29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ted jsem na jinem foru objevila diskuzi, ktera me zaujala. Jedna slecna si tam stezovala, ze drive, kdyz to mela tak partner chtel i tak, ale ted, ze ji odmitl s tim, ze mu je z toho zle... Jake s tim mate zkusenosti vy?
Ja se priznam, ze ackoliv tohle doma obcas provozujeme muzu krvacet sebevic a pritel nikdy "spinavy" ode me nebyl....
Není tady
ja to nemam rada...pri krvaceni bych do toho rozhodne nesla, uz jen proto, ze se dost bojim nejake infekce...jednou me pritel ukecal, kdyz jsem spinila (mel jsem trochu problemy s prasky, neudrzely mi cyklus a spinila jsem treba uz tyden pred ocekavanou menstruaci)..sice se nic nestalo (trvala jsem na kondomu), ale i tak jsem z toho nemela dobry pocit...jemu to sice nevadi, ale ja jsem proti
Není tady
HB napsal(a):
ja to nemam rada...pri krvaceni bych do toho rozhodne nesla, uz jen proto, ze se dost bojim nejake infekce...jednou me pritel ukecal, kdyz jsem spinila (mel jsem trochu problemy s prasky, neudrzely mi cyklus a spinila jsem treba uz tyden pred ocekavanou menstruaci)..sice se nic nestalo (trvala jsem na kondomu), ale i tak jsem z toho nemela dobry pocit...jemu to sice nevadi, ale ja jsem proti
No jako hygiena pred i po je NAPROSTA samozdrejmost!!!! Bez toho ani omylem.... stejne jako nechapu jak muze nekdo praktikovat analni sex bez kondomu...
Není tady
me teda nevadi se milovat při menstruaci a mému příteli taky ne,takže pokud mi není blbě,nebolí mě břicho,tak proč ne? Ale samozřejmě hygiena je důležitá. bez toho bych to milování nešla
Není tady
jancas napsal(a):
me teda nevadi se milovat při menstruaci a mému příteli taky ne,takže pokud mi není blbě,nebolí mě břicho,tak proč ne? Ale samozřejmě hygiena je důležitá. bez toho bych to milování nešla
Kamaradka rika, ze pry, kdyz ji boli brisko tak to ubec chce, protoze pak uz neboli a to stejne s bolesti hlavy hmmm. HOLKY Nase vymluva s migrenou je ohrozena!
Není tady
Ja keď mám bolesti a najviac krvácam, tak nemám chuť, ale inak... si dám povedať, hlavne ak sa to páči partnerovi. Ak to partner nemá rád, tak tiež žiadna škoda, ale mala som pár pekných zážitkov s niekým, kto to má veľmi rád POČAS. Som taká prekrvenejšia a vášnivejšia.
A s tampónom to bolo
Pôvodne sme si chceli len pokecať, ale dlho nám to predsavzatie nevydržalo.
Upravil(a) Selima (30. 11. 2007 21:57)
Není tady
airgosh napsal(a):
jancas napsal(a):
Kamaradka rika, ze pry, kdyz ji boli brisko tak to ubec chce, protoze pak uz neboli a to stejne s bolesti hlavy hmmm. HOLKY Nase vymluva s migrenou je ohrozena!
no i u mě to tak většinou funguje ale ten můj to ještě naštěstí neprokouk
Není tady
jancas napsal(a):
airgosh napsal(a):
jancas napsal(a):
no i u mě to tak většinou funguje ale ten můj to ještě naštěstí neprokouk
![]()
Koukam, ze vsude je to stejny
Není tady
Moje žena, pokud nemá bolesti, tak při menstruaci má obvykle hodně velkou chuť na milování a když už mě k tomu ukecá , má i hodně silný orgasmus. Ale já nerad jezdím na červenou...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Moje žena, pokud nemá bolesti, tak při menstruaci má obvykle hodně velkou chuť na milování a když už mě k tomu ukecá
, má i hodně silný orgasmus. Ale já nerad jezdím na červenou...
Prijde ti to hnusny??
No je fakt, ze pri tom se hormony mrchy bouri a je to lepsi pro zazitek...
Není tady
airgosh napsal(a):
Prijde ti to hnusny??
No je fakt, ze pri tom se hormony mrchy bouri a je to lepsi pro zazitek...
Spíš nehygienický než hnusný...já si klidně a rád pár dní počkám...zas nemusím mít všechno
Není tady
airgosh napsal(a):
jancas napsal(a):
airgosh napsal(a):
Kamaradka rika, ze pry, kdyz ji boli brisko tak to ubec chce, protoze pak uz neboli a to stejne s bolesti hlavy hmmm. HOLKY Nase vymluva s migrenou je ohrozena!no i u mě to tak většinou funguje ale ten můj to ještě naštěstí neprokouk
![]()
Koukam, ze vsude je to stejny
ten by mi dal kdyby to cetl
Není tady
Neboooj ja take spoleham na to, ze ten muj nechodi na net a i kdyby hold bych to nejak musela vysvetlit
Není tady
to bych asi měla na nějakou dobu utrum a frčela si koupit žehličku,jak bych to žehlila u něho
Není tady
Selima napsal(a):
Ja keď mám bolesti a najviac krvácam, tak nemám chuť, ale inak...
si dám povedať, hlavne ak sa to páči partnerovi. Ak to partner nemá rád, tak tiež žiadna škoda, ale mala som pár pekných zážitkov s niekým, kto to má veľmi rád POČAS. Som taká prekrvenejšia a vášnivejšia.
A s tampónom to bolo![]()
Pôvodne sme si chceli len pokecať, ale dlho nám to predsavzatie nevydržalo.
S tamponem? To uz mi taky prijde trosku nasilne-ne?!
Není tady
jancas napsal(a):
to bych asi měla na nějakou dobu utrum a frčela si koupit žehličku,jak bych to žehlila u něho
Hmm to ja bych si musela asi koupit rovnou nejaky afrodiziaka-znas to jak tu prekazku prelezes jednou....
Není tady
Mikeš napsal(a):
airgosh napsal(a):
Prijde ti to hnusny??
No je fakt, ze pri tom se hormony mrchy bouri a je to lepsi pro zazitek...Spíš nehygienický než hnusný...já si klidně a rád pár dní počkám...zas nemusím mít všechno
Vsak jsme psali umyt pred, umyt po
klidne si pockas? ja chci byt taky tak trpeliva!!!
Není tady
airgosh napsal(a):
Ve svým věku mi nedělá problém si den, dva počkat
Kromě toho - pusu i ruku máš snad zdravou, ne?
Není tady
Mikeš napsal(a):
airgosh napsal(a):
Ve svým věku mi nedělá problém si den, dva počkat
![]()
Kromě toho - pusu i ruku máš snad zdravou, ne?
To mam, ale bohuzel pritel taky a me to hrozne laka a on jeste provokativne s tou rukou porad neco dela jineho nez me
Není tady
Ja se milovala pri menstruaci s tamponem oralnim sexem.Bylo to uzasneeeee
Není tady
Zažil jsem nedávno sex s partnerkou která to měla. Bylo to fajn, moc se mi to líbilo.
eremuruss napsal(a):
Snura nevadila?
Není tady
Sirius napsal(a):
Zažil jsem nedávno sex s partnerkou která to měla. Bylo to fajn, moc se mi to líbilo.
A ten "bordylek" nevadil???
Ja se priznam, ze vzdycky tak hodne zvlhnu, ze vazne nikdy nebyl pritel spinavy-coz nechapu....
Není tady
airgosh napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Snura nevadila?
Asi nevadila.Nic nerikal.
Není tady
eremuruss napsal(a):
airgosh napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Snura nevadila?
Asi nevadila.Nic nerikal.
Kamaradce se ze stejne situace vyklubalo jeji poprve-v me postely...
Není tady