19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Omlouvam se, prehledla jsem to.
Predpokladam, ze tu susicku nemusim pouzivat pokazde? Treba v lete rada susim pradlo venku....
Není tady
Jasně e nemusí. Je to úplně oddělený program. Já ji pouívám vlastně jen v zimě, kdy mrzně prádlo i na půdě a kdy je nějaká krizovka. Potřebuju nutně koili, bundu nebo tak něco narychlo.
Není tady
Vlaďko,kdy by se dávalo prát jen takové mnoství a druh prádla,které se dá suit,jde zapnout ten program na suení hned před sputěním praní nebo ze začátku,tak aby to suení samo navazovalo? Nebo se ten program můe spustit a kdy se prádlo vypere? Jak pozná kolik toho prádla na suení? Píí 4 Kg podle druhu. Co se stane,kdy by ho bylo víc?
Není tady
Můe to nastavit tak, e se ti suení spustí po skončení praní samo. Pokud pere víc prádla, můe potom to, co třeba má strach suit, odebrat a zapnout to samostatně. Víc prádla jsem suit nezkouela, tak nevím. Ale tipuju, e by se to mohlo spálit o buben, kdyby to nemělo místo. Je to straně rozpálené. I to prádlo je potom úplně horké. Nedoporučuju suit svetry, jemné halenky a "umělohmotné" prádlo. Nejlepí je to na ručníky, povlečení a takové věci, které ti opravdu dlouho schnou nebo je nemá kam pověsit.
Není tady
Tak my máme Indesit pračku a fakt super, lape u dva roky a peru hodně často
Není tady
Mám mrazák Indesit a taky nikdy více. Hučí jak ďas!!!! Měla jsem starou Calex lednici a ta hučela, kdy za-vypínala. Toto je ale proti tomu tank. U se těím, a si koupím novou, normální hlučící.
Ani nevím, co mám za novou lednici, ale je prima. Tichý chod, samoodmrazovací. Při koupi u jenom koukám na hlučnost i třídu (spotřebu), i kdy to v obchodech nechtějí předvádět... Kdy porovnám spotřebu staré a nové lednice...tak ani nelze srovnávat, to umí ta nová.
Není tady