|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
majkafa napsal(a):
A ano, přátelé mě mohou opustit. Ale všichni najednou a žádný nezůstane? To asi ne.
Majko, já myslím, že v nouzi tě opustí "přátelé" a Přátelé ti zůstanou nebo navíc ještě získáš nové 
Každá krizová situace je vlastně jen taková prověrka - nás samotných
A příjde jen to, co jsme si sami připravili.
Proto je důležité žít život vědomě a ne se jim nechat smýkat či usnout na vavřínech.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
majkafa napsal(a):
A ano, přátelé mě mohou opustit. Ale všichni najednou a žádný nezůstane? To asi ne.
Majko, já myslím, že v nouzi tě opustí "přátelé" a Přátelé ti zůstanou nebo navíc ještě získáš nové
.
Drobnou poznámku. Tady bych spíš se klonil názoru Majky. V krizi tě opustí všichni jen skuteční přátelé zůstanou. Ti kdo odešli v době kdy ti bylo nejhůř nejsou oněmi "přáteli" ale toliko kamarády nebo přáteli, kteří to brali vždy něco za něco.
Není tady
Lálino, jestli nevěříš, že manžel je/byl schopný cosi udělat (apartmán pro milenku), tak tomu klidně věř ... A že štědrost manželů se vytrácí, to je klasický průběh. Zajdi si za právníkem ať víš na čem jseš, o co má smysl zabojovat a co je už ztracené - teď mluvím o majetku. Jakmile Tvůj M uvidí, že věci řeší s právníkem, bude se Ti sním jednat lépe. Neboj se a hlavně jednej rychle. Taky bych si na Tvém místě zajistila doklady, které budeš k rozvodu potřebovat. Jen tak mimochodem - boj o majetek leckdy pomůže rychleji uzdravit zlomené srdce a bolavou duši. Mám takovou zkušenost.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Ano.
Pisatel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
majkafa napsal(a):
.
Drobnou poznámku. Tady bych spíš se klonil názoru Majky. V krizi tě opustí všichni jen skuteční přátelé zůstanou. Ti kdo odešli v době kdy ti bylo nejhůř nejsou oněmi "přáteli" ale toliko kamarády nebo přáteli, kteří to brali vždy něco za něco.
Ty už jsi jak xxxx..... řekla jsem snad něco jiného, než teď tvrdíš ty???
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Majko, já myslím, že v nouzi tě opustí "přátelé" a Přátelé ti zůstanou nebo navíc ještě získáš nové.
Ty už jsi jak xxxx..... řekla jsem snad něco jiného, než teď tvrdíš ty???
Omluv mě ale jsem "zatmění mozku" kdy občas potřebuji překlad do znakové řeči teda to samé jinými slovy 
Jdu se schovat
Není tady
Lálino, a s tím apartmánem, kdyby to i byla pravda: zatímco ty ses opalovala na pláži, užívala sluníčka, moře a všeho, proč se k moři jezdí, ona seděla v tom svém apartmánu a čekala, aby byla k dispozici....vidíš, kam až dokáže člověk klesnout...?
Jediným správným rozhodnutím někdy nebývá začít život bez chlapa, s kterým člověk strávil spoustu let, protože. Vyhodit, uříznout, nechat jít.
Někdy je dobrý přijmout podmínky, které se mi nabízí tady a teď.
Pardon, já jsem si tohle vyťukala do zprávy asi v deset a mezitím proběhlo spoustu dalších informací a reakcí, takže vypadá tenhle příspěvek padle na hlavu.
Byla to vlastně reakce na striktní a jediné správné druhy uvažování.
Nemyslím si prostě, že je pro "každého" dobré uříznout se od dlouholetého vztahu. Necítím nutnost vykládat postiženým, jak se ponižují, jak žijí nesprávně, protože správně by to bylo...
Každý si nakonec vybere svojí cestu, která ho provede zahradou mezi trním vlastního těžkého rozhodování, co vlastně chci. Já totiž upřímně zírám, že skoro vždy se objeví někdo, kdo líčil jak se trápí, že jeho partner si našel někoho jiného. Jak krásné manželství než vystalo tohle měli. Jak je ten chlapa ddokonalý, jediný, úžasný, správný. Skoro všichni napíšou, že ho děsně milují (jí).
Pak střih a klapka číslo dvě. Nastane období nejtěžší. Už nemůžeme předstírat, že je vše dokonalé. Už bojujeme. Přemýšlíme, jestli je možné že už s ní byl tehdy a tehdy. On s ní vážně plánuje tohle a tohle... Všechny toho moc nenaspíme, všechny se snažíme najít rovnováhu.
A pro mě nejděsuplnější klapka je ta třetí u těch, které zůstaly samy nebo partnera "vyhodily". Z pravidla se o něm nemluví jinak než jako o pomatenci, život s ním nestál za nic. A to používám hodně mírná slova, většinou míváme horší postoj.
Jsem nenormální, když mi přijde, že jediným soudcem zůstat/nezůstat, vyhodit/nevyhodit má být mé vlastní já? Že je mi houby do apartmánů, které pronajímal milence, že je mi houby do všeho čím to ON pokazil, tedy pokud to nechci použít jako universální způsob sebemučení. Představivost je totiž mrcha a dokáže mi v té chvíli vykreslit dokonalý horor. Že tím ON není horší člověk, protože něco DĚLAL/NEDĚLAL?
hrosanek napsal(a):
Skoro všichni napíšou, že ho děsně milují (jí).
Pak střih a klapka číslo dvě. Nastane období nejtěžší. Už nemůžeme předstírat, že je vše dokonalé. Už bojujeme. Přemýšlíme, jestli je možné že už s ní byl tehdy a tehdy. On s ní vážně plánuje tohle a tohle... Všechny toho moc nenaspíme, všechny se snažíme najít rovnováhu.
A pro mě nejděsuplnější klapka je ta třetí u těch, které zůstaly samy nebo partnera "vyhodily". Z pravidla se o něm nemluví jinak než jako o pomatenci, život s ním nestál za nic. A to používám hodně mírná slova, většinou míváme horší postoj.
Jsem nenormální, když mi přijde, že jediným soudcem zůstat/nezůstat, vyhodit/nevyhodit má být mé vlastní já? Že je mi houby do apartmánů, které pronajímal milence, že je mi houby do všeho čím to ON pokazil, tedy pokud to nechci použít jako universální způsob sebemučení. Představivost je totiž mrcha a dokáže mi v té chvíli vykreslit dokonalý horor. Že tím ON není horší člověk, protože něco DĚLAL/NEDĚLAL?
hrošánku,
ono sesednout z mrtvého koně především taky znamená nelpět na starých vzorch chování a prostě změnit myšlení 
Neopakovat pořád stejné chyby a začít chápat a dělat věci jinak 
Není tady
Hrošánku, to je normální vývoj. Nejdřív se zintenzivní touha po M, potom prohlídneme a vidíme negativa a nakonec se nám názor ustálí někde uprostřed. Uvědomíme si i svoje chyby, vidíme to, co jsme vidět nechtěly. A BM zase po čase přizná i nějaké hezké vlastnosti bývalkám. A tak časem se ti dva bývalí mohou potkat v rovině přátelství, zdvořilosti, lhostejnosti ...
Není tady
Zdravím, napřed k těm kamarádkám. Nebylo to myšleno tak, jak to vyznělo. Mám (aspoň si to myslím) pár opravdových přátel, kteří jsou mě a naopak já jim kdykoli k dispozici, ale i oni mají svůj život. Myslela jsem to tak, že nebudu lítat s kýmkoli známým jen abych zabila čas a vypadla z domu dřív než odejde manžel. Prostě kdo uteče z domu dřív vyhraje.
