Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 30. 11. 2007 19:04

airgosh
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Sex při tom...

Ted jsem na jinem foru objevila diskuzi, ktera me zaujala. Jedna slecna si tam stezovala, ze drive, kdyz to mela tak partner chtel i tak, ale ted, ze ji odmitl s tim, ze mu je z toho zle... Jake s tim mate zkusenosti vy?

Ja se priznam, ze ackoliv tohle doma obcas provozujeme muzu krvacet sebevic a pritel nikdy "spinavy" ode me nebyl....

Co se ma stat stane se a vse je jak ma byt...

Není tady

#2 30. 11. 2007 19:10

HB
♥♥♥♥♥--

Re: Sex při tom...

ja to nemam rada...pri krvaceni bych do toho rozhodne nesla, uz jen proto, ze se dost bojim nejake infekce...jednou me pritel ukecal, kdyz jsem spinila (mel jsem trochu problemy s prasky, neudrzely mi cyklus a spinila jsem treba uz tyden pred ocekavanou menstruaci)..sice se nic nestalo (trvala jsem na kondomu), ale i tak jsem z toho nemela dobry pocit...jemu to sice nevadi, ale ja jsem proti

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#3 30. 11. 2007 19:56

airgosh
♥♥♥♥---

HB napsal(a):

ja to nemam rada...pri krvaceni bych do toho rozhodne nesla, uz jen proto, ze se dost bojim nejake infekce...jednou me pritel ukecal, kdyz jsem spinila (mel jsem trochu problemy s prasky, neudrzely mi cyklus a spinila jsem treba uz tyden pred ocekavanou menstruaci)..sice se nic nestalo (trvala jsem na kondomu), ale i tak jsem z toho nemela dobry pocit...jemu to sice nevadi, ale ja jsem proti

No jako hygiena pred i po je NAPROSTA samozdrejmost!!!! Bez toho ani omylem.... stejne jako nechapu jak muze nekdo praktikovat analni sex bez kondomu...

Není tady

#4 30. 11. 2007 21:30

jancas
♥♥♥♥---

me teda nevadi se milovat při menstruaci a mému příteli taky ne,takže pokud mi není blbě,nebolí mě břicho,tak proč ne? Ale samozřejmě hygiena je důležitá. bez toho bych to milování nešla

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/25446.png

Není tady

#5 30. 11. 2007 21:35

airgosh
♥♥♥♥---

jancas napsal(a):

me teda nevadi se milovat při menstruaci a mému příteli taky ne,takže pokud mi není blbě,nebolí mě břicho,tak proč ne? Ale samozřejmě hygiena je důležitá. bez toho bych to milování nešla

Kamaradka rika, ze pry, kdyz ji boli brisko tak to ubec chce, protoze pak uz neboli a to stejne s bolesti hlavy hmmm. HOLKY Nase vymluva s migrenou je ohrozena!

Není tady

#6 30. 11. 2007 21:56

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja keď mám bolesti a najviac krvácam, tak nemám chuť, ale inak... tongue si dám povedať, hlavne ak sa to páči partnerovi. Ak to partner nemá rád, tak tiež žiadna škoda, ale mala som pár pekných zážitkov s niekým, kto to má veľmi rád POČAS. Som taká prekrvenejšia a vášnivejšia.
A s tampónom to bolo tummenupp godlike Pôvodne sme si chceli len pokecať, ale dlho nám to predsavzatie nevydržalo. big_smile

Upravil(a) Selima (30. 11. 2007 21:57)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#7 30. 11. 2007 22:01

jancas
♥♥♥♥---

airgosh napsal(a):

jancas napsal(a):

Kamaradka rika, ze pry, kdyz ji boli brisko tak to ubec chce, protoze pak uz neboli a to stejne s bolesti hlavy hmmm. HOLKY Nase vymluva s migrenou je ohrozena!

no i u mě to tak většinou funguje ale ten můj to ještě naštěstí neprokouk gloria big_smile

Není tady

#8 30. 11. 2007 22:02

airgosh
♥♥♥♥---

jancas napsal(a):

airgosh napsal(a):

jancas napsal(a):

no i u mě to tak většinou funguje ale ten můj to ještě naštěstí neprokouk gloria big_smile

Koukam, ze vsude je to stejny lol

Není tady

#9 30. 11. 2007 22:05

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Moje žena, pokud nemá bolesti, tak při menstruaci má obvykle hodně velkou chuť na milování a když už mě k tomu ukecá big_smile, má i hodně silný orgasmus. Ale já nerad jezdím na červenou...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#10 30. 11. 2007 22:06

airgosh
♥♥♥♥---

Mikeš napsal(a):

Moje žena, pokud nemá bolesti, tak při menstruaci má obvykle hodně velkou chuť na milování a když už mě k tomu ukecá big_smile, má i hodně silný orgasmus. Ale já nerad jezdím na červenou...

