|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Misa II napsal(a):
Nenávidíme mnoho lidí jen proto, že jsme příliš pohodlní hledat možnost, jak je milovat.
ARABSKÉ PŘÍSLOVÍ
Tím končím, páč - Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
ALBERT EINSTEIN
Zadarmo - zkus to, zaplatí ti ze svého ubytování, jídlo, všechno . Ale obávám se, že i když pomáhá tak blbá není. Takže ti to XXXX asi nevyjde. A jak se říkalo v jednom filmu " zlatý prciny " tak já říkám , zlatý výkazy.
Du .
Miško, pochopilas aspoň jedno z nich?
Jo a mimochodem, nechtěla bych být "dotována" z peněz vydělaných na lidském zoufalství...
Není tady
Vanda napsal(a):
Doufám, že tyhle řeči Pan neodradí od pomoci nešťastným a zraněným ženám ( protože dokáže opravdu účinně pomoci, ať si o tom, xxxx, myslíš, co chceš)...ale snad jak říká teta Kateřina: Psí štěkot na měsíček neplatí.
Vando, já myslím, že Pan může "odradit" inteligentní protivník na úrovni a s ARGUMENTAMA. Ale ňufání těhle ubohoučkých, zakomplexovaných a zlých stvoření?
Nemožné........
Není tady
Vando, neodradí ..... 

Luetko ty si za to necháváš platit ? !!! Žiši , to jsem netušila 

XXXX , ty jsi lékařka ?? Jen doufám, že ne psychiatr, začínám chápat proč tolik lidí jí zbytečně prášky místo toho, aby s vzniklou situací něco dělali - a taky o tom něco vím 

Vanda napsal(a):
Doufám, že tyhle řeči Pan neodradí od pomoci nešťastným a zraněným ženám ( protože dokáže opravdu účinně pomoci)...
No sobě k jednoduchému výdělku zcela jistě... 
Není tady

Misa II napsal(a):
Vando, neodradí .....
Luetko ty si za to necháváš platit ? !!! Žiši , to jsem netušila
XXXX , ty jsi lékařka ?? Jen doufám, že ne psychiatr, začínám chápat proč tolik lidí jí zbytečně prášky místo toho, aby s vzniklou situací něco dělali - a taky o tom něco vím
...nejsem psychiatr ale dost obětí podobných "psychiatru" jako je pan u nás po otravách končí... Proto mi tahle neprofesionalita za peníze vadí...jestli si chce nekdo povídat tak se přeci muže sejít a neplatit za to...vadí mi to a budu proti tomu vystupovat. Několikrát jsem tu proti psychofarmakům vystupovala, povetšinou jsou jen začarovaným kruhem...
Není tady

ViktorkaLove napsal(a):
Vanda napsal(a):
Doufám, že tyhle řeči Pan neodradí od pomoci nešťastným a zraněným ženám ( protože dokáže opravdu účinně pomoci)...
No sobě k jednoduchému výdělku zcela jistě...
...přesně to je to co mi vadí, tvařim se že pomáhám ale bez plný kasírky nic.
Není tady

lueta napsal(a):
Vanda napsal(a):
Doufám, že tyhle řeči Pan neodradí od pomoci nešťastným a zraněným ženám ( protože dokáže opravdu účinně pomoci, ať si o tom, xxxx, myslíš, co chceš)...ale snad jak říká teta Kateřina: Psí štěkot na měsíček neplatí.
Vando, já myslím, že Pan může "odradit" inteligentní protivník na úrovni a s ARGUMENTAMA. Ale ňufání těhle ubohoučkých, zakomplexovaných a zlých stvoření?
Nemožné........
...ale ale dochází argumenty nastupují urážky? nemlela si zrovna ty něco o zrcadlech? btw mimořádně oblíbený slogan pan a majky. Pořád každému natáčí zrcadlo a najednou v nem vidí vlastní zadek:D
Není tady
Pozor, abychom nezahltily vlákno o nevěře negativní reklamou proti reklamě! 
Není tady

Misa II napsal(a):
Nenávidíme mnoho lidí jen proto, že jsme příliš pohodlní hledat možnost, jak je milovat.
ARABSKÉ PŘÍSLOVÍ
Tím končím, páč - Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
ALBERT EINSTEIN
Zadarmo - zkus to, zaplatí ti ze svého ubytování, jídlo, všechno . Ale obávám se, že i když pomáhá tak blbá není. Takže ti to XXXX asi nevyjde. A jak se říkalo v jednom filmu " zlatý prciny " tak já říkám , zlatý výkazy.
Du .
proč platit ubytování, když chce pomáhat at si vás pozve domu, udelejte si sedánek popovídejte si každá neco doneste a bude to povídání, ale ona zaplatí hotel nekomu s kým se šábne a tváří se, že vám pomáhá, naopak ona na vás vydělává...
Není tady

ViktorkaLove napsal(a):
Pozor, abychom nezahltily vlákno o nevěře negativní reklamou proti reklamě!
...tady už je to přeci reklamou zahlcené dávno. Už dávno si tu lidi neradí, jen se tu obhajuje bussines...
Není tady
xxxx napsal(a):
lueta napsal(a):
Vanda napsal(a):
Nemožné...........ale ale dochází argumenty nastupují urážky? nemlela si zrovna ty něco o zrcadlech? btw mimořádně oblíbený slogan pan a majky. Pořád každému natáčí zrcadlo a najednou v nem vidí vlastní zadek:D

Není tady
xxxx napsal(a):
lueta napsal(a):
Vanda napsal(a):
Nemožné...........ale ale dochází argumenty nastupují urážky? nemlela si zrovna ty něco o zrcadlech? btw mimořádně oblíbený slogan pan a majky. Pořád každému natáčí zrcadlo a najednou v nem vidí vlastní zadek:D
Urážky? Ale to nééé. To si přece tak nemůžeš brát,ty jsi happy a já se bavím

Upravil(a) lueta (28. 1. 2008 20:59)
Není tady

lueta napsal(a):
xxxx napsal(a):
lueta napsal(a):
![]()
![]()
...to už se nás tu baví nekolik:D je fajn že si užíváš že si neinteligentní ubohoučká zakomplexovaná lueta:D
Není tady
Doprde.le práce , a ty si s ní mluvila ? Znáš osobně nějakou její obět ? Pokud ti zrovna já teda připadám jako ovečka nechávají se unést tak zajdem někdy na kafe. Pokud jsi lékařka, jsi jistě inteligentní bytost ........ tak nás 20holek pozvi příště k sobě domů. Což bude asi na dva dny trochu problém a já bych za sebe osobně teda platit polopenzi nenechala. Když pojedeme společně na hory nebo kamkoli..... a náhodou pojede i Pan tak co ?? Máš to trochu blbě nastavený, ty doměnky. Jedna melem o voze a druhá o koze, mi přijde.
Nebo také uznáváš Jeho ? Protože potom je mi jasný, proč lékařka nepobírá jednoduché sdělení a informaci jako fakt a překroutí ho. A ještě něco, kdo nechce , at nejezdí. Nebo pojede jednou a skončí. Tak, jako spousta holek jde k psychiatrovi za 800,- Kč na hodinu a pak si najde jiného.
Bože Viktorko, kušuj . Mám pocit, že zrovna ty dotuješ a ani o tom nevíš.
xxxx napsal(a):
lueta napsal(a):
xxxx napsal(a):
...ale ale dochází argumenty nastupují urážky? nemlela si zrovna ty něco o zrcadlech? btw mimořádně oblíbený slogan pan a majky. Pořád každému natáčí zrcadlo a najednou v nem vidí vlastní zadek:DUrážky? Ale to nééé. To si přece tak nemůžeš brát,ty jsi happy a já se bavím
![]()
![]()
...to už se nás tu baví nekolik:D je fajn že si užíváš že si neinteligentní ubohoučká zakomplexovaná lueta:D
bomba paní doktorko 
Není tady
lueta napsal(a):
![]()
![]()
Úžasný. A fšecko satarmo... 
Není tady

ViktorkaLove napsal(a):
xxxx napsal(a):
lueta napsal(a):
![]()
![]()
...fajn je jak se ty hodný holky co tu všem pomáhají odkopávají a jak najednou neumí nežurážet, kam se podělo to co se na tech seancích za peníze učí
je videt jak jsou ty rady k houby:D
Není tady

ViktorkaLove napsal(a):
lueta napsal(a):
![]()
![]()
Úžasný. A fšecko satarmo...

ty vado a pak že se budu nudit v práci:D
Není tady
Misa II napsal(a):
Doprde.le práce , a ty si s ní mluvila ? Znáš osobně nějakou její obět ? Pokud ti zrovna já teda připadám jako ovečka nechávají se unést tak zajdem někdy na kafe. Pokud jsi lékařka, jsi jistě inteligentní bytost ........ tak nás 20holek pozvi příště k sobě domů. Což bude asi na dva dny trochu problém a já bych za sebe osobně teda platit polopenzi nenechala. Když pojedeme společně na hory nebo kamkoli..... a náhodou pojede i Pan tak co ?? Máš to trochu blbě nastavený, ty doměnky. Jedna melem o voze a druhá o koze, mi přijde.
Nebo také uznáváš Jeho ? Protože potom je mi jasný, proč lékařka nepobírá jednoduché sdělení a informaci jako fakt a překroutí ho. A ještě něco, kdo nechce , at nejezdí. Nebo pojede jednou a skončí. Tak, jako spousta holek jde k psychiatrovi za 800,- Kč na hodinu a pak si najde jiného.
Míšo, jestli tohle ubohý stvoření je doktorka ( o čemž silně pochybuji) tak už vím, proč je naše zdravotnictví na takové úrovni.
Není tady

lueta napsal(a):
xxxx napsal(a):
lueta napsal(a):
Urážky? Ale to nééé. To si přece tak nemůžeš brát,ty jsi happy a já se bavím![]()
![]()
bomba paní doktorko
...tvoje slova jen jse to opsala aby ses mohla ješte víc bavit, kdo s čím zachází...
Není tady

lueta napsal(a):
Misa II napsal(a):
Bože Viktorko, kušuj . Mám pocit, že zrovna ty dotuješ a ani o tom nevíš.Míšo, jestli tohle ubohý stvoření je doktorka ( o čemž silně pochybuji) tak už vím, proč je naše zdravotnictví na takové úrovni.
...naše zdravotnictví je háji protože takové jako ty volí levici:D
Není tady

Misa II napsal(a):
odpružuj, do pr... se neříká a zvu k sobe skutečně i víc než dvacet lidí nekolikrát ročne si deláme sešn pro radost a každý neco donese, nikdo za sebe nenecháchá platit to je totiž stejně odp.orné jako kdybych učtovala kamarádumm kafe.
Upravil(a) xxxx (28. 1. 2008 21:08)
Není tady
Hm, ovečky vystrkují růžky? Co se z těch cvičených zvířátek nakonec vyklube?
Bojim, bojim... 
Není tady
xxxx napsal(a):
lueta napsal(a):
Misa II napsal(a):
Bože Viktorko, kušuj . Mám pocit, že zrovna ty dotuješ a ani o tom nevíš.Míšo, jestli tohle ubohý stvoření je doktorka ( o čemž silně pochybuji) tak už vím, proč je naše zdravotnictví na takové úrovni.
...naše zdravotnictví je háji protože takové jako ty volí levici:D
šmankote, to už tedy podle mě Pan trochu přehnala, hnát to přes politiku. Nebo to byla Tvoje iniciativa? No tak na to pozor, inciativa není žádaná!
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Hm, ovečky vystrkují růžky? Co se z těch cvičených zvířátek nakonec vyklube?
![]()
![]()
![]()
Bojim, bojim...
Co se vyklube? Jen to, co bude Pan chtít... strpení, čekáme na instrukce...
Není tady