27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Tuli já nevím jestli jde otočit u Atlanticu, já psala o Babypoint V3 ale neva, koukám e jsme jen o jeden den, ty brďo já u mám teď problém pomalu s chozením a převrácením se v posteli a to jsou před náma jete 2 měsíce hrůza
jak jsi na tom ty? a kolik jsi přibrala?
Není tady
Sharon,
ty o voze a já o koze
Ten tvůj kočárek je dobrý, pokud se dá otáčet sedačka, ale myslím, e u Atlantiku to fakt nejde.
Já si pamatuju, e jsme spolu jen "o den" (nebo alespoň nai mimísci). Natěstí moc velké bříko zatím nemám (mám ho zvětené celé, ale ne tak vystouplé), take se s tím jetě dá ít. I kdy do kopce u také funím, přeci jen miminko mám stejně velké jako ty i v tom malém bříku), hůř se mi dýchá a často mívám mdloby (natěstí jsem se jetě nikdy nesvalila, vydrím to a pak to musím na "vzduchu" vydýchat
Přibrala jsem u 11,5 kg - ale jím tak nějak pořád stejně, moc to nechápu, jak můu za 1 noc přibrat 2 kg kdy týden předtím jím pořád stejně (snaím se hlídat se, před těhu 82 kg na 173 cm)
Upravil(a) Tulipánka (14. 12. 2007 13:05)
Není tady
Tuli, já přibrala u 14kg ale vechno do toho bříka hlavně tak si to asi dovede představit s těmi mdloby jsem na tomasi stejně jakmile vlezu do nějakého obchodu, tak je mi tam hned hrozné vedro a blbě je to ílené, hlavně teď jak se dělají vánoční nákupy
Není tady
sharon napsal(a):
Zdravím Vás těhulky přidám se do Vaí depaty, jeliko jsem nad kočárky taky proseděla moře času u pc a koukala po obchodech, já jsem si vyhlídla tento http://www.detskyraj.cz/zbozi/3467-baby … -adapterem je moné a má i pro některé nedostatky, ale jak jsem si vimla ádný kočár není dokonalý a pro mě je dost důleité e je lehounký a skladný a ostatní kočáry by mi sotva vely do výtahu a tahat kočár do pátého patra to si ani nedovedu představit. Byla jsem ho i omrknout osobně a je kouzelný
teda pro mě, má ve co jsem u kočáru chtěla, otočná kola hlubokou korbu, sportovní korbu, ve jde otočit jak potřebujete a je k tomu i autosedačka, splňuje tedy pro mne podobné podmínky jako třeba CAM Cortina, akorát e tento set včetně autosedačky mám teď objednán za cenu 8000,- co je polovina o proti Cortině. Tak jsem zvědavá jestli mé nadení vydrí i po půl roce, ale nejsemzas tak náročná a vzhledem k velikosti naeho výtahu mi ani nic jiného nezbývá
Tak drím palce při výběru
Jé tak tenhle je fakt super , díky za tip.
Není tady
Tutule napsal(a):
sharon napsal(a):
Zdravím Vás těhulky přidám se do Vaí depaty, jeliko jsem nad kočárky taky proseděla moře času u pc a koukala po obchodech, já jsem si vyhlídla tento http://www.detskyraj.cz/zbozi/3467-baby … -adapterem je moné a má i pro některé nedostatky, ale jak jsem si vimla ádný kočár není dokonalý a pro mě je dost důleité e je lehounký a skladný a ostatní kočáry by mi sotva vely do výtahu a tahat kočár do pátého patra to si ani nedovedu představit. Byla jsem ho i omrknout osobně a je kouzelný
teda pro mě, má ve co jsem u kočáru chtěla, otočná kola hlubokou korbu, sportovní korbu, ve jde otočit jak potřebujete a je k tomu i autosedačka, splňuje tedy pro mne podobné podmínky jako třeba CAM Cortina, akorát e tento set včetně autosedačky mám teď objednán za cenu 8000,- co je polovina o proti Cortině. Tak jsem zvědavá jestli mé nadení vydrí i po půl roce, ale nejsemzas tak náročná a vzhledem k velikosti naeho výtahu mi ani nic jiného nezbývá
Tak drím palce při výběru
Jé tak tenhle je fakt super
, díky za tip.
Ten je hezký, taky jsem na něj koukala, ale nemůu nikde najít jak je dlouhé lůko v korbě..
Jetě jsem nala zajímavý kočárek, který "prý" jde předělat na hluboký (někde píí, e v ceně je korbička) http://www.broucekaberuska.cz/inshop/sc … p;level=19 - té i´coo. Má prý řiditelnou přední nápravu, která vyrovnává nerovnosti terénu. Je ale nevhodný pro dvometrového taku
Teď jsem četla, e se jim ale moc nepovedl, hodně reklamací
Upravil(a) Tulipánka (14. 12. 2007 15:38)
Není tady
sharon napsal(a):
Tuli, já přibrala u 14kg ale vechno do toho bříka hlavně tak si to asi dovede představit
s těmi mdloby jsem na tomasi stejně jakmile vlezu do nějakého obchodu, tak je mi tam hned hrozné vedro a blbě je to ílené, hlavně teď jak se dělají vánoční nákupy
Ahoj,
teba si teda vobec nedokazem predstavit o 14kg tazsiu
Není tady
Oxi to je jednoduché, představ si mě s velkým balonem před sebou U mě bolí celý člověk z toho balonu co nosím
Není tady
Tohle je náádherný kočárek http://www.gobaby.cz/?p=productsMore&iProduct=485 - ta světle modrá barva
Nebo tenhle http://www.gobaby.cz/?p=productsMore&iProduct=494
Upravil(a) Tulipánka (14. 12. 2007 16:30)
Není tady
Ahojky tady vem.Já mám kočárek baby design atlantik a jsem s ním moc spokojená.Přední kolečka jdou zablokovat ale já jezdím s otevřenejma.Je to super,otočíte ho uplně na místě.Je lehký,skladný a bezva.Korba není moc hluboká ale má beruka měla od narození 4,05kg a 52cm a bohatě nám stačil.Ted jsem z něho udělala sportovní verzy a je to super.Osobně muu jen doporučit!
Není tady