|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

ViktorkaLove napsal(a):
Hm, ovečky vystrkují růžky? Co se z těch cvičených zvířátek nakonec vyklube?
![]()
![]()
![]()
Bojim, bojim...
...nic jen tu budou prskat a pak o tom přemýšlet, jsme na foru a ty jejich urážky jsou bezzubé
jen nevím kam se poděla ta láááska kterou maj kolem sebe šířit, stačí jim přiomenout že za tím není nic než obchod a už křepčí
Není tady
xxxx napsal(a):
Misa II napsal(a):
Doprde.le práce , a ty si s ní mluvila ? Znáš osobně nějakou její obět ? Pokud ti zrovna já teda připadám jako ovečka nechávají se unést tak zajdem někdy na kafe. Pokud jsi lékařka, jsi jistě inteligentní bytost ........ tak nás 20holek pozvi příště k sobě domů. Což bude asi na dva dny trochu problém a já bych za sebe osobně teda platit polopenzi nenechala. Když pojedeme společně na hory nebo kamkoli..... a náhodou pojede i Pan tak co ?? Máš to trochu blbě nastavený, ty doměnky. Jedna melem o voze a druhá o koze, mi přijde.
Nebo také uznáváš Jeho ? Protože potom je mi jasný, proč lékařka nepobírá jednoduché sdělení a informaci jako fakt a překroutí ho. A ještě něco, kdo nechce , at nejezdí. Nebo pojede jednou a skončí. Tak, jako spousta holek jde k psychiatrovi za 800,- Kč na hodinu a pak si najde jiného.
Bože Viktorko, kušuj . Mám pocit, že zrovna ty dotuješ a ani o tom nevíš.odpružuj, do pr... se neříká a zvu k sobe skutečně i víc než dvacet lidí nekolikrát ročne si deláme sešn pro radost a každý neco donese, nikdo za sebe nenecháchá platit to je totiž stejně odp.orné jako kdybych učtovala kamarádumm kafe.
mě to bylo hned jasný, jseš pro nás velkým přínosem, takových lidí jako jsi Ty po světě moc nechodí...
Není tady
Van
Nezapomeň naslouchátka, aby nedošlo k omylu... 
Upravil(a) ViktorkaLove (28. 1. 2008 21:16)
Není tady

Vanilka69 napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
Hm, ovečky vystrkují růžky? Co se z těch cvičených zvířátek nakonec vyklube?
![]()
![]()
![]()
Bojim, bojim...Co se vyklube? Jen to, co bude Pan chtít... strpení, čekáme na instrukce...

ani jsem nečekala nic jiného, již ráááno se tu sborově po.... vzteky:D
Není tady

Vanilka69 napsal(a):
xxxx napsal(a):
Misa II napsal(a):
Doprde.le práce , a ty si s ní mluvila ? Znáš osobně nějakou její obět ? Pokud ti zrovna já teda připadám jako ovečka nechávají se unést tak zajdem někdy na kafe. Pokud jsi lékařka, jsi jistě inteligentní bytost ........ tak nás 20holek pozvi příště k sobě domů. Což bude asi na dva dny trochu problém a já bych za sebe osobně teda platit polopenzi nenechala. Když pojedeme společně na hory nebo kamkoli..... a náhodou pojede i Pan tak co ?? Máš to trochu blbě nastavený, ty doměnky. Jedna melem o voze a druhá o koze, mi přijde.
Nebo také uznáváš Jeho ? Protože potom je mi jasný, proč lékařka nepobírá jednoduché sdělení a informaci jako fakt a překroutí ho. A ještě něco, kdo nechce , at nejezdí. Nebo pojede jednou a skončí. Tak, jako spousta holek jde k psychiatrovi za 800,- Kč na hodinu a pak si najde jiného.
Bože Viktorko, kušuj . Mám pocit, že zrovna ty dotuješ a ani o tom nevíš.odpružuj, do pr... se neříká a zvu k sobe skutečně i víc než dvacet lidí nekolikrát ročne si deláme sešn pro radost a každý neco donese, nikdo za sebe nenecháchá platit to je totiž stejně odp.orné jako kdybych učtovala kamarádumm kafe.
mě to bylo hned jasný, jseš pro nás velkým přínosem, takových lidí jako jsi Ty po světě moc nechodí...
...naopak lidí co maj lidi rádi i bez penez je dost, jen se nesmíš dostat do spár tem druhejm
Není tady

milé dámy, upozorňuji vás, že vzájemné napadání a urážky jsou porušením pravidel fora.babinet.cz, které nebude tolerováno. Diskutujte prosím k tématu, příspěvky napadající ostatní uživatelky/uživatele, budou ostraněny !!!

Není tady

xxxx, to platí především o tobě........ a Viktorce.
ke svým silným výrokům na adresu Pandory předpokládám nemáš žádný důkaz, takže bych prosila se jich zdržet.

Není tady
xxxx já vím, že je zcela marné ti vysvětlovat, že to co Pan dělá, vzniklo tady vzhledem k situaci a k zájmu babinetek. Já jsem totiž na rozdíl od tebe u toho byla. Takže ty čuňačinky, který plynou z tvých něžných prstíků jsou naprosto nemístné....
Piš konkrétně. Na čem Pandora vydělává, jaké částky, atd.
Já bych to vymazala všechno :-D ! Drbny jedny hádavý! Ještě že to tu není se zvukem. A hlavně že jsem sem přišla před rokem, kdy se mi tu opravdu dostalo rad a názorů a nezvrhávalo se to každou chvíli do přestřelky slov.
Já se jen musím smát tomu paradoxu, že mě nejbližší názory a rady si beru od obou pólů znesvářených stran :-). Jen mi vadí, že než se prokoušu planým plácáním, leccos zajímavého mi může uniknout. Škoda.
Není tady
xxxx napsal(a):
mala.popelka napsal(a):
ke svým silným výrokům na adresu Pandory předpokládám nemáš žádný důkaz, takže bych prosila se jich zdržet....jiste protože ona tu má placenou reklamu, ale dukaz zajistím, už me totiž taky nebaví se na to dívat....nikoho neurážím naopak me tu uráží lueta, já tu jen konstatuju že má být patrné že pandora tu neradí nezistně ale proto že tu provozuje obchod.
mohla by jsi si zkusit stěžovat u pana Kizáka, majitele Babinetu, že tu všem na sklo tučným písmem nenapsal, že Pandorra zde, tedy babinetu za své akce tady, platí 
jen konstatuju že má být patrné že pandora tu neradí nezistně ale proto že tu provozuje obchod
mýlíš se, ona má na babinetu placený prostor, je partnerem Babinet.cz
a pokud by jsi se chtěla ptát odkud to vím, tak proto, že jsem u zrodu tohoto partnerství stála, respektive jsem majiteli toto partnerství doporučila.
Upravil(a) cilka (28. 1. 2008 21:33)
Není tady

cilka napsal(a):
xxxx napsal(a):
mala.popelka napsal(a):
ke svým silným výrokům na adresu Pandory předpokládám nemáš žádný důkaz, takže bych prosila se jich zdržet....jiste protože ona tu má placenou reklamu, ale dukaz zajistím, už me totiž taky nebaví se na to dívat....nikoho neurážím naopak me tu uráží lueta, já tu jen konstatuju že má být patrné že pandora tu neradí nezistně ale proto že tu provozuje obchod.
mohla by jsi si zkusit stěžovat u pana Kizáka, majitele Babinetu, že tu všem na sklo tučným písmem nenapsal, že Pandorra zde, tedy babinetu za své akce tady, platí
jen konstatuju že má být patrné že pandora tu neradí nezistně ale proto že tu provozuje obchod
mýlíš se, ona má na babinetu placený prostor, je partnerem Babinet.cz
a pokud by jsi se chtěla ptát odkud to vím, tak proto, že jsem u zrodu tohoto partnerství stála, respektive jsem majiteli toto partnerství doporučila.
...cilko proč si stěžovat? já myslím, že stačí že to tu zaznělo od tebe a ted si ty co příjdou můžou tuhle informaci najít a podle toho se zamyslet, jem moc ráda, že to tu zaznělo. Dost dlouho jsem si to myslela a ted to vím...dík
ffly : ano je to marné
Upravil(a) xxxx (28. 1. 2008 23:40)
Není tady

naposledy upozorňuji, že toto téma je o problému Láliny s nevěrou, NIKOLI o Padroře a jejích aktivitách. Další příspěvky OT bez varování mažu !

Není tady
mala.popelka napsal(a):
ke svým silným výrokům na adresu Pandory předpokládám nemáš žádný důkaz, takže bych prosila se jich zdržet.
Supr. Bomba. Jsem slavná, nesmím ani škrtnout. Když zaplatím, můžu?
No, nový mi nedovolíte napsat, co když upravím starý, ten taky zmizne?
Chci ban, když nesmim psát!!!
Upravil(a) ViktorkaLove (28. 1. 2008 22:20)
Není tady

stačí, pokud se budeš držet daného tématu

Není tady
holky.................., chodím sem necelý rok a jenom čtení vašich "příběhů" mi pomohlo.............
ty poslední příspěvky čtu v šílené rychlosti....................a nic..............připadám si jako v naší politice.............
Není tady
lueta napsal(a):
Já jsem úplně v koncích
, dělám masérku, jsem ráda, že pomáhám lidem, moje práce je smysluplná a uspokojuje mne,ale teď nevím, jestli vlastně nejsem nemorální. Vždyť já si za to holky nechávám i zaplatit!!
luet, to je silně nemorální 

Btw. jak jseš na tom s těmi lávovými kameny..? 
Jejda, omlouvám se, až teď jsem dočetla konec, že se
bude mazat...
Upravil(a) Andromeda (29. 1. 2008 8:19)

Není tady
ffly napsal(a):
xxxx já vím, že je zcela marné ti vysvětlovat, že to co Pan dělá, vzniklo tady vzhledem k situaci a k zájmu babinetek. Já jsem totiž na rozdíl od tebe u toho byla. Takže ty čuňačinky, který plynou z tvých něžných prstíků jsou naprosto nemístné....
Piš konkrétně. Na čem Pandora vydělává, jaké částky, atd.
Motýlku a další. To máš marný. To vám dedošlo nebo nedochází, Když neupospěji slovem ani "moudrem" pak nastupuje těžké dělostřelectvo typu "on/a na tom vydělává a má miliony. A když ani to pak neuspěje tak se vytáhne plácačka na mouchy a řekne se že to, že má nedoplatek na výživníém, že ukradl/a jako 5 letý v krámě lízátko, že nemá zápalcené daně, nepřiznal dar a já vím. Závist pak udělá těžkou jizvu.
Sím prosím Pan vydělala na mě osobně asi 2 padesát, když jsem jí dozaplatil limonádu, ale musím hned prásknout, že prodělala 100,- když mi zaplatila večeři.
Lidí vy závistivci jdě te bodnout.
Není tady
lueta napsal(a):
Já jsem úplně v koncích
, dělám masérku, jsem ráda, že pomáhám lidem, moje práce je smysluplná a uspokojuje mne,ale teď nevím, jestli vlastně nejsem nemorální. Vždyť já si za to holky nechávám i zaplatit!!
luet, to je silně nemorální 
Pokud vím, tak v Číně lékař který léčí nedostane od nemocného ani vindru. Takže se jdi stydět do kouta. Stejně jako české zdravotnictví. Jsi amorální vydřiduch. Nemocného pokrouceného odíráš o poslední kurku a to ještě musí živit nějaký ten hladový krk. 
Takže najít klienatelu a pokud jsou zdraví platit a tobě odvádět desátky a či naturální požitky...

Není tady
mala.popelka napsal(a):
naposledy upozorňuji, že toto téma je o problému Láliny s nevěrou, NIKOLI o Padroře a jejích aktivitách. Další příspěvky OT bez varování mažu !
no sláva - bude konec napadání a vrátíme se k tématu 
Není tady

Tak by som mmch celkom rada vedela - čo nového, Láli? Ak sa sem teda preskáčeš či prehrabeš... 
Není tady
Zdravím Vás všechny. Nechtěla jsem zasahovat do Vaší ohnivé diskuse, takže proto to odmlčení. A taky si myslím, že už z těch kravin co řeším musíte být na prášky. Závidím Vám ten nadhled, který už mnohé máte, i když vím, že jste si toto všechno taky prošly. Hlavně závidím tu víru v sebe samu, já se v tom ukrutně plácám a nemůžu prostě jinak. Snad to přijde, to vědomí, že jsem silná a dokážu žít bez něj, zatím se strašně bojím.
A novinky, žádné nejsou, manžel pořád každý večer pryč, v neděli mi opět řekl, že nemůže nic slíbit, že když JI nevidí, tak mu chybí, že je na ni taky zvyklý, že je u ní klid. Když jsem se zeptala, jaký je rozdíl v klidu doma a u ní, nedokázal odpovědět. Bojím se, já se tak strašně bojím, že odejde, ten strach, ta obava mě nedovolí normálně dýchat. Mám pocit, že žiju v přetvářce, která mě tak zmáhá, že už to ani nejsem já.
Není tady
Lálino,
tvůj strach je právě to, co ti tak strašně svazuje ruce.
Toho nejdřív se musíš zbavit.
To ostaní už pak půjde samo 
Ty se asi bojíš, že to sama nezvládneš, ale vidíš, kolik žen to zvládlo. Nejsi hiorší než ony 
Není tady
A teď k Lálině.... Láli, všechno chce čas...nic se nevyřeší za měsíc, či dva, já, dnes, po více jak roce do toho problému zas a znova sklouznu. Sice na chvíli, ale jo. A ty chvíle se rozhodně zkracují a intervaly mezi nimi prodlužují. Věř tomu, že se to bude rovnat a srovná se to. Ať to dopadne tak či onak. Všechno je novej začátek a vždycky ten začátek může znamenat něco lepšího. Držím palce... 
Upravil(a) bazalka (30. 1. 2008 15:42)

Lálina napsal(a):
Zdravím Vás všechny. Nechtěla jsem zasahovat do Vaší ohnivé diskuse, takže proto to odmlčení. A taky si myslím, že už z těch kravin co řeším musíte být na prášky. Závidím Vám ten nadhled, který už mnohé máte, i když vím, že jste si toto všechno taky prošly. Hlavně závidím tu víru v sebe samu, já se v tom ukrutně plácám a nemůžu prostě jinak. Snad to přijde, to vědomí, že jsem silná a dokážu žít bez něj, zatím se strašně bojím.
A novinky, žádné nejsou, manžel pořád každý večer pryč, v neděli mi opět řekl, že nemůže nic slíbit, že když JI nevidí, tak mu chybí, že je na ni taky zvyklý, že je u ní klid. Když jsem se zeptala, jaký je rozdíl v klidu doma a u ní, nedokázal odpovědět. Bojím se, já se tak strašně bojím, že odejde, ten strach, ta obava mě nedovolí normálně dýchat. Mám pocit, že žiju v přetvářce, která mě tak zmáhá, že už to ani nejsem já.
(kopíruji/cituji původní odkaz, ne proto, abych zahlcovala stránky ale proto, že mám obavu, že by se moje replika tady v tom mumraji ztratila)
Lálinko, jak vidíš některým z nás tu ten nadhled trochu chybí. Není nic jednoduššího než z cizího tématu udělat svoje vlastní a vybodnout se na podstau věci původní.
Jaký strach? Co to povídáš? Právě ten strach by ti měl být hnací silou. Pro tebe samou. Čas ukázat, že i ty dovedeš zvládnout věci o kterých jsi dříve nepřemýšlela, protože tu byl vždy ON, pan manžel, co si věděl vždy rady a pomohl. A ty jako vovečka (přebráno z jiného vlákna) jsi byla šťastna, že ho máš.
Lálinko, hlavu vzhůru. Je to strašný to napsat... ale co, nechce tě (nemluvím o dětech ale o tobě samotné)? Ne? Tak ať zmizí, dej mu svobodu, volnost, možnost rozhodnutí.
V přetvářce žije spousta lidí. Ta nevydrží ale dlouho. Je vyčerpávající. Znám to. Nech ho/to jít. Už je čas.
Není tady
Lálino,
taky si myslím, že to má určité fáze a žádná z nich nejde přeskočit. Jde jen je odžít rychleji, někdo se někde naopak na chvíli zasekne...je to hlavně o překonání toho strachu, sebeúctě.....neboj, bude líp. Docela pomáhá i Dakotino heslo : Vyprsit, úsměv a hlavu nahoru...zpočátku to moc nejde, chce to pilně trénovat, ale výsledky se dostavují. No a když je nejhůř, jde ze sebe dostat emoce třeba v lese, vykřičet se, nebo v tom lese něčím mlátit (klackem), nebo unavit třeba spinningem. Neboj se.
Upravil(a) Vanda (29. 1. 2008 19:47)