29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
airgosh napsal(a):
Sirius napsal(a):
Zažil jsem nedávno sex s partnerkou která to měla. Bylo to fajn, moc se mi to líbilo.
A ten "bordylek" nevadil???
Ja se priznam, ze vzdycky tak hodne zvlhnu, ze vazne nikdy nebyl pritel spinavy-coz nechapu....asi ne, když se mu to líbilo
co ti na tom není jasný
To víš že líbilo, jinak bych to neříkal, přiznám, že to pro mne bylo něco nového, řekl bych jiná dimenze.
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Ja se milovala pri menstruaci s tamponem oralnim sexem.Bylo to uzasneeeee
a to jsem si myslela, že nejsem žádná puritánka, ale tohle teda
Co je na tom divneho?Primo pri menstruaci bych zase nemohla mit normalni styk bylo by me trapne.Takhle to bylo jako kdybych menzes nemela.Spokojenost byla na obou stranach.
Není tady
Sirius napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
airgosh napsal(a):
A ten "bordylek" nevadil???
Ja se priznam, ze vzdycky tak hodne zvlhnu, ze vazne nikdy nebyl pritel spinavy-coz nechapu....asi ne, když se mu to líbilo
co ti na tom není jasný
To víš že líbilo, jinak bych to neříkal, přiznám, že to pro mne bylo něco nového, řekl bych jiná dimenze.
Není tady
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Ja se milovala pri menstruaci s tamponem oralnim sexem.Bylo to uzasneeeee
Co je na tom divneho?Primo pri menstruaci bych zase nemohla mit normalni styk bylo by me trapne.Takhle to bylo jako kdybych menzes nemela.Spokojenost byla na obou stranach.
Nic na tom není divného ... každej dělá, co jemu vyhovuje a když se ti to líbí jen jsem to ještě neslyšela a já osobně bych do toho asi nešla
Není tady
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Nic na tom není divného ... každej dělá, co jemu vyhovuje a když se ti to líbí
jen jsem to ještě neslyšela a já osobně bych do toho asi nešla
Onehdá si chlapy v práci prohlíželi "pánský" hard časopis. nahlédl jsem též, no jsou věci které bych nemusel, tohle proti tomu nic není.
No povídej, povídej ....
Není tady
Sirius napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Co je na tom divneho?Primo pri menstruaci bych zase nemohla mit normalni styk bylo by me trapne.Takhle to bylo jako kdybych menzes nemela.Spokojenost byla na obou stranach.Nic na tom není divného ... každej dělá, co jemu vyhovuje a když se ti to líbí
jen jsem to ještě neslyšela a já osobně bych do toho asi nešla
Onehdá si chlapy v práci prohlíželi "pánský" hard časopis. nahlédl jsem též, no jsou věci které bych nemusel, tohle proti tomu nic není.
Nevim jestli mam dost odvahy se zeptat co v tom bylo...?!
Není tady
No o sexu "při tom" již opravdu vůbec nešlo.
Ty jsi dneska ale sdílnej
Není tady
Sirius napsal(a):
No o sexu "při tom" již opravdu vůbec nešlo.
To jsme jiz pochopily ted nas zajima a o cem tedy to bylo
Není tady
PPavlaa napsal(a):
airgosh napsal(a):
HB napsal(a):
ja to nemam rada...pri krvaceni bych do toho rozhodne nesla, uz jen proto, ze se dost bojim nejake infekce...jednou me pritel ukecal, kdyz jsem spinila (mel jsem trochu problemy s prasky, neudrzely mi cyklus a spinila jsem treba uz tyden pred ocekavanou menstruaci)..sice se nic nestalo (trvala jsem na kondomu), ale i tak jsem z toho nemela dobry pocit...jemu to sice nevadi, ale ja jsem proti
No jako hygiena pred i po je NAPROSTA samozdrejmost!!!! Bez toho ani omylem.... stejne jako nechapu jak muze nekdo praktikovat analni sex bez kondomu...
To, že ty nechápeš anální sex bez kondomu neznamená, že to je něco nechutnýho ... já na tom nic nevidím, každej, jak to vyhovuje jemu
myslela jsme preci jen hygiena pro toho chlapa co si budem povidat sliznice strev rozhodne neni delana na tyhle veci a znam kluka co si takle zpusobil peknou infekci... nechutnyho mi na tom neprijde nic spis bych si to nemohla uzit, kdyz bych premyslela o tom jestli naahodou nebude pak mit pritel nejake problemy.... a prej kdyz uz bez kondomy tak by se pak chlap mel hned jit vycurat-to stejne u sexu s menstruaci...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
airgosh napsal(a):
jancas napsal(a):
me teda nevadi se milovat při menstruaci a mému příteli taky ne,takže pokud mi není blbě,nebolí mě břicho,tak proč ne? Ale samozřejmě hygiena je důležitá. bez toho bych to milování nešla
Kamaradka rika, ze pry, kdyz ji boli brisko tak to ubec chce, protoze pak uz neboli a to stejne s bolesti hlavy hmmm. HOLKY Nase vymluva s migrenou je ohrozena!
a ty se potřebuješ vymlouvat
![]()
Kamarádka má pravdu, když tě bolí hlava, je na to nejlepší sex
No je fakt, ze u nynejsiho pritele se vymlouvat nemusim, ale u byvaleho tak uz je aspon jasne, proc je byvaly...
Není tady
No dobrá - budu sdílnějsí. I když si myslím, že to je na jiné téma - k sexuálním praktikám mám celkem liberální postoj, ale aby mě dusila svou "mušličkou" obryně o váze tak 150 kg to ne. Sprchu mám též rád, občas si dám i teplou, ale je to vždy voda. No a vím že vyměšování je lidské, ale proboha už maminka mě učila jako malého, že mám jít na nočník.
Sirius napsal(a):
No dobrá - budu sdílnějsí. I když si myslím, že to je na jiné téma - k sexuálním praktikám mám celkem liberální postoj, ale aby mě dusila svou "mušličkou" obryně o váze tak 150 kg to ne. Sprchu mám též rád, občas si dám i teplou, ale je to vždy voda. No a vím že vyměšování je lidské, ale proboha už maminka mě učila jako malého, že mám jít na nočník.
Jo taaak ne toho smajla nemyslim vazne neboj...
Jo lidi co je vzrusujou tyhle veci lituju, normalni sex uz s nimi pak moc nenadela...
Není tady
airgosh napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
airgosh napsal(a):
No jako hygiena pred i po je NAPROSTA samozdrejmost!!!! Bez toho ani omylem.... stejne jako nechapu jak muze nekdo praktikovat analni sex bez kondomu...To, že ty nechápeš anální sex bez kondomu neznamená, že to je něco nechutnýho ... já na tom nic nevidím, každej, jak to vyhovuje jemu
myslela jsme preci jen hygiena pro toho chlapa co si budem povidat sliznice strev rozhodne neni delana na tyhle veci a znam kluka co si takle zpusobil peknou infekci... nechutnyho mi na tom neprijde nic spis bych si to nemohla uzit, kdyz bych premyslela o tom jestli naahodou nebude pak mit pritel nejake problemy.... a prej kdyz uz bez kondomy tak by se pak chlap mel hned jit vycurat-to stejne u sexu s menstruaci...
Tak hlavně bys to měla nechat na tom chlapovi, on moc dobře ví, do čeho jde Zbytečně to moc řešíš, sex je věc, která se užívá
plánování a hlídání je na nic, pak už to člověka neba ... to bys za chvíli mohla dopadnout tak, že budeš mít sex rozplánovaný tak, že ve středu a v sobotu, jen večer, až budou děti spát a hlavně u toho zhasnout
Není tady
airgosh napsal(a):
Sirius napsal(a):
Jo taaak
ne toho smajla nemyslim vazne neboj...
Jo lidi co je vzrusujou tyhle veci lituju, normalni sex uz s nimi pak moc nenadela...
Porád je to ještě v "normě" pokud se jedná o naprostou dobrovolnost dvou či více jedinců, horší je, když je k tomu někdo dotlačen nebo přimo přinucen a to je pak jedno o jaké praktiky se jedná.
airgosh napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
airgosh napsal(a):
Kamaradka rika, ze pry, kdyz ji boli brisko tak to ubec chce, protoze pak uz neboli a to stejne s bolesti hlavy hmmm. HOLKY Nase vymluva s migrenou je ohrozena!
a ty se potřebuješ vymlouvat
![]()
Kamarádka má pravdu, když tě bolí hlava, je na to nejlepší sexNo je fakt, ze u nynejsiho pritele se vymlouvat nemusim, ale u byvaleho
tak uz je aspon jasne, proc je byvaly...
copak, byl na TO víc než ty ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
airgosh napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
To, že ty nechápeš anální sex bez kondomu neznamená, že to je něco nechutnýho ... já na tom nic nevidím, každej, jak to vyhovuje jemumyslela jsme preci jen hygiena pro toho chlapa co si budem povidat sliznice strev rozhodne neni delana na tyhle veci a znam kluka co si takle zpusobil peknou infekci... nechutnyho mi na tom neprijde nic spis bych si to nemohla uzit, kdyz bych premyslela o tom jestli naahodou nebude pak mit pritel nejake problemy.... a prej kdyz uz bez kondomy tak by se pak chlap mel hned jit vycurat-to stejne u sexu s menstruaci...
Tak hlavně bys to měla nechat na tom chlapovi, on moc dobře ví, do čeho jde
Zbytečně to moc řešíš, sex je věc, která se užívá
plánování a hlídání je na nic, pak už to člověka neba ... to bys za chvíli mohla dopadnout tak, že budeš mít sex rozplánovaný tak, že ve středu a v sobotu, jen večer, až budou děti spát a hlavně u toho zhasnout
Sirius napsal(a):
Hmmm, tak to se nedivím .... z toho by se mi taky zvedl kufr
Není tady
Sirius napsal(a):
airgosh napsal(a):
Sirius napsal(a):
Jo taaak
ne toho smajla nemyslim vazne neboj...
Jo lidi co je vzrusujou tyhle veci lituju, normalni sex uz s nimi pak moc nenadela...Porád je to ještě v "normě" pokud se jedná o naprostou dobrovolnost dvou či více jedinců, horší je, když je k tomu někdo dotlačen nebo přimo přinucen a to je pak jedno o jaké praktiky se jedná.
Sex nejsou galeje ani nucené práce, nikdo tě nemůže nutit do něčeho, do čeho se ti nechce a co se ti protiví
Není tady
To je sice pravda, ale jistě víš, že se to bohužel děje. A nemyslím tím jen "klasické" znásilnění.
Upravil(a) Sirius (1. 12. 2007 14:24)
Vím, ale rozhodně nejsem ta, co by se nechala do něčeho co je ji proti srsti nutit, stejně jako bych neměla chuť nutit někoho do něčeho, do čemu se mu nechce ... prostě si s tím druhým musím "sednout"
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Vím, ale rozhodně nejsem ta, co by se nechala do něčeho co je ji proti srsti nutit, stejně jako bych neměla chuť nutit někoho do něčeho, do čemu se mu nechce ... prostě si s tím druhým musím "sednout"
Co dodat.
PPavlaa napsal(a):
airgosh napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
To, že ty nechápeš anální sex bez kondomu neznamená, že to je něco nechutnýho ... já na tom nic nevidím, každej, jak to vyhovuje jemumyslela jsme preci jen hygiena pro toho chlapa co si budem povidat sliznice strev rozhodne neni delana na tyhle veci a znam kluka co si takle zpusobil peknou infekci... nechutnyho mi na tom neprijde nic spis bych si to nemohla uzit, kdyz bych premyslela o tom jestli naahodou nebude pak mit pritel nejake problemy.... a prej kdyz uz bez kondomy tak by se pak chlap mel hned jit vycurat-to stejne u sexu s menstruaci...
Tak hlavně bys to měla nechat na tom chlapovi, on moc dobře ví, do čeho jde
co je na tom špatného ? Někomu to může vyhovovat.
Není tady
Ivana*M napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
airgosh napsal(a):
myslela jsme preci jen hygiena pro toho chlapa co si budem povidat sliznice strev rozhodne neni delana na tyhle veci a znam kluka co si takle zpusobil peknou infekci... nechutnyho mi na tom neprijde nic spis bych si to nemohla uzit, kdyz bych premyslela o tom jestli naahodou nebude pak mit pritel nejake problemy.... a prej kdyz uz bez kondomy tak by se pak chlap mel hned jit vycurat-to stejne u sexu s menstruaci...Tak hlavně bys to měla nechat na tom chlapovi, on moc dobře ví, do čeho jde
co je na tom špatného ? Někomu to může vyhovovat.
To jistě může, otázka je, jestli to vyhovuje jen tobě a partnera to nenudí Ale pokud je spokojenost na obou stranách, nemám nic proti.
Pro mě osobně by to nebylo, nemám ráda tohle nalinkování, mám ráda sex když na něj mám chuť, je fuk, jestli je to ráno, v poledne, večer, v posteli nebo v restauraci na záchodě
Pro mě by byl sex s partnerem, kterej chce ve středu a v sobotu v 21.30 večer prostě jedna velká NUDA. Prostě potřebuju chlapa, co to má stejně jako já, protože tohle naplánování by byl asi hrob pro můj sexuální život a nejspíš i časem pro náš vztah
Není tady