Moc mi pomáhají Vaše názory, spousta z Vás už má tohle za sebou, radí z vlastní zkušenosti. Já jsem přes den celkem v pohodě, vadí mi večery. Už ani nevím kdy byl naposledy doma před 23 hodinou, to potom nastává můj čas a já běhám po baráku jako šílená a hlídám každou minutku. Nedokážete si představit moje štěstí při jeho příjezdu, který ovšem stejně nic nepřinese. Přijede vykoupaný (doma se už nekoupal hodně dlouho), vyměněné ponožky (pouze spodní prádlo vozí domů), najezený (někdy, patrně podle toho co je kde na jídelníčku), ulehne k televizi a v okamžiku spí. Prostě se jezdí domů opravdu jen vyspat. PROČ! A já, jako správná blbka se tetlím blahem, že je doma, že u ní nespí. A ona se patrně tetelí blahem, že u ní sice nespí, ale jinak je tam se vším všudy. Proč mě to tak strašně trápí, myslíte, že někdy dospěju k tomu, brát si z toho všeho jen to, co je nejlepší pro mně a brát to prostě jak to je?
Není tady

Pandorraa napsal(a):
xxxx napsal(a):
Jo jsem surová to se tu o mě přecí ví, ale pohádek se fakt najíst neumím.
Ty především neumíš přemýšlet a dostávat se do hloubky.
Bohužel staré indiánské moudro je nad tvé současné síly, protože všem lidem nejde jen o to se NAJÍST.
Řešit jakoukoliv situaci lze mnoha různými způsoby, přesto výsledek může být stejný. To jsi taky ještě nestačila postřehnout. Jinak bys na majku či mě pořád tak neutočila.
Potřebuješ shodit ostatní, aby více vyniklo tvoje úžasné řešení? A pročpak asi?
...vubec na tebe neutočím mám jiný názor a tak jako ty nechápeš proč já si nemyslím co ty ja nechápu tebe, tvoje aktivity tady mi příjdou spíše ekonomické. Tvoje akce jsou placené a nepřipadají mi jako nezištná pomoc... tak tolik k tobě a majku vubec neschazuju jen jí čtu a divím se jak zapoměla jak je někomu kdo je na začátku.
Není tady

majkafa napsal(a):
xxxx napsal(a):
...majkafo ty věříš tomu že tě přátelé neopustí? To je taková pohádka jako věřit tomu že tě nikdy neopustí manžel. Manžel by přeci měl být ten největší přítel....někdy mi tvoje rady připadají jako z jiného světa....Ty si sama byla v manželství samá kamarádka? Ty si na to měla čas? Tvoje naučené teorie asi v krizi nezabíraj. Zapoměla si jak si krizi "vyřešila" ty? Nezapomínej na to, že těm holkám může být jako tenkrát tobě a že když si tu přečtou tyhle duchovní teorie a nejen tvoje, tak vědí právě ty houby s octem. Přistaň zpátky na zemi ty už máš vyřešeno ale holky nevědí co bude zítra. Blábolů o ježdení na mrtvém koni:D se nikdo nenají a když je vyštípou z domu tak fakt pofrčej tou pustinou. Duchovní sekce je jinde, myslím že tyhle holky spíš potřebujou právníka než pohádky ....Jo jsem surová to se tu o mě přecí ví, ale pohádek se fakt najíst neumím. Ty holky potřebujou řešit, na kamarádky budou mít času dost až zůstanou skutečně sami, viď??
Právě, že jsem nezapomněla, jak jsem krizi vyřešila já. POUZE s pomocí PŘÁTEL. Na mnohé z nich jsem ve svém manželství "zapomněla", právě proto, že jsem se chovala, jako Lálina. Bez přátel, starých i nových, bych asi nebyla. Díkybohu, že oni nezapoměli na mne.
majko kde píšu že te opustí všichni přátelé? vytrhávaš veci z kontextu. Já neveřím na to že přátelé neopouštejí, naopak opouštějí uplně stejně jako třeba manželé, fakt je že se často objeví noví .
Není tady

Vanda napsal(a):
xxxx,
promiň, musím reagovat, i když zrovna pomáhám kamarádce a nemám moc času:
Přijde mi, že máš dojem, že jediné správné řešení je to tvoje, což asi není. Každý si musí dospět ke svému řešení a rozhodnutí.
Taky se mi nezdá, že v manželství není čas na kamarádky...v manželství je potřeba mít čas na cokoli pro sebe, koníčky, kamarádky, zájmy, teď už to vím, protože manželství se může rozpadnout a pak mi zůstanou prázdné ruce a protrápený čas.
S tím mrtvým koněm jsem to pochopila tak, že nemá cenu se snažit oživovat něco, co odešlo, ale pokračovat pěšky...jo, s koněm bylo líp, ale když mi pošel, tak je lepší jít pěšky, než nad ním sedět a čekat, jestli neobživne...kde v tom vidíš rozpor a blábol?
....promin musím reagvat nemám zrovna čas pomáhám lidem co jim selhal metabolismus třeba po otravě léky, mám pocit, že máš pocit, že jediné správné řešení je to tvoje...nikou řešení nenabízím, jen se laline snažím připomenout, aby si zajistila to na co má právo, jako třeba bydlení a majetek. Aby se jí nakonec do domu nenastěhovala milenka a ona s detmi nešupajdila do azyláku. A taky jí chci připomenout že skutečne spolehnout se muže jen na sebe. Přátelé si popovídaj ale bydlení jí nevěnujou. Stojim prostě na zemi. Psychokeců se nikdo nenají.
Upravil(a) xxxx (25. 1. 2008 19:25)
Není tady

Pisatel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Drobnou poznámku. Tady bych spíš se klonil názoru Majky. V krizi tě opustí všichni jen skuteční přátelé zůstanou. Ti kdo odešli v době kdy ti bylo nejhůř nejsou oněmi "přáteli" ale toliko kamarády nebo přáteli, kteří to brali vždy něco za něco.Ty už jsi jak xxxx..... řekla jsem snad něco jiného, než teď tvrdíš ty???
Omluv mě ale jsem "zatmění mozku" kdy občas potřebuji překlad do znakové řeči teda to samé jinými slovy
Jdu se schovat
...to sis dovolill moc odporovat té co ví všechno:D
jdi se schovat:D
Není tady

majka.r.63 napsal(a):
Lálino, jestli nevěříš, že manžel je/byl schopný cosi udělat (apartmán pro milenku), tak tomu klidně věř ... A že štědrost manželů se vytrácí, to je klasický průběh. Zajdi si za právníkem ať víš na čem jseš, o co má smysl zabojovat a co je už ztracené - teď mluvím o majetku. Jakmile Tvůj M uvidí, že věci řeší s právníkem, bude se Ti sním jednat lépe. Neboj se a hlavně jednej rychle. Taky bych si na Tvém místě zajistila doklady, které budeš k rozvodu potřebovat. Jen tak mimochodem - boj o majetek leckdy pomůže rychleji uzdravit zlomené srdce a bolavou duši. Mám takovou zkušenost.
...tvuj názor je mi blízký, vychází z reality. Duchovní je pěkná věc ale jdi s tím k soudu:/ právníci odpurce by se jen dobře bavili...
Není tady

Lálina napsal(a):
Zdravím, napřed k těm kamarádkám. Nebylo to myšleno tak, jak to vyznělo. Mám (aspoň si to myslím) pár opravdových přátel, kteří jsou mě a naopak já jim kdykoli k dispozici, ale i oni mají svůj život. Myslela jsem to tak, že nebudu lítat s kýmkoli známým jen abych zabila čas a vypadla z domu dřív než odejde manžel. Prostě kdo uteče z domu dřív vyhraje.
Moc mi pomáhají Vaše názory, spousta z Vás už má tohle za sebou, radí z vlastní zkušenosti. Já jsem přes den celkem v pohodě, vadí mi večery. Už ani nevím kdy byl naposledy doma před 23 hodinou, to potom nastává můj čas a já běhám po baráku jako šílená a hlídám každou minutku. Nedokážete si představit moje štěstí při jeho příjezdu, který ovšem stejně nic nepřinese. Přijede vykoupaný (doma se už nekoupal hodně dlouho), vyměněné ponožky (pouze spodní prádlo vozí domů), najezený (někdy, patrně podle toho co je kde na jídelníčku), ulehne k televizi a v okamžiku spí. Prostě se jezdí domů opravdu jen vyspat. PROČ! A já, jako správná blbka se tetlím blahem, že je doma, že u ní nespí. A ona se patrně tetelí blahem, že u ní sice nespí, ale jinak je tam se vším všudy. Proč mě to tak strašně trápí, myslíte, že někdy dospěju k tomu, brát si z toho všeho jen to, co je nejlepší pro mně a brát to prostě jak to je?
...Lálino nepřetahuj se s ní o něj, on za to nestojí, jen se víc a víc trápíš, nečekej na něj, žij svůj život...nejsi blbka jen si v těžký situaci. Měla jsem kliku že ten muj se nechal vyhodit a nechodil ke mně takhle dýl než pul roku a pak jsem mohla začít sama vydýchávat. To že on si svuj harém pravidelně obraží je zbabělost, asi nechce přijít ani o jednu z hraček... Doufej že nakonec nezustane u tebe, těžko by si si ho mohla vážit a to že by si zapoměla a důvěřovala je skoro utopie...
Není tady
xxxx napsal(a):
mám pocit, že máš pocit, že jediné správné řešení je to tvoje...nikou řešení nenabízím, jen se laline snažím připomenout, aby si zajistila to na co má právo, jako třeba bydlení a majetek. Aby se jí nakonec do domu nenastěhovala milenka a ona s detmi nešupajdila do azyláku. A taky jí chci připomenout že skutečne spolehnout se muže jen na sebe. Přátelé si popovídaj ale bydlení jí nevěnujou. Stojim prostě na zemi. Psychokeců se nikdo nenají.
Proč by jí měli věnovat bydlení? Ale pomůžou jí ho najít, půjčí penízky, když jsou zapotřebí na bydlení a řeknou, že když se jim nevrátí, budou vědět, že pomohli dobré věci. Třebáááás i tací jsou přátelé. A potřební když už potřební nejsou je samozřejmě vrátí a pmáhá se dál. Vždy, když je to potřeba a člověk je připraven a člověk požádá, pomoc přijde. Třeba i "věnování" bydlení. Cokoliv, co je potřeba. Já takové zkušenosti mám. 
Žádných KECŮ se člověk "nenají", ale i kecy, natož moudrá slova, pomůžou. 
Neřekla bych, že stojíš na zemi. Já mám z tebe pocit, že jsi tvrdý kámen, který na zemi leží.
xxxx napsal(a):
...vubec na tebe neutočím mám jiný názor a tak jako ty nechápeš proč já si nemyslím co ty ja nechápu tebe, tvoje aktivity tady mi příjdou spíše ekonomické. Tvoje akce jsou placené a nepřipadají mi jako nezištná pomoc... tak tolik k tobě a majku vubec neschazuju jen jí čtu a divím se jak zapoměla jak je někomu kdo je na začátku.
Máš pravdu, špatně jsem se vyjádřila, ty neútočíš na mne, ty útočíš na to, co já prezentuji, na to, co tě pravděpodobně nějak ohrožuje, protože tomu nerozumíš a ani tomu rozumět nechceš.
Pokud jde o pomoc.
Kdo ti řekl, že má být nezištná? A co je to vlastně nezištná???
A pomoc právníka, ke kterému tu holky posíláš, ta je nezištná???
A co tvoje psaní sem? Je nezištné?? Nebo tu čerpáš energii a utvrzuješ tak sama sebe, jak jsi to všem zase nandala, jak ty jsi to už všechno zvládla a jsi happy???
Není tady

majkafa napsal(a):
xxxx napsal(a):
mám pocit, že máš pocit, že jediné správné řešení je to tvoje...nikou řešení nenabízím, jen se laline snažím připomenout, aby si zajistila to na co má právo, jako třeba bydlení a majetek. Aby se jí nakonec do domu nenastěhovala milenka a ona s detmi nešupajdila do azyláku. A taky jí chci připomenout že skutečne spolehnout se muže jen na sebe. Přátelé si popovídaj ale bydlení jí nevěnujou. Stojim prostě na zemi. Psychokeců se nikdo nenají.