Prijde ti to hnusny??

No je fakt, ze pri tom se hormony mrchy bouri a je to lepsi pro zazitek...

Není tady

#11 30. 11. 2007 22:09

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

airgosh napsal(a):

Prijde ti to hnusny??

Spíš nehygienický než hnusný...já si klidně a rád pár dní počkám...zas nemusím mít všechno big_smile

Není tady

#12 30. 11. 2007 22:09

jancas
♥♥♥♥---

airgosh napsal(a):

jancas napsal(a):

airgosh napsal(a):

Koukam, ze vsude je to stejny lol

ten by mi dal kdyby to cetl lol

Není tady

#13 30. 11. 2007 22:16

airgosh
♥♥♥♥---

Neboooj ja take spoleham na to, ze ten muj nechodi na net a i kdyby hold bych to nejak musela vysvetlit gloriagloriagloria

Není tady

#14 30. 11. 2007 22:18

jancas
♥♥♥♥---

to bych asi měla na nějakou dobu utrum a frčela si koupit žehličku,jak bych to žehlila u něho lol

Není tady

#15 30. 11. 2007 22:18

airgosh
♥♥♥♥---

Selima napsal(a):

Ja keď mám bolesti a najviac krvácam, tak nemám chuť, ale inak... tongue si dám povedať, hlavne ak sa to páči partnerovi. Ak to partner nemá rád, tak tiež žiadna škoda, ale mala som pár pekných zážitkov s niekým, kto to má veľmi rád POČAS. Som taká prekrvenejšia a vášnivejšia.
A s tampónom to bolo tummenupp godlike Pôvodne sme si chceli len pokecať, ale dlho nám to predsavzatie nevydržalo. big_smile

S tamponem? To uz mi taky prijde trosku nasilne-ne?!

Není tady

#16 30. 11. 2007 22:19

airgosh
♥♥♥♥---

jancas napsal(a):

to bych asi měla na nějakou dobu utrum a frčela si koupit žehličku,jak bych to žehlila u něho lol

Hmm to ja bych si musela asi koupit rovnou nejaky afrodiziaka-znas to jak tu prekazku prelezes jednou....

Není tady

#17 30. 11. 2007 22:20

airgosh
♥♥♥♥---

Mikeš napsal(a):

airgosh napsal(a):

Prijde ti to hnusny??

Spíš nehygienický než hnusný...já si klidně a rád pár dní počkám...zas nemusím mít všechno big_smile

Vsak jsme psali umyt pred, umyt po

klidne si pockas? ja chci byt taky tak trpeliva!!!

Není tady

#18 30. 11. 2007 22:48

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

airgosh napsal(a):

Ve svým věku mi nedělá problém si den, dva počkat big_smile
Kromě toho - pusu i ruku máš snad zdravou, ne? lol

Není tady

#19 30. 11. 2007 22:55

airgosh
♥♥♥♥---

Mikeš napsal(a):

airgosh napsal(a):

Ve svým věku mi nedělá problém si den, dva počkat big_smile
Kromě toho - pusu i ruku máš snad zdravou, ne? lol

To mam, ale bohuzel pritel taky a me to hrozne laka a on jeste provokativne s tou rukou porad neco dela jineho nez me big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#20 30. 11. 2007 23:28

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Ja se milovala pri menstruaci s tamponem oralnim sexem.Bylo to uzasneeeee

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#21 30. 11. 2007 23:32

Sirius
Host

Zažil jsem nedávno sex s partnerkou která to měla. Bylo to fajn, moc se mi to líbilo.

#22 30. 11. 2007 23:40

airgosh
♥♥♥♥---

eremuruss napsal(a):

Snura nevadila? wink

Není tady

#23 30. 11. 2007 23:41

airgosh
♥♥♥♥---

Sirius napsal(a):

Zažil jsem nedávno sex s partnerkou která to měla. Bylo to fajn, moc se mi to líbilo.

A ten "bordylek" nevadil???

Ja se priznam, ze vzdycky tak hodne zvlhnu, ze vazne nikdy nebyl pritel spinavy-coz nechapu....

Není tady

#24 30. 11. 2007 23:42

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

airgosh napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Snura nevadila? wink

Asi nevadila.Nic nerikal. big_smile

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#25 30. 11. 2007 23:45

airgosh
♥♥♥♥---

eremuruss napsal(a):

airgosh napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Snura nevadila? wink

Asi nevadila.Nic nerikal. big_smile

Kamaradce se ze stejne situace vyklubalo jeji poprve-v me postely...kapitulation

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí