|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

PPavlaa napsal(a):
Pro mě by byl sex s partnerem, kterej chce ve středu a v sobotu v 21.30 večer prostě jedna velká NUDA. Prostě potřebuju chlapa, co to má stejně jako já, protože tohle naplánování by byl asi hrob pro můj sexuální život a nejspíš i časem pro náš vztah
Jo, to je vono. Jen bych doplnil: "sex s partnerem, kterej chce ve středu a v sobotu v 21.30 večer" ....a furt ve stejný poloze 
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Pro mě by byl sex s partnerem, kterej chce ve středu a v sobotu v 21.30 večer prostě jedna velká NUDA. Prostě potřebuju chlapa, co to má stejně jako já, protože tohle naplánování by byl asi hrob pro můj sexuální život a nejspíš i časem pro náš vztah
Jo, to je vono. Jen bych doplnil: "sex s partnerem, kterej chce ve středu a v sobotu v 21.30 večer" ....a furt ve stejný poloze
Jo, není nad zažité zvyklosti.

Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):

mám to taky tak ... my s exmanem spolu chodili přikládat, věšet prádlo, klidně jsme si odskočili i ze zábavy, stejně jako klíďo měli sex v lese, když jsme byli na houbách ... prostě já potřebuju někoho takovýho, abych byla v sexu spokojená
ale je fakt, že mě občas poslal někam 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
mám to taky tak ... my s exmanem spolu chodili přikládat, věšet prádlo...
Jojo, takové věšení prádla v sušárně, kterou jsme si díky tomu přejmenovali na "šukárnu", to bylo něco
A ten adrenalin, když si šel soused vedle do sklepa pro naložený vokurky 
Upravil(a) Mikeš (1. 12. 2007 15:26)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
mám to taky tak ... my s exmanem spolu chodili přikládat, věšet prádlo, klidně jsme si odskočili i ze zábavy, stejně jako klíďo měli sex v lese, když jsme byli na houbách ... prostě já potřebuju někoho takovýho, abych byla v sexu spokojená
ale je fakt, že mě občas poslal někam
To je jak z Babičky: "Šťastná to žena."

Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
mám to taky tak ... my s exmanem spolu chodili přikládat, věšet prádlo...
Jojo, takové věšení prádla v sušárně, kterou jsme si díky tomu přejmenovali na "šukárnu", to bylo něco
A ten adrenalin, když si šel soused vedle do sklepa pro naložený vokurky
Tak nás soused ohrozit nemohl, leda aktivní syn, co by si vzpoměl, že nám bude podávat kolíčky 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Tak nás soused ohrozit nemohl, leda aktivní syn, co by si vzpoměl, že nám bude podávat kolíčky
Je fakt, že takovéto zážitky pomáhají hrozně moc v boji proti sex. stereotypu... u nás doma se snažila stereotyp zavést manželka hned krátce po svatbě -"Chci se milovat každej den večer"-, ale to jsem jí rozmluvil 

Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Je fakt, že takovéto zážitky pomáhají hrozně moc v boji proti sex. stereotypu... u nás doma se snažila stereotyp zavést manželka hned krátce po svatbě -"Chci se milovat každej den večer"-, ale to jsem jí rozmluvil
já bojovala taky .... na večeři se známýma v restauraci jsem sundala botu, zajela nohou ex pod stolem mezi nohy .... on ztuhl, začal na mě dělat oči jako že teď fakt ne, pak mi poslal sms, ať toho nechám, já jemu ať se jde vyčůrat, že mám chuť a on mě, ať si ji nechám zajít, že až doma ... a tam jsem ji nechala zajít já jemu 

Upravil(a) PPavlaa (1. 12. 2007 15:47)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já bojovala taky .... na večeři se známýma v restauraci jsem sundala botu, zajela nohou ex pod stolem mezi nohy .... on ztuhl, začal na mě dělat oči jako že teď fakt ne, pak mi poslal sms, ať toho nechám, já jemu ať se jde vyčůrat, že mám chuť a on mě, ať si ji nechám zajít, že až doma ... a tam jsem ji nechala zajít já jemu
Ty jsi ale krutá. 

já ??? Já ne, to voooooon !!! 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Jo, měl být pohotovější, požádat vrchního o paraván a poskytnout Ti po čem jsi toužila.

Sirius napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Jo, měl být pohotovější, požádat vrchního o paraván a poskytnout Ti po čem jsi toužila.
Ne, mohl jen na chvíli odložit příbor, odskočit si se mnou na WC, dát tam jednu rychlovku a pak se mohl jít dál cpát 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
...on ztuhl...
To bych taky rád ještě někdy zažil 
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
...on ztuhl...
přijď, ztuhneš tak, že na to do smrti nezapomeneš 

Není tady
PPavlaa napsal(a):
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
...on ztuhl...
No přihlásil se dřív, mám smůlu. 
Sirius napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Mikeš napsal(a):

Není tady
PPavlaa napsal(a):
Sirius napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
![]()
![]()
Njn,
příště budu rychlejší já. 

