Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#351 28. 1. 2008 20:11

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Re: Opět nevěra!! Jak na ni?

xxxx napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

Sestry, prosím vás, nechte Viktorku a xxxx konat jejich práci!  Ony vědí, co činí!

No nic, chvíli jsem si tu přihrávala a už mizím!

snad si nečekala že si nechám říkat co mám delat tohle je totiž diskuse;)

já vím, já vím, mimikry jsou důležité, vždyť už tu vaši dohodu s Pan nerozmazávám! Jak říkám, ta Pan je rafinovanost sama! A vás taky obdivuju, takhle se tu znemožňovat pro dobrou věc!

Není tady

#352 28. 1. 2008 20:12

x21365
Host

xxxx napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

Dokonce píšete přesně v tom duchu, jako když nás učila Pan lovit další sestry. Nejdůležitější je ukázat zbloudilým jejich nepřítele, pak se rychleji přimknou k jistotám, které jim nabízíme.

Tedy, to klobouk dolů!

tummenupp Základní jistota: Za své chyby a zoufalství draze zaplatíte tummenupp

...jen at platí. Přeci dva tisíce korun za víkend s nekým kdo mi řekne co mám dělat je akorátbig_smile

Blbě řečeno ...... 2000 v pytli a ani ti neřekne co máš dělat stoltstolt

#353 28. 1. 2008 20:13

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

Dokonce píšete přesně v tom duchu, jako když nás učila Pan lovit další sestry. Nejdůležitější je ukázat zbloudilým jejich nepřítele, pak se rychleji přimknou k jistotám, které jim nabízíme.

Tedy, to klobouk dolů!

...jen at platí. Přeci dva tisíce korun za víkend s nekým kdo mi řekne co mám dělat je akorátbig_smile

zapomněla jsi na tu placenou help linku a těch měsíčních minimálně dvacet procent výdělku. Jenže co se dá dělat, když je to pro dobro věci...

Není tady

#354 28. 1. 2008 20:15

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaLove napsal(a):

Xxxx, bohužel jsem neměla na mysli JENOM peníze... skurt

...jistě peníze jsou to poslední o co človek příjde, na každém hyenismu který se tváří jako pomoc je nakonec nejhorší ta ztráta iluzí. U holek které prošly ztrátou iluzí po Xletech manželství jsou takové ztráty ještě citelnější. Jen to trvá dýl než si člověk uvedomí že se z jednoho područí dostal do druhého a že platí dál, člověk má umět být chvíli sám, nedokáže-li to chytá se berliček a stébel a má-li smulu nalepí se na něj někdo, kdo v rámci vlastního bussinesu po něm rád hrábne...sad Je to bohužel past na lidi bez skutečných přátel, kteří tě čapnou za ruku vytáhnou tě na víkend a nic za to neberou...

dum spiro spero

Není tady

#355 28. 1. 2008 20:16

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Vanilka69 napsal(a):

xxxx napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

zapomněla jsi na tu placenou help linku a těch měsíčních minimálně dvacet procent výdělku. Jenže co se dá dělat, když je to pro dobro věci...

...ano je to legrační do té doby než ti dojde, že to legrační vubec není. Chceš pomáhat dělej to zadarmo, chceš obchdovat? Netvař se že pomáháš ...

dum spiro spero

Není tady

#356 28. 1. 2008 20:18

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Vanilka69 napsal(a):

xxxx napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

Sestry, prosím vás, nechte Viktorku a xxxx konat jejich práci!  Ony vědí, co činí!

No nic, chvíli jsem si tu přihrávala a už mizím!

snad si nečekala že si nechám říkat co mám delat tohle je totiž diskuse;)

já vím, já vím, mimikry jsou důležité, vždyť už tu vaši dohodu s Pan nerozmazávám! Jak říkám, ta Pan je rafinovanost sama! A vás taky obdivuju, takhle se tu znemožňovat pro dobrou věc!

...pan není vubec rafinovaná, pan kasíruje a dělá že pomáhá. Rafinovaní lidé nejsou tak pruhlední...

dum spiro spero

Není tady

#357 28. 1. 2008 20:19

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

xxxx napsal(a):

...ano je to legrační do té doby než ti dojde, že to legrační vubec není. Chceš pomáhat dělej to zadarmo, chceš obchdovat? Netvař se že pomáháš ...

no jo, když já chci jen Pandoře pomáhat svými penězi, o to mi teď v životě jde...

Není tady

#358 28. 1. 2008 20:22

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Vždyť v tom autě co jezdí,......no chuděra, to je pro ostudu. A Vanil, všimla sis, že už dvakrát byla ve stejných botech? Kam ty prachy dává. To by mě fakt zajímalo!!

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#359 28. 1. 2008 20:22

x21365
Host

Souhlasím ...a nezapomenout na sponzorský dar, na tu  Pandory lod  / Pandory lod je s tvrdým VL, ona je totiž tvrdá od přirození /. stoltstolt

#360 28. 1. 2008 20:27

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Vanilka69 napsal(a):

xxxx napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

no jo, když já chci jen Pandoře pomáhat svými penězi, o to mi teď v životě jde...

...a kdo ti brání ?

dum spiro spero

Není tady

#361 28. 1. 2008 20:28

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Misa II napsal(a):

Souhlasím ...a nezapomenout na sponzorský dar, na tu  Pandory lod  / Pandory lod je s tvrdým VL, ona je totiž tvrdá od přirození /. stoltstolt

Omyl. Já jsem teď zcela naměkko. godlike A sebevědomí mám až v oblacích... rock

Není tady

#362 28. 1. 2008 20:31

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

lueta napsal(a):

Vždyť v tom autě co jezdí,......no chuděra, to je pro ostudu. A Vanil, všimla sis, že už dvakrát byla ve stejných botech? Kam ty prachy dává. To by mě fakt zajímalo!!

...at pandora kasruje třeba dvacet tisíc na hodinu když najde lidi co to dají, ale at je to tu jasne dané že její diskuse tu jsou komerční a mají holky do kterých se tu navaží dovést na její placené seance. Nebo je tu i akce kterou delá zadarmo???

dum spiro spero

Není tady

#363 28. 1. 2008 20:32

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Misa II napsal(a):

koho zajímá jaké má pandora přirození?big_smile stačí když tu bude patrné že její sdelení jsou komerčníbig_smile

dum spiro spero

Není tady

#364 28. 1. 2008 20:32

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx napsal(a):

lueta napsal(a):

...at pandora kasruje třeba dvacet tisíc na hodinu když najde lidi co to dají, ale at je to tu jasne dané že její diskuse tu jsou komerční a mají holky do kterých se tu navaží dovést na její placené seance. Nebo je tu i akce kterou delá zadarmo???

O jedné vím: Stoupá níž... pussa

Není tady

#365 28. 1. 2008 20:34

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaLove napsal(a):

xxxx napsal(a):

lueta napsal(a):

...to mě mrzí, ale nezúčastním se:D

dum spiro spero

Není tady

#366 28. 1. 2008 20:34

Vanda
Host

Co to je komerční sdělení? Pan má vlákna se školičkama, je tam cena, takže je jasné, že jsou za peníze. Čeho se teda furt domáháš?

#367 28. 1. 2008 20:35

x21365
Host

Nenávidíme mnoho lidí jen proto, že jsme příliš pohodlní hledat možnost, jak je milovat.
ARABSKÉ PŘÍSLOVÍ

Tím končím, páč  - Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
ALBERT EINSTEIN

Zadarmo - zkus to, zaplatí ti ze svého ubytování, jídlo, všechno . Ale obávám se, že i když pomáhá tak blbá není. Takže ti to XXXX asi nevyjde. A jak se říkalo v jednom filmu " zlatý prciny " tak já říkám , zlatý výkazy.
Du . stoltsmile

Upravil(a) Misa II (28. 1. 2008 20:36)

#368 28. 1. 2008 20:38

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

xxxx napsal(a):

Nebo je tu i akce kterou delá zadarmo???

To ani nelze, to je akce pouze pro ni, single... gloria

Není tady

#369 28. 1. 2008 20:38

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Vanda napsal(a):

Co to je komerční sdělení? Pan má vlákna se školičkama, je tam cena, takže je jasné, že jsou za peníze. Čeho se teda furt domáháš?

...ano tyhle vlákna ano, ale mámm na mysli, to jak vstupuje do diskusí o např. neveře, kde zásadne vysvetluje holkám, co jsou na dne že si za to můžou sami a že to je tim že chtej vlastnit, prostě pořád stejný bláboly /jako by neexistovala možnost, že je nekdo opušten bez viny/ aby nakonec téhle nebožačce, která se tak dostane ještě níž nabídla svuj osvícený víkend. Hele neberu ti tvuj názor ale pandora je na každem vlákně kde nekdo volá o pomoc a není tam nezištně,to mi vadí a budu tu o tom dokola psát, nepotřebují od vás prostor vezmu si ho sama, kapišto?

dum spiro spero

Není tady

#370 28. 1. 2008 20:39

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem úplně v koncích grater, dělám masérku, jsem  ráda, že pomáhám lidem,  moje práce je smysluplná a uspokojuje mne,ale teď nevím, jestli vlastně nejsem nemorální. Vždyť já si za to holky nechávám i zaplatit!!  usch

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#371 28. 1. 2008 20:40

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Vanda napsal(a):

Tož jiné placené akce jsou jaksi mimo vláken... no ale když Pan je dohodnutá, jak je dohodnutá, tak to je potom jiná, může reklamovat kde si zamane, třeba na babinetím duble cé...

Není tady

#372 28. 1. 2008 20:40

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaLove napsal(a):

xxxx napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

To ani nelze, to je akce pouze pro ni, single... gloria

...sakra mohla jsem tu hnukat a tleskat a mohl me již za pár tisíc potkat takový zážitek:D

dum spiro spero

Není tady

#373 28. 1. 2008 20:43

Vanda
Host

Doufám, že tyhle řeči Pan neodradí od pomoci nešťastným a zraněným ženám ( protože dokáže opravdu účinně pomoci, ať si o tom, xxxx, myslíš, co chceš)...ale snad jak říká teta Kateřina: Psí štěkot na měsíček neplatí.

#374 28. 1. 2008 20:45

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

lueta napsal(a):

Já jsem úplně v koncích grater, dělám masérku, jsem  ráda, že pomáhám lidem,  moje práce je smysluplná a uspokojuje mne,ale teď nevím, jestli vlastně nejsem nemorální. Vždyť já si za to holky nechávám i zaplatit!!  usch

...chod na vlakna pro ochrnuté a zvi lidi ke kamarádovi na hotel, pak to bude nemorální reklama, pokud se nejprve budeš tvářit jako spasitelka. Jsem lekařka a beru mzdu, ale nikoho nezvu na víkend na akce za peníze, proto aby to co má pacient dostat zadarmo jsem si nechala zaplatit znova. Psychiatr dostává mzdu v okamžiku kdy bude chodit na veřejné diskuse aby tam číhal na lidi v koncích a bude si je zvát za dva litry k sobě domu místo do ordinace tak je to nikoli lékař ale zmetek. I psychiatr je totiž za svojí práci placen. Opakuju že mi vadí že se tu pandora v diskusích vydavá za normální diskutujcí když tu jen číhá na pacientky

Upravil(a) xxxx (28. 1. 2008 20:48)

dum spiro spero

Není tady

#375 28. 1. 2008 20:46

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Vanda napsal(a):

Doufám, že tyhle řeči Pan neodradí od pomoci nešťastným a zraněným ženám ( protože dokáže opravdu účinně pomoci, ať si o tom, xxxx, myslíš, co chceš)...ale snad jak říká teta Kateřina: Psí štěkot na měsíček neplatí.

neodradí, prachy nikomu nesmrdí...

dum spiro spero

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí