29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ne, jednak nekrvácela a jelikož to bylo velice spontánní tak bych to stejně asi nevnímal.
Sirius napsal(a):
Ne, jednak nekrvácela a jelikož to bylo velice spontánní tak bych to stejně asi nevnímal.
Hmm takze ve vysledku to muze byt celkem fajn... prijde mi totiz hrozne zvlastni predstava, ze s enekomu zveda zaludek...
Není tady
airgosh napsal(a):
Sirius napsal(a):
Hmm takze ve vysledku to muze byt celkem fajn... prijde mi totiz hrozne zvlastni predstava, ze s enekomu zveda zaludek...
Bylo to fajn. A na žaludek si nestěžuju, něco vydrží.
Sirius napsal(a):
airgosh napsal(a):
Sirius napsal(a):
Bylo to fajn. A na žaludek si nestěžuju, něco vydrží.
Ja myslim, ze to nebude zas tak o zaludku
Není tady
To je fakt.
Upravil(a) Sirius (1. 12. 2007 0:16)
Sirius napsal(a):
To je fakt.
I kdyz predstava(viz. pribeh kvuli, kteremu to zde vzniklo), ze se muj pritel z toho pozvraci... hmmm pekna soda pro sebevedomi....
Není tady
airgosh napsal(a):
Sirius napsal(a):
To je fakt.
I kdyz predstava(viz. pribeh kvuli, kteremu to zde vzniklo), ze se muj pritel z toho pozvraci... hmmm pekna soda pro sebevedomi....
No to nic moc, jedině snad pomůže výměna přítele.
Sirius napsal(a):
airgosh napsal(a):
Sirius napsal(a):
To je fakt.
No to nic moc, jedině snad pomůže výměna přítele.
myslim, ze ta slecna uz po nem nikdy sex v teto dobe nechtela...
Není tady
No třeba si on zvykne.
Sirius napsal(a):
No třeba si on zvykne.
myslis, ze to ta chudera bude chtit jeste riskovat?
Není tady
airgosh napsal(a):
Sirius napsal(a):
No třeba si on zvykne.
Nevím, já bych do toho šel.
Sirius napsal(a):
airgosh napsal(a):
Sirius napsal(a):
No třeba si on zvykne.
Nevím, já bych do toho šel.
i po zaludecnim trapasu???
Není tady
airgosh napsal(a):
Sirius napsal(a):
airgosh napsal(a):
myslis, ze to ta chudera bude chtit jeste riskovat?Nevím, já bych do toho šel.
i po zaludecnim trapasu???
Jsou v životě lidském horší trapasy.
Sirius napsal(a):
airgosh napsal(a):
Sirius napsal(a):
Nevím, já bych do toho šel.i po zaludecnim trapasu???
Jsou v životě lidském horší trapasy.
trebaaa???
Není tady
Mě se to naštěstí nestalo, přiznal se mi kamarád, co takový průjem v nejlepším?
Ale to jsme odbočili od tématu, a dost.
Prujem..... oooou boze
Není tady
jancas napsal(a):
me teda nevadi se milovat při menstruaci a mému příteli taky ne,takže pokud mi není blbě,nebolí mě břicho,tak proč ne? Ale samozřejmě hygiena je důležitá. bez toho bych to milování nešla
Vidím to stejně... pokud to nevadí partnerovi, tak s tím problém nemám
Není tady
airgosh napsal(a):
jancas napsal(a):
me teda nevadi se milovat při menstruaci a mému příteli taky ne,takže pokud mi není blbě,nebolí mě břicho,tak proč ne? Ale samozřejmě hygiena je důležitá. bez toho bych to milování nešla
Kamaradka rika, ze pry, kdyz ji boli brisko tak to ubec chce, protoze pak uz neboli a to stejne s bolesti hlavy hmmm. HOLKY Nase vymluva s migrenou je ohrozena!
a ty se potřebuješ vymlouvat
Kamarádka má pravdu, když tě bolí hlava, je na to nejlepší sex
Není tady
airgosh napsal(a):
HB napsal(a):
ja to nemam rada...pri krvaceni bych do toho rozhodne nesla, uz jen proto, ze se dost bojim nejake infekce...jednou me pritel ukecal, kdyz jsem spinila (mel jsem trochu problemy s prasky, neudrzely mi cyklus a spinila jsem treba uz tyden pred ocekavanou menstruaci)..sice se nic nestalo (trvala jsem na kondomu), ale i tak jsem z toho nemela dobry pocit...jemu to sice nevadi, ale ja jsem proti
No jako hygiena pred i po je NAPROSTA samozdrejmost!!!! Bez toho ani omylem.... stejne jako nechapu jak muze nekdo praktikovat analni sex bez kondomu...
To, že ty nechápeš anální sex bez kondomu neznamená, že to je něco nechutnýho ... já na tom nic nevidím, každej, jak to vyhovuje jemu
Není tady
airgosh napsal(a):
jancas napsal(a):
airgosh napsal(a):
Kamaradka rika, ze pry, kdyz ji boli brisko tak to ubec chce, protoze pak uz neboli a to stejne s bolesti hlavy hmmm. HOLKY Nase vymluva s migrenou je ohrozena!no i u mě to tak většinou funguje ale ten můj to ještě naštěstí neprokouk
![]()
Koukam, ze vsude je to stejny
Všude ne
Není tady
Mikeš napsal(a):
airgosh napsal(a):
Prijde ti to hnusny??
No je fakt, ze pri tom se hormony mrchy bouri a je to lepsi pro zazitek...Spíš nehygienický než hnusný...já si klidně a rád pár dní počkám...zas nemusím mít všechno
No co, je víc prokrvená, je to jiný a celkově je prožitek silnější ... a myslím, že ve sprše to zas tak nepoznáš
Není tady
Mikeš napsal(a):
airgosh napsal(a):
klidne si pockas? ja chci byt taky tak trpeliva!!!
Ve svým věku mi nedělá problém si den, dva počkat
![]()
Kromě toho - pusu i ruku máš snad zdravou, ne?
a co z toho má ta ženská
dobrej pocit z toho, že ti ho vykouřila
Není tady
eremuruss napsal(a):
Ja se milovala pri menstruaci s tamponem oralnim sexem.Bylo to uzasneeeee
a to jsem si myslela, že nejsem žádná puritánka, ale tohle teda
Není tady
airgosh napsal(a):
Sirius napsal(a):
Zažil jsem nedávno sex s partnerkou která to měla. Bylo to fajn, moc se mi to líbilo.
A ten "bordylek" nevadil???
Ja se priznam, ze vzdycky tak hodne zvlhnu, ze vazne nikdy nebyl pritel spinavy-coz nechapu....
asi ne, když se mu to líbilo co ti na tom není jasný
Není tady