29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jé škoda, hypernovu v okolí nemám, já je kupovala v Tescu a máš pravdu, byly do konce roku, teď se po nich lehla zem....
Není tady
Cekanko, vcera jsem je videla v akci v Makru, myslim, ze staly 269 Kc nebo 299 Kc ten jumbo pack
Není tady
tento týden jsou v Globusu Sleep and Play za 279 Jumbo pack. Bereme č. 4 a je jich tam myslím 66. Jsem z nich velice mile překvapená, zdají se mi lepší nez Pampers normální. Pojedeme ještě pro jeden balík. Budu mu je dávat přes den, na noc potom máme teskácký.
Není tady
My vyzkoušeli snad všechny plínky, co jsou možný, ale nejvíc nám vyhovujou TESCO... takže čekám na akci
Není tady
Holky,v rosmanovi maji SLeep and play,pampers,jumbopack za 239kc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!do patku
Není tady
Ty Sleep and Play jsou děsně tenký, na mojeho posránka teda ultratenký , ale ty klasický Pemprsky jsou krásně měkoučký a dávám je jen na noc. Jinak dávám Tesco fialový a ty jsou teda fakt super.
Ty Sleep and Play mi asi budou sedět na léto, aby se mi prcek tolik nepařil.....
Není tady
Souris, máš prosím nějaký odkaz na leták Tesco na netu? Díky
Není tady
holky ale i tak vyjde plína na 4,7kč to je dost ne?
Není tady
já taky jedu fialový Tescovky a na noc mám teď Sleep&Play. Ale lepší se mi osvědčily na spaní Huggies Premium, protože na Pamperskám postrádám ten páseček ´vzadu. Berenika se mi z nich vždycky nějak vykroutí... Známá teď kupovala DMkový Babylove jumbopack 100ks za cca 370,- a prej dobrý.
Kačí, taky se mi to zdá dost.
Není tady
Petrželko: http://www.akcniceny.cz/detail/385029/
Upravil(a) Gabrielle (23. 1. 2008 11:40)
Není tady
Není tady
Tak jsme se právě s malou vrátily z Tesca, plínek mají dost, i Tesco i Pampers. Nakoupila jsem tescáckých 6 balíků , ale aspoň bude na chvíli klid.
Sleep and play se nám vůbec neosvědčily, strašně rychle je pročůrala. Celý dny jsem jen přebalovala
Jo, v Tescu mají výprodej oblečení, koupila jsem tam Karolínce sukýnku za 12 Kč a bodýčka na léto - tři v balení za 90Kč (celá bílá, kr. rukáv), mají i různé jiné varianty, barevné atd. např. 5ks jednobarevných s obrázkem za 150Kč nebo tuším 7ks za 199Kč.
Není tady
taky jsem včera udělala zásobu, mají hodně věcí 2+1zdarma, nakoupila jsem plínky č. 4 a jedny 4+, nezdají se mi teda o nic větší, ale uvidíme, nakoupila jsem i nějaké příkrmy, kdyby doma papání došlo, opravdu se to vyplatí, 3ks za 60Kč, takže jeden zdarma
Jo a Huggies Premium mají v TETĚ za 199,- Kč myslím od zítřka
Upravil(a) Megg (24. 1. 2008 13:59)
Není tady
kačíkgirl napsal(a):
holky ale i tak vyjde plína na 4,7kč to je dost ne?
Kačí máš to blbě spočítaný, tedy jestli myslíš číslo 3, ty pemprsky vyjdou v akci na 3.4 Kč jedna. Taky je už mám, i tescovky, ty vyjdou na 2.5 Kč jedna. Tesco na den, pemprska na noc, je pěkně měkoučká
Ve Schleckru mají Huggiesky ty lepší 52kusů za 219 Kč, což je pro nás už drahý, ale pořád je to o stovku míň než běžná cena...
v tescu jsem nakoupila i ty příkrmy Hami, 250 g přijde na dvacku, to je super...
Upravil(a) Čekanka (24. 1. 2008 20:19)
Není tady
NO Kačíku, je to dost, ale co se dá dělat, když má dítě z Tesco plen šílené opruzeniny? Prostě se musí koupit Pampers / když vyhovují/. Každému dítěti vyhovují jiné pleny.
Takže díky za tip, jestli to zvládneme, jedeme do Tesca pro pampersky.
Není tady
V Hypernově mají Jumbo pack za 299,- Kč. Od 20. 2. do 26. 2. Tak huráááááááááá do "Hypru"...
Není tady
čekuš já počítám bohužel už 4....
špunte jasný nechtěla jsem prudit, jen že to vydávají za akci a zase tak akční mi to nepřišlo, taky je musím chce nechca koupit
dneska razíém do hypru mají pampers jumbo za 299,- a pak ještě koupím linteo plínky ty jsou taky fajn....a levný 5-10kg, jich tam je 24 a stojí 50,-
Není tady
Teď bude akce na Pampersky 299kč a Tesco plínky 199kč v Tesco
Není tady
na noc to čůrá jak divá a má tak tvrdý spaní že se neprobudí, jen když už je durch
Není tady
Schlecker mají teď pampersky New baby Jumbo pack za 299. Trojky a čtyřky Pampersky se u nás v téhle ceně seženou ěbžně, ale ty New baby ne. Takže jen pro info, pokud někdo New baby potřebujete
Není tady