29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte někdo zkušenost se spotřebiči Indesit? Ráda bych si koupila pračku se sušičkou Indesit WIDL 146 EX,tak třeba konkrétně zkušenosti s ní a nebo i s jinými spotřebiči.Děkuji.
Není tady
Já mám jenom s myčkou... Kupovala jsem ji pod vlivem reklamy: Indesit ten vydrží. Již nikdy více a to se týká jak spotřebiče, tak servisu. Jsem ráda, že vydržela jen pět let.
Není tady
Já mám taky myčku a nemůže si stěžovat.Několik let bez poruchy(klepklep),asi 5-6 let,ten čas tak letí.
Co se týče praček tak můj opravář mi doporučoval Zanussi a Whirpoll.
Není tady
Mám pračku asi 5 let a bez problémů.
Není tady
pračku, naprostá spokojenost, zatím (klepu) slouží 3 roky
Není tady
Díky všem za odpovědi.Budu si teď kupovat Indesit lednici,ale potřebuji výhledově i pračku a u té jsem měla obavy,protože jsou asi náchylnější k poruchám a já peru pořád jak šílená . Jsem ráda,že převažují kladné odpovědi,trochu mě to uklidnilo.Nejsou moc drahé a s těmi funkcemi,co bych chtěla jich na trhu moc není.Takže do toho půjdu.Stejně asi hodně záleží na jaký kousek se zrovna narazí.
Není tady
Já mám všechny spotřebiče zn. Bosch některý i 13 let a bez problémů
Napište sem za 13let jak vypadá Indesit.
Upravil(a) Jeňýk (4. 12. 2007 15:32)
Není tady
Věřím AEG, Bosh, Baumatic, sice dražší pořizovací cena,ale neuvěřitelná výdrž. Pračku AEG naši dotáhli za hříšné peníze z Německa někdy po revoluci. Vyhazovali ji za 17 let, kdy stačila jen nová těsníci guma a čudlík,ale ten nebyl k sehnání.
lednici Baumatic máme 7 let, bez jediného odmrazování za tu dobu...
A Bosh teda spíše taťka ruční nářadí, taky naprostá spokojenost.
Viděla jsem i hodně dobrou cenu za pračku Siemens, asi 13000 kč, což je super.
Hlavně ne ARDO:(
Není tady
Já měla kombi sporák..a taky bez problémů....
Není tady
Souhlasím: Ardo pračku mám teď 7 let a každou chvíli s ní něco je.Jenže třeba Bosh se pohybuje úplně v jiných cenových relacích a vzhledem tomu,že se nám teď všechny spotřebiče asi vysypou naráz,do toho nebudu moct tolik investovat
Není tady
Vlaďko: a je tam nějaký program aby to prádlo po sušení nebylo tak zmačkané?Nebo to je jen u těch samostatných sušiček?Jaké jsou ty programy na sušení a jak to vypadá s tím pomačkáním?
Není tady
Indesit nebrat.Jednou stačilo.Měla má máma.já používám Bosch 14let a šlape jako hodinky i sporák atd-
Není tady
Ardo, Indesit a další podobný značky se za pár let změní zase na nějaký jiný
"supernovinky" protože pod těmahle jménama už budou dost profláknutý.
Vcelku jednoduchá taktika..... která očividně stále funguje. Proč kupovat dražší pračku když si mohu koupit postupně tři levné a platit k tomu jejich opravy. Je to ale volba každého.
Upravil(a) Jeňýk (4. 12. 2007 16:50)
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Ardo, Indesit a další podobný značky se za pár let změní zase na nějaký jiný
"supernovinky" protože pod těmahle jménama už budou dost profláknutý.
Vcelku jednoduchá taktika..... která očividně stále funguje. Proč kupovat dražší pračku když si mohu koupit postupně tři levné a platit k tomu jejich opravy. Je to ale volba každého.
Asi tak nějak. Ono je dobré i spočítat si kolik ten který spotřebič bere energie. Fakt si sednout a občas jen valím oči,kolik je to za rok...
Myslím že stejné je to s oblečením. Kolegyně nakupuje v rodinkách, protože si může koupit tři svetry za cenu jednoho.... No nevím.
Ale to je věc každého.
Jinak v malých spotřebičích zase dávám přednost ETA výrobkům. Robot, lux atd mě ještě nikdy nezklamal... A stojí minimálně o 1,000 kč méně.
Není tady
Já zase s Etou mám zkušenost špatnou.Z prvního vysavače nám upadlo co šlo a nevydržel s několika opravami ani čtyři roky (možná mám špatnou představu,že elektronika by měla vydržet o něco víc).Nepoučila jsem se a koupila před dvěma a půl lety tu samou značku.A co se stalo těsně po skončení záruky?Přestalo jít natáčení šňůry a poté vypínač.No možná že mám jen smůlu a to už mi pak asi začne být jedno jestli si koupím Boshku nebo "valchu"
Není tady
Riala napsal(a):
Vlaďko: a je tam nějaký program aby to prádlo po sušení nebylo tak zmačkané?Nebo to je jen u těch samostatných sušiček?Jaké jsou ty programy na sušení a jak to vypadá s tím pomačkáním?
Jsou tam asi čtyři programy. Můžeš si buď nastavit na 60,90,180 minut nebo podle obrázků na prádlo na žehlení, na složení nebo do skříně. V pohodě sdtačí 60 minut, potom to přehodím chvilinku vyvětrat přes šňůru a můžeš uklízet a není to pomačkané. Na ten dlouhý program se to opravdu zmačká. A jednou se mi podařilo pěkně srazit tepláky asi o tři velikosti. Nebyla to bavlna a fakt byly na vyhození. Ale to bylo asi všechno, co se pokazilo.
Není tady
mám pračku indesit s předním plněním přes pět let, peru skoro denně - při dvou malých dětech, často na vyvářku, a nebýt toho, že nám starší syn urval ten zapínací "čudlík" a přes zásobník na prášek ho hodil dovnitř, načež nějakým zázrakem propadl až pod buben k ohřívací spirále , tak by taky byla bez jediné opravy a šlape jak hodinky - dokonce ten opravář, tahaje inkriminovaný čudlík, konstatoval že zevnitř vypadá pořád jako nová... takže bych se indesitek až tak nebála - kamarádka má podobný typ dokonce ještě o rok více, a taky je maximálně spokojená
Není tady
Vlaďko, děkuju za informace.
Není tady
Klubko napsala:Hlavně ne ARDO
Já si nemůžu na tuto značku stěžovat.
Pračku mám už 12 let a krom jedné výměny doutnavky šlape bez závad. A to peru téměř denně.
Ledničku ještě neměla potřebu se potkat s opravářem vůbec.
Upravil(a) JHe (5. 12. 2007 13:03)
Není tady
Tak já mám pračku Indesit ani ne rok a už byla 3x opravovaná a ted půjde po čtvrté.
To je kus od kusu. Dvě kamarádky si před lety koupily stejnou pračku Tatramatku Jedna ji má dodnes a druhá ji dávala 5x spravovat a nakonec koupila jinou. V každé značce narazíš na šmejd.
Není tady
Ma nekdo zkusenosti s kombinaci pracka-susicka?
Není tady