Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 4. 12. 2007 13:51

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Re: Opět nevěra!! Jak na ni?

lejontina napsal(a):

Ahoj všem, Babinet sleduji a s nevěrou (na obou stranách) mám taky zkušenost a proto ych nebrala úplně vážně, co milenka řekla o "likvidaci" Láliného rodinného života...Milenky do očí poměrně často řeknou spíše, co chtějí, aby se stalo než, co se opravdu děje...Potkat se s manželkou je úplně ideální pro rozbití důvěry manželky v manžela a z pracovně-sexuálního vztahu je hned velká láska apod. Prý pokud chlap neopustí manželku kvůli milence do 1 roku vztahu, má milenka jen 27% šanci...Čili bych úplně nebrala v potaz milenčiny kecy...prostě využila životní šance... Jinak mě osobně se u nevěrného muže (po 7 letech vztahu) osvědčila léčba šokem...kamarádce jsem řekla, ať si nechá, že to zas taková výhra není (přišla mi říct o jejich plánech...což byl trošku šok), odstěhovala jsem se k rodičům bez debat, výčitek, pláče - do 2 týdnů vztah s milenkou definitivně ukončen, žehlit jsem ho nechala měsíc...

Jo, to si myslím, že v případě, že prostě jen "využívá" nabídek od dvou žen - fungovat tummenupp

Jestli je zamilovanej a prostě už o tebe vůbec nestojí ( a stojí mu už jen jinde ) - nepomůže nic.   sjuk vissla

Prodlužováním si dotyčná jen přivodí žaludeční vředy, v častých případech alkoholizmus atd..a to nemluvě o ztraceném čase, který je nenahraditelný.

Ty máš toho "dárečka" z nejvychcaně....

"Buď to zívneš a dáš mi pokoj, klid a zázení - nebo rozvod ( nebo jdu za ní ).

Polož si otázku - jestli ho vůbec ještě chceš a podle toho jednej .Jestli ano,ale chceš si zachovat trochu důstojnosti - odstěhuj se ( odjed na pár dní)
Dáš tím čas přemýšlet sobě i jemu...

Upravil(a) Santala (4. 12. 2007 13:56)

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#27 4. 12. 2007 13:52

lejontina
♥♥-----

Měla jsem štěstí v tom, že rodiče dlouhodobě bydlí na chalupě a já se vrátila do našeho domu (část mi patří) do svého pokoje...takže jsem to s nimi nijak zásadně neřešila + oni mi moc do života nemluví (dělí nás 200 km)...obecně do toho vždy někoho vtáhneš a kdo jiný než rodina ti má pomoct? Mě třeba přijde lepší řešit to s rodinou než 30 známýma...každopádně nejde o to, kam se odstěhuješ (pokud jsi v jeho bytě), ale že si nehledáš výmluvy a uděláš to (já bezdětná a pracující jsem si jaksi nenašla vhodnou výmluvu, proč mu dřepět za krkem)... yikes)

"kdo hledá, najde. Kdo nehledá bude nalezen." Řekla klec a vyšla hledat ptáka.

Není tady

#28 4. 12. 2007 16:47

x52658
Host

Lálina napsal(a):

Ahoj, díky všem za názory. Ono, teoreticky je to jednoduchý a já vím co bych měla udělat. Prakticky je to o ničem. Manžel absolutně odmítá o situaci mluvit, prostě nic není a po tom co bylo se nemám pídit. Nechce řešit, nechce mluvit o tom co bude a já mám pocit, že na to po třech měsících mám nárok. Přece musí být nějaké řešení, ale nejhorší je, že jemu to asi takto pro tuto dobu vyhovuje. Jak trefně poznamenal známý, je to sen každýho chlapa. Když ho na...re jedna jede ke druhé a naopak.

Ahoj Láli.Naprosto přesně cítím a chápu,jak to vidíš a cítíš ty...ta "zvědavost",touha,potřeba vědět proč,kdy a jak...ale ono ti to fakt naprosto nijak a v ničem nepomůže...naopak,jen tě to hodí někam zpátky,možná ti bude i hůř než je a bylo,protože si vzpomeneš na krásnou procházku s dětma v podzimním slunci,kolem řeky,kdy jste se smáli,sbírali ořechy a ořechové aleji,domlouvali jste se o vánocích,o dárcích pro děti,o dovolené,probrali jste všechno,co jste mohli a ty jsi se naprosto cítila šťastná a měla pocit,že TOHLE nemůže skončit a pak...pak si uvědomíš,že on dvě hodiny na to mazal za toou svojí nádherou a slibovali si hory doly...To je mnohem horší,než to,že teď nevíš očem to je nebo bylo mezi nimi.Věř mi,tohle jsou děsný pecky...
Jestli ti můžu ze své zkušenosti radit,tak jen pár věcí...zahánět myšlenky,zapomínat,myslet na něco jiného,zahánět myšlenky,zapomínat,myslet na něco jiného a takhle pořád dokola.Když to u nás bouchlo,tak jsem si myslela,že se to za dva měsíce srovná...ještě teď po roce mě to čas od času doběhne,ale je to už mnohem lepší a jednodušší to zahnat a je to jen vlastně tím tréninkem mozku.
Začni si hledat práci,to za prvé.Nebudeš na něm tolik závislá,budeš mít vlastní okruh přátel a nových známých a pokud to bude smíšený kolektiv,tak je to jen a jen dobře...Oni ti chlapi jsou děsní,ale když vidíš,jak se za tebou otáčí,jak najednou musí za tebou s nějakou neodkladnou záležitostí,kterou jindy nechali plavat...no,je to dost příjemný.Třeba pro mě o to víc,žejsem dřív pracovala jen mezi ženskými...A máš tď vidět mého manžela,jak se stará a je na pozoru...Ono,když nejsem každý druhý víkend doma a mezi tím máme co 14dní merendu v práci,k tomu vidí,že ti chlapi se otočej...to i když je kliďas k pohlůedání,tak tohle ho klidného tedy nenechává...
Za další...nevím,jak na tom jsi s nějakými koníčky a podobně...jestli nc nemáš,fakt si to najdi.I kdybys tam z počátku měla tahat děti s sebou,pokud máš malý...
A pamatuj si především-TY jsi pro svého muže ta nejlepší.Pokud to ví,tak se srovná,pokud se nesrovná,tak to neví a pak si s tím hlupákem přece nebudeš kazit život.Možná jednostranný a zjednodušený pohled,ale aspoň v počátku zabírá...
Drž se...pussa

#29 4. 12. 2007 18:58

Lálina
♥♥-----

Ahoj, odjet někam je pro mě problém. K rodičům to nejde, mají co dělat sami se sebou, navíc dcera chodí do školy a nemá na ni kdo dohlídnout. Manžel to nedělal nikdy, ta proč by se snažil teď ? Navíc jí nechci motat hlavu, proč máma odjela sama pryč, dokud to nebude bezpodmínečně nutné. Snažím se hledat si práci, ale tady u nás je to celkem velký problém, pokud nechci pracovat na tři směny v továrně. Myslím na sebe, snažím se mít sama sebe ráda, ale když se chlap doma nají, převleče do čistého a odjede večer co večer pryč, se slovy, že má ještě spoustu práce a vy víte s kým tu práci má, jste totálně na kolenou. Právě teď mi tu dcera brečí, tatínek jí slíbil, že ji vezme odpoledne s sebou na cesty a prostě se nedostavil. V ten moment jsem schopná ho zabít.

Není tady

#30 4. 12. 2007 19:25

hrosanek
Host

Láli,

jeden dotaz, jak víš, že nemá skutečně práci? Proč předpokládáš, že jede za milenkou? Dedukce zabíjejí veškeré naděje na tvůj klid.

Aspoň se Ti pokusím vylíčit, co si tím způsobuješ a kde může být pravda.

1) Opravdu neříká pravdu a jezdí za svojí milenkou. Tvoje nervozita a nedůvěra, že Ti říká pravdu, ho k ní žene ještě rychleji. A proč ti lže? Nechce Ti ubližovat nebo se chce vyhnout scéně.

2) Opravdu neříká pravdu, ale kdybys mu věřila a byla v klidu a nechala ho jít si zaskotačit, tak by se vracel do klidného přístavu.  Milá, klidná, vyrovnaná a čím dál více NEZÁVISLÁ žena má obrovskou šanci ho mít zpátky přesně ve chvíli, kdy selže ta druhá.

3) Říká pravdu a ty svojí nervozitou a nedůvěrou ho ženeš k tomu, aby po cestě do práce otočil auto směrem k ní, aby byl s tou s kterou je klid.

Láli, je to JEHO problém. Miluješ-li ho, pak bojuj, ale s grácií. Bojuj o svůj prostor v jeho životě. Já nevěřím, že něco zmůže stanovení mantinelů tomu druhému. Jedinou bariérou, kam až chce člověk zajít, si musíš dát sama. Vztah s milenkou nech vyřešit svého muže, řekni si o svůj prostor na vlastní život. Třeba to, že se nikdy nestaral o svojí dceru, proč by teď nemohl začít.

#31 4. 12. 2007 19:37

hrosanek
Host

Ještě malá poznámka k tvé poslední větě. Každému se někdy stane, že něco nestihne. Proč mám blbý pocit, že cokoliv teď tvůj manžel provádí nebo neprovádí, tak je blbě? Proč mám blbý pocit, že to co jsi mu vždycky tolerovala, protože tak byl váš život zařízený, tak se dneska stává rozbuškou pro výčitky. Když jsme s tím druhým šťastné, neexistuje v naší hlavě trvalá hrůza z toho, že ho ztrácíme, tak jednáme jinak.

#32 4. 12. 2007 19:52

x52658
Host

Ale Láli,však nemusíš hned odjíždět...Nevím,možná jsi mě špatně pochopila,já odjíždím na celý víkend až teď,skoro po roce.Poprvé jsem se odvážila odjet po 8 měsících po velkém třesku.To se prostě vykrystalizovalo během veškerého rovnání mezi námi,kdy jsem se odhodlala přece jen rodinu,děti i jeho trošku hodit za hlavu a starat se sama o sebe,i když to je vlastně posun k lepšímu i pro ně.Když budou mít doma mámu,která má svoje zájmy,je to pro ně jen a jen dobře.Těmi svými zájmy jsem,aspoň pro začátek pro tebe myslela třeba nějakou keramiku,cvičení,tancování...prostě něco.Něco začni,nejlepší je to tak,abys tam dcerku mohla vzít s sebou a manželovi doma -dopředu!!-nadhoď,že by se ti hodilo,kdyby příští týden ve středu mohl být doma s dcerkou,že něco máš.Když bude,projeví dobrou vůli,tak je to fajn,když nebude,tak to třeba zrovna bohužel nevyšlo,tak sbal dcerku a vem ji s sebou.Aby i on viděl,že to se svým zájmem myslíš vážně a nenecháš se od něj nijak odradit...
A co se týče jeho odjezdů nebo pozdních příjezdů...No,ono ať je to jak chce,tak to s ní nejde skončit hned z minuty na minutu.Je to děsný,ale tak to je,aspoň ve většině případů.Je to fakt z větší části na tobě,jestli mu dáš šanci,aby to srovnal,aby se na ni vykašlal a zůstal s tebou.Samozřejmě,jsou tady holky,které mají nebo měli doma člověka,který prostě byl už jinde nebo to je slaboch,ale to asi musíš svého muže nějak odhadnout,jestli to má nějakou cenu a jestli se ti chce do toho boje vstoupit.K tomuhle je dobrá knížka Miguela Ruize Čtyři toltécké dohody.Je to i někde na netu,já si ji tenkrát koupila a vlastně si pamatuju především tu třetí dohodu: NEVYTVÁŘEJ DOMNĚNKY.A o tom to dost je.
Takže,abych to shrnula:nedomnívej se-v podstatě nic si nedomýšlej,ty to vidíš zkresleně,najdi si něco svého a na minulost se snaž zapomenout.

Upravil(a) bazalka (4. 12. 2007 19:53)

#33 4. 12. 2007 19:52

Lálina
♥♥-----

Já až moc dobře vím, že se každému někdy stane, že něco nestihne. Ale NĚKDY. Ne vždycky, když se to týká nás. V posledních týdbech ať slíbí cokoli, ne mně, dceři (syn už je velký), nikdy to nevyjde a já už nevím jak to vysvětlovat a usmívat se u toho. Když něco řeknu manželovi, odpoví mi, že přece o nic nejde, tak pojedou nebo půjdou jindy, ale jindy je to stejný.

Není tady

#34 4. 12. 2007 19:56

hrosanek
Host

Čteš Láli jenom půlku, důležitější byla ta o představách a domněnkách... smile

#35 4. 12. 2007 20:01

Lálina
♥♥-----

Omlouvám se, moc rychle jsem to odklikla. Já jemu nevyčítám nic, co se netýká dětí. Nejsem nepříjemná ani když se vrací v noci, snažím se neukázat jak moc jsem nervozní, jak velký mám strach, jestli se vrátí. O tom to není, naopak, vyvařuju, peču, snažím se být upravená a nepožadovat nic nad rámec možností, aby cítil doma pohodu. Ale když potom nezávisle na sobě několik lidí potvrdí, že opravdu nebyl tam kde měl být a navíc tam nebyl sám, dokonce ti, kteří mě neznají, říkají že potkali pana... s manželkou a jak se pěkně k sobě měli, to se potom špatně vytváří šťastný domov.

Není tady

#36 4. 12. 2007 20:06

hrosanek
Host

Lálinko a proč ho chceš?

#37 4. 12. 2007 20:16

x52658
Host

Jojo,Láli,to je špatný a bolí to a bude to bolet ještě dlouho a bude se to dlouho vracet a až si budeš říkat,jaká jsi šikovná,že začínáš být nad věcí a naprosto v pohodě,tak se objeví něco,co ti ukáže,že tak až v pohodě nejsi.Tohle ti můžu slíbit,protože tak to je.Ale všechno se dá.
Svého manžela ber jako člověka,on si nemůže říct,že teď šlus a končím.To prostě nejde.On si to taky musí srovnat nějak v hlavě a ujasnit,co vlastně chce.Já se ho nechci zastávat,ale věřím tomuhle.Věřím,e když to manžel chtělo tam skončit,tak že další měsíce,kdy za ní jezdil,že to bylo jen a jen ze zvyku.No,asi mu křivdím,on tam prý zas tolik nejezdil,ale volali si a psali..Tam je právě nejdůležitější jemu,ale hlavně sobě ukázat,že dokážeš žít bez něj,Že tě to bolí do roztrhání,to on nemusí vědět.On je teď právě na rozcestí,neví kterou cestou se má vydat,protože tam ho láká něco nového a ví,že se má kam vracet domů.kde všechno funguje a je všechno na svém místě.ONo to děláš dobře,že jsi upravená a máš všechno v pohodě,ale zas na druhou stranu tam je ta jeho jistota..já se vrátím a doma je všechno jak má být...Zkus občas něco nestihnout...Ne často,třeba právě ten jeden den v týdnu...A říct-jé,miláčku,promiň,že není něco připraveno,já jsem to nestihla...Můžeš mi pomoct?Prostě ho nenápadně a nenásilně zviklat v té jeho jistotě.Ale nenápadně a hlavně-musíš se v tom cítit sama dobře.Když budeš mít výčitky a budeš si sama sobě říkat,že jsi špatná,že by ses měla radši starat o něj,tak on to pozná a nebude tomu věřit...

#38 4. 12. 2007 22:26

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Lálina - Ahoj, díky všem za názory. Ono, teoreticky je to jednoduchý a já vím co bych měla udělat. Prakticky je to o ničem. Manžel absolutně odmítá o situaci mluvit, prostě nic není a po tom co bylo se nemám pídit. Nechce řešit, nechce mluvit o tom co bude a já mám pocit, že na to po třech měsících mám nárok. Přece musí být nějaké řešení, ale nejhorší je, že jemu to asi takto pro tuto dobu vyhovuje. Jak trefně poznamenal známý, je to sen každýho chlapa. Když ho na...re jedna jede ke druhé a naopak.
"ale nejhorší je, že jemu to asi takto pro tuto dobu vyhovuje."
"Ale když potom nezávisle na sobě několik lidí potvrdí, že opravdu nebyl tam kde měl být a navíc tam nebyl sám, dokonce ti, kteří mě neznají, říkají že potkali pana... s manželkou a jak se pěkně k sobě měli,"

Cožéééé?? Čtu špatně? Ty ža na něco nemáš nárok? Nebyl tam a nebyl sám? Co si to k Tobě vlastně dovoluje? Dostal by kartáč, Láli, ne že bych se usmívala a dělala pohodu. To je zřejmě situace opravdu k "rozhodnutí".

No tak ještě dva drobné náhledy:
1) nevyřešíš to zřejmě za týden, na to se připrav. Jsi teď "ve víru". Ono správné rozhodnutí v Tobě může dozrát třeba až za rok. Takže se ničeho neděs, zhluboka dýchej, klidně si doma o samotě zařvi nějaký sprostý slova (zavři si ale okna), všecko se časem zklidní a bude to dobré. Pádluj ke kadeřnici, na masáže (k chlapovi!!), na manikúru, do knihovny, do kina .... tummenupp

2) objednala bych se k advokátce (hodinka pokecu Tě nezabije), protože to, co se tam dozvíš o vašem společném majetku, Tě může příjemně překvapit, věř mi wink  Asi bych si kufry nepakovala, protože by se to jednou u soudu mohlo považovat za opuštění domácnosti atd. Nakonec, proč bych vyklízela SVOU domácnost?
Kdepak!!! - nejdřív a to OPRAVDU co nejdřív!! hleďte propustit tu babu, radím Ti dobře. (výjimečně - jsem si jistá) smile. Na tom totiž poznáš, jestli si manžel víc váží Tebe nebo jí (a budeš to mít usnadněný) - každá podřízená je nahraditelná wink.

Mooooc Ti držím palce - jo a ten Mercedes bych mu trochu ťukla wink nebo s ním radši odjela někam na hory s děckama si zalyžovat. (Trochu zlehčuji, ale neboj, všecko to bude dobré, jednou).

Upravil(a) Tercila (4. 12. 2007 22:51)

Není tady

#39 4. 12. 2007 23:37

x21365
Host

Lálino, tak z vlastní zkušenosti ....
1/ Tři měsíce jsou moc krátká doba, jak napsala Tercila, jsi ve " víru". Nevíš co je úpravda, jestli ti jí říká a i když by ti jí říkal, stejně řešíš své domněnky a jestli to není náhodou lež.
2/ Držíš to v sobě, poskytuješ servis, nic nevyčítáš .... ale ty to zatím chceš dělat. Neumíš si život představit bez něj a vlastně to ani řešit nechceš.
3/ Po uplynutí další doby, kdy je ti "svým způsobem" jedno , jestli má nebo nemá milenku a pravdu vlastně znáš nechceš se jednou ráno probudíš a řekneš si . Dneska by to šlo ....

Mám tím na mysli vlastní hodnotu, svoje já a .... jak to popsat , abys pochopila. Já měla stejné myšlenky , věřila mu a pak zas nevěřila ..., pak se občas něco provalilo. A jednoho dne jsem za tím šla cíleně. A počkala si na BM před tou prací, kde měl to důležité jednání. Když mě viděl po příjezdu , byl " ve smrti". Nebylo to o tom ho nachytat, bylo to o mě. Bolelo to ale já věděla, že raději sama než další rok, dva... v tom co mi povídá. V tomhle jednal můj BM stejně jako tvůj, neřešit, ty za to můžeš a táák ............. protože asi ani tvému muži nedochází nebo si vůbec neumí připustit, že jsi silná ženská , která ho k životu nepotřebuje. A hlavně to nevíš dneska ty sama. Ovšem , až to zjistí, tak s tebou bude chtít diskutovat a ...a pak teprve nastane ta pořádná prd..el. Opravdu se zkus soustředit na sebe a neřešit ve své hlavě, jestli s ní je nebo není. Jednak to nevyřešíš a za druhé trápíš sama sebe. Drž se holka hjarta

Upravil(a) Misa II (4. 12. 2007 23:39)

#40 4. 12. 2007 23:41

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

to je pravda,mě už taky je jedno zda je u ní,nebo v práci,na začátku jsem si pro něho i došla k ní a byl mazec,ale ted vím,že nejsou v pohodě,protože jsem já v pohodě a on vždy přijde,i když někdy pozdě,ale přijde spát domů...

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#41 5. 12. 2007 9:06

Lálina
♥♥-----

Dobré ráno všem.
Nejdříve odpovím Tercile. Okamžité propuštění "baby" jsem chtěla jako první věc a tak jako jsem byla odmítnuta před třemi měsíci, tak i teď mi bylo řečeno, že v žádném případě, protože nikoho lepšího nemá (nabízela jsem, že tu práci budu dělat já sama a to si piš, že na to mám), a hlavně ji nemůže propustit, protože je přece sama se synem, tak jak by to zvládala. Oznámila jsem M., že mě to vůbec nezajímá, ale to jsem se se zlou potázala. Já byla ta sobecká, zlá, nepřející potvora, která se chce mstít.
A teď Míša II. Taky jsem se jela přesvědčit k ní před dům, jestli jsou pravdivé ty informace o tom, že u ní tráví každý večer. Strávila jsem před domem v autě několik chvil a informace jsou pravdivé, jen nechápu, proč se vrací spát domů, že se mu chce se v noci sbalit a odjet, když už se to provalilo. Kdybych byla na světě ještě 300 let, tak stejně těm mužským nebudu rozumět.

Není tady

#42 5. 12. 2007 9:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Láli, ja nebývam kategorická, ale tu už musím povedať: Tvoj muž je chruňo a myslím, že od neho môžeš čakať máločo dobré... Čo  najskôr si zariaď vlastný život, vlastné financie, vlastnú prácu a vlastných kamarátov. Myslím, že najneskôr v tej chvíli ti dôjde, že ho máš vlastne len na ozdobu - ak sa vôbec dá povedať, že ho máš. hmm Ak nefunguje ani ako otec, tak ide fakt len o tú čiarku - akože si vydatá... dumbom

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#43 5. 12. 2007 9:44

Salen
♥♥♥♥♥♥-

LEJONTINO - to mi udělalo fakt radost si tě přečíst, konečně reakce taková, jaká by měla být! Ale musím souhlasit s tím co tu už někdo napsal, že tohle zafunguje jen tehdy, když jde opravdu jen o úlet a chlap v podstatě odejít nechce. A taky tvoje výhoda, že nemáš děti a nejsi ničím svázaná.

Jooo, kdo ví - kdybychom takto uměly reagovat všechny, místo brečení a prošení a odpouštění a věšení se na krk, možná by mnoho příběhů dopadlo jinak.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#44 5. 12. 2007 11:21

eset
♥♥♥♥---

Selima napsal(a):

Láli, ja nebývam kategorická, ale tu už musím povedať: Tvoj muž je chruňo a myslím, že od neho môžeš čakať máločo dobré... Čo  najskôr si zariaď vlastný život, vlastné financie, vlastnú prácu a vlastných kamarátov. Myslím, že najneskôr v tej chvíli ti dôjde, že ho máš vlastne len na ozdobu - ak sa vôbec dá povedať, že ho máš. hmm Ak nefunguje ani ako otec, tak ide fakt len o tú čiarku - akože si vydatá... dumbom

to je povedané absolútne presne

Ak ťa opantala jeho pokojná sila alebo jej čaro, ak sa očarený oddáš, to nie je láska, ale porážka.

Není tady

#45 5. 12. 2007 15:17

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Lálina napsal(a):

Ahoj, odjet někam je pro mě problém. K rodičům to nejde, mají co dělat sami se sebou, navíc dcera chodí do školy a nemá na ni kdo dohlídnout. Manžel to nedělal nikdy, ta proč by se snažil teď ? Navíc jí nechci motat hlavu, proč máma odjela sama pryč, dokud to nebude bezpodmínečně nutné. Snažím se hledat si práci, ale tady u nás je to celkem velký problém, pokud nechci pracovat na tři směny v továrně. Myslím na sebe, snažím se mít sama sebe ráda, ale když se chlap doma nají, převleče do čistého a odjede večer co večer pryč, se slovy, že má ještě spoustu práce a vy víte s kým tu práci má, jste totálně na kolenou. Právě teď mi tu dcera brečí, tatínek jí slíbil, že ji vezme odpoledne s sebou na cesty a prostě se nedostavil. V ten moment jsem schopná ho zabít.

OK - odjet to nejde....

Práce: myslím, že by neměl být problém vzít práci na 3 směny - nikde není dáno, že tam budeš pracovat do penze, ale prostě pro začátek. Dcera - 10 let - to zvládne, neboj,trošku se osamostatní, třeba namazat k  večeři chleba s něčím by přeci zvládla, jsou mobily, tak pod kontrolou bys to měla.

Vypadá to, že tvůj chlap má doma klidný "full service", tak co by večer někam nešel - ono kdybys pracovala, jistě bys neměla zas tolik času  žehlit mu košilečky, aby si je mačkal někde jinde. Sorry, asi  to bylo hnusný, ale to má být to nakopnutí!!!!

S tím, že otec dceři cosi slíbil a nedodržel - to je krutý, s tím ale ty nic nenaděláš, i kdybys mu to měla vyčítat...To znám z vl. zkuš., když měl manžel milenku, tak na prvním místě byla ona a jeho či její zájmy, pak dlouho nic a pak možná vlastní dítě.....o domluvě   taky nemohlo být řeči.

Není tady

#46 5. 12. 2007 15:19

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Lálina napsal(a):

Já až moc dobře vím, že se každému někdy stane, že něco nestihne. Ale NĚKDY. Ne vždycky, když se to týká nás. [b][b][b]V posledních týdbech ať slíbí cokoli, ne mně, dceři (syn už je velký), nikdy to nevyjde a já už nevím jak to vysvětlovat a usmívat se u toho[/b][/b][/b]. Když něco řeknu manželovi, odpoví mi, že přece o nic nejde, tak pojedou nebo půjdou jindy, ale jindy je to stejný.

Tak ať to dětem vysvětlí sám!!!

Není tady

#47 5. 12. 2007 15:26

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Lálina napsal(a):

Omlouvám se, moc rychle jsem to odklikla. Já jemu nevyčítám nic, co se netýká dětí. Nejsem nepříjemná ani když se vrací v noci, snažím se neukázat jak moc jsem nervozní, jak velký mám strach, jestli se vrátí. O tom to není, naopak, vyvařuju, peču, snažím se být upravená a nepožadovat nic nad rámec možností, aby cítil doma pohodu. Ale když potom nezávisle na sobě několik lidí potvrdí, že opravdu nebyl tam kde měl být a navíc tam nebyl sám, dokonce ti, kteří mě neznají, říkají že potkali pana... s manželkou a jak se pěkně k sobě měli, to se potom špatně vytváří šťastný domov.

Tak to on si vytváření šťastného domova nejen neváží, ale ani mu to taky nic neříká.....co takhle jednou nechat studená kamna?A jestli chceš říct, že přeci kvůli dětem vařit musíš, tak ti chci jen poradit, že nejsou miminka a je u nás dost restaurací.....možná se páníček bude divit, že příjde domů z rejů a doma nic( popř. nikdo), protože budete třeba v kině.....

Není tady

#48 5. 12. 2007 15:45

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Lálina napsal(a):

Dobré ráno všem.
Nejdříve odpovím Tercile. Okamžité propuštění "baby" jsem chtěla jako první věc a tak jako jsem byla odmítnuta před třemi měsíci, tak i teď mi bylo řečeno, že v žádném případě, protože nikoho lepšího nemá (nabízela jsem, že tu práci budu dělat já sama a to si piš, že na to mám), a hlavně ji nemůže propustit, protože je přece sama se synem, tak jak by to zvládala. Oznámila jsem M., že mě to vůbec nezajímá, ale to jsem se se zlou potázala. Já byla ta sobecká, zlá, nepřející potvora, která se chce mstít.
A teď Míša II. Taky jsem se jela přesvědčit k ní před dům, jestli jsou pravdivé ty informace o tom, že u ní tráví každý večer. Strávila jsem před domem v autě několik chvil a informace jsou pravdivé, jen nechápu, proč se vrací spát domů, že se mu chce se v noci sbalit a odjet, když už se to provalilo. Kdybych byla na světě ještě 300 let, tak stejně těm mužským nebudu rozumět.

To jsem si myslela, že ji odmítl propustit, protože ve vztahu milenka - manželka - u muže vyhrává přece ten slabší článek, a to milenka, takže té se nesmí ani vlásek zkřivit....a přesně to jsem si myslela, že ti odpoví, chápej tedy některé vhlapy s milenkama, a nic nového pod sluncem - takže opravdu  tvoje jediná možnost naopak ty z té "práce" vypadnout a najít si něco jiného, abys na to nemusela čučet a tolik se tím zabývat

A jezdí domů: protože vás takto má obě pod určitou kontrolou, a mezi námi, kdyby tě chtěl za ni vyměnit, tak by prostě domů nejezdil.....jde o to, co by následovalo, kdyby od tebe neměl doma full service a domácí pohodu a vrátila by ses třeba z kina půl hoďky po něm -buďto by se více držel doma, anebo by se přestěhoval k ní....

Není tady

#49 5. 12. 2007 15:47

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Lálina napsal(a):

Dobré ráno všem.

To jsem si myslela, že ji odmítl propustit, protože ve vztahu milenka - manželka - u muže vyhrává přece ten slabší článek, a to milenka, takže té se nesmí ani vlásek zkřivit....a přesně to jsem si myslela, že ti odpoví, chápej tedy některé vhlapy s milenkama, a nic nového pod sluncem - takže opravdu  tvoje jediná možnost naopak ty z té "práce" vypadnout a najít si něco jiného, abys na to nemusela čučet a tolik se tím zabývat

A jezdí domů: protože vás takto má obě pod určitou kontrolou, a mezi námi, kdyby tě chtěl za ni vyměnit, tak by prostě domů nejezdil.....jde o to, co by následovalo, kdyby od tebe neměl doma full service a domácí pohodu a vrátila by ses třeba z kina půl hoďky po něm -buďto by se více držel doma, anebo by se přestěhoval k ní....

Není tady

#50 21. 1. 2008 19:24

Lálina
♥♥-----

Tak jsem zpátky a zase žebrám o radu. Každý den poctivě všechno čtu a nasávám informace jako houba. Moc mi všechny pomáháte, dokonce i pánové.
U nás pořád všechno stejné. Manžel nejen, že vztah neukončil, s přítelkyní pracovní poměr taktéž neukončil, navíc je u ní víc než doma. Dnes mi řekl, že se do konce března rozhodne co bude, ale nemůže mi nic slíbit. Jsem z toho hodně špatná a nevím co dál.  Jak se mám teď chovat, já přece nechci soupeřit a dva měsíce bojovat s jinou ženskou o to, která z nás je lepší. Která líp vaří, pere, uklízí, miluje se...
Asi se divíte, ale já o něj pořád stojím, chtěla bych aby se vrátil. Díky za každý názor.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí