29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Není tady
V Makru SleepPlay za 170kč balík
Nevím teda kolik je v jumbo packu, ale tam mají ten balík 63ks
Upravil(a) Eweli (8. 12. 2007 21:44)
Není tady
V Rossmannovi jsou ty Pampers ještě levnější...za 294kč
A taky, kdo čurdíte BEBU 2 nebo 3, tak je tam za 249Kč v AKCI....což je o 69Kč levnější než u nás v lékárně.
Není tady
v Intersparu maji jeste Sunar za 199 Kc (800 g), ale musi se koupit 2 baleni
Není tady
V TESCU 3 balíky za 518,-Kč... + možná sem tam nějaký hřebíček či drátek v ceně
Není tady
Teď začne akce na Pampersky i v Makru a bude k ním i dáreček
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Andri - tescový maj na zádech gumičky 3 i 4.
Pampers nevím
Není tady
Andri Pampers gumicku nemaji proto kupuji Tesco:)
Není tady
Andri, gumičku sice nemají, jako třeba Hugiesky nebo Tesco, ale mají úplně pružná široká zapínátka. Utáhneš to jak potřebuješ a nikde to nedře a netlačí. To jsem teda čuměla...protože, když byla Adéla malá, tak to tam nebylo. A ještě je tam takový proužek pod suchým zipem, abys třeba malýmu neskřípla kůžičku.
No, prostě, tak jak jsem byla zastáncem Hugiesek a na Pampers jsem nadávala Tak převlíkám kabát
a jedu si koupit ještě dva balíky
Holky, jak dlouho vůbec nosí mimča ty plíny do 18ti kilo ?? Pak jsou tam ještě ty 4+, ale beztak je v nich prdlajz rozdíl, ne ??
Není tady
Aduš měla do teď 4+ od Pampers a teď už jsem koupila 5 protože už jí to docela táhlo , my jsme např Tesco musely vysadit protože se strašně opruzovala, ale teď nám ty balíky vydrží když chodí přes den na záchod
Není tady
Globus-Pampers Sleep and Play za 189Kc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Nevíte kde bych tento týden sehnala Pampers Jumbo pack za 299?
Není tady
Čekanko tak já jsem je koupila v pátek v Hypernově za 299 kč a to jsem s tím ani nepočítala . Nemělo to platit jenom do konce roku ?
Není tady