Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 1. 12. 2007 15:15

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Sex při tom...

PPavlaa napsal(a):

Pro mě by byl sex s partnerem, kterej chce ve středu a v sobotu v 21.30 večer prostě jedna velká NUDA. Prostě potřebuju chlapa, co to má stejně jako já, protože tohle naplánování by byl asi hrob pro můj sexuální život a nejspíš i časem pro náš vztah roll

Jo, to je vono. Jen bych doplnil: "sex s partnerem, kterej chce ve středu a v sobotu v 21.30 večer" ....a furt ve stejný poloze big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#77 1. 12. 2007 15:20

Sirius
Host

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Pro mě by byl sex s partnerem, kterej chce ve středu a v sobotu v 21.30 večer prostě jedna velká NUDA. Prostě potřebuju chlapa, co to má stejně jako já, protože tohle naplánování by byl asi hrob pro můj sexuální život a nejspíš i časem pro náš vztah roll

Jo, to je vono. Jen bych doplnil: "sex s partnerem, kterej chce ve středu a v sobotu v 21.30 večer" ....a furt ve stejný poloze big_smile

Jo, není nad zažité zvyklosti.loldumbom

#78 1. 12. 2007 15:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

stoltstolt mám to taky tak ... my s exmanem spolu chodili přikládat, věšet prádlo, klidně jsme si odskočili i ze zábavy, stejně jako klíďo měli sex v lese, když jsme byli na houbách ... prostě já potřebuju někoho takovýho, abych byla v sexu spokojená tongue ale je fakt, že mě občas poslal někam roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#79 1. 12. 2007 15:25

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

stoltstolt mám to taky tak ... my s exmanem spolu chodili přikládat, věšet prádlo...

Jojo, takové věšení prádla v sušárně, kterou jsme si díky tomu přejmenovali na "šukárnu", to bylo něco lol A ten adrenalin, když si šel soused vedle do sklepa pro naložený vokurky lol

Upravil(a) Mikeš (1. 12. 2007 15:26)

Není tady

#80 1. 12. 2007 15:26

Sirius
Host

PPavlaa napsal(a):

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

stoltstolt mám to taky tak ... my s exmanem spolu chodili přikládat, věšet prádlo, klidně jsme si odskočili i ze zábavy, stejně jako klíďo měli sex v lese, když jsme byli na houbách ... prostě já potřebuju někoho takovýho, abych byla v sexu spokojená tongue ale je fakt, že mě občas poslal někam roll

To je jak z Babičky: "Šťastná to žena."hjartagodlike

#81 1. 12. 2007 15:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

stoltstolt mám to taky tak ... my s exmanem spolu chodili přikládat, věšet prádlo...

Jojo, takové věšení prádla v sušárně, kterou jsme si díky tomu přejmenovali na "šukárnu", to bylo něco lol A ten adrenalin, když si šel soused vedle do sklepa pro naložený vokurky lol

Tak nás soused ohrozit nemohl, leda aktivní syn, co by si vzpoměl, že nám bude podávat kolíčky big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#82 1. 12. 2007 15:35

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Tak nás soused ohrozit nemohl, leda aktivní syn, co by si vzpoměl, že nám bude podávat kolíčky big_smile

Je fakt, že takovéto zážitky pomáhají hrozně moc v boji proti sex. stereotypu... u nás doma se snažila stereotyp zavést manželka hned krátce po svatbě -"Chci se milovat každej den večer"-, ale to jsem jí rozmluvil lollol

Není tady

#83 1. 12. 2007 15:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Je fakt, že takovéto zážitky pomáhají hrozně moc v boji proti sex. stereotypu... u nás doma se snažila stereotyp zavést manželka hned krátce po svatbě -"Chci se milovat každej den večer"-, ale to jsem jí rozmluvil lollol

big_smile já bojovala taky .... na večeři se známýma v restauraci jsem sundala botu, zajela nohou ex pod stolem mezi nohy .... on ztuhl, začal na mě dělat oči jako že teď fakt ne, pak mi poslal sms, ať toho nechám, já jemu ať se jde vyčůrat, že mám chuť a on mě, ať si ji nechám zajít, že až doma ... a tam jsem ji nechala zajít já jemu tongueuschlol

Upravil(a) PPavlaa (1. 12. 2007 15:47)

Není tady

#84 1. 12. 2007 15:49

Sirius
Host

PPavlaa napsal(a):

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

big_smile já bojovala taky .... na večeři se známýma v restauraci jsem sundala botu, zajela nohou ex pod stolem mezi nohy .... on ztuhl, začal na mě dělat oči jako že teď fakt ne, pak mi poslal sms, ať toho nechám, já jemu ať se jde vyčůrat, že mám chuť a on mě, ať si ji nechám zajít, že až doma ... a tam jsem ji nechala zajít já jemu tongueuschlol

Ty jsi ale krutá. big_smilestolt

#85 1. 12. 2007 15:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

vava já ??? Já ne, to voooooon !!! tongue

Není tady

#86 1. 12. 2007 15:54

Sirius
Host

PPavlaa napsal(a):

Jo, měl být pohotovější, požádat vrchního o paraván a poskytnout Ti po čem jsi toužila.big_smilestoltgloria

#87 1. 12. 2007 15:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Sirius napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Jo, měl být pohotovější, požádat vrchního o paraván a poskytnout Ti po čem jsi toužila.big_smilestoltgloria

Ne, mohl jen na chvíli odložit příbor, odskočit si se mnou na WC, dát tam jednu rychlovku a pak se mohl jít dál cpát dumbom

Není tady

#88 1. 12. 2007 16:01

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

...on ztuhl...

To bych taky rád ještě někdy zažil lol

Není tady

#89 1. 12. 2007 16:02

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

...on ztuhl...

lol přijď, ztuhneš tak, že na to do smrti nezapomeneš tonguelol

Není tady

#90 1. 12. 2007 16:03

Sirius
Host

PPavlaa napsal(a):

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

...on ztuhl...

No přihlásil se dřív, mám smůlu. big_smile

#91 1. 12. 2007 16:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Sirius napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Mikeš napsal(a):

lol retareta pussa

Není tady

#92 1. 12. 2007 17:04

Sirius
Host

PPavlaa napsal(a):

Sirius napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

lol retareta pussa

Njn, big_smile příště budu rychlejší já. stolttongue

#93 1. 12. 2007 17:49

airgosh
♥♥♥♥---
Místo: Praha

PPavlaa napsal(a):

airgosh napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

To, že ty nechápeš anální sex bez kondomu neznamená, že to je něco nechutnýho ... já na tom nic nevidím, každej, jak to vyhovuje jemu dumbom

myslela jsme preci jen hygiena pro toho chlapa co si budem povidat sliznice strev rozhodne neni delana na tyhle veci a znam kluka co si takle zpusobil peknou infekci... nechutnyho mi na tom neprijde nic spis bych si to nemohla uzit, kdyz bych premyslela o tom jestli naahodou nebude pak mit pritel nejake problemy.... a prej kdyz uz bez kondomy tak by se pak chlap mel hned jit vycurat-to stejne u sexu s menstruaci...

Tak hlavně bys to měla nechat na tom chlapovi, on moc dobře ví, do čeho jde smile Zbytečně to moc řešíš, sex je věc, která se užívá smile plánování a hlídání je na nic, pak už to člověka neba ... to bys za chvíli mohla dopadnout tak, že budeš mít sex rozplánovaný tak, že ve středu a v sobotu, jen večer, až budou děti spát a hlavně u toho zhasnout big_smile

Co to s tim ma spolecneho?! Mimoto planuju rada neni nad koupel, masaz, prijemnou veceri, hudbu a hratky uz spontalne smile ale rozhodne radsi naplanuji ochranu nez pak cekat na vysledky vysetreni...

Co se ma stat stane se a vse je jak ma byt...

Není tady

#94 1. 12. 2007 17:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Sirius napsal(a):

airgosh napsal(a):

Sirius napsal(a):

No dobrá - budu sdílnějsí. I když si myslím, že to je na jiné téma - k sexuálním praktikám mám celkem liberální postoj, ale aby mě dusila svou "mušličkou" obryně o váze tak 150 kg to ne. Sprchu mám též rád, občas si dám i teplou, ale je to vždy voda. No a vím že vyměšování je lidské, ale proboha už maminka mě učila jako malého, že mám jít na nočník.

Jo taaak dudlik ne toho smajla nemyslim vazne neboj...

Jo lidi co je vzrusujou tyhle veci lituju, normalni sex uz s nimi pak moc nenadela...

Porád je to ještě v "normě" pokud se jedná o naprostou dobrovolnost dvou či více jedinců, horší je, když je k tomu někdo dotlačen nebo přimo přinucen a to je pak jedno o jaké praktiky se jedná.

stolt Proti Gustovi žiaden dišputát...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#95 1. 12. 2007 17:54

airgosh
♥♥♥♥---

PPavlaa napsal(a):

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

tummenupptummenupptummenupp jo to znam big_smile zkus to nekdy na rodinne slavnosti, nejlepe narozeniny jeho maminky tummenupp me se to osvedcilo, ale reakce byvaleho pritele byla stejna jak toho tveho, kdyz jsem tohle jednou zkusila na nynejsiho pritele-jakoze ho mezi lidma trosku vykolejim, aby se tesil na vecer, tak prevezl on me. Oznamil ostatnim, ze ma nejake povinnosti popadl me(doslova) a odnesl do loznice... jeste, ze jeho pribuzni tohle vuuubec neresej....

Není tady

#96 1. 12. 2007 18:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

airgosh napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

airgosh napsal(a):

myslela jsme preci jen hygiena pro toho chlapa co si budem povidat sliznice strev rozhodne neni delana na tyhle veci a znam kluka co si takle zpusobil peknou infekci... nechutnyho mi na tom neprijde nic spis bych si to nemohla uzit, kdyz bych premyslela o tom jestli naahodou nebude pak mit pritel nejake problemy.... a prej kdyz uz bez kondomy tak by se pak chlap mel hned jit vycurat-to stejne u sexu s menstruaci...

Tak hlavně bys to měla nechat na tom chlapovi, on moc dobře ví, do čeho jde smile Zbytečně to moc řešíš, sex je věc, která se užívá smile plánování a hlídání je na nic, pak už to člověka neba ... to bys za chvíli mohla dopadnout tak, že budeš mít sex rozplánovaný tak, že ve středu a v sobotu, jen večer, až budou děti spát a hlavně u toho zhasnout big_smile

Co to s tim ma spolecneho?! Mimoto planuju rada neni nad koupel, masaz, prijemnou veceri, hudbu a hratky uz spontalne smile ale rozhodne radsi naplanuji ochranu nez pak cekat na vysledky vysetreni...

Hm, to já tohle všechno taky ráda, ale ne vždycky ... a taky tohle všechno nejde každej den ... a kdyby to bylo každej den, už by to nebylo ono ...
A nevím, co máš pořád s tím vyšetřením ... ale vyšetřit by ses možná měla nechat ... asi to s tím strachem trochu přeháníš wink

Upravil(a) PPavlaa (1. 12. 2007 18:09)

Není tady

#97 1. 12. 2007 18:15

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Sirius napsal(a):

No dobrá - budu sdílnějsí. I když si myslím, že to je na jiné téma - k sexuálním praktikám mám celkem liberální postoj, ale aby mě dusila svou "mušličkou" obryně o váze tak 150 kg to ne. Sprchu mám též rád, občas si dám i teplou, ale je to vždy voda. No a vím že vyměšování je lidské, ale proboha už maminka mě učila jako malého, že mám jít na nočník.

Já se musím přiznat, že ačkoliv jsem si to tu přečetl snad 5x, pořád nedokážu pochopit, o jakou praktiku se vlastně jedná. Napovíš mi trochu, Sirie?

Není tady

#98 1. 12. 2007 18:18

airgosh
♥♥♥♥---

PPavlaa napsal(a):

Hm, to já tohle všechno taky ráda, ale ne vždycky ... a taky tohle všechno nejde každej den ... a kdyby to bylo každej den, už by to nebylo ono ...
A nevím, co máš pořád s tím vyšetřením ... ale vyšetřit by ses možná měla nechat ... asi to s tím strachem trochu přeháníš wink

Ale no tak jaky strach? Resime jen jednu vec tak podle ceho soudis, ze se hodne bojim?
Maminka me ucila, ze se tomu rika zodpovednost. Mimoto tak me napada ty nekdy delas snad analni rychlovku? Nevidim proste duvod proc neco riskovat a mimoti ti garantuji, ze, kdyz chlap fakt chce tak si i ten kondom umi vzit rychle wink

Není tady

#99 1. 12. 2007 18:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Sirius napsal(a):

Já se musím přiznat, že ačkoliv jsem si to tu přečetl snad 5x, pořád nedokážu pochopit, o jakou praktiku se vlastně jedná. Napovíš mi trochu, Sirie?

myslím, že má na mysli piss nebo co to je ...

Není tady

#100 1. 12. 2007 18:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí