29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
airgosh napsal(a):
Smoke napsal(a):
Musím přiznat že během menstruace je i moje přítelkyně náruživější a má víc chuť sexovat....
No vidis a nestoji ji to za?!
No ona sice nadržená je, ale bojí se
Není tady
Smoke napsal(a):
airgosh napsal(a):
Smoke napsal(a):
Musím přiznat že během menstruace je i moje přítelkyně náruživější a má víc chuť sexovat....
No vidis a nestoji ji to za?!
No ona sice nadržená je, ale bojí se
ceho?
Není tady
airgosh napsal(a):
Smoke napsal(a):
airgosh napsal(a):
No vidis a nestoji ji to za?!No ona sice nadržená je, ale bojí se
ceho?
Joooo tak to nevím... jenom jednou jsme sexovali když to měla. Od té doby ne. Teď jsme to chtěli spáchat, ale byli jsme vyrušeni a pak už to bylo o ničem.
Není tady
Smoke napsal(a):
airgosh napsal(a):
Smoke napsal(a):
No ona sice nadržená je, ale bojí seceho?
Joooo tak to nevím... jenom jednou jsme sexovali když to měla. Od té doby ne. Teď jsme to chtěli spáchat, ale byli jsme vyrušeni a pak už to bylo o ničem.
No asi tebe
Není tady
No dobre...konflikty z jednoho topicu nemusíš tahat do druhého... navíc tak trapně...
Upravil(a) Smoke (3. 12. 2007 21:01)
Není tady
Smoke napsal(a):
airgosh napsal(a):
Smoke napsal(a):
No ona sice nadržená je, ale bojí seceho?
a ptas ses cim to je?
Není tady
Tak na milování při by můj drahý nepřistoupil, protože mi nechce ublížit... A já mám vždycky takovou chuť :-P
Není tady
lenulinka002 napsal(a):
Tak na milování při by můj drahý nepřistoupil, protože mi nechce ublížit...
A já mám vždycky takovou chuť :-P
u... co? ublizit? jako jak?
Není tady
airgosh napsal(a):
lenulinka002 napsal(a):
V těchto dnech je "otevřená" snadno může chytit infekci atd. a možná se jen vymlouvá, protože se mu sex při tom příčí. A jestli to tak je, tak no a co ? Každej jsme jinej a rozhodně bych někoho nenutila do něčeho, co se mu nelíbí, jen proto, že mám chuť
Není tady
PPavlaa napsal(a):
airgosh napsal(a):
lenulinka002 napsal(a):
V těchto dnech je "otevřená" snadno může chytit infekci atd. a možná se jen vymlouvá, protože se mu sex při tom příčí. A jestli to tak je, tak no a co ? Každej jsme jinej a rozhodně bych někoho nenutila do něčeho, co se mu nelíbí, jen proto, že mám chuť
Pavla: A zrovna takhle se na to dívám... Jen říkám... občas to zamrzí
Není tady
lenulinka002 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
airgosh napsal(a):
u... co? ublizit? jako jak?V těchto dnech je "otevřená" snadno může chytit infekci atd. a možná se jen vymlouvá, protože se mu sex při tom příčí. A jestli to tak je, tak no a co ? Každej jsme jinej a rozhodně bych někoho nenutila do něčeho, co se mu nelíbí, jen proto, že mám chuť
Pavla:
A zrovna takhle se na to dívám... Jen říkám... občas to zamrzí
![]()
jako tohle je rozhodne pravda, ale pokud je dodrzena hygiena pred a po, tak to neni problem-to mi odsouhlasila i doktorka... jina vec je, je-li to pritelovi neprijemne....
Není tady
nj.. měl by vědět, že ženina menstruační krev posiluje mužův penis....
stará pověra... Ale co když...
Není tady
airgosh napsal(a):
Smoke napsal(a):
airgosh napsal(a):
ceho?Joooo tak to nevím... jenom jednou jsme sexovali když to měla. Od té doby ne. Teď jsme to chtěli spáchat, ale byli jsme vyrušeni a pak už to bylo o ničem.
a ptas ses cim to je?
Co čím je? Jako proč se bojí? Teď už ani nevím Je dost možné že sem se na to ptal a teď si nemužu vzpomenout...
Není tady
lenulinka002 napsal(a):
To je,ale krásná výmluva Tu bych mu odpustila
Není tady
Santala napsal(a):
To je,ale krásná výmluva
Tu bych mu odpustila
Není tady
BB napsal(a):
I v průběhu ... mám na to 25 ti letý důkaz .... tupě jsme si mysleli, že když jsou neplodné dny před m. a po něm, tak v průběhu to taky platí .... no, nepla ....
![]()
Já mám důkaz 19-ti letý.