29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím všechny!
Mám takový "malý" problém. Se svým přítelem jsem rok a čtvrt (je mi 22 let, jemu 25) a přibližně čtyři poslední měsíce začíná dávat přednost masturbaci před milováním. Většinou to dopadá tak, že máme sex v průměru jednou týdně a někdy se stane, že i jednou za deset dní, což je u mne, která na počátku vztahu vyhledávala sex průměrně jednou denně (dnes cca pětkrát týdně), značně skličující. Jinak přítel onanuje mnohem častěji než má se mnou sex a někdy chce, abych jej uspokojila také orálně... Nijak mu tento stav nevadí, dokonce se tomu občas směje a když to chci řešit, říká, že není co řešit, že je to můj problém, že mi chybí sex. Jinak je hodný, milý a v mnoha ohledech nesobecký.
Ovšem ani soulož s ním není co bývala, většinou je v jeho režii a orálně mě uspokojuje cca jednou měsíčně. To, že nedosahuji orgasmu, mu nevadí a je mu upřímně jedno, jestli ho někdy dosáhnu. Zatím mám jen ten klitorisový. Nevím, co mám dělat, opustit jej kvůli sexu nechci, ale začínám mít obavu, že už se to nezlepší...
Někdy mi říká, že onanie u po*na je jednodušší a méně náročná než sex, proto ji dává přednost. Nemám nic proti po*n, ale přijde mi, že se stal jeho otrokem, že to po*no má na něj zhoubný vliv a můj přítel se stává čím dál víc zvířečtější, protože pro něj je sex už snad jen tím vyvrcholením, ne erotikou a něhou. Máte někdo podobný problém? myslíte, že je to normální a stává se to běžně? Děkuji za radu...
Není tady
No, mne sa zdá, že tu už nai tak nejd eo sex ako o jeho ľahostajnosť a - možno - sebeckosť. Ale má pravdu v tom, že je to tvoj problém; ibaže keby si s as ním rozišla(čo teda mňa by veľmi lákalo), monžo by pre zmenu mal problém on.
Mne osobne by nespokojnosť v sexe a hlavne to, že je to partnerovi fuck, vadila a to tak, že dosť.
Není tady
Ahoj, ja mam trochu podobny problem ikdyz sexualne s pritelem nestradam. On kouka temer denne uz asi trictvte roku na amaterska po*n na netu, taky mi to pripada dost prizemni. Navic tam jsou nekdy tak hnusna videa ze to spis odpuzuje nez vzrusuje. To aspon to po*no je relativne vkusny. Ten tvuj pri tom onanuje ale ten muj to ma z nabozenskych duvodu zakazany (tohle teda dodrzuje) je muslim, tim spis nechapu proc na to kouka. Ale ty mas aspon milujiciho muze, ja jsem nedavno zjistila, ze odepisoval na inzerat na netu ze "taky hleda holku a diskretnost je podminkou" tak uz zvazuju i rozchod, co bys udelala ty? Potrebuju radu a klidne natvdo, snesu to. Dik
Není tady
No, já bych se ho zeptala, proč si napsal inzerát... Uviděla bych co řekne, ale rozhodně bych už byla na pokraji úvah o rozchodu...tohle mi nepřijde normální... Asi je třeba si o tom upřímně popovídat, co vlastně on hledá... Já po*no neodsuzuji v jakékoliv podobě... Jen mi prostě vadí, že dává přednost masturbaci před milováním se mnou... A přitom si sexuálně vyhovujeme...
Není tady
vera123 napsal(a):
Ahoj, ja mam trochu podobny problem ikdyz sexualne s pritelem nestradam. On kouka temer denne uz asi trictvte roku na amaterska po*n na netu, taky mi to pripada dost prizemni. Navic tam jsou nekdy tak hnusna videa ze to spis odpuzuje nez vzrusuje. To aspon to po*no je relativne vkusny. Ten tvuj pri tom onanuje ale ten muj to ma z nabozenskych duvodu zakazany (tohle teda dodrzuje) je muslim, tim spis nechapu proc na to kouka. Ale ty mas aspon milujiciho muze, ja jsem nedavno zjistila, ze odepisoval na inzerat na netu ze "taky hleda holku a diskretnost je podminkou" tak uz zvazuju i rozchod, co bys udelala ty? Potrebuju radu a klidne natvdo, snesu to. Dik
Zvlášnte, že masturbáciu má zakázanú - žeby nevera bola povolená? Pokiaľ viem, tak akýkoľvek styk mimo manželstvo je zakázaný, ak teda mu ide o nejaké náboženské zákazy...
Není tady
Jo to by mi asi taky vadilo ze dava prednost onanii prede mnou. Treba ho to onanovani jednou prestane bavit a zase se vrati k sexu s tebou, pevne v to doufam.
Ja mu to ale bohuzel rict nemuzu, protoze jsem se mu koukla tajne do emailovy schranky a to by me asi opravdu zabil (ma horkou arabskou krev) takze to nepripada v uvahu. Kdybych na to neprisla, tak on je celkem fajn a milujeme se a ja to nedokazu utnout, vim ale ze musim, asi bych uz mu nikdy neverila. Potrebuju ale nakopnout od nekoho aby mi rek "vys** se na neho"!!!
Není tady
jo to je pravda ale muslimove (nekteri) si to upravujou asi jak se jim to zrovna hodi. Neco by za zadnou cenu neudelali a neco muzou porusit?? Nechapu to! Ale asi to tak je
Není tady
maricka napsal(a):
Zdravím všechny!
Mám takový "malý" problém. Se svým přítelem jsem rok a čtvrt (je mi 22 let, jemu 25) a přibližně čtyři poslední měsíce začíná dávat přednost masturbaci před milováním. Většinou to dopadá tak, že máme sex v průměru jednou týdně a někdy se stane, že i jednou za deset dní, což je u mne, která na počátku vztahu vyhledávala sex průměrně jednou denně (dnes cca pětkrát týdně), značně skličující. Jinak přítel onanuje mnohem častěji než má se mnou sex a někdy chce, abych jej uspokojila také orálně... Nijak mu tento stav nevadí, dokonce se tomu občas směje a když to chci řešit, říká, že není co řešit, že je to můj problém, že mi chybí sex. Jinak je hodný, milý a v mnoha ohledech nesobecký.
Ovšem ani soulož s ním není co bývala, většinou je v jeho režii a orálně mě uspokojuje cca jednou měsíčně. To, že nedosahuji orgasmu, mu nevadí a je mu upřímně jedno, jestli ho někdy dosáhnu. Zatím mám jen ten klitorisový. Nevím, co mám dělat, opustit jej kvůli sexu nechci, ale začínám mít obavu, že už se to nezlepší...
Někdy mi říká, že onanie u po*na je jednodušší a méně náročná než sex, proto ji dává přednost. Nemám nic proti po*n, ale přijde mi, že se stal jeho otrokem, že to po*no má na něj zhoubný vliv a můj přítel se stává čím dál víc zvířečtější, protože pro něj je sex už snad jen tím vyvrcholením, ne erotikou a něhou. Máte někdo podobný problém? myslíte, že je to normální a stává se to běžně? Děkuji za radu...
Maričko, a chybí Ti opravdu SEX jako takový (tj. soulož), nebo mazlení, hlazení, pusinkování atd.?
Když chceš "sex", začneš ho svádět? Nějak si neumím představit, že chlap, kterej si ho honí u po*na (nebo bez po*na), odolá ženský, která ho začne svádět, zapojí ruku (třeba i pusu) do díla a pak ho "znásilní"... to by musel být opravdu svatej!
Není tady
vera123 napsal(a):
Jo to by mi asi taky vadilo ze dava prednost onanii prede mnou. Treba ho to onanovani jednou prestane bavit a zase se vrati k sexu s tebou, pevne v to doufam.
Ja mu to ale bohuzel rict nemuzu, protoze jsem se mu koukla tajne do emailovy schranky a to by me asi opravdu zabil (ma horkou arabskou krev) takze to nepripada v uvahu. Kdybych na to neprisla, tak on je celkem fajn a milujeme se a ja to nedokazu utnout, vim ale ze musim, asi bych uz mu nikdy neverila. Potrebuju ale nakopnout od nekoho aby mi rek "vys** se na neho"!!!
VYSER SE NA NĚHO. Pomohlo?
Není tady
Nepomáhá nic, ani svádění, prostě už nic...jen nečinné očekávání, kdy se rozhoupe ON...a přitom jsem mnohem více erotičtější než jeho předchozí partnerka, alespoň dle jeho slov... Vyser se na něj? Nevím, četla sjem, že nejsem sma, kdo s tím má problémy... Myslím, že hodně žen se s tím potýká, ale nevím...
Není tady
maricka napsal(a):
Nepomáhá nic, ani svádění, prostě už nic...jen nečinné očekávání, kdy se rozhoupe ON...a přitom jsem mnohem více erotičtější než jeho předchozí partnerka, alespoň dle jeho slov... Vyser se na něj? Nevím, četla sjem, že nejsem sma, kdo s tím má problémy... Myslím, že hodně žen se s tím potýká, ale nevím...
"vyser se na něho" bylo pro veru123 ne pro Tebe :-)
Být Tebou tak si s přítelem promluvím, proč se to tak děje (pokud jste se milovali každý den a teď jednou za týden až měsíc tak se asi něco změnilo), no a pokud to tak opravdu má nastavené, tak se s tím buď smířit nebo se rozejít.
Já se potýkám s opakem. Partner chce často, já málo... Většina lidí si ve frekvenci sexu asi nesedne...
Není tady
maricka napsal(a):
Někdy mi říká, že onanie u po*na je jednodušší a méně náročná než sex, proto ji dává přednost.
Tak jdeme na to
Já jsem si u toho nepouštěl p...o, ale v začátcích našeho manželství jsem taky masturboval, a to pomalu denně. Ne proto, že by mi žena nestačila, ale já měl prostě chuť na sex většinou zrovna v době, kdy ona byla někde úplně jinde než já. Párkrát jsem to vyřešil návštěvou u ní v práci (dělala tehdy v prodejně domácích potřeb a já na podnikovém ředitelství, takže taková namátková kontrola ve skladě nebyla špatná), ale to nešlo vždycky. Tak jsem holt pohonil
Později byl důvod ten, o kterém píšeš i Ty, a sice že onanie je jednodušší a méně náročná než sex, ale svoji ženu jsem kvůloi tomu nijak nezanedbával - byla to pro mě spíše taková nadstavba. Teď po čtyřicítce už takové problémy řešit nemusím
Není tady
vera123 napsal(a):
jo to je pravda ale muslimove (nekteri) si to upravujou asi jak se jim to zrovna hodi. Neco by za zadnou cenu neudelali a neco muzou porusit?? Nechapu to! Ale asi to tak je
Ten môj tvrdil, že je len slabý človek a vie, že všetko nedodrží, tak holt ten sex si povolí..
A ostatné dodrží.
Není tady
Já bych řekla, že to moc řešíš. Nedivila bych se, kdyby sis to zapisovala : Datum, počet přírazů, orgasmus byl-nebyl, případně klitogiální nebo jiný. Průměrná frekvence styků ku počtu dní v měsíci 4 :30, z toho 3 z mého popudu.
Pokud podobným stylem, jakým to píšeš, o tom mluvíš se svým partnerem, nediv se, že se uchyluje raději k jednodušší a příjemnější činnosti. Možná si nechce připadat jak továrna na orgasmy.
Není tady
Ach jo, bohužel to tak není, nic si nepíšu, orgasmus mi při tom nijak zvlášť nechybí a partnera do ničeho nenutím... Prostě raději dá přednost masturbaci před milováním se mnou... A hlavně mu nijak zvlášť nezáleží, jestli se mi sex s ním líbí nebo ne. Říkala jsem si již kdysi, že nemá cenu ho do ničeho nutit, že možná bude chtít sám, když se nebudu ozývat, ale ani to nepomohlo... Nepomohlo ani zpestření nic. Navíc on se odmítá o tomto problému bavit, když jsem navrhovala, že si to nějak zpestříme, řekl, že je to můj problém anebo pokrčil rameny a dál se věnoval své činnosti. Už jsem vážně bezradná...
Není tady
maricka napsal(a):
Ach jo, bohužel to tak není, nic si nepíšu, orgasmus mi při tom nijak zvlášť nechybí a partnera do ničeho nenutím... Prostě raději dá přednost masturbaci před milováním se mnou... A hlavně mu nijak zvlášť nezáleží, jestli se mi sex s ním líbí nebo ne. Říkala jsem si již kdysi, že nemá cenu ho do ničeho nutit, že možná bude chtít sám, když se nebudu ozývat, ale ani to nepomohlo... Nepomohlo ani zpestření nic. Navíc on se odmítá o tomto problému bavit, když jsem navrhovala, že si to nějak zpestříme, řekl, že je to můj problém anebo pokrčil rameny a dál se věnoval své činnosti. Už jsem vážně bezradná...
podla mna je teply....
Není tady
O tom tedy značně pochybuji, že je teplý
Není tady
Nepřitahuješ ho, tečka.
Není tady
Kdysi jsem měla jednoho, co ho zajímal jen vlastní orgasmus a i když já jsem dost otevřený člověk a dávala jsem mu najevo co a jak to potřebuji, nijak moc aktivně nereagoval. Musím říct, že to byla opravdu krátkodobá známost a dostal brzy košem. Sobce v milování opravdu nemusim.
S manželem se milujeme rádi a musim říct, že mu vždy záleží na mém orgasmu a mě samozřejmě na jeho. Nikdy mě tzv. neošidil. Upřímně řečeno, nějak si to ani nedovedu představit, asi by se mě to dost dotklo, kdyby někdy taková situace nastala. Nerada to říkám, je to pouze můj názor, ale já bych s dotyčným asi už nebyla.
Není tady