Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 1. 12. 2007 18:31

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Sex při tom...

PPavlaa napsal(a):

myslím, že má na mysli piss nebo co to je ...

Aha, díky..... pokud jde o pissing, tak to zas taková prasárna (pro mě) není, je to takový roztomilý a v provedení žena na muže i pro mě vzrušující (v opačném gardu jsem to ještě nezkoušel).... já tady čet něco o průjmu, tak mě napadaly hrůznější představy lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#102 1. 12. 2007 18:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

airgosh napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Hm, to já tohle všechno taky ráda, ale ne vždycky ... a taky tohle všechno nejde každej den ... a kdyby to bylo každej den, už by to nebylo ono ...
A nevím, co máš pořád s tím vyšetřením ... ale vyšetřit by ses možná měla nechat ... asi to s tím strachem trochu přeháníš wink

Ale no tak jaky strach? Resime jen jednu vec tak podle ceho soudis, ze se hodne bojim?
Maminka me ucila, ze se tomu rika zodpovednost. Mimoto tak me napada ty nekdy delas snad analni rychlovku? Nevidim proste duvod proc neco riskovat a mimoti ti garantuji, ze, kdyz chlap fakt chce tak si i ten kondom umi vzit rychle wink

Ahááááá no dík za vysvětlenou .... ale já, když mám stálého partnera, tak na kondom kašlu jak při normálním sexu, tak při análním ... možná jsem podle tebe nezodpovědná, ale tak to prostě je winkreta

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#103 1. 12. 2007 18:43

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Už jsem zase mimo, holky - co je to kondom? lollollol

Není tady

#104 1. 12. 2007 18:46

airgosh
♥♥♥♥---
Místo: Praha

PPavlaa napsal(a):

airgosh napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Hm, to já tohle všechno taky ráda, ale ne vždycky ... a taky tohle všechno nejde každej den ... a kdyby to bylo každej den, už by to nebylo ono ...
A nevím, co máš pořád s tím vyšetřením ... ale vyšetřit by ses možná měla nechat ... asi to s tím strachem trochu přeháníš wink

Ale no tak jaky strach? Resime jen jednu vec tak podle ceho soudis, ze se hodne bojim?
Maminka me ucila, ze se tomu rika zodpovednost. Mimoto tak me napada ty nekdy delas snad analni rychlovku? Nevidim proste duvod proc neco riskovat a mimoti ti garantuji, ze, kdyz chlap fakt chce tak si i ten kondom umi vzit rychle wink

Ahááááá no dík za vysvětlenou .... ale já, když mám stálého partnera, tak na kondom kašlu jak při normálním sexu, tak při análním ... možná jsem podle tebe nezodpovědná, ale tak to prostě je winkreta

Tak pri normalnim na to kaslu taky smile

Narovinu tohle je diskuze ne hodnoceni takze jestli jsi ci ne zodpovedna mi je uprimne uplne jedno. reta

Co se ma stat stane se a vse je jak ma byt...

Není tady

#105 1. 12. 2007 18:47

airgosh
♥♥♥♥---

Mikeš napsal(a):

Nooo lollollol zbytecnost pro spontalni lidi a nutnost pro zodpovedne lidi lolgodlike Pockej az trosku porostes tak prijde tatinek a bude ti o tom povidat wink

Není tady

#106 1. 12. 2007 18:58

Sirius
Host

Mikeš napsal(a):

Sirius napsal(a):

No dobrá - budu sdílnějsí. I když si myslím, že to je na jiné téma - k sexuálním praktikám mám celkem liberální postoj, ale aby mě dusila svou "mušličkou" obryně o váze tak 150 kg to ne. Sprchu mám též rád, občas si dám i teplou, ale je to vždy voda. No a vím že vyměšování je lidské, ale proboha už maminka mě učila jako malého, že mám jít na nočník.

Já se musím přiznat, že ačkoliv jsem si to tu přečetl snad 5x, pořád nedokážu pochopit, o jakou praktiku se vlastně jedná. Napovíš mi trochu, Sirie?

Jsou to tři "způsoby" a nepamatuji se jak se tomu říkalo, nebyl to český ale německý časák, jo jedno je piss a to druhé facesitting.

#107 1. 12. 2007 19:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

myslím, že má na mysli piss nebo co to je ...

Aha, díky..... pokud jde o pissing, tak to zas taková prasárna (pro mě) není, je to takový roztomilý a v provedení žena na muže i pro mě vzrušující (v opačném gardu jsem to ještě nezkoušel).... já tady čet něco o průjmu, tak mě napadaly hrůznější představy lol

Napadaly tě dobře, jestli jsem to pochopila, tak ty časopisy nebyl jen o moči usch
Tohle mě teda nerajcuje, ale když se ti to líbí, tak si to užívej wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#108 1. 12. 2007 19:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

jsi prdlej dumbom

Není tady

#109 1. 12. 2007 19:04

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

airgosh napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

airgosh napsal(a):

Tak pri normalnim na to kaslu taky smile

Narovinu tohle je diskuze ne hodnoceni takze jestli jsi ci ne zodpovedna mi je uprimne uplne jedno. reta

no to doufám .... bylo by divný, kdyby ne tongue
Dělej si to jak chceš a já taky wink

Není tady

#110 1. 12. 2007 19:06

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Tohle mě teda nerajcuje, ale když se ti to líbí, tak si to užívej wink

Jako občasný zpestření - proč ne? Já osobně zas nemusím anál. Ale každej jsme holt ňákej....

Není tady

#111 1. 12. 2007 19:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

stolt

Není tady

#112 2. 12. 2007 23:41

tlapička
♥♥-----

Anální sex jsme taky párkrát zkoušeli,ale s kondomem. Při menstruaci ne. Nějak jsme se nedohodli on si myslel, že by to vadilo mě a já zase že jemu je to po*ný (po jeho reakci, když mě po porodu pomáhal do vany). Myslela sem si to až do doby než sem přišla na jeho milenku a že to delali při krvácení a jemu se to líbilo. Snažila sem se mu to odpustit, chtěla sem sex a když jsem řekla, že to mám tak se odtáhl (on tvrdí že ne,ale já to cítila a čekala sem na jeho reakci). Takže můj manžel to už okusil a já ještě ne (taky bych chtěla vědět jestli je pravda,že žena mnohem lépe prožívá orgazmus při menstruaci). Hold mám smůlu.

Kdo si myslí,že dělá, co sám chce, dožije se dne, kdy pozná, že udělal, co nikdy nechtěl.

Není tady

#113 3. 12. 2007 6:23

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

tlapička napsal(a):

Anální sex jsme taky párkrát zkoušeli,ale s kondomem. Při menstruaci ne. Nějak jsme se nedohodli on si myslel, že by to vadilo mě a já zase že jemu je to po*ný (po jeho reakci, když mě po porodu pomáhal do vany). Myslela sem si to až do doby než sem přišla na jeho milenku a že to delali při krvácení a jemu se to líbilo. Snažila sem se mu to odpustit, chtěla sem sex a když jsem řekla, že to mám tak se odtáhl (on tvrdí že ne,ale já to cítila a čekala sem na jeho reakci). Takže můj manžel to už okusil a já ještě ne (taky bych chtěla vědět jestli je pravda,že žena mnohem lépe prožívá orgazmus při menstruaci). Hold mám smůlu.

Teda tlapicko ,me kdyby manzel rekl,ze to delal s jinou jeste pri menstruaci tak ten by letel.Boze zensky co vsechno jste schopny vydrzet.grater

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#114 3. 12. 2007 6:25

Smoke
♥♥-----

Kdy má ženská největší možnost otěhotnět?

Není tady

#115 3. 12. 2007 11:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Pri súloži.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#116 3. 12. 2007 11:21

partizan
♥------

Smoke napsal(a):

pred menstruaciou

Není tady

#117 3. 12. 2007 11:23

BB
♥♥♥♥♥♥-

partizan napsal(a):

Smoke napsal(a):

pred menstruaciou

I v průběhu ... mám na to 25 ti letý důkaz .... tupě jsme si mysleli, že když jsou neplodné dny před m. a po něm, tak v průběhu to taky platí .... no,  nepla .... lol   lol

Upravil(a) BB (3. 12. 2007 11:24)

BB

Není tady

#118 3. 12. 2007 11:25

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

partizan napsal(a):

Smoke napsal(a):

pred menstruaciou

Prd, urpostred cyklu(medzi dvoma menštruáciami cca), čo je ale u každej ženy inokedy...

Upravil(a) Selima (3. 12. 2007 11:25)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#119 3. 12. 2007 11:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

BB napsal(a):

partizan napsal(a):

Smoke napsal(a):

pred menstruaciou

I v průběhu ... mám na to 25 ti letý důkaz .... tupě jsme si mysleli, že když jsou neplodné dny před m. a po něm, tak v průběhu to taky platí .... no,  nepla .... lol   lol

Ale no stať sa môže všeličo, raz za dvetisíc rokov aj nepoškvrnené počatie, ale nebrala by som to ako štatisticky významnú vzorku.

Brita

Není tady

#120 3. 12. 2007 11:42

airgosh
♥♥♥♥---

eremuruss napsal(a):

tlapička napsal(a):

Teda tlapicko ,me kdyby manzel rekl,ze to delal s jinou jeste pri menstruaci tak ten by letel.Boze zensky co vsechno jste schopny vydrzet.grater

Priznavam, te tlapicka ma taky muj jisty obdiv,i kdyz mam obavu, ze kdyby se mi vubec povedlo mu odpustit tak to, ze s ni to slo a se mnou nejde, bych asi nezkousla uz vubec...sad

Není tady

#121 3. 12. 2007 11:49

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Praktikuju to běžně gloria

Orgasmus je mnohem silnější, v průběhu mens. jsem daleko víc vzrušivější i náruživější.

vždy jsem měla partnera, který byl pro věc smile vissla

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#122 3. 12. 2007 12:02

Smoke
♥♥-----

Musím přiznat že během menstruace je i moje přítelkyně náruživější a má víc chuť sexovat....

Není tady

#123 3. 12. 2007 13:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Tlapičko, áno, jediné, čo by ma mrzelo, že prichádzam o niečo, čo inej doprial. Čo keby si si to aj ty vyskúšala inde s vysvetlením, že teda si to veľmi chcela skúsiť, ale keď on experimentoval inde, tak aj ty....?

Brita

Není tady

#124 3. 12. 2007 16:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Pri súloži.

tummenupplolgodlikegodlike

Není tady

#125 3. 12. 2007 17:32

airgosh
♥♥♥♥---

Smoke napsal(a):

Musím přiznat že během menstruace je i moje přítelkyně náruživější a má víc chuť sexovat....

No vidis a nestoji ji to za?! wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí