27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj u delí dobu mám při zátěi bolest v koleni, doktor ji po rentgenu určil jako vadnou čéku - má poloviční tvar ne je ten správný, místo tvaru V je to spí znak nike . Napsal mi něco na chrupavku (Condrosulf) a nyní Movalis ( http://www.lekarna.cz/movalis-15mg-tbl-10x15mg/ ) Máte prosím někdo s podobným problémem zkuenosti? Po poslední návtěvě, kdy mi napsal práky na bolest, jsem tak nějak pochopila, e léčit u se nebude a nejsem z toho nadená, protoe mi moje koleno dost kompiluje ivot.
Taky by mě zajímalo, jestli nemáte nějaké zkuenosti s Movalisem, podle příbalovýho letáku vypadá jako jed na krysy, ale to asi vechny práky na bolest, tak nevim jestli se na něj nevykalu. Kdyby jste někdo měl tip na nějakej přírodní preparát, tak bych byla úplně nejradi. Díky
Není tady
Tady je to takové mrtvé.
Není tady
Pokud jde o Movalis, evidentně tě to tvoje koleno tolik nebolí a ivot nekomplikuje, a pozná co je bolest, tak bude ráda i za ten ,,jed na krysy,,
Není tady
Já movalis beru a bolest opravdu zmírňuje, jen jsem chtěla vědět, jestli třeba někoho potkaly ty neádoucí účinky, jestli ho někdo musel vysadit atd. Nemám ve zvyku brát práky a byla jsem z tolika chemie nesvá.
Není tady