|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj, potrebuju poradit, respektive "nakopnout" k nejakymu konecnymu reseni. Uz mesice se placam s neverou pritele. Chodime spolu uz rok, obcas se poskorpime asi jako v kazdym vztahu ale milujeme se, vim ze on me taky. Bohuzel asi patri mezi chlapy co nedokazou mit jen jednu zenu na sex. To ze kouka hodne casto na po*no na netu, to uz jsem skousla, to ze si chatoval s holkama na erotickych chatch uz po skororozchodu odprisahnul ze tam nevkroci, ale nedavno jsem mu koukla do emailu kde odepisoval na inzerat ze "taky hleda holku a diskretnost je podminkou" . On neni Cech, je arab a zije tu 2 a pul roku. Je rozvedenej. Deti nema. Nevim jestli na to vsechno ma vliv jeho "horka krev" nebo je to jen povahovy rys. Zije jich tu vic ale nikdo z jeho arabskych kamaradu to nedela. Myslim ze ani oni to o nem nevedi, snazi se vypadat pred ostatnimi "svate". Nemuzu mu ale nic rict, asi by me zabil kdyby zjistil ze jsem ho "smirovala" .
Takze poradte, je to dost padny duvod k rozchodu ze si hleda (na sex) jinou? Pri "tom" jsem ho nepristihla. Co byste delali VY????? Prosim o trvdou odpoved, snesu to, zadny omacky kolem.
Není tady
Nemuzu mu ale nic rict, asi by me zabil kdyby zjistil ze jsem ho "smirovala" .
- nemůžu si pomoct, mně tahle věta připadá jako pěst na oko.
O čem jiném je vztah, když ne o důvěře. S vyhlídkou, že bych partnerovi něco řekla a on mě zabije - teda pokud to myslíš opravdu vážně - od takového chlapa bych utíkala velmi rychle hodně daleko.
Já nevím, jak to Arabové mají, jestli mají mnohoženství nebo tak, a jak se chovají k ženám.
A jak víš, že by Tě zabil? To už Ti ubližoval nebo vyhrožoval?
Mně ve vztahu (ale s Čechem) vyhovuje co nejvíc otevřená komunikace s partnerem, tak bych to řešila já. Je ale pravda, že můj partner není agresivní a nemusím se ničeho bát, i kdybych mu řekla něco nepříjemného.
Budeš to vidět asi z jiné stránky, můj názor ber jenom jako jeden z možných. A já bych ve Tvém případě (možná) řešila hlavně to, že on může všechno (koukat na po*no - i když na tom nevidím nic špatného - psát si erotický zprávy s ženskýma - a hledat další ženský na sex). A Ty? Ty se ho nemůžeš ani zeptat a ani mu říct, že víš o tom, že to dělá.
Nějak mi to zavání vlastnictvím žen - já jsem myslela, že u nás máme rovnoprávnost :-)
Víš, chlapa nezměníš. A výchovu tuplem ne. Jestli teď, v podstatě na začátku vztahu, mu v sexu nestačíš, a hledá jiný ženský, tak to teda je problém, a ne malej. A když ho nezačnete řešit - oba, tak buď budete mít rodinu po jeho - Ty budeš možná jeho první žena, a pak bude druhá, třetí (nevím, jak to arabové mají :-) - nebo to nevydržíš a rozejdete se.
Jednou kdysi jsem byla na brigádě, a jedna slečna povídala, že má za přítele - araba - nebo někoho takovýho. A že její přítel jí zakázal pracovat. Tak pracovala načerno, aby on to nevěděl. Řídil jí život. Další den měla přijít na brigádu znovu, ale nepřišla... docela jsem měla strach, jak skončila... třeba se to ten přítel dozvěděl a... :-( Ale nevím. Jenom jsem si na to vzpomněla. Od lidí, kteří jsou schopní všeho - zabít přítelkyni, protože jim přišla na nevěru - od těch je lepší jít pryč dřív, než Tě zabijou. To není žádná legrace.
Není tady

Ja by som nespájala trie vyhrážky s tým, že je Arab či muslim. Možno to vyhľadávanie žien - ale ani to nie nutne. Poznám veľa Slovákov, čo to robia - a asi ani česi nebudú úplné neviniatka. Skrátka asi robí veci, ktoré sa ti nepáčia. Nechápem, že sa s ním o tom nechceš pozhovárať, lebo potom nevidím šancu na vyriešenie. Buď sa s tým zmieriš a vykašleš sa na to, alebo sa s ním rozídeš... Ak si teda nepohovoríte, čo sa mne zdá na najrozumnejšie. Skús to nejako zaonačiť, že si náhodou prišla na to, že... atď. Neviem, ja by som sa v prvom rade snažila zistiť, či je nespokojný, alebo ho vyhecovali kamaráti k nejakému pokusu, alebo o čo vlastne mu ide. mrzelo by ma rozísť sa s ním, kým to nezistím - a žiť v neistote asi zasa nedokážeš ty.
Není tady

Vera.. Ty sama si musíš tuhle otázku dát.-Ty s ním jednou budeš žít!!!..A chceš být s takovým člověkem,který tě bude podvádět,????..Kterému nemůžeš nic říct????.Takovému člověku ty věříš???..Mě to přijde takový.že on může vše.a ty nemůžeš asi nic....No já teda nevím,ale nebyla bych sním ani minutu.pro mě by to bylo dost pádných důvodů......Je to ,ale jen věc názoru!!!!....
Není tady
Co bych dělala já? Utíkala děsně rychle!
Není tady
"Takze poradte, je to dost padny duvod k rozchodu ze si hleda (na sex) jinou? Pri "tom" jsem ho nepristihla."
To jestli ti to stojí zato, být s někým, kdo tě dost pravděpodobně bude stále podvádět a nebudete si navzájem věřit, si musíš opravdu rozhodnout sama. Pro každého je pádným důvodem k rozchodu něco jiného.Jde o to jestli si myslíš, že jsi schopná dál tyhle věci snášet. Ale to že si nevěříte se může přenést i do dalších oblastí vztahu.Nevíš sice jistě, jestli tě podvádí,ale i to co víš by pro mě byl dost silný podnět.Zvlášť po roce vztahu mi to příjde dost brzo.Já bych tohle osobně nepřekousla. Asi bych ti doporučila si s ním o tom narovinu popovídat a všechno mu říct.Uvidíš jeho reakci. No ale rozhodnutí je vážně jen na tobě.
Není tady
Ja myslim, ze jestli takovy chovani nehodlas tolerovat, tak ti asi nezbyde nic jinyho nez se s nim rozejit. Rok je opravdu kratka doba a jestli te podvadi nebo ma chut podvadet uz ted, bude to delat vzdycky a zadny vyhruzky nebo jeho sliby nepomuzou.
Není tady