chlapem, tak si ten sex užijte,ale to je fakt všechno. To není láska ani z vaší strany, jen klasická ješitnost. cssss, vždy´t já se tam svlíknu, tohle mu předvedu a on se ani neozve. Jasně, můžete se i zamilovat,ale to je spíše výjmečnost, že to vyjde.
V tomhle musím ty chlapy trochu bránit. Do postele jdou snad dobrovolně oba, tak oba nesou následky té noci.
Jo, pokud byla super a sex úžasný, vadilo by mě spíše to, že už to nezopáknu....
Není tady
Přesně tak. Je chyba si vytvářet domněnky a očekávat něco. Když jde o sex, nebudu si myslet, že z toho musí být láska na celý život. Tady šlo evidentně jen o ten večer a to z obou stran.
Není tady
Klubko napsal(a):
Holky, sorry, ale jestli po prvním večeru vlezete do postele s chlapem, tak si ten sex užijte,ale to je fakt všechno. To není láska ani z vaší strany, jen klasická ješitnost. cssss, vždy´t já se tam svlíknu, tohle mu předvedu a on se ani neozve. Jasně, můžete se i zamilovat,ale to je spíše výjmečnost, že to vyjde.
V tomhle musím ty chlapy trochu bránit. Do postele jdou snad dobrovolně oba, tak oba nesou následky té noci.
Jo, pokud byla super a sex úžasný, vadilo by mě spíše to, že už to nezopáknu....
nepovídej ... to já takhle jednou dala nezávaznej sex na jeden večer a pak jsem najednou zjistila, že jsem si ho i vzala
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Kubula napsal(a):
No, já ještě nenarazila na "chlapa" ani na "ženskou", pokud tím myslíš, že chlap dělá výhradně "chlapské" věci a ženská výhradně "ženské". Všichni, co znám, to mají nějak namíchané
Ne, kubulo, myslela jsem to jinak.
A vysvětlíš jak?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Klubko napsal(a):
Jo, pokud byla super a sex úžasný, vadilo by mě spíše to, že už to nezopáknu....nepovídej ... to já takhle jednou dala nezávaznej sex na jeden večer a pak jsem najednou zjistila, že jsem si ho i vzala
Tiez sa mi to stalo
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Nicolas napsal(a):
Skvělé!
Bravo!
Fantastické!
Předpokládám, že máš občanku a po této příhodě máš neobyčejnou příležitost vyzkoušet si otázky dospělých lidí.
1. Jirko, po tom srazu to bylo fajn. Nemám v úmyslu se vdávat. Ale ráda bych s tebou zašla na kafe a popovídala si. A po pravdě řečeno tě ráda i trošku víc poznala. Zdáš se mi úplně jiný, než na základce a prostě mě víc zajímáš. To je vše. Můžu v UT a ST po práci. Co ty?
2. Jirko, skvěle jsem si to s tebou užila. Co takhle si to zopakovat každý čtvrtek večer? :-) Zádné závazky. Jen sex, drogy a romantické filmy.
3. Jirko, ten večer byl fajn - hlavně závěr. Neberu to moc vážně. Oba jsme si to užili. Ale jsem ženská a domněnky se mnou cloumají. Ráda bych zašla na kafe se popovídat. Vím, že nemáš povinnost odpovídat, ale ráda bych si ten skvělý sex zopakovala. Jestli ty také, odpovez do dneska vecera a napis, který večer se ti hodí. Jestli ne, napiš, že nemáš zájem. Jsem velká holka a je to úplně v pohodě.
Vyber si sama nebo dopln variantu, která vyjadruje to, co doopravdy chces. O co si reknes, to budes mit - viz. Vesmirny objednavkovy servis na jinem foru :-)
PS: telefonáty mají přednost před SMS (psaný text bez diakritiky a jeste tak strucny je casto zavadející - navíc s temi smajlíky).Teda Nico,
konečně super návod
Ale pro chlapa
Pro babu, nic moc...... spíš kecy, kecy, kecy....
