|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

PPavlaa napsal(a):
myslím, že má na mysli piss nebo co to je ...
Aha, díky..... pokud jde o pissing, tak to zas taková prasárna (pro mě) není, je to takový roztomilý a v provedení žena na muže i pro mě vzrušující (v opačném gardu jsem to ještě nezkoušel).... já tady čet něco o průjmu, tak mě napadaly hrůznější představy 
Není tady
airgosh napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Hm, to já tohle všechno taky ráda, ale ne vždycky ... a taky tohle všechno nejde každej den ... a kdyby to bylo každej den, už by to nebylo ono ...
A nevím, co máš pořád s tím vyšetřením ... ale vyšetřit by ses možná měla nechat ... asi to s tím strachem trochu přeháníšAle no tak jaky strach? Resime jen jednu vec tak podle ceho soudis, ze se hodne bojim?
Maminka me ucila, ze se tomu rika zodpovednost. Mimoto tak me napada ty nekdy delas snad analni rychlovku? Nevidim proste duvod proc neco riskovat a mimoti ti garantuji, ze, kdyz chlap fakt chce tak si i ten kondom umi vzit rychle
Ahááááá no dík za vysvětlenou .... ale já, když mám stálého partnera, tak na kondom kašlu jak při normálním sexu, tak při análním ... možná jsem podle tebe nezodpovědná, ale tak to prostě je 

Není tady

Už jsem zase mimo, holky - co je to kondom? 

Není tady
PPavlaa napsal(a):
airgosh napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Hm, to já tohle všechno taky ráda, ale ne vždycky ... a taky tohle všechno nejde každej den ... a kdyby to bylo každej den, už by to nebylo ono ...
A nevím, co máš pořád s tím vyšetřením ... ale vyšetřit by ses možná měla nechat ... asi to s tím strachem trochu přeháníšAle no tak jaky strach? Resime jen jednu vec tak podle ceho soudis, ze se hodne bojim?
Maminka me ucila, ze se tomu rika zodpovednost. Mimoto tak me napada ty nekdy delas snad analni rychlovku? Nevidim proste duvod proc neco riskovat a mimoti ti garantuji, ze, kdyz chlap fakt chce tak si i ten kondom umi vzit rychleAhááááá no dík za vysvětlenou .... ale já, když mám stálého partnera, tak na kondom kašlu jak při normálním sexu, tak při análním ... možná jsem podle tebe nezodpovědná, ale tak to prostě je
Tak pri normalnim na to kaslu taky 
Narovinu tohle je diskuze ne hodnoceni takze jestli jsi ci ne zodpovedna mi je uprimne uplne jedno. 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Nooo 

zbytecnost pro spontalni lidi a nutnost pro zodpovedne lidi 
Pockej az trosku porostes tak prijde tatinek a bude ti o tom povidat 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Sirius napsal(a):
No dobrá - budu sdílnějsí. I když si myslím, že to je na jiné téma - k sexuálním praktikám mám celkem liberální postoj, ale aby mě dusila svou "mušličkou" obryně o váze tak 150 kg to ne. Sprchu mám též rád, občas si dám i teplou, ale je to vždy voda. No a vím že vyměšování je lidské, ale proboha už maminka mě učila jako malého, že mám jít na nočník.
Já se musím přiznat, že ačkoliv jsem si to tu přečetl snad 5x, pořád nedokážu pochopit, o jakou praktiku se vlastně jedná. Napovíš mi trochu, Sirie?
Jsou to tři "způsoby" a nepamatuji se jak se tomu říkalo, nebyl to český ale německý časák, jo jedno je piss a to druhé facesitting.
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
myslím, že má na mysli piss nebo co to je ...
Aha, díky..... pokud jde o pissing, tak to zas taková prasárna (pro mě) není, je to takový roztomilý a v provedení žena na muže i pro mě vzrušující (v opačném gardu jsem to ještě nezkoušel).... já tady čet něco o průjmu, tak mě napadaly hrůznější představy
Napadaly tě dobře, jestli jsem to pochopila, tak ty časopisy nebyl jen o moči 
Tohle mě teda nerajcuje, ale když se ti to líbí, tak si to užívej 
Není tady
Mikeš napsal(a):
jsi prdlej 
Není tady
airgosh napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
airgosh napsal(a):
Ale no tak jaky strach? Resime jen jednu vec tak podle ceho soudis, ze se hodne bojim?
Maminka me ucila, ze se tomu rika zodpovednost. Mimoto tak me napada ty nekdy delas snad analni rychlovku? Nevidim proste duvod proc neco riskovat a mimoti ti garantuji, ze, kdyz chlap fakt chce tak si i ten kondom umi vzit rychleAhááááá no dík za vysvětlenou .... ale já, když mám stálého partnera, tak na kondom kašlu jak při normálním sexu, tak při análním ... možná jsem podle tebe nezodpovědná, ale tak to prostě je
Tak pri normalnim na to kaslu taky
Narovinu tohle je diskuze ne hodnoceni takze jestli jsi ci ne zodpovedna mi je uprimne uplne jedno.
no to doufám .... bylo by divný, kdyby ne
Dělej si to jak chceš a já taky 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Tohle mě teda nerajcuje, ale když se ti to líbí, tak si to užívej
Jako občasný zpestření - proč ne? Já osobně zas nemusím anál. Ale každej jsme holt ňákej....
Není tady

Není tady
Anální sex jsme taky párkrát zkoušeli,ale s kondomem. Při menstruaci ne. Nějak jsme se nedohodli on si myslel, že by to vadilo mě a já zase že jemu je to po*ný (po jeho reakci, když mě po porodu pomáhal do vany). Myslela sem si to až do doby než sem přišla na jeho milenku a že to delali při krvácení a jemu se to líbilo. Snažila sem se mu to odpustit, chtěla sem sex a když jsem řekla, že to mám tak se odtáhl (on tvrdí že ne,ale já to cítila a čekala sem na jeho reakci). Takže můj manžel to už okusil a já ještě ne (taky bych chtěla vědět jestli je pravda,že žena mnohem lépe prožívá orgazmus při menstruaci). Hold mám smůlu.
Není tady
tlapička napsal(a):
Anální sex jsme taky párkrát zkoušeli,ale s kondomem. Při menstruaci ne. Nějak jsme se nedohodli on si myslel, že by to vadilo mě a já zase že jemu je to po*ný (po jeho reakci, když mě po porodu pomáhal do vany). Myslela sem si to až do doby než sem přišla na jeho milenku a že to delali při krvácení a jemu se to líbilo. Snažila sem se mu to odpustit, chtěla sem sex a když jsem řekla, že to mám tak se odtáhl (on tvrdí že ne,ale já to cítila a čekala sem na jeho reakci). Takže můj manžel to už okusil a já ještě ne (taky bych chtěla vědět jestli je pravda,že žena mnohem lépe prožívá orgazmus při menstruaci). Hold mám smůlu.
Teda tlapicko ,me kdyby manzel rekl,ze to delal s jinou jeste pri menstruaci tak ten by letel.Boze zensky co vsechno jste schopny vydrzet.
Není tady
Kdy má ženská největší možnost otěhotnět?
Není tady
Smoke napsal(a):
pred menstruaciou
Není tady
partizan napsal(a):
Smoke napsal(a):
pred menstruaciou
I v průběhu ... mám na to 25 ti letý důkaz .... tupě jsme si mysleli, že když jsou neplodné dny před m. a po něm, tak v průběhu to taky platí .... no, nepla ....

Upravil(a) BB (3. 12. 2007 11:24)
Není tady

partizan napsal(a):
Smoke napsal(a):
pred menstruaciou
Prd, urpostred cyklu(medzi dvoma menštruáciami cca), čo je ale u každej ženy inokedy...
Upravil(a) Selima (3. 12. 2007 11:25)
Není tady

BB napsal(a):
partizan napsal(a):
Smoke napsal(a):
pred menstruaciou
I v průběhu ... mám na to 25 ti letý důkaz .... tupě jsme si mysleli, že když jsou neplodné dny před m. a po něm, tak v průběhu to taky platí .... no, nepla ....
![]()
Ale no stať sa môže všeličo, raz za dvetisíc rokov aj nepoškvrnené počatie, ale nebrala by som to ako štatisticky významnú vzorku.
Není tady
eremuruss napsal(a):
tlapička napsal(a):
Teda tlapicko ,me kdyby manzel rekl,ze to delal s jinou jeste pri menstruaci tak ten by letel.Boze zensky co vsechno jste schopny vydrzet.
Priznavam, te tlapicka ma taky muj jisty obdiv,i kdyz mam obavu, ze kdyby se mi vubec povedlo mu odpustit tak to, ze s ni to slo a se mnou nejde, bych asi nezkousla uz vubec...
Není tady
Praktikuju to běžně
Orgasmus je mnohem silnější, v průběhu mens. jsem daleko víc vzrušivější i náruživější.
vždy jsem měla partnera, který byl pro věc

)Není tady
Musím přiznat že během menstruace je i moje přítelkyně náruživější a má víc chuť sexovat....
Není tady

Tlapičko, áno, jediné, čo by ma mrzelo, že prichádzam o niečo, čo inej doprial. Čo keby si si to aj ty vyskúšala inde s vysvetlením, že teda si to veľmi chcela skúsiť, ale keď on experimentoval inde, tak aj ty....?
Není tady
Selima napsal(a):
Pri súloži.

Není tady
Smoke napsal(a):
Musím přiznat že během menstruace je i moje přítelkyně náruživější a má víc chuť sexovat....
No vidis a nestoji ji to za?! 
Není tady