Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 24. 1. 2008 2:37

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Re: Opět nevěra!! Jak na ni?

hrosanek napsal(a):

Čtu to po sobě a musím říct, že je to čirá utopie, že by tohle mohl někdo dobrovolně chtít. Přinejmenším minimální procento vychovávané v těchto zeměpisných šířkách.

...taky mi příjde jako čistá utopie chtt si užívat sex s nekým kdo hp zrovna vyndal z buh ví koho a ten nekdo spí taky s buh v s  kým. To je fakt riskantní promiskuita a jen málokdo z nás se umí radovat třeba z banální kapavky....je to jako loterie chození do veřejného domu bez ochrany, když teda pominu stránku citovou a co takové vytírání sama sebou způsobuje v hlavě a na duši....

dum spiro spero

Není tady

#77 24. 1. 2008 5:18

Vanda
Host

Souhlasím s Hrošánkem, ale není jednoduché tenhle přístup akceptovat. Na to je potřeba hodně sebeúcty. No, tak já držím palce. Hlavně si teď najdi něco, co by tě bavilo a vyplnilo čas.

Upravil(a) Vanda (24. 1. 2008 7:07)

#78 24. 1. 2008 9:02

hrosanek
Host

xxxx máš pravdu s rizikem pohlavních a jiných chorob, ale tohle je jiné. S tou paní spí spoustu let a nevidím to jako typický jev promiskuity, kdy můžu něco chytnout. Je v tom asi takové riziko jako vystřídat za život pár partnerů.

#79 24. 1. 2008 15:52

Lálina
♥♥-----

Ahoj všem, tak nová informace zní : milenka je prý těhotná. Patrně neustála tlak a začala hrát vabank, nebo je to mimi chtěné z obou stran a potom by mě moc zajímalo, co bude dál.

Není tady

#80 24. 1. 2008 16:01

Vanda
Host

Lálino,
jestli to manžel tak nechtěl, tak je to hodně starej trik a pěkně nefér. Ale je to divný, že zrovínka teď... počkej, uvidíš, nic jiného ti nezbývá. A to ti řekl on?

#81 24. 1. 2008 16:45

Lálina
♥♥-----

Přímo do očí mu to řekla naše známá, že se to doslechla od lidí. Manžel nic nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. Ona mi vlastně hned po tom když se vše provalilo a já s ní mluvila, řekla, že dítě plánují. Nevím, vůbec nechápu co je to za ženskou. Jak si může být tak strašně jistá, že tímto vyhraje? Pro mě by taky nebyl problém s ním otěhotnět, ale co bych si tím pomohla? Přivést dítě do této situace? Já mám pocit, že ho vůbec neznám, padají  něj občas taková moudra, že se člověk nestačí divit.

Není tady

#82 24. 1. 2008 16:56

Vanda
Host

Lálino, přečetla jsem si tvůj první příspěvek. Tam píšeš, že ses za paní vypravila, a ona ti nastínila, jak si představuje budoucnost: dítě, společné bydlení ve vašem domě - teda asi jejich společné bydlení....pokud jede podle plánu, bylo by načase přestat si zoufat a sehnat právníka. Nevím, jestli ta paní má právo, pokud se rozvedete, se přistěhovat do vašeho domu - ale konzultaci by to chtělo, abys pro samé city a pocity nebyla vystrkovaná z vlastního. To už jde veškerý ohled stranou, buď připravená...nenech se vláčet událostmi a zajisti se..

#83 24. 1. 2008 16:59

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Lálino, divila by ses, ale i manželky ohrožené nevěrou tento trik používají. Udělala jsi dobře, žes ho nepoužila, protože žádný tvoreček si nezaslouží, aby se narodil, do takové situace. Děti mají chtít oba rodiče a domluvit se na tom.
Většinou dítě žádný vztah nezachrání a jestli to milenka udělala za zády tvého M, věř, že jestli je on jen trochu inteligentní, bude to od ní uvnitř sebe považovat za zradu a za nátlak nejhrubšího zrna. A toto je nátlak nehrubšího zrna.

Není tady

#84 24. 1. 2008 19:57

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Lálino jak tě tak čtu tak ty potřebuješ hlavně právníka a jestli mu vidíš do podnikání třeba by se našlo něco čím by si ho později přiměla aby tě nevyšoupl jako starou nepotřebnou skřín z vašeho domu. Zajisti se, uvědom si  o kolik kroků on je napřed  kolik si toho už zajistil, taky jsem byla slepá  a pak se nestačila divit jak ex už dva roky chystal pravní kroky k tomu aby nás oškubal jako husy... a měl to vymyšlené neskutečně dobře. Otevři oči, ted smutníš za nekým kdo si to nezaslouží za rok budeš jinde tak at pak nekoukáš jako kdysi já....ona láska dělá z chlapu slepé ovce, které pro svojí lásku jsou schopné zadupat vlastní děti natož nepotřebnou manželku,  která té  nové vlastně jen překáží. Zní to strašně a těžko se mi s tím smiřovalo ale na mazání medu je tu lidí dost, zajisti si majetek a cokoli co by se ti mohlo hodit, účty aj

dum spiro spero

Není tady

#85 24. 1. 2008 20:20

Lálina
♥♥-----

Do podnikání vidím, ale samozřejmě oficiálně je všechno OK, neoficiálně to bude slovo proti slovu, takže nevím čím bych mu mohla pohrozit. Je to pravda, co dělí láska z chlapů, najednou nevidí děti, neplatí žádné dané slovo. Všechno co řeknu já je lež, milenka je svatá a na rozdíl ode mne pravdomluvná. Mám informace z jejího okolí, jak se vyjadřuje, že konečně našla někoho, s kým nemusí počítat peníze. Já s dětmi škemráme o každou korunu, protože peníze prostě nejsou, tak co se dá dělat. Dnes jsem se dozvěděla, že ona dotyčná dáma řekla své kamarádce, že když jsme byli naposledy na dovolené, tak jí manžel zaplatil apartmán kus od nás a tam ji navštěvoval. Je pravda, že on nemusí být celý den na pláži, takže odcházel na pokoj, kde měl být sám. Nevím už čemu věřit. Toto mi pravda připadá přehnané, nevěřím, že bych si ničeho nevšimla, ale já tak ráda věřila všemu, co mi řekl.

Není tady

#86 24. 1. 2008 20:32

majkafa
Host

Lálino, ve svém prvním příspěvku  jsi napsala - Všechno jsem ztratila já, jistotu v rodině, klid, ILUZI lásky. Jak hlubokou pravdu jsi napsala. A pro iluzi toto všechno?

Upravil(a) majkafa (24. 1. 2008 20:33)

#87 24. 1. 2008 21:35

Lálina
♥♥-----

Pro mě i ta iluze znamenala všechno, já chtěla všechno. Věřila jsem, že to co člověk do vztahu vloží, se mu vrátí zpět. Jak říkám, nechci vlastnit, manžel vždycky měl a má naprostou volnost a MĚL i moji bezmeznou důvěru. Já opravdu věřila, že tenhle člověk by mě neuměl podrazit, ublížit, podvést. Věřila jsem, že rodina pro něj znamená totéž co pro mě, pocit bezpečí. Byla jsem doma šťastná, nepotřebovala jsem spoustu kamarádek, se kterými bych zabíjela čas a najednou ... Najednou se to valí odevšad a já mám pocit, že to nezvládám, že už nejde být silná, někdy mám obrovskou chuť zabouchnout dveře a utéct, někdy jsem schopná prosit, aby neodcházel. Ale on stejně jde za svým snem.

Není tady

#88 24. 1. 2008 21:46

majkafa
Host

Opravdu nechceš vlastnit? Nu, tvé psaní mi tak nezní. Člověk, který nechce nic, nic očekává, má tak široké mantinely na svém kluzišti, že se mu nádherně bruslí. Své mantinely si stavíme jen my sami. A někteří sakra úzké, až se na tom svém kluzišťátku sami utlučeme.
Ano - nepotřebovala jsem spoustu kamarádek, se kterými bych ZABÍJELA čas. To říká hodně. Skutečně s přáteli ZABÍJIME čas?
Partner tě může opustit. PŘÁTELÉ tě neopustí.

Upravil(a) majkafa (24. 1. 2008 21:57)

#89 24. 1. 2008 21:54

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Lálina napsal(a):

Věřila jsem, že to co člověk do vztahu vloží, se mu vrátí zpět.

Já taky.
Ale není to pravda.
Stává se, že to, co člověk do vztahu vloží, je využito, zneužito, pošlapáno a odkopnuto... grater

Není tady

#90 24. 1. 2008 21:56

majkafa
Host

Ale houby s voctem. smile

#91 25. 1. 2008 0:55

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lálino,
indiáni mají takové moudré přísloví, které mluví o tom, že je smrtelná hloupost snažit se jet pustinou na mrtvém koni. Lepší je sesednout a jít raději dál pěšky. Je tak větší naděje, že dorazíš do obydlených končin.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#92 25. 1. 2008 7:38

vera
♥♥♥♥♥♥-

Láli, byla jsem jako ty................rozumím ti, baby na Babinetu ti radí dobře, někdy je to hodně kruté................vydrž, čti....................a čti..................chce to čas...........................ale příjde TO

Není tady

#93 25. 1. 2008 8:51

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Opravdu nechceš vlastnit? Nu, tvé psaní mi tak nezní. Člověk, který nechce nic, nic očekává, má tak široké mantinely na svém kluzišti, že se mu nádherně bruslí. Své mantinely si stavíme jen my sami. A někteří sakra úzké, až se na tom svém kluzišťátku sami utlučeme.
Ano - nepotřebovala jsem spoustu kamarádek, se kterými bych ZABÍJELA čas. To říká hodně. Skutečně s přáteli ZABÍJIME čas?
Partner tě může opustit. PŘÁTELÉ tě neopustí.

...majkafo ty věříš tomu že tě přátelé neopustí? To je taková pohádka jako věřit tomu že tě nikdy neopustí manžel. Manžel by přeci měl být ten největší přítel....někdy mi tvoje rady připadají jako z jiného světa....Ty si sama byla v manželství samá kamarádka? Ty si na to měla čas? Tvoje naučené teorie asi v krizi nezabíraj. Zapoměla si jak si krizi "vyřešila" ty? Nezapomínej na to, že těm holkám může být jako tenkrát tobě a že když si tu přečtou tyhle duchovní teorie a nejen tvoje, tak vědí právě ty houby s octem. Přistaň zpátky na zemi ty už máš vyřešeno ale holky nevědí co bude zítra. Blábolů o ježdení na mrtvém koni:D se nikdo nenají a když je vyštípou z domu tak fakt pofrčej tou pustinou. Duchovní sekce je jinde, myslím že tyhle holky spíš potřebujou právníka než pohádky ....Jo jsem surová to se tu o mě přecí ví, ale pohádek se fakt najíst neumím. Ty holky potřebujou řešit, na kamarádky budou mít času dost až zůstanou skutečně sami, viď??

dum spiro spero

Není tady

#94 25. 1. 2008 9:15

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

xxxx napsal(a):

Jo jsem surová to se tu o mě přecí ví, ale pohádek se fakt najíst neumím.

Ty především neumíš přemýšlet a dostávat se do hloubky.
Bohužel staré indiánské moudro je nad tvé současné síly, protože všem lidem nejde jen o to se NAJÍST.

Řešit jakoukoliv situaci lze mnoha různými způsoby, přesto výsledek může být stejný. To jsi taky ještě nestačila postřehnout. Jinak bys na majku či mě pořád tak neutočila.
Potřebuješ shodit ostatní, aby více vyniklo tvoje úžasné řešení? A pročpak asi?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#95 25. 1. 2008 9:19

Vanda
Host

xxxx,
promiň

Upravil(a) Vanda (6. 10. 2008 22:17)

#96 25. 1. 2008 9:25

jája-pája
♥♥♥♥♥--
Místo: pražák jako poleno :)

Vanda jo, s koněm bylo líp, ale když mi pošel, tak je lepší jít pěšky, než nad ním sedět a čekat...

teda Vandi tohle si vytisknu!!!! fuckyou

Není tady

#97 25. 1. 2008 9:28

majkafa
Host

xxxx napsal(a):

...majkafo ty věříš tomu že tě přátelé neopustí? To je taková pohádka jako věřit tomu že tě nikdy neopustí manžel. Manžel by přeci měl být ten největší přítel....někdy mi tvoje rady připadají jako z jiného světa....Ty si sama byla v manželství samá kamarádka? Ty si na to měla čas? Tvoje naučené teorie asi v krizi nezabíraj. Zapoměla si jak si krizi "vyřešila" ty? Nezapomínej na to, že těm holkám může být jako tenkrát tobě a že když si tu přečtou tyhle duchovní teorie a nejen tvoje, tak vědí právě ty houby s octem. Přistaň zpátky na zemi ty už máš vyřešeno ale holky nevědí co bude zítra. Blábolů o ježdení na mrtvém koni:D se nikdo nenají a když je vyštípou z domu tak fakt pofrčej tou pustinou. Duchovní sekce je jinde, myslím že tyhle holky spíš potřebujou právníka než pohádky ....Jo jsem surová to se tu o mě přecí ví, ale pohádek se fakt najíst neumím. Ty holky potřebujou řešit, na kamarádky budou mít času dost až zůstanou skutečně sami, viď??

Právě, že jsem nezapomněla, jak jsem krizi vyřešila já. POUZE s pomocí PŘÁTEL. Na mnohé z nich jsem ve svém manželství "zapomněla", právě proto, že jsem se chovala, jako Lálina. Bez přátel, starých i nových, bych asi nebyla. Díkybohu, že oni nezapoměli na mne. smile
A ano, přátelé mě mohou opustit. Ale všichni najednou a žádný nezůstane? To asi ne. smile

Upravil(a) majkafa (25. 1. 2008 9:45)

#98 25. 1. 2008 9:28

Vanda
Host

Jájo - Pájo, mně tohle poznání nejvíc bolelo, a taky nejvíc pomohlo.

#99 25. 1. 2008 9:28

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

jája-pája napsal(a):

Vanda jo, s koněm bylo líp, ale když mi pošel, tak je lepší jít pěšky, než nad ním sedět a čekat...

teda Vandi tohle si vytisknu!!!! fuckyou

já taky!!tummenupptummenupp

Není tady

#100 25. 1. 2008 9:40

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Taky jsem měla ten pocit, přirovnávala jsem to k pravé ruce, co mě zničehonic začala fackovat- tak jsem ji musela odříznout.

Lálino, pláčeš nad rozlitým mlékem, tak už sakra zvedni hlavu a pochop, že problém máš ty, on ne, on je vysmátý.
Koukej se za sebe začít prát, nebo ti ujede vlak a přijdeš o zdraví.

Upravil(a) Regina (25. 1. 2008 9:41)

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí