27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
vydr, juknu.
Není tady
tak těch Deltimů je několik, ale zrovna ten http://www.kocarek.cz/kocarky-Deltim-ko … el-88.html mi moc nevoní, protoe to je zrovna ten případ, kdy tě stojí straně moc námahy ho nadzvednou, kdy najídí na patník (pokud má tu rukoje rovna tak jak je vyfocena). Nějaký podobný měla ségra u děcek a fakt, to byla hrůza a jetě jsem měla kolikrát strach, to tu rukoje zlomím.
Není tady
Saďourku, tak konkrétně tenhle je fakt hroznej.
Ale ten je taky straně levnej. Ten typ Deltim economic nebo Deltim sport mi přily o trochu lepí.
Upravil(a) yellow108 (12. 12. 2007 11:17)
e taky jsem si říkala
vydr, juknu podruhé
Není tady
Mně vzhledově nevadí Deltim economic, i kdy u něj je divný ten zastaralý drátěný koík. Mrkni rovnou na www.deltim.cz , tam mají vechny typy, i kdy bez cen. Ale ten sport a economic stojí nějak pod 7.000 Kč.
ten sport by el, u toho economic mě taky zarazil teň koík. Al e zkus na něj juknout někde v prodejně a bude chytřejí.
Není tady
Saďourek napsal(a):
ten sport by el, u toho economic mě taky zarazil teň koík. Al e zkus na něj juknout někde v prodejně a bude chytřejí.
Moná se na to v obchodě kouknu dnes odpoledne. Ten koík je fakt příernej. To vypadá, e s dítě vozí ve stejným kočárku jako jeho máma
Upravil(a) yellow108 (12. 12. 2007 11:28)
taky jsem si říkala, e zajdu do sklepa a juknu se, jestli tam jetě nějaký starý kočár není
Není tady
Zdravím Vás těhulky přidám se do Vaí depaty, jeliko jsem nad kočárky taky proseděla moře času u pc a koukala po obchodech, já jsem si vyhlídla tento http://www.detskyraj.cz/zbozi/3467-baby … -adapterem je moné a má i pro některé nedostatky, ale jak jsem si vimla ádný kočár není dokonalý a pro mě je dost důleité e je lehounký a skladný a ostatní kočáry by mi sotva vely do výtahu a tahat kočár do pátého patra to si ani nedovedu představit. Byla jsem ho i omrknout osobně a je kouzelný teda pro mě, má ve co jsem u kočáru chtěla, otočná kola hlubokou korbu, sportovní korbu, ve jde otočit jak potřebujete a je k tomu i autosedačka, splňuje tedy pro mne podobné podmínky jako třeba CAM Cortina, akorát e tento set včetně autosedačky mám teď objednán za cenu 8000,- co je polovina o proti Cortině. Tak jsem zvědavá jestli mé nadení vydrí i po půl roce, ale nejsemzas tak náročná a vzhledem k velikosti naeho výtahu mi ani nic jiného nezbývá
Tak drím palce při výběru
Není tady
Sharon, je docela hezký.. Ale mě děsí ty přední kolečka, nedovedu si představit, jak jedu s něčím takovým v lese přes kořeny...
Asi si změřím ná výtah.. To je dobrý nápad.
Tie predne sa daju zablokovat, takze sa s nimi chodi normalne.
Není tady
taky jsem se těch kol bála ale jak říkám byla jsem ho omrknout přímo v obchodě a vzhledem k jeho lehkosti byl snadno ovladatelný píou e i v těím terénu,no uvidíme ale na to se daj ty kola zaaretovat jinak já jsem z města tak po horách vyloeně jezdit nebudu a lesík to zvládne no ani mi nic jiného nezbývá jak u jsem řekla koukala jsem i na ten atlantic v obchodě a byl to oproti te V3 takový hromotluk do výtahu určitě horko těko, navíc se mi zdál oproti V3 dost těký ale byl jinak moooc pěkný taky na kořeny asi lepí
Není tady
Oxi napsal(a):
Tie predne sa daju zablokovat, takze sa s nimi chodi normalne.
Ano OXI správná poznámka
, jinak tě zdravím
Není tady
Zablokovat - ano. Ale připadají ma takové malé.
není to nejhorí, jsou takové plné a gumové určitě daleko lepí ne ty golfáčkové
Není tady
Musím zajít do nějaký prodejny, abych to viděla v praxi.
Já osobně sama pro sebe jsem měla představu 4 hodně velkých kol, protoe se můe stát e u nás ve městě napadnou dva metry sněhu (u se tak stalo v minulosti) a za barákem máme lesy, tak abych se tam mohla vydat (to u nemyslím do těch závějí).
Upravil(a) yellow108 (12. 12. 2007 12:29)
Jasně kadý má u kočárku jiné priority a je opravdu důleité omrknout to na ivo a co se týče těch závějí ono se lechce neprojede ani s tím těím s velkýma kolama, myslím e to v tu chvíli vyjde na stejno, do kalamity ani nepolezu a kdy tak existuje i klokánka ne?
to je pak asi ten přesun v závějích nejrychlejí
Není tady
To má pravdu, v dvoumetrových závějích je jedno, jaký má kočár kola, ale to bylo myleno spí obrazně. Já plánuju i noení átku.
No uvidíme, jak to vechno nakonec dopadne
No vidí vak má jetě dostatek času a jak ho budu mít vyzkouený v praxi tak dám vědět jetě ne porodí, ale hezoučký je co?
jsem hrozná
Není tady
Hezký a roztomilý je, to ano A i cena je velmi dobrá.
Upravil(a) yellow108 (12. 12. 2007 12:42)
Ahoj sharon,
u jsme se dlouho nepotkaly
Jinak sportovní sedačka otočná k tobě je podmínkou, pokud bude kočárek "půjčovat" prarodičům. Ti si mimi chtějí za tu vymezenou hodinku uít
No, člověk prostě musí vdy udělat nějaký kompromis Jo ten i´coo také nabízí monost "zablokování" otočných koleček, take kdy ti s ním nejde jet rovně, tak si kolečka jednodue zablokne. To myslím Atlantic nenabízí a také vidívám hodně lidí, jak jim ty Atlantiky a X-landry jedou vemi směry
Není tady
Sharon, mi se nikde nepodařilo najít rozměry té korby. Neví je náhodou? A houpat to asi taky nebude, e no tak buddeme hutat z prava doleva
Není tady
Jé Sáďo takový přesně bych chtěla, teda hlavně ty kolečka, chtěla bych 2 vpředu a otočné, navíc musíme mít velká kola, ne plastová, budeme jezdit hlavně po lesních a venkovských cestičkách, take se do města moc nedostaneme, ale jetě by se mi líbilo, tam mít autosedačku, kdy se třeba jde nakupovat, aby se nemusela tahat celá korba. Ale je fakt, e to houpání co se nedá houpat, je fakt hloupé.
Není tady
Ahoj Tuli, jak píe o té sportovní sedačce tak ta lze dát jak po tak proti směru jízdy samořejmě také jinak tě taky ráda vidím doufám e se daří dobře a ve je jak má být
Saďourku zhruba ty míry vím a viděla jsem tu korbičku na vlastní oči a mě se zdála dostačující ale přesné rozměry najde přímo na webové stránce www.babypoint.cz tam si najse kočárek V3 a jsou tam vekeré technické údaje
Není tady
Ahoj Sharon,
ve je v pořádku, začíná se nám to blíit, co? Ty informace o kočárcích jsou fakt k ničemu, někde ti řeknou, e to otočit nejde, pak zjistí, e ano, na stránkách prodejce o tom není ani zmínka.... Kdybych věděla, e ta sedačka otočit u Atlantiku jde, tak jdu asi do něj. Líbí se mi, e má i korbičku a přebalovací taku. Ale to je jedno, ten můj alespoň hodně houpe
Není tady