PPavlaa napsal(a):
airgosh napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
To, že ty nechápeš anální sex bez kondomu neznamená, že to je něco nechutnýho ... já na tom nic nevidím, každej, jak to vyhovuje jemumyslela jsme preci jen hygiena pro toho chlapa co si budem povidat sliznice strev rozhodne neni delana na tyhle veci a znam kluka co si takle zpusobil peknou infekci... nechutnyho mi na tom neprijde nic spis bych si to nemohla uzit, kdyz bych premyslela o tom jestli naahodou nebude pak mit pritel nejake problemy.... a prej kdyz uz bez kondomy tak by se pak chlap mel hned jit vycurat-to stejne u sexu s menstruaci...
Tak hlavně bys to měla nechat na tom chlapovi, on moc dobře ví, do čeho jde
Zbytečně to moc řešíš, sex je věc, která se užívá
plánování a hlídání je na nic, pak už to člověka neba ... to bys za chvíli mohla dopadnout tak, že budeš mít sex rozplánovaný tak, že ve středu a v sobotu, jen večer, až budou děti spát a hlavně u toho zhasnout
Co to s tim ma spolecneho?! Mimoto planuju rada neni nad koupel, masaz, prijemnou veceri, hudbu a hratky uz spontalne
ale rozhodne radsi naplanuji ochranu nez pak cekat na vysledky vysetreni...
Není tady

Sirius napsal(a):
airgosh napsal(a):
Sirius napsal(a):
No dobrá - budu sdílnějsí. I když si myslím, že to je na jiné téma - k sexuálním praktikám mám celkem liberální postoj, ale aby mě dusila svou "mušličkou" obryně o váze tak 150 kg to ne. Sprchu mám též rád, občas si dám i teplou, ale je to vždy voda. No a vím že vyměšování je lidské, ale proboha už maminka mě učila jako malého, že mám jít na nočník.
Jo taaak
ne toho smajla nemyslim vazne neboj...
Jo lidi co je vzrusujou tyhle veci lituju, normalni sex uz s nimi pak moc nenadela...Porád je to ještě v "normě" pokud se jedná o naprostou dobrovolnost dvou či více jedinců, horší je, když je k tomu někdo dotlačen nebo přimo přinucen a to je pak jedno o jaké praktiky se jedná.
Proti Gustovi žiaden dišputát...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):

jo to znam
zkus to nekdy na rodinne slavnosti, nejlepe narozeniny jeho maminky
me se to osvedcilo, ale reakce byvaleho pritele byla stejna jak toho tveho, kdyz jsem tohle jednou zkusila na nynejsiho pritele-jakoze ho mezi lidma trosku vykolejim, aby se tesil na vecer, tak prevezl on me. Oznamil ostatnim, ze ma nejake povinnosti popadl me(doslova) a odnesl do loznice... jeste, ze jeho pribuzni tohle vuuubec neresej....
Není tady
airgosh napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
airgosh napsal(a):
myslela jsme preci jen hygiena pro toho chlapa co si budem povidat sliznice strev rozhodne neni delana na tyhle veci a znam kluka co si takle zpusobil peknou infekci... nechutnyho mi na tom neprijde nic spis bych si to nemohla uzit, kdyz bych premyslela o tom jestli naahodou nebude pak mit pritel nejake problemy.... a prej kdyz uz bez kondomy tak by se pak chlap mel hned jit vycurat-to stejne u sexu s menstruaci...
Tak hlavně bys to měla nechat na tom chlapovi, on moc dobře ví, do čeho jde
Zbytečně to moc řešíš, sex je věc, která se užívá
plánování a hlídání je na nic, pak už to člověka neba ... to bys za chvíli mohla dopadnout tak, že budeš mít sex rozplánovaný tak, že ve středu a v sobotu, jen večer, až budou děti spát a hlavně u toho zhasnout
Co to s tim ma spolecneho?! Mimoto planuju rada neni nad koupel, masaz, prijemnou veceri, hudbu a hratky uz spontalne
ale rozhodne radsi naplanuji ochranu nez pak cekat na vysledky vysetreni...
Hm, to já tohle všechno taky ráda, ale ne vždycky ... a taky tohle všechno nejde každej den ... a kdyby to bylo každej den, už by to nebylo ono ...
A nevím, co máš pořád s tím vyšetřením ... ale vyšetřit by ses možná měla nechat ... asi to s tím strachem trochu přeháníš 
Upravil(a) PPavlaa (1. 12. 2007 18:09)
Není tady

Sirius napsal(a):
No dobrá - budu sdílnějsí. I když si myslím, že to je na jiné téma - k sexuálním praktikám mám celkem liberální postoj, ale aby mě dusila svou "mušličkou" obryně o váze tak 150 kg to ne. Sprchu mám též rád, občas si dám i teplou, ale je to vždy voda. No a vím že vyměšování je lidské, ale proboha už maminka mě učila jako malého, že mám jít na nočník.
Já se musím přiznat, že ačkoliv jsem si to tu přečetl snad 5x, pořád nedokážu pochopit, o jakou praktiku se vlastně jedná. Napovíš mi trochu, Sirie?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Hm, to já tohle všechno taky ráda, ale ne vždycky ... a taky tohle všechno nejde každej den ... a kdyby to bylo každej den, už by to nebylo ono ...
A nevím, co máš pořád s tím vyšetřením ... ale vyšetřit by ses možná měla nechat ... asi to s tím strachem trochu přeháníš
Ale no tak jaky strach? Resime jen jednu vec tak podle ceho soudis, ze se hodne bojim?
Maminka me ucila, ze se tomu rika zodpovednost. Mimoto tak me napada ty nekdy delas snad analni rychlovku? Nevidim proste duvod proc neco riskovat a mimoti ti garantuji, ze, kdyz chlap fakt chce tak si i ten kondom umi vzit rychle 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Sirius napsal(a):
Já se musím přiznat, že ačkoliv jsem si to tu přečetl snad 5x, pořád nedokážu pochopit, o jakou praktiku se vlastně jedná. Napovíš mi trochu, Sirie?
myslím, že má na mysli piss nebo co to je ...
Není tady