|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1
Chtěla bych poprosit o doporučení na nějakého gyn Dr. v Plzni.
Mám te´d nějaké problémy a když jsem se chtěla objednat, tak mi bylo řečeno, že mají teď hodně těhotných, tak neobjednávají ostatní
Mimochodem, když jsem byla těhotná, tak jsem tam zas vždykcy čekala v čekárně i 2 hodiny
a nikdy neměli čas a návštěva ordinace trvala cca 5 minut
Takže takový přístup se mi fakt nelíbí.
Předem díky 
Upravil(a) vanilka28 (3. 12. 2007 10:10)
Není tady
Moc hodná a příjemná lékařka je dr. Fakanová sídlící v ulici Radobyčická u zimního stadionu. Dá se s ní probrat skoro vše. tel.č. je 777787556 tak tam zkus brnknout. Ve čtvrtek ordinuje myslím až do šesti večer.
Není tady
ta doktorka jak jsem ti dala tip má svou internetovou stránku tak můžeš mrknout na fotky z ordinace a tak, stačí zadat na seznamu gynekologické ordinace v plzni
Není tady
musim souhlasit chodim kni davala me dohromady po "lecbe" me predchodzi mudry
Není tady
Nemáte prosím někdo zkušenosti s doktorem Kokešem z Lochotína? Děkuji 
Není tady
Holky, já chodím k Dr. Šubrtový- v Pařížský...a nedám na ní dopustit... Taky mě dávala dohromady po předchozím zanedbání minulého dr... koukněte na www.medgen.cz
Vanilko, nevím, jaké máš problémy, ale tahle Dr. dělá navíc specializaci na změny na děložním čípku...
Není tady
Prosím nemáte ještě někdo nějaké zkušenosti s gynekology v Plzni? Akutně potřebuji najít schopného, komunikativního... Díky moc 
Není tady
Yazoo a ty co jsme ti psali jsi zkoušela?
Není tady
Hlavně nechoď k Reindlovi, to je hrůza. Já sama chodím k Fakanové, Mejchar je také dobrý, Anděl, Švec
Není tady
Jéé proč je dr.reindl hrůza? Já tam chodím teda až na čekání 3 a více hodin v čekárně když dělat ještě jen dva dny v týdnu ke mě byl v pohodě....mám dvě děti pod jeho dohledem....
Není tady
Zvolila jsem MUDr. Švece... ostatní už další pacientky nebrali nebo jsem dala na neg. ohlasy...na MUDr. Švece jsem získala 3 ohlasy a všechny pozitivní..také MUDr. Anděl je prý skvělý
Není tady
Stránky: 1