Tomuhle se neříká "vesmírný objednávkový servis", tomu se říká "nas**t si do bot"
Pan, ty jsi nejak moc casto mimo. Tenhle tvuj prispevek neni vyjimkou. Jiz nejaky patek podle podobnych navodu (jako ten od N.) ziju, akorat se mi v hlave vylihaji tak nejak samy. A musim rict, ze to sakra funguje! Zadne "nas.rat si do bot." Mne se ten pristup proste vyplatil, cili uprimnost, jasnost a strucnost ve vyjadrovani, zadne chozeni kolem horke kase.
Nicolas navrhuje zcela konstruktivni a konkretni reseni problemu. To ja jsem jeste tady od tebe nevidela....
Jo a uplne k tematu: moje vztahy skoro vsechny zacaly sexem a jeden az dodnes trva ;-)))
Upravil(a) vlcice_samotarka (10. 12. 2007 23:15)
Není tady
Super vlčice Jen jsem čakala, kdy právě ty se ozveš a nemýlila jsem se
Myslím, že teď už kubule nemusím nic vysvětlovat.
Je to chytrá holka a nejspíš pochopila, jak jsem to myslela
Nu a pokud ne, není to ničí vina a já jí to bohužel po písmenkách vysvětlit neumím, protože lepší způsob jak konkretní reakci "potrefené husy" nezmám
(BTW, pokud tomuhle říkáš VZTAHY, tak to jsem mimo moc ráda )
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Super vlčice Jen jsem čakala, kdy právě ty se ozveš a nemýlila jsem se
Myslím, že teď už kubule nemusím nic vysvětlovat.
Je to chytrá holka a nejspíš pochopila, jak jsem to myslela
Nu a pokud ne, není to ničí vina a já jí to bohužel po písmenkách vysvětlit neumím, protože lepší způsob jak konkretní reakci "potrefené husy" nezmám
a svadet to na pismenka...no, myslela jsem si, ze jsi o neco vynalezavejsi a zkusenejsi komunikatorka ;-)) (soude podle uspesnosti tvych kurzu)
Pandorraa napsal(a):
(BTW, pokud tomuhle říkáš VZTAHY, tak to jsem mimo moc ráda )
ano byly to i zdravotni vztahy ;-))))
a ted napis mi svou definici vztahu, o nase jedina a vsevedouci
Není tady
a vis, co, Pan, nechc si to cele pro sebe. Mne tvoje teorie nezajimaji, mne zajimaji veci, ktere zkratka funguji. A to co napsal N. je prakticka a uzitecna vec, bohuzel to nemuzu rict o Osvicene pani Pandorree....Tot muj nazor. /OT- mam dneska dobrou naladu- Konec OT/ ;-)
Není tady
Ale no tak děvčico
Já jsem opravdu mimo - mimo dosah tvého chápání.....Ale neber si to tak, protože i ty jsi mimo, mimo dosah chápání mého
Tak to nech být a neřeš to
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Ale no tak děvčico
Já jsem opravdu mimo - mimo dosah tvého chápání.....Ale neber si to tak, protože i ty jsi mimo, mimo dosah chápání mého
Tak to nech být a neřeš to
Ha - ha - ha ....došly ti argumenty? Vytáhni facky....
Není tady
Viktorko, evidentně si to vůbec nepochopila
Není tady
KALIK napsal(a):
Viktorko, evidentně si to vůbec nepochopila
...sem si nemyslela, že i ty "máš patent" na to, co kdo pochopil a co ne...
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Ha - ha - ha ....došly ti argumenty? Vytáhni facky....
... tady je to zcela evidentní Víš, ono tady vůbec nejde o to někoho umlátit argumenty. Buď si z toho něco vem, nebo to nech bejt, o tom to je. Nikdo nemá tu urputnou snahu tě o něčem přesvědčit, páč je každýmu jedno, co si myslíš a co ne
Není tady
Kaliku, někdo tu snahu má. Jinak by nepřesvědčoval. A nepsal by, jak se kdosi plete, jak nepochopil, jak pochopí později a pod. Každý, kdo tohle dělá, má snahu přesvědčovat...
Není tady
Kaliku,
musím říct, že pod poslední příspěvek ViktoriaLove (8:07) bych se klidně mohla podepsat i já. Cítím to stejně.
Není tady
Já bych řekla, že na nic nečeká. Že jen využil příležitosti, kterou jsi mu dala
Není tady
KALIK napsal(a):
Prostě si zalovil a zakončil to zašukáním si. Co víc si chlap může přát. Snad jen ženskou, co pochopí, že šlo jen o ten okamžik, že to byla fajn hra. Nejhorší je, když to ženská nepochopí a chlapa otravuje přihlouplýma smskaka, kdy a jak se sejdou, že by to mohli dát dohromady, žy by byl supr táta jejích dětí a že se těší, až spolu zestárnou a že si budou ve stáří vzájemně nasazovat zubní protézy. Prostě romantika
Není tady
KALIK napsal(a):
Buď si z toho něco vem, nebo to nech bejt, o tom to je. Nikdo nemá tu urputnou snahu tě o něčem přesvědčit, páč je každýmu jedno, co si myslíš a co ne
Přesně tak
Jenže někteří prostě nepřežijí, když jim, vezmeš hračku a "utneš" diskusi, protože s hluchým se diskutovat nedá.... Jenže porávě slepí a hluší, kteří nevidí a neslyší než jen tu svoji pravdu a o jiné odmítají byť jen podumat, chtějí být přesvědčování (přece jen si nejsou tak jisti v kranflecích) a tak provokují, aby tě okradli o energii.
Není tady
Martina93 napsal(a):
jen mě tak napadlo, když už se něco takovýho semele(erotika na jednu noc, nebo nějakké takové to poblouznění např. po tom srazu), jak se teda pozná, že ten boy už se nechce víckrát vidět s tou holkou(ženskou)?, opravdu by měla spíš holka čekat, jestli se on ozve?Je fakt tak blbý, když ona napíše první?Určitě je fakt blbý, když ona napíše a pak čeká a čeká a v hlavě se jí mele, proč nepíše, proč s ní teda spal atd.Jen mě to tak zajímá, vím, že "zamlada" jsem v taových věcech taky dost lítala, byla jsem netrpělivá atd.Asi by měla být holka dobývaná, ale co když ten kluk potřebuje trochu trknout.(vím, že Veri to měla trochu jinak..), proč má tedy čekat ženská, jestli se ten superman ozve?
Nemusí. Nemusí čekat, nemusí být dobývaná, může trkat, může vyvíjet všechny aktivity, na které má chuť, máme přece tu rovnoprávnost.
Pak se ale nemůže divit, že se pro dotyčného stane tou, co ho pronásleduje a stále otravje a zprotiví se mu úplně.
Mimochodem, pokud chlap stojí o vztah s nějakou ženou, nikdy by si netroufl, kukat s ní hned první den. Bál by se, aby si nemyslela, že mu jde jen o to. To jen, když mu na ní nezáleží, ničeho se nebojí
Není tady
Pandorraa napsal(a):
... provokují, aby tě okradli o energii...
To já děsně ráda, doplňuji si tim tu svou...
Není tady
KALIK napsal(a):
Snad jen ženskou, co pochopí, že šlo jen o ten okamžik, že to byla fajn hra.
Bude-li alepoň předstírat, když už to tak není, že ji jde jen o to kouzlo okamžiku, jen o tu hru a nic víc. Že nemá zájem proboha o nic vážného a že jí to provokování strašně baví. Tak si chlap začně lámat hlavu nad tím, že ta noc byla nejlepší jeho života, že by o ni nerad přišel a že na ni nikdy nezapomene. Funguje to celkem spolehlivě, už se o tom píšou i knihy.
Není tady
Oxi napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Klubko napsal(a):
Jo, pokud byla super a sex úžasný, vadilo by mě spíše to, že už to nezopáknu....nepovídej ... to já takhle jednou dala nezávaznej sex na jeden večer a pak jsem najednou zjistila, že jsem si ho i vzala
Tiez sa mi to stalo
Já jsem nenapsala že to tak nemůže být. Ale když si sáhneme do svědomí, tak je to tak 80:20...
Není tady
Pavlo, Oxi,
a deje se vám tohle pokaždé? :-) (ze si dáte sex na jeden vecer a pak najednou zjistíte, že jste si toho partnera ze sexuálního večírku vzali?)
Není tady
Nicolas napsal(a):
Pavlo, Oxi,
a deje se vám tohle pokaždé? :-) (ze si dáte sex na jeden vecer a pak najednou zjistíte, že jste si toho partnera ze sexuálního večírku vzali?)
Není tady