18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mam bolesti zad mezi lopatky a strili mi to az do prave lopatky a prsu .boli me i ruka.mam 2 leteho syna ktereho neustale nosim na ruce muze to byt holky z toho dekuji za odpoved papa;)
Není tady
zdravím,u jsem to psala na vedlejím vlákně,,Je to moné,,Můe se jednat o nějaké namoení,třeba mezieberní sval..Co takhle rehabilitaci..Určitě bych si stím dola k doktoce...můe ti dát nějaké lěky na uvolnění svalů..
Není tady
kudlanka napsal(a):
mam bolesti zad mezi lopatky a strili mi to az do prave lopatky a prsu .boli me i ruka.mam 2 leteho syna ktereho neustale nosim na ruce muze to byt holky z toho dekuji za odpoved papa;)
Můe to být z toho, ale stejně zajdi k doktorce.
Není tady
Zdravím.Mívám taky hrozné bolesti v zádech a chodím na nápravu k jednomu vynikajícímu chiropraktikovi (jmenuje se Michel), to mě vdy pomůe.
Není tady
můe jít o blokaci páteře,jeliko píe,e často nosí syna,přičítala bych to právě tomu.Někdy stačí jenom patný pohyb a dojde k podrádění,či úplnému zablokování meziobratlových nervů.Kadopádně bych vyhledala lékaře!S podobným problémem mám osobní zkuenosti a musím říct,e pak stačí opíchat postiené místo a dostaví se uvolnění svalstva,nebo předepisují lékaři kapačky,na těch já ale omdlévám.
Moje maminka je po 2 operacích páteře,v plném invalidním důchodu a můj otec právě se zablokovanou páteří leí v nemocnici,ochrnul na levou nohu.Tím jsem nechtěla nikterak strait,ale páteř nosí celé tělo,tak si zaslouí trochu pozornosti i odborné péče.
Není tady
Já jsem měla odjakiva velké bolesti zad. Bolívalo mně mezi lopatkama nebo v kříích a občas se měla pocit, e se mi zablokovala ta úplně spodní ebra. Někdy mne večer záda bolela tak, e jsem nemohla ani sedět a musela se natáhnout. Myslím, e je to tím, e mám koíčky velikosti F, naprosto nijaké svaly a jetě jsem od dětství hrbila, jak jsem se zsnaila zakrýt "pučící" hrudník.
Kdy jsem poprvé odcházela z hodiny powerjógy, přemýlela jsem, proč se cítím tak jinak. Nebylo to o únavě, něco prostě bylo jinak... a pak mi dolo, e mně poprvé po x letech nbolí záda. Vůbec... do powerjógy jsem po pár měsících přestala chodit, záda mně jetě jěnjakou dobu nebolela. Dnes je to více ne rok, co jsem cvičila a stále jetě se mi ty velké bolesti nevrátily.
Není tady
Ahoj Kudlanko, mám stejné problémy, akorátb e na levé ruce a taky mi to střílí do prsu, chvílemi mám pocit, jestli nedostanu infark a děti nenám a na rukách nenosím.Tyky nevím čím to je, asi tím, e mám sedavé zamněstnání a pořád se hrbím.
Není tady
Zdravím!
Vím e to moná bude vypadat jako SPAM, ale mně paradoxně pomáhají s bolestí zad Powerisery.
Odmalička jsem měl s bolestí zad problémy, ale v poslední době je to lepí. Vdy se mi bolest zhorí kdy delí dobu neskáču. Osobně si to vysvětluju tím, e na botkách jsem nucen chodit skutečně rovně a celkově se mi po skákání zlepuje drení těla. Podobný postřeh mi u říkalo několik lidí, kterým jsem na Letné poweriser půjčoval.
Samozřejmě e pokud má někdo vyhřezlou plotýnku, je to blbost, ale pokud je bolest způsobená nesprávným drením těla nebo sedavým zaměstnáním, můe to být příjemný způsob pomoci.
Můj názor. Nezbývá ne vyzkouet...
Není tady
bolesti zad mě trápí řadu let. Několikrát do roka chodím na rehabilitaci, elektro mi nepomáhá a nápravy, které mi pomáhaly zakázal lékař. Nejlepí je přirozený pohyb, posilovací cviky a koukněte se na nepovolená reklamaPoradila mi to kamarádka, kadý den na podloce cvičím a večer relaxuji. Moc mi pomohla, tak ji taky zkuste
Není tady
Na bolesti zad mám vyzkouené cvičení, váně )
Není tady
Zdravím vechny, kdo přijdou.Můj obor je léčba bolesti.Ambulance, kterou vedu je pacienty, jako jste vy přeplněná.Bolesti zad jsou civilizační choroba.Kadý druhý tím trpí.Pokud není zborcená páteř kvůli řídnutí kostí,ci evidentní rentgenem prokázaný výrustek, vdy je to o tom, e se k sobě patně chováme.Málo chodíme,sedíme a jezdíme,hodně jíme,tloustneme a stárneme.pračlověk či opice, z které pocházíme si musel jídlo najít,ulovit,jedl jen kdy měl hlad.A to se naběhal.Co my?Jídlo v lednici,pohyb jen,kdy to jinak nejde,bez ovladače,auta,výtahu,posunovacích pásů v hypermarketech i na letitích,prostě ve nás nutí k minimálnímu pohybu.Páteř je obalená svaly, ty ji drí vzpřímeně a ve správných ohybech.Pokud se neposilují měknou,ztrácí prunost,páteř se bortí, kyčle a kolena trpí aje to tady.Bolestí se hýbeme jetě méně, depresi z toho léčíme jídlem a tloustneme jetě víc.Jak z toho?1.nedostat se do takového stavu tím, e tohle ve neděláme!A kdy u jsme v tomto stavu?Musíte mít motivaci, abyste překonali bolestivost při pohybu a k tomu od doktora práek na bolest přechodně, ne se zhubne a posílí svaly.Tvrdou postel,málo jídla,pod hlavu malý ortopedický poltářek a v blízkosti milé stvoření/manel nebo kočka,vnouče nebo milenec,koníček nebo kůň-to motivace/Řekla bych ,e je to na nás a moc to nestojí.Tak do toho!
Není tady
Paní doktorka to napsala úplně přesně : cvičit, cvičit , cvičit. Já mám dobré výsledky s jogou. Nemusí to být ádné krkolomné cviky, stačí protahování a posilování vech svalů . Taky mě před pár lety íleně bolely záda a joga mi moc pomohla a taky pevná matrace na spaní.
Není tady
Měla bych dotaz, bývalý manel tvrdí, e má vyhřezlé plotýnky. Ale nějak se mi to nezdá, jezdí na motorce a denně v autě. Je to vůbec v tomto stavu moné? Mám pocit, e to tvrdí hlavně z důvodu aby nemusel platit výivné. Dokonce to hraje na invalidní důchod. Jeho nynějí přítelkyně je zdravotní sestra, vypadá to, e by to mohlo být nahrané.
Není tady
annytt napsal(a):
Měla bych dotaz, bývalý manel tvrdí, e má vyhřezlé plotýnky. Ale nějak se mi to nezdá, jezdí na motorce a denně v autě. Je to vůbec v tomto stavu moné? Mám pocit, e to tvrdí hlavně z důvodu aby nemusel platit výivné. Dokonce to hraje na invalidní důchod. Jeho nynějí přítelkyně je zdravotní sestra, vypadá to, e by to mohlo být nahrané.
nepovolená reklama
Upravil(a) tina (3. 3. 2011 14:05)
Není tady
kudlanka napsal(a):
Doporučuji boty Peter Legwood, jsou to ortopedické boty. Bolela mě záda a nohy, měla jsem hrozné problémy, mám malou dceru, take jakékoliv její zvednutí byly muka. Po 14-ti denním noení jsem cítila úlevu a teď u je nosím 3měsíce a bolestmi netrpím.
Není tady
Paní doktorka to napsala naprosto přesně
Jinak mně nejvíc pomohlo správné cvičení, nemusí ho být moc, ale rozhodně doporučuji nechat si poradit od doktorů jaké cviky provádět. Já jsem se ty správné naučila na této fyzioterapii a pak se můj stav zlepil - měla jsem ochablé svalstvo a skoliózu, sedavé zaměstnání a nedostatek pohybu, cvičení mi ale hodně pomohlo.
Není tady
Astra napsal(a):
Paní doktorka to napsala úplně přesně : cvičit, cvičit , cvičit. Já mám dobré výsledky s jogou. Nemusí to být ádné krkolomné cviky, stačí protahování a posilování vech svalů . Taky mě před pár lety íleně bolely záda a joga mi moc pomohla a taky pevná matrace na spaní.
Taky sem trpěla na bolesti zad, e mi ochablo zádové svalstvo při mém sedavém zaměstnání. Chodila sem na rehabilitace a pak si pořídila balanční desku a po dvou měsících se mi záda docela zlepila http://fitnessland.cz/produkt/deska-mft-trim-disc.html:)
Není tady
Bolest zad je vdy o tom, e máme na sobě hodně naloeno......
Není tady
Je pravda, najprv treba zača od seba. Existuje plno cvičení, ktorými aj bez rehabilitácií a masáí môeme uvožni chrbtové svalstvo.Len treba chcie, treba sa odhodla. Dôleitá je taktie motivácia, určte si ciež, ktorý vás bude postupne hna dopredu. Ja som pomerne mladá, ale u niekožko pekných rokov hrám na husliach. A ako kadý hudobník trpím na bolesti chrbta. Mojou motiváciou je hranie na husliach, bez fyzického cvičenia by som u dávno nemohla zobra nástroj do rúk. Mne najviac pomáha plávanie a jóga či pilates.
Není tady
Při sezení na kancelářské idli a práci na počítači tělo větiny lidí trpí. Dříve či později se začne projevovat bolest, jejím původcem bývá nesprávné drení těla, při kterém jsou svaly strnulé, nezatěují se rovnoměrně a postupně dochází k jejich ochabování. Bolestem i dalím zdravotním obtíím lze předejít ...
více se dočtete tady
http://www.trijednicky.cz/temata-komuni … m?strana=5
Není tady
Mě trápily bolesti zad od sezení v kaceláři u počítače. Začala jsem cvičit, pak běhat a ve pominulo. Po porodu nastaly podobné obtíe u bederní páteře, dočetla jsem se, e to můe být důsledek povolených břiních svalů. Stačila mi dvoustránka z časopisu Dieta. Začala jsem podle toho cvičit na bříko a musím říct, e nyní jsem bez bolestí. Cvičím tedy ale pravidelně, nechci nic podcenit. Kamarádka zase musí chodit cvičit s asistenkou, přidaly se jí do toho plotýnky. Bolesti ji ustupují. Je to tedy jen o pohybu, jak u tady bylo několikrát napsáno.
Není tady
No to není (vyzkoueno na vlastní kůi, včetně specielních reahbilitačních cviků) Pokud ti na to pomohlo cvičení, buď ráda, byla to opravdu jen fyzická (fyziologická) bolest.... mohlo to být daleko horí
Lorika, moj otec bol povolaním violista - a nikdy nemával bolesti chrbta veličoho iného hej, ale nie chrbta...
Souhlasím úplně s Mandragorou - jde jen o to, které řeení je zrovna pro nás to pravé.
Není tady
Pokud bolest přetrvává 3 - 6 měsíců jedná se o Chronickou bolest a tu má léčit algeziolog.
Není tady
Ufff, mě bolest zad přela a s přípravkem Colafit. SKoro zázračně to zabralo a já se cítím najednou zase jako člověk
Není tady
Hodně mi na bolesti zad pomáhá cvičení, chodím do fitka přímo na cvičení, které se jmenuje zdravá záda a opravdu to pomáhá
Není tady