29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
snový orgáč milujem, a občas keď v noci zaregistrujem že muž sníva svoje mnohopočetné sny,bez váhania mu podám pomocnú ruku
Není tady
Selima napsal(a):
O piatej nadránom by som sa aktívne zapojila do hrátok, alebo by som ich aj sama iniciovala. A potom sa dospala.
To bychom stihli - já vstávám do práce v 6:00 Klidně bys mě mohla vzbudit až v 5:40
Upravil(a) Mikeš (4. 12. 2007 20:15)
Není tady
Klubko napsal(a):
Mě kdyby vzbudil někdo ve tři ráno, tak ho zabiju:mad:
hehe, to ja asi ne, protoze silne pochybuju, ze by se nekomu povedlo me touhle dobou vzbudit
Není tady
Mikeš napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Mikeš napsal(a):
I kdybych Tě vzbudil svými rty na Tvé mušličce?Teeeda Mikesi!!
Já jsem tady nedával Klubíčku žádnej nemravnej návrh
, jen jsem chtěl naznačit, že manželku vzbudím něžně, nikoli jako hulvát nějakým šťoucháním pod žebra, taháním za nohu apod.....
Jen kdyby se Klubko chytlo,co?
Není tady
Klubko napsal(a):
Ano. Nastěhoval bych si Klubko k sobě do ložnice a čekal tak přibližně 3 měsíce, než se mi bude zdát nějakej erotickej sen
Není tady
Klubko napsal(a):
Selima napsal(a):
NO, it depends... Ja sa budievam nadránom presne na nadržanosť... A vetedy mávam občas aj erotické sny. O piatej nadránom by som sa aktívne zapojila do hrátok, alebo by som ich aj sama iniciovala. A potom sa dospala. Ale o pol druhej...
to si nie som istá.
Ono kdybych mohla vyspávat třeba do devití, tak snad i možná. Ale každý den vstávat v 5:30 to nic moc....
Není tady
Mikeš napsal(a):
Selima napsal(a):
O piatej nadránom by som sa aktívne zapojila do hrátok, alebo by som ich aj sama iniciovala. A potom sa dospala.
To bychom stihli - já vstávám do práce v 6:00
Klidně bys mě mohla vzbudit až v 5:40
No, až na to prekonávanie vzdialenosti... by som sa musela beamovať, asi... Alebo teda jedine že by sme sa stretli v jednej posteli, to by asi bolo jednoduchšie.
Není tady
Selima napsal(a):
Alebo teda jedine že by sme sa stretli v jednej posteli, to by asi bolo jednoduchšie.
Bolo, ale nepoleziem Bellagambimu do kapusty
Není tady
Díky za reakce.
Není tady
Klubko napsal(a):
Sirius napsal(a):
Klubko napsal(a):
Že bys raději spánek?
Jo 100%, bohužel patřím mězi těch několik protivných žen,které když jsou buzeny, tak jsou pak vzteklé. Asi je to tím, že celkově málo spím ,tak si to chci alespoň užít.
Po příjemném spánku o víkendu ráno, klidně, to je jiná,ale uprostřed noci neeee.
Jo jo, mám to podobně Když spím, tak spím... věci se maj dělat s nasazením
Není tady
Sirius napsal(a):
KALIK napsal(a):
To já je mám občas i teď
já chcíííí.
![]()
Teda, to vám nikdo neřekl, že bez práce nejsou koláče? Nebuďte líní a přiložte ruku k dílu, ne?
Není tady
Mikeš napsal(a):
Selima napsal(a):
Alebo teda jedine že by sme sa stretli v jednej posteli, to by asi bolo jednoduchšie.
Bolo, ale nepoleziem Bellagambimu do kapusty
Bola som sa pozrieť a v posteli ho teda nemám... ani v kapuste(=zelí).
Není tady
Brigit Bardott říkala: Svět je malý, nakonec se všichni sejdeme v jedné posteli..........
Není tady
Fatimah napsal(a):
Sirius napsal(a):
KALIK napsal(a):
To já je mám občas i teď
já chcíííí.
![]()
Teda, to vám nikdo neřekl, že bez práce nejsou koláče? Nebuďte líní a přiložte ruku k dílu, ne?
![]()
To ale není o přiložené ruce, hlavně ne o svojí.
Tetamáma napsal(a):
Brigit Bardott říkala: Svět je malý, nakonec se všichni sejdeme v jedné posteli..........
Už aby to bylo.
Mikeš napsal(a):
Klubko napsal(a):
Ano. Nastěhoval bych si Klubko k sobě do ložnice a čekal tak přibližně 3 měsíce, než se mi bude zdát nějakej erotickej sen
Fajn, tak se někdy domluvíme. Lehneme si vedle sebe, ty budeš čekat na erotické sny, klidně déle,než 3 měsíce a já se alespoň konečně vyspím))
Není tady
Já zase nevidím žádnou slast na mokrých snech. Teda orgasmus je dobrej, ale to mokro pak není žádná slast
Není tady
clovek sa rano niekde ponahla a zisti ze s v noci urobil...... to potom treba ist do sprchy a nepride sa na cas tam kde trebalo ist..... mokry orgazmus iba obtazuje
Není tady
partizan napsal(a):
clovek sa rano niekde ponahla a zisti ze s v noci urobil...... to potom treba ist do sprchy a nepride sa na cas tam kde trebalo ist..... mokry orgazmus iba obtazuje
Tak nevstavaj tak neskoro
Není tady
Klubko napsal(a):
Tak pěkně potichu a nebudit.
Není tady
partizan napsal(a):
Vy si taky furt stěžujete. Místo aby byl rád, že všechno funguje jak má....
Není tady
Klubko napsal(a):
Sirius napsal(a):
Klubko napsal(a):
Že bys raději spánek?
Jo 100%, bohužel patřím mězi těch několik protivných žen,které když jsou buzeny, tak jsou pak vzteklé. Asi je to tím, že celkově málo spím ,tak si to chci alespoň užít.
Po příjemném spánku o víkendu ráno, klidně, to je jiná,ale uprostřed noci neeee.
Zbavit se protivné baby, která se furt nechá prosit a pak mít kliku na děvče, které se nechá vzbudit v noci RÁDO - tak
tomu říkám opravdové chlapské štěstí.....
Není tady
Hele, lidičky, taky máte starosti se sháněním vhodného spodního prádla?
Vyhovovali mi plátěné trenýrky - anžto se v nich nepřehřívá nádobíčko -
jenže najednou zmizely z pultů a nikde je ne a ne sehnat?!?!?!
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Klubko napsal(a):
Sirius napsal(a):
Že bys raději spánek?
Po příjemném spánku o víkendu ráno, klidně, to je jiná,ale uprostřed noci neeee.Zbavit se protivné baby, která se furt nechá prosit a pak mít kliku na děvče, které se nechá vzbudit v noci RÁDO - tak
tomu říkám opravdové chlapské štěstí.....
Aaa zase nějakej náruživej odborník promluvil. A ve skutečnosti si rád schrupne,kdyby došlo na věc
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Hele, lidičky, taky máte starosti se sháněním vhodného spodního prádla?
Vyhovovali mi plátěné trenýrky - anžto se v nich nepřehřívá nádobíčko -
jenže najednou zmizely z pultů a nikde je ne a ne sehnat?!?!?!
Skus H&M
Není tady