Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 1. 12. 2007 14:21

jetelík
♥♥-----

Vadná čéška a Movalis

Ahoj už delší dobu mám při zátěži bolest v koleni, doktor ji po rentgenu určil jako vadnou čéšku - má poloviční tvar než je ten správný, místo tvaru V je to spíš znak nike butter . Napsal mi něco na chrupavku (Condrosulf) a nyní Movalis ( http://www.lekarna.cz/movalis-15mg-tbl-10x15mg/ ) Máte prosím někdo s podobným problémem zkušenosti? Po poslední návštěvě, když mi napsal prášky na bolest, jsem tak nějak pochopila, že léčit už se nebude a nejsem z toho nadšená, protože mi moje koleno dost kompiluje život.
Taky by mě zajímalo, jestli nemáte nějaké zkušenosti s Movalisem, podle příbalovýho letáku vypadá jako jed na krysy, ale to asi všechny prášky na bolest, tak nevim jestli se na něj nevykašlu. Kdyby jste někdo měl tip na nějakej přírodní preparát, tak bych byla úplně nejradši. Díky

Není tady

#2 4. 12. 2007 23:00

jetelík
♥♥-----

Re: Vadná čéška a Movalis

Tady je to takové mrtvé.

Není tady

#3 4. 1. 2008 16:48

Alien
♥------

Pokud jde o Movalis, evidentně tě to tvoje koleno tolik nebolí a život nekomplikuje, až poznᚠco je bolest, tak budeš ráda i za ten ,,jed na krysy,,

Není tady

#4 5. 1. 2008 22:56

jetelík
♥♥-----

Já movalis beru a bolest opravdu zmírňuje, jen jsem chtěla vědět, jestli třeba někoho potkaly ty nežádoucí účinky, jestli ho někdo musel vysadit atd. Nemám ve zvyku brát prášky a byla jsem z tolika chemie nesvá.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí