29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Klubko napsal(a):
Aaa zase nějakej náruživej odborník promluvil. A ve skutečnosti si rád schrupne,kdyby došlo na věc
Se nevytahuj, až spolu budeme ty 3 měsíce bydlet, jsem zvědavej, co mi předvedeš
Není tady
KALIK napsal(a):
Já zase nevidím žádnou slast na mokrých snech. Teda orgasmus je dobrej, ale to mokro pak není žádná slast
Ty by si aisp otreboval instantný orgáč! Pekne sušený...
Není tady
Ivan. napsal(a):
Klubko napsal(a):
Mě kdyby vzbudil někdo ve tři ráno, tak ho zabiju:mad:
Tak pěkně potichu a nebudit.
Ja som to párkrát urobila bývalému a on potom ľutoval, že prespal sexík... A ja som zasa prej.ala spánok...
Upravil(a) Selima (5. 12. 2007 21:10)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Klubko napsal(a):
Aaa zase nějakej náruživej odborník promluvil. A ve skutečnosti si rád schrupne,kdyby došlo na věc
Se nevytahuj, až spolu budeme ty 3 měsíce bydlet, jsem zvědavej, co mi předvedeš
No to bude pecka, to si piš!!! takovýho spáče jako já jsi ještě nezažil:reta:
Není tady
Sel, instantní orgáč používám dost často
Není tady
Mikeš napsal(a):
Klubko napsal(a):
Mě kdyby vzbudil někdo ve tři ráno, tak ho zabiju
I kdybych Tě vzbudil svými rty na Tvé mušličce?
To bych si teda nechala líbit, kdyby mě někdy takto přítel vzbudil :-). Uprostřed noci po erotickém snu je to fakt perfektní
Není tady
Me napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Klubko napsal(a):
Mě kdyby vzbudil někdo ve tři ráno, tak ho zabiju
I kdybych Tě vzbudil svými rty na Tvé mušličce?
To bych si teda nechala líbit, kdyby mě někdy takto přítel vzbudil :-). Uprostřed noci po erotickém snu je to fakt perfektní
![]()
A což teprve když mají sny oba.
Klubko napsal(a):
Aaa zase nějakej náruživej odborník promluvil. A ve skutečnosti si rád schrupne, kdyby došlo na věc
No, pravda, spánek je sladká droga... ;o))
Ale tak to neřeš a zkus mi raději poradit, kde splašit ty plátěné trenýrky? - Prosím!!!
To bych byl moc rád...!¨
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Klubko napsal(a):
Aaa zase nějakej náruživej odborník promluvil. A ve skutečnosti si rád schrupne, kdyby došlo na věc
Ale tak to neřeš a zkus mi raději poradit, kde splašit ty plátěné trenýrky? - Prosím!!!
To bych byl moc rád...!¨
No plátěné trenýrky.... to myslíš, ty červené na TV? Nechceš plynule přejít na něco erotičtějšího?
Není tady
No já bych se teda nechtěl vzbudit s hlavou v mušli!
Není tady
Bellagambi napsal(a):
?????
Není tady
Slavku, pisal som ti uz vcera ... H&M
Není tady
Bellagambi napsal(a):
Trochu romantiky a erotiky, ty otrlý hrubián!
Není tady
Tak ono na tom odobrníkovi přes spodní prádlo něco bude:D
...ne, že to vezmeš jako útok:dumbom:
Upravil(a) Račice dračice (6. 12. 2007 15:48)
Není tady
Račice dračice ale tu ide o muzske pradlo, nie? Ale je fakt ze mi nikdy nerobilo problem kupovat manzelke spodne pradlo, pretoze velkost som vedel. A dokonca som jej kupil aj saty, skutocne sa jej pacili (naozaj v nich chodila) a boli jej dobre
Ale jedine zenske, ktore mozu prehlasit, ze odo mna niekedy dostali spodne pradlo su moja BBM a moja dcera. Vsetky ostatne, ktore to tvrdia klamu.
Není tady
No právě, bála jsem se, jestli dostanu do palice, když bych ti tady přiřkla (ke všemu co tady bylo), ještě to pánské....
Ale to jsi teda frajer, když si se strefil do vkusu šatů
Upravil(a) Račice dračice (6. 12. 2007 16:04)
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Klubko napsal(a):
To bych byl moc rád...!¨
Skús prešiť sovietsku vlajku...
Není tady
Já bych šla do něčeho barevnějšího. Co třeba vlajka Trinidad a Tobago:)))
Není tady
Slávku ty trenky maj dost často na tržnicích a viděl jsem je i u vietnamců.
Není tady
To je zajímavé kolik dam tady nadšeně diskutuje, ale žádná si nevšimla, že tazatel je v 28 letech ještě panic a nenabídla řešení, přitom je to tak pro ně snadné.
Není tady
Bellagambi napsal(a):
To je zajímavé kolik dam tady nadšeně diskutuje, ale žádná si nevšimla, že tazatel je v 28 letech ještě panic a nenabídla řešení, přitom je to tak pro ně snadné.
Bello, takováto řešení se nabízejí v soukromých zprávách, tedy nikoli veřejně
Není tady
Mikeš napsal(a):
Bellagambi napsal(a):
Bello, takováto řešení se nabízejí v soukromých zprávách, tedy nikoli veřejně
Aha děkuji za poučení, chápu, proto sem tazatel už nepíše, má už asi soukromou lekci.
Upravil(a) Bellagambi (6. 12. 2007 17:14)
Není tady
Už se to tady zvrtlo v
Bellagambi dik ze jsi to tak trochu vratil k puvodni myslence
Není tady