Proč by jí měli věnovat bydlení? Ale pomůžou jí ho najít, půjčí penízky, když jsou zapotřebí na bydlení a řeknou, že když se jim nevrátí, budou vědět, že pomohli dobré věci. Třebáááás i tací jsou přátelé. A potřební když už potřební nejsou je samozřejmě vrátí a pmáhá se dál. Vždy, když je to potřeba a člověk je připraven a člověk požádá, pomoc přijde. Třeba i "věnování" bydlení. Cokoliv, co je potřeba. Já takové zkušenosti mám.
Žádných KECŮ se člověk "nenají", ale i kecy, natož moudrá slova, pomůžou.
Neřekla bych, že stojíš na zemi. Já mám z tebe pocit, že jsi tvrdý kámen, který na zemi leží.
...a teď tu o Karkulce sorry;)
Není tady

Pandorraa napsal(a):
xxxx napsal(a):
Máš pravdu, špatně jsem se vyjádřila, ty neútočíš na mne, ty útočíš na to, co já prezentuji, na to, co tě pravděpodobně nějak ohrožuje, protože tomu nerozumíš a ani tomu rozumět nechceš.
Pokud jde o pomoc.
Kdo ti řekl, že má být nezištná? A co je to vlastně nezištná???
A pomoc právníka, ke kterému tu holky posíláš, ta je nezištná???
A co tvoje psaní sem? Je nezištné?? Nebo tu čerpáš energii a utvrzuješ tak sama sebe, jak jsi to všem zase nandala, jak ty jsi to už všechno zvládla a jsi happy???
mě tvoje zištné "pomáhání" neštastným lidem nijak neohrožuje/určitě lidem dáváš účtenky a platíš za ti vybrané tisíce daně/, jen nebudu dělat že ho nevidím. Připomínáš mi člověka, jehož jméno jsem už zapoměla, který objíždel stadiony a tisícům lidí za pouhých 500 káče sliboval zazračné uzdravení. Nakonec zmizel i s milionama a ty chudáci se divili že to nefunguje. A neplet si pomoc a "pomoc" za peníze, to není pomoc ale obyčejný obchod s lidma v nouzi. Právníka zaplatíš za to že se s tebou pujde soudit o taky TVŮJ majetek. Co nabízíš ty? Že si holky na tvé placené akci pokecaj? A zadarmo u kávy by to vyslechnutí bylo málo?? Už jsem ti tu psala že si jako šefka sekty, které lidi odevzdávají část svého výdělku "dobrovolně" tak už to u oveček ze sekty chodívá...Vůbec tu nečerpám energii, chodím sem kvuli holkám co jsou čerstvě v průšvihu a na který tu ty se svýma sektářskýma manýrama číháš....aby viděly i druhou stranu mince než tu co jim nabízíš ty a tvoje klaka, která si tě platí. Je to skutečně pár lidiček a jste ve všech forech.... Ano jsem happy a vím jak te to štve, protože kdybych byla neštastná mohla jsem taky za prachy na tvoje akce;)
Upravil(a) xxxx (25. 1. 2008 22:03)
Není tady
xxxx napsal(a):
Vanda napsal(a):
xxxx,
Přijde mi, že máš dojem, že jediné správné řešení je to tvoje, což asi není. Každý si musí dospět ke svému řešení a rozhodnutí.
Taky se mi nezdá, že v manželství není čas na kamarádky...v manželství je potřeba mít čas na cokoli pro sebe, koníčky, kamarádky, zájmy, teď už to vím, protože manželství se může rozpadnout a pak mi zůstanou prázdné ruce a protrápený čas.
