29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kuty napsal(a):
Pecanka napsal(a):
laminanonte napsal(a):
jj,kuty je, jak vidno, milovnice psů
Mám úplně stejný pocit:D
..
No já zase mám z toho pocity,když čtu či slyším,jak někteří klidně si berou čokla do postele,že jsou na štíru se základní hygienou.Nemluvě o pohodlí.
Psa mám,trávíme spolu krom jiného večery na sedačce-má pod sebou svoji psí deku,ale v posteli mám mnohem radši blízkost úplně někoho jiného.
Ja fakt nevim, ale tvuj puvodni prispevek nebyl vubec o brani si psa do postele. Obecne ses vyjadrila ve smyslu, ze smrdlavi psi na tvoje ciste obleceni fuj fuj
Jinak nas mastino mel zakazane spat na posteli, ale stejne vzdycky prilez Byl proste radsi mezi lidmi i v noci ;-)
Upravil(a) baba.jaga (1. 12. 2009 11:39)
Není tady
kuty..jak to myslíš s tou základní hygienou?váš pes je nějak extrémně špinavý a smradlavý?co je na psovi tak nehygienickýho?
Není tady