29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já občas vídám super akce v Bille
Není tady
Tak dej evajs prosím vědět, Billu nemám daleko, ale leták k nám nechodí.
Není tady
Sleep and ply nám nevyhovují
Musím kupovat ty "klasické" které jsou trochu dražší...
Není tady
Ani nám ne...jsou to jediný plíny,který nám "smrděj" a po kterejch se Káča oprudila
Není tady
Ahoj holky, když už jsme u těch akcí, poraďte mi prosím ze zkušenosti, který plíny vám dětičky v noci nepročůrají.
Normální Pambers Activ baby mi v noci pročůrá, nebo spíš kolem 2 hodiny už je mokrej. Teď používáme Sleep a už jsem zase ve stejném bodě, zase je pročůrá.
Už nevím co vyzkoušet, protože mi to přijde všechno stejný.
Navíc noční převlečení a přebalení znamená min. 2 hodiny nespaní a to fakt nezvládám.
Díky moc za rady.
Není tady
Vzhledem k tomu, že mi malá nekadí nám Sl. and Play nevadí, teď si nevybavuji kolik je jich v balení (č.3), ale u nás v Flopu je mají za 199,- , jinak Pampers jsou teď v Kauflandu za 298,- - Gigant pack.
Není tady
Sleep and ply už nekupuji, mě vadí ta vůně těch plenek.
Jinak Pampers kupujeme. .
Upravil(a) topazio (28. 10. 2008 23:29)
Není tady
puzzle.girl napsal(a):
Ahoj holky, když už jsme u těch akcí, poraďte mi prosím ze zkušenosti, který plíny vám dětičky v noci nepročůrají.
Normální Pambers Activ baby mi v noci pročůrá, nebo spíš kolem 2 hodiny už je mokrej. Teď používáme Sleep a už jsem zase ve stejném bodě, zase je pročůrá.
Navíc noční převlečení a přebalení znamená min. 2 hodiny nespaní a to fakt nezvládám.
Díky moc za rady.
Malá nepročůrá Babylove Aktiv z DM drogerky. Jsou fajn i cenově
Už jiný ani nekupujem
Není tady
Pinky napsal(a):
puzzle.girl napsal(a):
Díky moc za rady.Malá nepročůrá Babylove Aktiv z DM drogerky. Jsou fajn i cenově
Už jiný ani nekupujem
Mně malá pročůrá Háppy a taky tesco fialové, když nemají pořádný gumičky.
Není tady
K Pamperskám kupuji ještě Huggies Premium a ty jsou taky výborné.
Není tady
Holky, skvělé jsou tyhle stránky http://www.akcniceny.cz/zbozi Dáte si druh zboží, upřesníte kraj, město a vyjedou vám akční slevy .
holky ještě jsem koupila v hypru tuší albert quality plínky a jsou fajné, mají takový modro bílý obal, myslím že v mini velikosti budou dobře vycházet kus-cena, v akci stály 199,- normálně 259,-
Není tady