S tím mrtvým koněm jsem to pochopila tak, že nemá cenu se snažit oživovat něco, co odešlo, ale pokračovat pěšky...jo, s koněm bylo líp, ale když mi pošel, tak je lepší jít pěšky, než nad ním sedět a čekat, jestli neobživne...kde v tom vidíš rozpor a blábol?....promin musím reagvat nemám zrovna čas pomáhám lidem co jim selhal metabolismus třeba po otravě léky, mám pocit, že máš pocit, že jediné správné řešení je to tvoje...nikou řešení nenabízím, jen se laline snažím připomenout, aby si zajistila to na co má právo, jako třeba bydlení a majetek. Aby se jí nakonec do domu nenastěhovala milenka a ona s detmi nešupajdila do azyláku. A taky jí chci připomenout že skutečne spolehnout se muže jen na sebe. Přátelé si popovídaj ale bydlení jí nevěnujou. Stojim prostě na zemi. Psychokeců se nikdo nenají.
xxxx, přečti si můj příspěvek č.82, biješ se o drevený mostík...
Myslím si, že je důležité v situaci Láliny ( i naší před nějakou dobou) mít někoho, s kým bolesti probereš, kdo tě přes sklo pochopí a napíše svůj náhled, i když nakonec je to na nás samých. Otázky bydlení, majetku jsou jasně moc důležité, o tom žádná, a taky tu o tom je všude řeč.
Proč teda ten konfrontační tón, xxxx?

Vanda napsal(a):
xxxx napsal(a):
Vanda napsal(a):
xxxx,
S tím mrtvým koněm jsem to pochopila tak, že nemá cenu se snažit oživovat něco, co odešlo, ale pokračovat pěšky...jo, s koněm bylo líp, ale když mi pošel, tak je lepší jít pěšky, než nad ním sedět a čekat, jestli neobživne...kde v tom vidíš rozpor a blábol?....promin musím reagvat nemám zrovna čas pomáhám lidem co jim selhal metabolismus třeba po otravě léky, mám pocit, že máš pocit, že jediné správné řešení je to tvoje...nikou řešení nenabízím, jen se laline snažím připomenout, aby si zajistila to na co má právo, jako třeba bydlení a majetek. Aby se jí nakonec do domu nenastěhovala milenka a ona s detmi nešupajdila do azyláku. A taky jí chci připomenout že skutečne spolehnout se muže jen na sebe. Přátelé si popovídaj ale bydlení jí nevěnujou. Stojim prostě na zemi. Psychokeců se nikdo nenají.
xxxx, přečti si můj příspěvek č.82, biješ se o drevený mostík...
Myslím si, že je důležité v situaci Láliny ( i naší před nějakou dobou) mít někoho, s kým bolesti probereš, kdo tě přes sklo pochopí a napíše svůj náhled, i když nakonec je to na nás samých. Otázky bydlení, majetku jsou jasně moc důležité, o tom žádná, a taky tu o tom je všude řeč.
Proč teda ten konfrontační tón, xxxx?
...pokračuji tonem kterým si začala, fajn že si ho pojmenovala;) lálina se sem chodí vypovídat a to je vpořádku, taky ti tu lálina napsala jak to má s kamarádkama. Ano otázka bydlení je důležitá a o tom tu mluvím já. Víš lálina se musí probrat a nečekat co chce její muž...ale je fakt že množství soukromých zpráv které dostávám a na které odpovídám mě ujištuje v tom že ne všichni to vidí jako ty a divím se kolik lidí se bojí napsat na sklo co si myslí, aby se ve své zoufalé situaci ješte nedostali pod palbu klaky kolem pandory. nebudu číst tvuj příspevek 82, nechce se mi promin.
Není tady
xxxx, překvapuje mě, že mě vnímáš konfrontačně, ale to je tvoje věc. Přečti si ty všechny příspěvky...mně připadá, jako bychom říkaly "jé, podívejte, modrá" a ty spustíš: nenene, nemáte pravdu, copak to nevidíte, to je přece modrá. Spíš mi připadá, že jsem se dostala pod palbu xxxx.
Upravil(a) Vanda (25. 1. 2008 22:20)